Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι, βρήκες καμιά τράπεζα με υψηλό επιτόκιο;  :think:

Φίλε Love you sort time δυστυχώς τα ποστ σου ενώ είναι τα μόνα in Topic και πολύ κατατοπιστικά, δυστυχώς τα βάζεις σε περίοδο πέτρινων χρόνων και χαζών αντιπαραθέσεων.
Τις τελευταίες μέρες, μήνες θα έλεγα τη παράσταση κλέβουν πια διάφοροι κλώνοι που γράφουν μόνο και μόνο για να σπάνε πλάκα. Ο οργανισμός τούτος έχει όμως την ανοσία του και  αργά η γρήγορα θα αποβάλει τους κακόβουλους εισβολείς (Mpikou)

K-γερε ρίξε καμμιά ρίμα γιατί ξεπαγιάσαμε επαέ!

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
JoeDoe Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις την εμπειρία σου στο συγκρότημα που ήσουν , όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να απομυθοποιηθούν ορισμένα πράγματα, μπας και οι νέοι συνάδελφοι πάνε ποιο υποψιασμένοι κει κάτω, και "γλιτώσουν"
πολύ ξύλο ρε παιδια, κάθε μέρα κραυγες από δαρμένες κοπελες, απο αγαπητικους για διαφορους λογους και κυριως για ψυλλου πηδημα. Και μια απαραδεκτη νοοτροπια οταν ακουγα κραυγες "μην ανακατευεσαι εδω ειναι Ταυλανδη". Κοριτσα πανε και τα φέρνουν σε αγαπητικους οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να πηδιεται με φαραγκ αρκει να μην μπλεξει με έτερο ταυλανδό και χάσουν τα λεφτά. Σχεδον όλα αυτα τα κορίτσια που τα εβλεπα να φευγουν ομορφα ντυμενα έφαγαν τουλάχιστον μία φορά ένα γερό ξύλο και όχι κανέναν χαστούκι, με τους λοιπους γειτόνους παγερά αδιάφορους. Για εμένα Δυτικό ήταν εντελώς εμετικό αλλά μόνο 3500 ενοίκιο πλήρωνα και καθόμουν. Δυστυχώς όταν ο Ταυλανδός δέρνει δεν σταματά σε κάποιο χαστούκι αλλά το τραβά πολύ....

arisbek

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες επειδη διαβαζω απο το πρωι το φορουμ θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα.ποια ειναι η καλυτερη πολη για σεξοτουρισμο και ποσα λεφτα χρειαζοντε για δεκα μερες χωρις αεροπλανο.σας ευχαριστω προκαταβολικα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τι, βρήκες καμιά τράπεζα με υψηλό επιτόκιο;  :think:

Φίλε Love you sort time δυστυχώς τα ποστ σου ενώ είναι τα μόνα in Topic και πολύ κατατοπιστικά, δυστυχώς τα βάζεις σε περίοδο πέτρινων χρόνων και χαζών αντιπαραθέσεων.
Τις τελευταίες μέρες, μήνες θα έλεγα τη παράσταση κλέβουν πια διάφοροι κλώνοι που γράφουν μόνο και μόνο για να σπάνε πλάκα. Ο οργανισμός τούτος έχει όμως την ανοσία του και  αργά η γρήγορα θα αποβάλει τους κακόβουλους εισβολείς (Mpikou)

K-γερε ρίξε καμμιά ρίμα γιατί ξεπαγιάσαμε επαέ!
Φίλε Pagtao παρακολουθώ αυτό το thread σχεδόν από την αρχή του πάνω από 4 χρόνια και ενώ ήδη είχα πάει Ταϋλανδη μερικές φορές.
Με εξαίρεση καμιά εικοσαριά ατομα που άλλος έδωσε πληροφορίες χρησιμες για όλους, άλλος εγραψε τις ιστορία του πως πέρασε  με κάποια σοβαρά σχόλια,  άλλος βοήθησε τους νέους ταξιδιώτες, τα υπόλοιπα ήταν  για να περναει ή ώρα.............
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν  ήθελα να συμμετέχω παρόλη την τρέλλα που κουβαλάω για αυτή τη χώρα και τα πανέμορφα κορίτσια της.Τον λόγο που μπήκα το έγραψα στο πρώτο μου ποστ.
Για μένα αυτό το forum  έπρεπε να είναι :
Ρωτάω να μάθω, πηγαίνω, γράφω πώς πέρασα, και συζητάω με συναδέλφους για το πως θα μπορέσω να περάσω καλύτερα την επόμενη φορά κάνοντας και την πλακα μου.
Υπάρχουν άπειρα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε όπως:
Tι παιζει με τα κορίτσια πίσω από την sex σκηνή;
Μπορει να γίνει παιγνίδι μέσω  των διαφόρων thai daiting στο ιντερνετ και ποιές συμετέχουν σ'αυτά;
Σε ποιό μέρος θα μπορουσαμε να πάμε για λίγη χαλάρωση με ένα γκομενάκι;
Γιατί οι τιμές των διακοπών ανεβαίνουν 20% (τουλάχιστον για Phuket) κάθε χρόνο;
Πως θα έχω το καλύτερο value for money για τις διακοπές μου;
Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην καταντήσουμε σπόνσορες ;
Kαι άλλα πολλά.
Εδώ  και 15 σελίδες  όμως πχ  ασχολούμαστε με τον αν θα πάει ο kamagra με 800 ευρώ να παντρευτεί.
Ειλικρινά  τελικά και συγνώμη για την έκφραση χέστηκα αν θα πάει ο τύπος και αν θα παντρευτεί  ή όχι με τα 800 ευρώ του.
Αντίθετα θα με ενδιέφερε πολύ αν όντως πήγαινε και ερχόταν πίσω και καθόταν να γράψει τα μισά από ότι έχει γράψει ως τώρα για το πώς τα κατάφερε. Αλλά δεν...............

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Love you sort time. Μα και φυσικά θα πάω και όταν θα γυρίσω θα γράψω το πως μπορείς να περάσεις στην παταγια 30 μέρες με 800 ευρό. ( ο κkostasf16 με έκανε να αλλάξω το μέγεθος του ταξιδιού από 45 σε 30 )

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Love you sort time. Μα και φυσικά θα πάω και όταν θα γυρίσω θα γράψω το πως μπορείς να περάσεις στην παταγια 30 μέρες με 800 ευρό. ( ο κkostasf16 με έκανε να αλλάξω το μέγεθος του ταξιδιού από 45 σε 30 )
εντελως φιλικά
Ερχεται ενας Αμερικάνος (θεωρητικά πλούσιος στα μάτια μας)στην Ομόνια σε σταματάει στον δρόμο και σε ρωτάει:
Φίλε έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα.Που μπορώ να μείνω, να φάω , να διασκεδάσω και να πηδήξω Ελληνίδες,όλα με 10 ευρώ την μέρα;
Εχω και φωτογραφίες με τις γκόμενες του γούστου μου.
Τι του απαντας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως η αληθεια ειναι οτι με 800 ευρω μπορεις να περασεις ενα μηνα.αν μεινεις σε κοιτωνα με 4 κρεβατια,δεν γαμας,τρως μια φορα την μερα,και δεν πηγαινεις πουθενα.περνας ανετα.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Φοβερό! 40% μείωση στην ποινή του ζήτησε ο Γαβαλάς γιατι τον συνέλαβαν λέει σε περίοδο εκπτώσεων..!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρχισε  παλι να παιζει με τη παναγιωταινα μεχρι που την σταματησα
και της ζητησα να κανουμε σεξ. Me no sex μου λεει
Τοτε της ειπα τουλαχιστον να μου παρει μια πιπα...

Εφτασες Ταϊλάνδη, όλα καλά;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδες επειδη διαβαζω απο το πρωι το φορουμ θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα.
ποια ειναι η καλυτερη πολη για σεξοτουρισμο και ποσα λεφτα χρειαζοντε για δεκα μερες χωρις αεροπλανο.σας ευχαριστω προκαταβολικα

Παττάγια φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα το οικονομικό σκέλος είναι ένα θέμα που δεν έχει βγεί άκρη εδώ και χιλιάδες σελίδες.
Keep reading... :coffee:

Χοντρικά πάντως από 20 ευρώ την ημέρα  (including  sex :jerking:)
έως 200  (all inclusive)...  :tits:  :fuck1:  :tits2:  :dancing:  :2on1: :grin:  

Up to you  :think:

Επισκέπτης
εντελως φιλικά
Ερχεται ενας Αμερικάνος (θεωρητικά πλούσιος στα μάτια μας)στην Ομόνια σε σταματάει στον δρόμο και σε ρωτάει:
Φίλε έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα.Που μπορώ να μείνω, να φάω , να διασκεδάσω και να πηδήξω Ελληνίδες,όλα με 10 ευρώ την μέρα;
Εχω και φωτογραφίες με τις γκόμενες του γούστου μου.
Τι του απαντας?
Αντε γαμησου ..φυσικα!!!!!!

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μολις εμαθα οτι εκλεισε η Malev  :'( Οποτε αλλαζω προορισμους.Ευχαριστω τα παιδια που μου εστειλαν μνμ για Πουκετ

arisbek

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παττάγια φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα το οικονομικό σκέλος είναι ένα θέμα που δεν έχει βγεί άκρη εδώ και χιλιάδες σελίδες.
Keep reading... :coffee:

Χοντρικά πάντως από 20 ευρώ την ημέρα  (including  sex :jerking:)
έως 200  (all inclusive)...  :tits:  :fuck1:  :tits2:  :dancing:  :2on1: :grin: 

Up to you  :think:
thnx αδερφε για τις πληροφοριες

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Oπως η Λακα ζητησε εκπτωση 40% to PSI στο 70% μηπως και κατω στην Παταγια να ζητηθουν εκπτωσεις :knockinb:?
Αν κανεις ξερει τπτ τεχνες απο παγκρατιο μεχρι ται τσι ας το ζητησει :2funny:Απλα φοβαμαι τις αντιδρασεις :tickedoff:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
E καλά σου απάντησα σε στυλ πλάκας τώρα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα όσο πιο πολλά έχεις να ξοδέψεις
τόσο πιο καλά θα περάσεις είναι γεγονός.Ποιός θα ήθελε να είναι κάτω και να μην μπορεί να πάρει μαζί του
στο δωμάτιο κάποια κουκλάκια που κυκλοφορούν εκεί η να μη μπορεί να αράξει σε ένα μαγαζί με δυο τρία πιπίνια
παρέα, τότε γιατί πάμε εκεί για τη θάλασσα σούπα του Πουκέτ,της Πατάγιας τα πάρκα ή της Σαμούης τα πολιτιστικά
δρώμενα...Τέλος πάντων ότι θέλεις φίλε ψάξε η ρώτα εδώ στο θρεντ και θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
παντως η αληθεια ειναι οτι με 800 ευρω μπορεις να περασεις ενα μηνα.αν μεινεις σε κοιτωνα με 4 κρεβατια,δεν γαμας,τρως μια φορα την μερα,και δεν πηγαινεις πουθενα.περνας ανετα.
Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν γκεστχάουζ με 100-150 μπατ/μέρα. Το φαι του δρόμου (αν ξέρεις) δεν είναι απαραίτητα κακό (αντίθετα μάλιστα) και στο φινάλε υπάρχουν πάμπολες ταϋλανδέζικες και κινέζικες ταβέρνες που μπορείς να φας εξαιρετικά με κόστος μέχρι 150 μπατ. Τα δε μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εξαιρετικά φτήνα. Οπότε ναι μπορείς να περάσεις άνετα με και λιγότερα από 800€/δίμηνο. Εχω φίλους που το κάνουν κάθε χρόνο αυτό.
Αλλά για γαμίση ΞΕΧΑΣΤΕ το. Εκεί θέλει φράγκα.
Προσωπικά για διαμονή και διατροφή δεν χαλάω περισσότερα από 300 € το μήνα. Βέβαια συνολικά χαλάω κανένα διχίλιαρο, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.
- Σύντροφε σορτ ταϊμ καλή δουλειά. Συνέχισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom