lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Έχω 800 ευρό όμως.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ;
Έχω 800 ευρό όμως.
πολύ ξύλο ρε παιδια, κάθε μέρα κραυγες από δαρμένες κοπελες, απο αγαπητικους για διαφορους λογους και κυριως για ψυλλου πηδημα. Και μια απαραδεκτη νοοτροπια οταν ακουγα κραυγες "μην ανακατευεσαι εδω ειναι Ταυλανδη". Κοριτσα πανε και τα φέρνουν σε αγαπητικους οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να πηδιεται με φαραγκ αρκει να μην μπλεξει με έτερο ταυλανδό και χάσουν τα λεφτά. Σχεδον όλα αυτα τα κορίτσια που τα εβλεπα να φευγουν ομορφα ντυμενα έφαγαν τουλάχιστον μία φορά ένα γερό ξύλο και όχι κανέναν χαστούκι, με τους λοιπους γειτόνους παγερά αδιάφορους. Για εμένα Δυτικό ήταν εντελώς εμετικό αλλά μόνο 3500 ενοίκιο πλήρωνα και καθόμουν. Δυστυχώς όταν ο Ταυλανδός δέρνει δεν σταματά σε κάποιο χαστούκι αλλά το τραβά πολύ....JoeDoe Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις την εμπειρία σου στο συγκρότημα που ήσουν , όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να απομυθοποιηθούν ορισμένα πράγματα, μπας και οι νέοι συνάδελφοι πάνε ποιο υποψιασμένοι κει κάτω, και "γλιτώσουν"
Φίλε Pagtao παρακολουθώ αυτό το thread σχεδόν από την αρχή του πάνω από 4 χρόνια και ενώ ήδη είχα πάει Ταϋλανδη μερικές φορές.Τι, βρήκες καμιά τράπεζα με υψηλό επιτόκιο;
Φίλε Love you sort time δυστυχώς τα ποστ σου ενώ είναι τα μόνα in Topic και πολύ κατατοπιστικά, δυστυχώς τα βάζεις σε περίοδο πέτρινων χρόνων και χαζών αντιπαραθέσεων.
Τις τελευταίες μέρες, μήνες θα έλεγα τη παράσταση κλέβουν πια διάφοροι κλώνοι που γράφουν μόνο και μόνο για να σπάνε πλάκα. Ο οργανισμός τούτος έχει όμως την ανοσία του και αργά η γρήγορα θα αποβάλει τους κακόβουλους εισβολείς (Mpikou)
K-γερε ρίξε καμμιά ρίμα γιατί ξεπαγιάσαμε επαέ!
εντελως φιλικάLove you sort time. Μα και φυσικά θα πάω και όταν θα γυρίσω θα γράψω το πως μπορείς να περάσεις στην παταγια 30 μέρες με 800 ευρό. ( ο κkostasf16 με έκανε να αλλάξω το μέγεθος του ταξιδιού από 45 σε 30 )
Φοβερό! 40% μείωση στην ποινή του ζήτησε ο Γαβαλάς γιατι τον συνέλαβαν λέει σε περίοδο εκπτώσεων..!!
Αρχισε παλι να παιζει με τη παναγιωταινα μεχρι που την σταματησα
και της ζητησα να κανουμε σεξ. Me no sex μου λεει
Τοτε της ειπα τουλαχιστον να μου παρει μια πιπα...
παιδες επειδη διαβαζω απο το πρωι το φορουμ θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα.
ποια ειναι η καλυτερη πολη για σεξοτουρισμο και ποσα λεφτα χρειαζοντε για δεκα μερες χωρις αεροπλανο.σας ευχαριστω προκαταβολικα
Αντε γαμησου ..φυσικα!!!!!!εντελως φιλικά
Ερχεται ενας Αμερικάνος (θεωρητικά πλούσιος στα μάτια μας)στην Ομόνια σε σταματάει στον δρόμο και σε ρωτάει:
Φίλε έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα.Που μπορώ να μείνω, να φάω , να διασκεδάσω και να πηδήξω Ελληνίδες,όλα με 10 ευρώ την μέρα;
Εχω και φωτογραφίες με τις γκόμενες του γούστου μου.
Τι του απαντας?
thnx αδερφε για τις πληροφοριεςΠαττάγια φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα το οικονομικό σκέλος είναι ένα θέμα που δεν έχει βγεί άκρη εδώ και χιλιάδες σελίδες.
Keep reading...
Χοντρικά πάντως από 20 ευρώ την ημέρα (including sex )
έως 200 (all inclusive)...
Up to you
Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν γκεστχάουζ με 100-150 μπατ/μέρα. Το φαι του δρόμου (αν ξέρεις) δεν είναι απαραίτητα κακό (αντίθετα μάλιστα) και στο φινάλε υπάρχουν πάμπολες ταϋλανδέζικες και κινέζικες ταβέρνες που μπορείς να φας εξαιρετικά με κόστος μέχρι 150 μπατ. Τα δε μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εξαιρετικά φτήνα. Οπότε ναι μπορείς να περάσεις άνετα με και λιγότερα από 800€/δίμηνο. Εχω φίλους που το κάνουν κάθε χρόνο αυτό.παντως η αληθεια ειναι οτι με 800 ευρω μπορεις να περασεις ενα μηνα.αν μεινεις σε κοιτωνα με 4 κρεβατια,δεν γαμας,τρως μια φορα την μερα,και δεν πηγαινεις πουθενα.περνας ανετα.
Αν θελεις μπορω να στο κανω και δεκαημερο το ταξιδι,( ο κkostasf16 με έκανε να αλλάξω το μέγεθος του ταξιδιού από 45 σε 30 )