Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1..Πότε  εσύ  μπορείς να πας ,  καλή περίοδο για μένα  είναι  καλοκαίρι δικό μας  
2..Αεροπορικά θα πρέπει να τα παρακολουθεις καλύτερα εσύ  μέσο αεροπορικές   εταιρίες    

Λοιπον εγω το σκεφτομαι ως εξης: να παω σε καποια ασιατικη χωρα (δεν ειμαι δηλαδη απολυτος για Ταυλανδη) οπου υπαρχει σεξοτουρισμος αλλα εχει και κανα φυσικο ή ιστορικο αξιοθεατο να δω. Μην παω δηλαδη μονο για γαμησι. Να ειναι σχετικα φτηνη, μη μου φυγουν και παρα πολλα. Επισης να μην παω και να εχει μουσωνες! Να εχει καιρο οπως ειναι εδω το καλοκαιρι. Μπατζετ γυρω στα 1500 ευρω για περιπου 10 μερες.

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
για ΜΑΡΤΗ σε κοβω,κανενα 600αρι το εισιτηριο και ενα 100αρι την μερα μια χαρα θα περασεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
για ΜΑΡΤΗ σε κοβω,κανενα 600αρι το εισιτηριο και ενα 100αρι την μερα μια χαρα θα περασεις

Σαν μπατζετ το βλεπεις εφικτο δηλαδη? Για προορισμο με βαση αυτα που σου εγραψα πριν τι προτεινεις?

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σαν μπατζετ το βλεπεις εφικτο δηλαδη? Για προορισμο με βαση αυτα που σου εγραψα πριν τι προτεινεις?
ανετα φιλε,ανετα!!!!! εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο ΤΗΑΙ,ημουν 10 μερες PATTONG πριν 2 χρονια,αλλα με 100 euro την μερα οπως γραφουν και τα παιδια στην PATTAYA περνας μια χαρα.
Χονδρικα,20 euro για ενα καλο δωματιο,10 euro μασα,20 euro μεταφορικα,μασαζ(κανονικο),ποτο και λοιπες παπαριτσες και 50 euro για ενα LONG ή 2 SHORT στα "αδεσποτα" ή ενα BODY TO BODY MASSAGE
Νομιζω εισαι κομπλε!!!!!

Υ.Γ. δωματιο μπορεις να βρεις και με 15 και με 10 και με 5 euro,οπως και μασα αν την ψαξεις λιγο μπορεις να την βγαζεις και με 5 euro

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον εγω το σκεφτομαι ως εξης: να παω σε καποια ασιατικη χωρα (δεν ειμαι δηλαδη απολυτος για Ταυλανδη) οπου υπαρχει σεξοτουρισμος αλλα εχει και κανα φυσικο ή ιστορικο αξιοθεατο να δω. Μην παω δηλαδη μονο για γαμησι. Να ειναι σχετικα φτηνη, μη μου φυγουν και παρα πολλα. Επισης να μην παω και να εχει μουσωνες! Να εχει καιρο οπως ειναι εδω το καλοκαιρι. Μπατζετ γυρω στα 1500 ευρω για περιπου 10 μερες.
αποψη μου φιλε οτι ειναι κριμα να χαλασεις εισητηριο των 700 ευρω για μονο 10 μερες.καντο 20 μερες,η καλυτερα μηνα.Πουκετ η ακομη καλυτερα Κο σαμουι ειναι σουπερ προορισμος.
Στο κο σαμουι μπορεις να βρεις διαμερισματα ακομη και με 200 ευρω για ενα μηνα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αποψη μου φιλε οτι ειναι κριμα να χαλασεις εισητηριο των 700 ευρω για μονο 10 μερες.καντο 20 μερες,η καλυτερα μηνα.Πουκετ η ακομη καλυτερα Κο σαμουι ειναι σουπερ προορισμος.
Στο κο σαμουι μπορεις να βρεις διαμερισματα ακομη και με 200 ευρω για ενα μηνα.

Συμφωνω με την αποψη σου, αλλα ειμαι μισθωτος και το θεωρω μαλλον απιθανο να μπορεσω να παρω αδεια για 3 βδομαδες. Το Κο Σαμουι πως γραφεται στα αγγλικα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις δικιο αυτο το ειχα ξεχασει.koh samui γραφεται.ειναι ενας μικρος παραδεισος εκει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να παω σε καποια ασιατικη χωρα  για σεξοτουρισμο(δεν ειμαι δηλαδη απολυτος για Ταυλανδη)
πιστευεις οτι υπαρχουν πολλες χωρες σαν την ταιλανδη?
Αν το ξενοδοχείο σου έχει μίνι μπαρ το αδειάζεις σε μία σακούλα και τα παραδίνεις στην υπεύθυνη καμαριέρα με ένα μικρό τιπ.
καποιος που δεν ξερει θα νομιζει οτι τα πραγματα στα μινι μπαρ των ξενοδοχειων ειναι πανακριβα, ενταξει, απο το 7/11 ειναι πιο ακριβα ,αλλα σιγουρα ειναι αστεια ποσα, δελαδη αν ενα πιπινι σου εγλυφε το πουλι με ορεξη για μια ολοκληρη ωρα, και μετα το τελειωμα ανοιγε το ψυγειο να παρει ενα νερακι η χυμο δεν θα την αφηνες?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά δεν το κάνω φίλε και ξέρεις πόσο χουβαρντάς είμαι,ίσα ίσα που τις ταίζω τις ποτίζω και πέρνουν όλες εξτραδάκι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσω το ψυγείο μου αν έχει μέσα ποτά, ίσα ίσα που πίνω και εγώ καμμιά φορά όταν βαριέμαι να ψωνίσω, άσε που πάντα έχει μέσα φρουτάκια γιαουρτάκια χυμούς κλπ από τα 7/11 ακόμη και σούπες καυτερές ΜΑΜΑ κλπ κλπ που τα κορίτσια μου τρώνε ελεύθερα.Αυτό που έγραψα είναι τιπ που άκουσα για αυτούς που θέλουν οικονομικες λύσεις και συρρίκνωση των εξόδων τους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αποψη μου φιλε οτι ειναι κριμα να χαλασεις εισητηριο των 700 ευρω για μονο 10 μερες.καντο 20 μερες,
ΛΑΘΟΣ.
η ευκαιρια να ζησεις στον επιγειο παραδεισο μπορει να διαρκεσει ακομα και λιγες ωρες,
εχω φιλο που μερικες φορες μενει στην ταιλανδη 18 ωρες, παει σε πενταστερο διπλα στο σουβαρναμπουμι του στελνουν πολλα πιπινια -αφροκρεμα, και γυρναει πισω στη δουλεια του στο λονδινο, μενει στην κυπρο και πηγαινοντας για δουλειες στο λονδινο κανει μια σταση στη βκκ, καθοτι παντρεμενος, σε αυτες τις 18 ωρες χαλαει περισσοτερα απο οτι θα χαλαγε ο καμαγκρα τις 45 μερες,
ακομα και γω ειχα σχεδιασει ταξιδι αστραπη δυο ημερων ,σαβατο κυριακη, τελικα τα καταφερα και το εκανα τελευταια στιγμη πενταημερο, τιμη με ται τοτε 770 ευρο, η ται βολευε για τετοια ταξιδια, τωρα κλαφτα.
Συνεπως, η διαρκια δεν εχει και πολυ σημασια, το αποτελεσμα και οι αναμνησεις ενος ταξιδιου εκει ειναι ανεκτιμητες, οι γνωστες της βκκ ξερουν οτι μεσα σε 48 ωρες κανεις ΠΟΛΛΑ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παγκταο, εχεις μανια να τα παιρνεις ολα προσωπικα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καποιος που δεν ξερει θα νομιζει οτι τα πραγματα στα μινι μπαρ των ξενοδοχειων ειναι πανακριβα, ενταξει, απο το 7/11 ειναι πιο ακριβα ,αλλα σιγουρα ειναι αστεια ποσα, δελαδη αν ενα πιπινι σου εγλυφε το πουλι με ορεξη για μια ολοκληρη ωρα, και μετα το τελειωμα ανοιγε το ψυγειο να παρει ενα νερακι η χυμο δεν θα την αφηνες?

Προσωπικά απευθύνθηκες (εφόσον έστειλες παράθεση με ποστ μου) άρα προσωπικά σου απάντησα.
Σταματάμε εδώ όμως μια και βλέπω βελτίωση στο θρέντ ας μη τη χαλάσουμε να χαρείς

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η παραθεση ειναι η αφορμη να γραψω κατι,
τιποτα δε χαλαει,
ποτε ξαναπας, στο θεμα μας...

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε αποφάσισε πρώτα σε ποια χώρα θέλεις  να  πας . όσο για Ταϊλάνδη μπορείς να τα συνδυάσεις  όλα ,α] γυναίκες  β] αξιοθέατα   ,  βόλτα  με   ελέφαντες     σαφάρι ..
Τα  1500  για  10  μέρες είναι μια χαρά  αλά μόνο για ένα προορισμό. σου  πρότεινα καλοκαίρι δικο μας   γιατί οι τιμές είναι ποιο χαμηλές  
P.S
Αν μάθουμε τι ακριβώς  ζητάς  ίσως σε  κατευθύνουμε  ακριβώς.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Πηρε    φωτια   το  θρεντ  και  συγχαρητηρια    σε  οσους    συνεβαλαν   σε  αυτό .
Μιας  που   ξυπνησε   και   το   ηφαιστειο    της  Σαντορινης     να  φορτωσουμε    παραπανω .

Μιλαγα    με  πμ     με  καποιον   φιλο    και   μου   θυμισε   καποιες  σκηνες   από  το   ταξιδι  μου     που   εκανα   περσι    στην  Ταυλανδη . Του   ειπα  ότι   αφησα  ανολοκληρωτη    την  ιστορια   γιατι   ξενερωσα   από   καποιες    επιθεσεις .
Δεν    θα    γραψω   τωρα    οσα    δεν   εγραψα ,  αλλά   θα   γραψω   μια   μονο  σκηνη     που   ειχε     :cum:   πλακα .
Βεβαια    αν   εγραφα   τοτε   την   σκηνη   ,   θα   ειχε   περισσοτερο     συναισθημα   και  θα   την   εγραφα    πιο   καλα …. αλλά … αλλά .

Εμενα   Μπανγκοκ    στο  majestic suites    και   στην    γωνια   ηταν   το   Nana   plaza  .Ειχα   παει    στην  Πατ  Πονγκ    για   να   δω   τι   παιζει    αλλά   δεν   ειχα   σκοπο   να   παρω    από  κει   αλλά   αργοτερα    όταν   θα   γυριζα    στην   γειτονια
 μου  .
Την    επομενη   μερα    γυριζα   Ελλαδα . Στην  Πατ  Πονγκ  με   πλησιαζει   ενας   κραχτης  και    μου   λεει   ότι   εχει   κοπελες    από  την   Ευρωπη .
Για   να   τον   ξεφορτωθω     του   λεω   ότι   είναι   η   τελευταια   μου   μερα    και   μου   χουν   τελειωσει    τα   χρηματα . Όταν   ειδε   ότι   το   εννοουσα ,  εφυγε .
Αργοτερα    ηρθε    άλλος   κραχτης   οπου   του    ειπα   το   ιδιο     και   ειδα   ότι   είναι   ένα  καλο   κολπο   να   ξεφορτωνεσαι     τους   ενοχλητικους  .
Επειτα   από  την   βολτα   εκει  ,  πηγα    σε   μια   καφετερια    πιο   περα  οπου   ειχε   και   ιντερνετ . Ηθελα   να  παρω   αργοτερα   το   τελευταιο  sky  train    λιγο   πριν   της    12   το  βραδυ .
Την   αραζω   σε   ένα  τραπεζι   και    απολαμβανα   τον   καφε   μου . Ημουνα  σε  τρομερη  κατασταση   αφου  15   ολοκληρα  μερονυχτα    φορτιζομουν   με   μαγεια .

Επειτα   ερχονται   2   συναγωνιστες   που   τους   εκοβα    για    Αγγλοφατσες    και   καθονται    3   τραπεζια   διπλα .
Μεσα   στο  σχετικα  μεγαλο  μαγαζι     ηταν   και  πιτσιρικαδες   Ταυλανδοι   οπου   ηταν    στο   ιντερνετ.

Επειτα   από   λιγο    μπαινουν    μεσα    στο   μαγαζι   2   ζευγαρια  Ταυλανδων  18 – 20  χρονων    ολοι   τους .
Ενώ   το  μαγαζι    ειχε   πολλα   τραπεζια    αδεια , ηρθαν   και   εκατσαν    ακριβως  διπλα   μου .
Οι  κοπελες   τα   ειχαν   με   τους  πιτσιρικαδες   και   ηταν   και   οι   δυο   τους   πολύ    ωραιες   ενώ    αντιθετα    οι  Ταυλανδοι  (οι   συγκεκριμενοι )  θα   τους    χαρακτηριζα    ασχημους    αλλά   ηταν    πολύ   καλα   παιδια .

Χαζευα    τα   μωρα   διπλα   ωσπου    ξαφνικα   η   μια   κοπελα   που   βρισκοταν   διπλα   μου ,  μου  λεει ,
-   Θα    σε   πειραζε   να    πιασουμε   κουβεντα   για  να   βελτιωσουμε    τα  Αγγλικα   μας  ? --   :o :o
Χα   χα   μολις   το   ακουσα    σκεφτηκα   --  Τι   ουρανοκατεβατο   ηταν   αυτό   που   μου   ρθε  --  

Η   κοπελα   διπλα  μου    ηταν   η   μονη   που   ηξερε   σχετικα   μετρια   Αγγλικα   ενώ   οι  υπολοιποι   ηξεραν    ελαχιστα .
Αρχισα    να   μιλαω   με   το  καυλακι    και   σε   καποια    φαση   την    ρωταω          -- εισαι    από   δω ? --          εννοωντας     αν   μενει  εκει    κοντα  . Αυτή    μολις   το   ακουει   , νομισε   ( και   το   συνδυασε  )  ότι    την   ρωτησα   εννοωντας   --  εισαι   της     δουλειας  --      μιας   και   λιγο   πιο   περα    ηταν    ολες   οι    εργαζομενες .
Αυτή    γελασε ,  μην   πω  ότι   χαρηκε   κιολας , που    (νομισε )  την   περασα    για   καυλοπορνιδιο     και    μου   λεει    με    χαρη  και     γελωντας
---   όχι    όχι   δεν   ειμαι , απλως   το   αγορι   μου  ( δειχνοντας   τον )  δουλευει   σε   αυτην   την  καφετερια    τα   πρωινα .
Μαλιστα    το ειπε   ξανα  στους   Ταυλανδους  ότι    την   περασα   για   εργατρια   του  σεξ   γελωντας        -- πουτανακι  μου    εσυ  - ----

Επειτα   με   ρωταει    από   που   ειμαι    ( ακουγανε   και   οι   αλλοι ). Χαρηκε   όταν   εμαθε   από  που   ειμαι    ενώ   οι  Ταυλανδοι     μολις   ακουσαν   για   Ελλαδα    μου   ειπαν    με   χαρα   και   εντονο   ενθουσιασμο  ( αλλά   με   χαλια   Αγγλικα   και   περισσοτερο    κινησεις    σωματος  )

--  ω ω  εσεις   που   πηρατε   στο  euro   το  κυπελο     στο  ποδοσφαιρο    το  2004     και   πανηγυριζατε    στους   δρομους  --
Εν   τω  μεταξυ    ετσι   όπως    το  λεγαν    το   ζουσαν   σαν  να   το χαν   παρει   αυτοι .
Χα   χα   κουφαθηκα ,   δεν  περιμενα   να   το  ξερουν   και    οι  Ταυλανδοι  .Επειτα   σηκωναν   τα   χερια   τους  σαν   να   καναν   αναπαρασταση    το  πως   πανηγυριζαμε    εμεις    τοτε  .  Ωραια     εικονα .

( Το   ιδιο   ειχε   συμβει   και   σε   ένα  hostel  στο  Βερολινο   οπου   εμενα   με   4  Ολλανδους    και    μου  ειπαν    ακριβως   το  ιδιο   πραγμα    και    τους   εκανε   πολύ  ευχαριστη   εντυπωση    το   πως   πανηγυριζαμε )

Ξαναγυριζω
Επειτα    μου   λεει  ότι   εμεις    (δειχνοντας    και   την  παρεα   της  )  ειμαστε   πολύ   ντροπαλοι .
Χα  χα  το   γλυκο   μου    πουτανακι , ντροπαλη   ξεντροπαλη , χωθηκε    για   κουβεντα )

Επειτα   με   ρωταει   - Εμενα   πως    με   βρισκεις ?  -- και   ποζαρωντας    με   ναζι .

Αν    απαντουσα    κανονικα    όπως   σκεφτομουν ,  θα   της    ελεγα

Πω  πω …  εσυ   εισαι   να   σε   σκισω   εδώ   επιτοπου   :grin: :grin: :tooth:  :pipa3: :pipa3:

Απαντηση    που   δοθηκε

Ω …   εισαι    πολύ    ωραια .

Αυτή    μολις   το   ακουσε   τρελαθηκε   από  την   χαρα   της   και  σηκωνε   τα   χερια   της .
Νταν   …  άλλο   σοκ    και   αυτό . Να  της   λες   μια   απλη   κουβεντα  (  που   το  αξιζε   και   με   το  παραπανω  )  και   αυτή   να   παιρνει    τοση   χαρα  .
Επειτα   μου   δειχνει   την   φιλη   της    που   ηταν   ακομα   πιο   ωραια  , ζαχαρη   σκετη ,  και   μου   λεει   -- πως   την   βλεπεις    την   φιλη   μου  ? –
Η   φιλη   της   ειχε   αγωνια   το  τι  θα   πω   για  αυτην  ,  ειχε   χαμηλωσει   τα   ματια   της   και   μου  θυμισε    καυλιαρικο   ανυπερασπιστο  Γιαπωνεζακι .

Αν   απαντουσα   κανονικα   όπως    σκεφτομουν , θα   της   ελεγα

Πω   πω  …   εισαι    για   ανελεητο    ξεμουνιασμα

Απαντηση    που   δοθηκε  (κοιταζωντας    και   τις   δυο )

Ω  …  είναι   πολύ     ωραια  

Μολις     το   ακουει    αυτό   η   φιλη   της ,  χαρηκε   ακομα   περισσοτερο  και  σηκωνε   και   αυτή   τα   χερια     και  ελαμψε   το  προσωπο  της . Μονο   που   δεν   χοροπηδαγε   από   την   χαρα   της .

Άλλο   σοκ    και  για  μενα   αυτό . Να  βλεπεις   τοσο   ωραιες    κανονικες   κοπελες   και  να   εκτιμουν    τοσο   ένα   απλο   καλο    σχολιο .

Για  μια   φαση    γυριζω   και   βλεπω   ότι  με  παρακολουθουσαν   οι  2  (μαλλον ) Αγγλοι   συναγωνιστες   που  ηταν   3   τραπεζια   διπλα .
Ειχαν    μια   εκφραση   θα    μπορουσα   να   πω  ζηλειας    στα   προσωπα   τους   και  σαν   να   μην   τους   αρεσε   που   μιλαγα    με   τα   μωρα .
Τους   αγνοησα  ή   μαλλον   χαρηκα   που   πηραν   αυτά   τα   μουτρα .

Επειτα   από    λιγο    (  και  με   ένα   ευχαριστο   κλιμα   να   επικρατει  )   με   ρωταει   η   πρωτη   κοπελα     αν    εχω  facebook  .
Εν τω  μεταξυ  ο  γκομενος   της   διπλα  και   αυτή   να   κανει  παιχνιδι .
Της  λεω   ότι   εχω    αλλά   δεν  το εχω   χρησιμοποιησει  ποτε . Τοτε   μου    ζηταει   το  e  mail  μου   και    επειδη   δεν   ειχε   καποιος    χαρτι ,  λεει    στον  γκομενο  της   να   παει   να   φερει    από  το  μπαρ .

Χα  χα    το   ειδαμε   κι  αυτό . Πεσιμο   κανονικο  και   ο   γκομενος   της   να   είναι   διπλα   και   να   τον   στελνει    να   φερει   χαρτι .  

Αυτος   παει   χαμογελαστος   να   φερει    χαρτι    σαν  να   μην  συμβαινει    τιποτα .
Αφου   ηρθε   ο  δικος   της   με   χαρτι  και   στυλο  ανταλλασουμε   e mail  .

Την  επομενη   μερα  εφευγα ,  η  κοπελα   ηταν   δεσμευμενη  , δεν   προλαβαινα   να  κανω   κατι   μαζι   της  ,  οποτε  αποφασιζω   να   φυγω   πιο   νωρις ,  αφου   ειχα   παρει   με   μηδενικη   προσπαθεια    το mail  της . Αν   ειχα   άλλη   μια   μερα   ακομα    ισως   και   να    επαιζα   αλλιως .
Της  ειχα  πει   πιο   πριν    ότι  είναι   η   τελευταια   μερα   πριν   γυρισω  ,  οποτε   αυτή   δρουσε   για   να   γνωριστουμε   και  ετσι   για   να   την   ξαναβρω   όταν   ξαναρθω  Μπαγκοκ .

Το   ασχημο   της   υποθεσης   είναι   ότι   από   τοτε   που   γυρισα  και   μεχρι   και   τωρα    δεν   της   εγραψα    κατι . Ειχα   σκοπο   να   της   γραψω   2 -3  μηνες   πριν   παω   κατω  ,  αλλά   φετος   τσακισε   το   ταξιδι   και  ετσι   μου   χει  μεινει    το  mail  της    στα   χερια .
Η  πλακα    είναι   ότι    στο   mail  της    (  αλλά   και   το  ονομα   της  )  ηταν  Dream.
Οποτε    ονειρο  ητανε    και   παει    ή    το   ονειρο   συνεχιζετε ?

Βεβαια    για   να   ειμαι   αντικειμενικος   και   για   ναμην   φαινεται    ότι   εξωραιζω   την   κατασταση  ,   το  πιθανοτερο    είναι   ότι   εκανα   μαλακια   που   δεν   της   εγραψα    ή   μαλλον   για   να   το   θεσω   πιο   σωστα   ,   εκανα    μια   κινηση   λιγοτερο .
Δηλαδη  …  μεγα   λαθος

Ποσα    θα   αλλαζαν   στην   ζωη   μας    αν   καποιες    φορες      καναμε    την   μια    επιπλεον     κινηση .

Όταν    κρινω    ότι   είναι   ο   καταλληλος   καιρος    θα   της   γραψω  ( που  μπορει   τωρα   πλεον   να   μην  απαντησει   καν ) .Ανεξαρτητα   την  εξελιξη   που   θα   εχει , δεν   προβληματιζομαι   καθολου , γιατι   ως   γνωστον   μιλαμε     για   την  Ταυλανδη    και   κυριως  
με   το   τι   είναι   διαποτισμενη    ολο   αυτό   που   την    περιβαλει .

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο καλυτερος μηνας να πας ειναι ο μαρτιος!

ο χειροτερος ειναι ο οκτωβριος. πολλες βροχες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες  :grin:
Κώστα αν όλα πάνε καλά που δεν το βλέπω, παίζει επιστροφή Μάρτιο κλασσικά.
Shaman πικάντικη η ιστορία σου και ευχαριστούμε, μας λείπουν τέτοιες εκπλήξεις είχαμε πήξει τόσες μέρες
Δεκτές και αναδρομικές ιστορίες, για πάμε να ζεσταθούμε λιγάκι... :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα παραθέσω κάποιες σκέψεις σε μερικά καυτά θέματα  που έθεσε ο φίλος lust:

3.Μπορει να γίνει παιγνίδι μέσω  των διαφόρων thai daiting στο ιντερνετ και ποιές συμετέχουν σ αυτά;
  εχω  παρει  2  τρομερα  μωρα    απο  dating  site!  μια  31  χρονη  χωρισμενη  που  ειχε  γεννησει  και  2  παιδια!  και  τετοιο  σωμα  δεν  εχω  ξαναδει  ουτε  σε  18χρονη  ταυλανδεζα!    και  μια  29  χρονη  κατασπρη ταυλανδοκινεζα    μολις    1,55-57    με  προσωπο  σα  μπιμπελο!  παντως    θελει  πολυ  χρονο  και  κυνηγι  δεν    ενδυκνειτε  για  οσους  παν  1-2  βδομαδες!  και  ΜΟΝΟ  ΜΠΑΝΓΚΟΚ(Α)!  Υπαρχουν  απο  επαγγελματιες    εως  κοριτσια  στελεχη  πολυεθνικων  κουκλες  που  απλα  ψαχνουν  εναν  ανδρα!  2  κολλητες  και  πρωην  συναδερφοι  του  τιρακ  μου  παντρευτηκαν  μεσα  απο  τετοια  σαιτ  (η  μια  αγγλο  και  η  αλλη  αμερικανο)  εμφανισημα  παιδια  κιολας  εχουν  παει  εκει  και  συνεχιζουν  να  δουλευουν!  η  μια  σε  εστιατοριο  και  η  αλλη  σε  σουπερ  μαρκετ!  Αυτα  για  να  ξερετε  τι  διαμαντια  κοριτσια  εχει  η  ταυλανδη  εκτος  βιομηχανιας  του  σεξ!

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αύριο θα πάει η κοπέλα που γνώρισα από το φόρουμ για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom