Πηρε φωτια το θρεντ και συγχαρητηρια σε οσους συνεβαλαν σε αυτό .
Μιας που ξυπνησε και το ηφαιστειο της Σαντορινης
να φορτωσουμε παραπανω .
Μιλαγα με πμ με καποιον φιλο και μου θυμισε καποιες σκηνες από το ταξιδι μου που εκανα περσι στην Ταυλανδη . Του ειπα ότι αφησα ανολοκληρωτη την ιστορια γιατι ξενερωσα από καποιες επιθεσεις .
Δεν θα γραψω τωρα οσα δεν εγραψα , αλλά θα γραψω μια μονο σκηνη που ειχε
πλακα .
Βεβαια αν εγραφα τοτε την σκηνη , θα ειχε περισσοτερο συναισθημα και θα την εγραφα πιο καλα …. αλλά … αλλά .
Εμενα Μπανγκοκ στο majestic suites και στην γωνια ηταν το Nana plaza .Ειχα παει στην Πατ Πονγκ για να δω τι παιζει αλλά δεν ειχα σκοπο να παρω από κει αλλά αργοτερα όταν θα γυριζα στην γειτονια
μου .
Την επομενη μερα γυριζα Ελλαδα . Στην Πατ Πονγκ με πλησιαζει ενας κραχτης και μου λεει ότι εχει κοπελες από την Ευρωπη .
Για να τον ξεφορτωθω του λεω ότι είναι η τελευταια μου μερα και μου χουν τελειωσει τα χρηματα . Όταν ειδε ότι το εννοουσα , εφυγε .
Αργοτερα ηρθε άλλος κραχτης οπου του ειπα το ιδιο και ειδα ότι είναι ένα καλο κολπο να ξεφορτωνεσαι τους ενοχλητικους .
Επειτα από την βολτα εκει , πηγα σε μια καφετερια πιο περα οπου ειχε και ιντερνετ . Ηθελα να παρω αργοτερα το τελευταιο sky train λιγο πριν της 12 το βραδυ .
Την αραζω σε ένα τραπεζι και απολαμβανα τον καφε μου . Ημουνα σε τρομερη κατασταση αφου 15 ολοκληρα μερονυχτα φορτιζομουν με μαγεια .
Επειτα ερχονται 2 συναγωνιστες που τους εκοβα για Αγγλοφατσες και καθονται 3 τραπεζια διπλα .
Μεσα στο σχετικα μεγαλο μαγαζι ηταν και πιτσιρικαδες Ταυλανδοι οπου ηταν στο ιντερνετ.
Επειτα από λιγο μπαινουν μεσα στο μαγαζι 2 ζευγαρια Ταυλανδων 18 – 20 χρονων ολοι τους .
Ενώ το μαγαζι ειχε πολλα τραπεζια αδεια , ηρθαν και εκατσαν ακριβως διπλα μου .
Οι κοπελες τα ειχαν με τους πιτσιρικαδες και ηταν και οι δυο τους πολύ ωραιες ενώ αντιθετα οι Ταυλανδοι (οι συγκεκριμενοι ) θα τους χαρακτηριζα ασχημους αλλά ηταν πολύ καλα παιδια .
Χαζευα τα μωρα διπλα ωσπου ξαφνικα η μια κοπελα που βρισκοταν διπλα μου , μου λεει ,
- Θα σε πειραζε να πιασουμε κουβεντα για να βελτιωσουμε τα Αγγλικα μας ? -- :o :o
Χα χα μολις το ακουσα σκεφτηκα -- Τι ουρανοκατεβατο ηταν αυτό που μου ρθε --
Η κοπελα διπλα μου ηταν η μονη που ηξερε σχετικα μετρια Αγγλικα ενώ οι υπολοιποι ηξεραν ελαχιστα .
Αρχισα να μιλαω με το καυλακι και σε καποια φαση την ρωταω -- εισαι από δω ? -- εννοωντας αν μενει εκει κοντα . Αυτή μολις το ακουει , νομισε ( και το συνδυασε ) ότι την ρωτησα εννοωντας -- εισαι της δουλειας -- μιας και λιγο πιο περα ηταν ολες οι εργαζομενες .
Αυτή γελασε , μην πω ότι χαρηκε κιολας , που (νομισε ) την περασα για καυλοπορνιδιο και μου λεει με χαρη και γελωντας
--- όχι όχι δεν ειμαι , απλως το αγορι μου ( δειχνοντας τον ) δουλευει σε αυτην την καφετερια τα πρωινα .
Μαλιστα το ειπε ξανα στους Ταυλανδους ότι την περασα για εργατρια του σεξ γελωντας -- πουτανακι μου εσυ - ----
Επειτα με ρωταει από που ειμαι ( ακουγανε και οι αλλοι ). Χαρηκε όταν εμαθε από που ειμαι ενώ οι Ταυλανδοι μολις ακουσαν για Ελλαδα μου ειπαν με χαρα και εντονο ενθουσιασμο ( αλλά με χαλια Αγγλικα και περισσοτερο κινησεις σωματος )
-- ω ω εσεις που πηρατε στο euro το κυπελο στο ποδοσφαιρο το 2004 και πανηγυριζατε στους δρομους --
Εν τω μεταξυ ετσι όπως το λεγαν το ζουσαν σαν να το χαν παρει αυτοι .
Χα χα κουφαθηκα , δεν περιμενα να το ξερουν και οι Ταυλανδοι .Επειτα σηκωναν τα χερια τους σαν να καναν αναπαρασταση το πως πανηγυριζαμε εμεις τοτε . Ωραια εικονα .
( Το ιδιο ειχε συμβει και σε ένα hostel στο Βερολινο οπου εμενα με 4 Ολλανδους και μου ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα και τους εκανε πολύ ευχαριστη εντυπωση το πως πανηγυριζαμε )
Ξαναγυριζω
Επειτα μου λεει ότι εμεις (δειχνοντας και την παρεα της ) ειμαστε πολύ ντροπαλοι .
Χα χα το γλυκο μου πουτανακι , ντροπαλη ξεντροπαλη , χωθηκε για κουβεντα )
Επειτα με ρωταει - Εμενα πως με βρισκεις ? -- και ποζαρωντας με ναζι .
Αν απαντουσα κανονικα όπως σκεφτομουν , θα της ελεγα
Πω πω … εσυ εισαι να σε σκισω εδώ επιτοπου
Απαντηση που δοθηκε
Ω … εισαι πολύ ωραια .
Αυτή μολις το ακουσε τρελαθηκε από την χαρα της και σηκωνε τα χερια της .
Νταν … άλλο σοκ και αυτό . Να της λες μια απλη κουβεντα ( που το αξιζε και με το παραπανω ) και αυτή να παιρνει τοση χαρα .
Επειτα μου δειχνει την φιλη της που ηταν ακομα πιο ωραια , ζαχαρη σκετη , και μου λεει -- πως την βλεπεις την φιλη μου ? –
Η φιλη της ειχε αγωνια το τι θα πω για αυτην , ειχε χαμηλωσει τα ματια της και μου θυμισε καυλιαρικο ανυπερασπιστο Γιαπωνεζακι .
Αν απαντουσα κανονικα όπως σκεφτομουν , θα της ελεγα
Πω πω … εισαι για ανελεητο ξεμουνιασμα
Απαντηση που δοθηκε (κοιταζωντας και τις δυο )
Ω … είναι πολύ ωραια
Μολις το ακουει αυτό η φιλη της , χαρηκε ακομα περισσοτερο και σηκωνε και αυτή τα χερια και ελαμψε το προσωπο της . Μονο που δεν χοροπηδαγε από την χαρα της .
Άλλο σοκ και για μενα αυτό . Να βλεπεις τοσο ωραιες κανονικες κοπελες και να εκτιμουν τοσο ένα απλο καλο σχολιο .
Για μια φαση γυριζω και βλεπω ότι με παρακολουθουσαν οι 2 (μαλλον ) Αγγλοι συναγωνιστες που ηταν 3 τραπεζια διπλα .
Ειχαν μια εκφραση θα μπορουσα να πω ζηλειας στα προσωπα τους και σαν να μην τους αρεσε που μιλαγα με τα μωρα .
Τους αγνοησα ή μαλλον χαρηκα που πηραν αυτά τα μουτρα .
Επειτα από λιγο ( και με ένα ευχαριστο κλιμα να επικρατει ) με ρωταει η πρωτη κοπελα αν εχω facebook .
Εν τω μεταξυ ο γκομενος της διπλα και αυτή να κανει παιχνιδι .
Της λεω ότι εχω αλλά δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε . Τοτε μου ζηταει το e mail μου και επειδη δεν ειχε καποιος χαρτι , λεει στον γκομενο της να παει να φερει από το μπαρ .
Χα χα το ειδαμε κι αυτό . Πεσιμο κανονικο και ο γκομενος της να είναι διπλα και να τον στελνει να φερει χαρτι .
Αυτος παει χαμογελαστος να φερει χαρτι σαν να μην συμβαινει τιποτα .
Αφου ηρθε ο δικος της με χαρτι και στυλο ανταλλασουμε e mail .
Την επομενη μερα εφευγα , η κοπελα ηταν δεσμευμενη , δεν προλαβαινα να κανω κατι μαζι της , οποτε αποφασιζω να φυγω πιο νωρις , αφου ειχα παρει με μηδενικη προσπαθεια το mail της . Αν ειχα άλλη μια μερα ακομα ισως και να επαιζα αλλιως .
Της ειχα πει πιο πριν ότι είναι η τελευταια μερα πριν γυρισω , οποτε αυτή δρουσε για να γνωριστουμε και ετσι για να την ξαναβρω όταν ξαναρθω Μπαγκοκ .
Το ασχημο της υποθεσης είναι ότι από τοτε που γυρισα και μεχρι και τωρα δεν της εγραψα κατι . Ειχα σκοπο να της γραψω 2 -3 μηνες πριν παω κατω , αλλά φετος τσακισε το ταξιδι και ετσι μου χει μεινει το mail της στα χερια .
Η πλακα είναι ότι στο mail της ( αλλά και το ονομα της ) ηταν Dream.
Οποτε ονειρο ητανε και παει ή το ονειρο συνεχιζετε ?
Βεβαια για να ειμαι αντικειμενικος και για ναμην φαινεται ότι εξωραιζω την κατασταση , το πιθανοτερο είναι ότι εκανα μαλακια που δεν της εγραψα ή μαλλον για να το θεσω πιο σωστα , εκανα μια κινηση λιγοτερο .
Δηλαδη … μεγα λαθος
Ποσα θα αλλαζαν στην ζωη μας αν καποιες φορες καναμε την μια επιπλεον κινηση .
Όταν κρινω ότι είναι ο καταλληλος καιρος θα της γραψω ( που μπορει τωρα πλεον να μην απαντησει καν ) .Ανεξαρτητα την εξελιξη που θα εχει , δεν προβληματιζομαι καθολου , γιατι ως γνωστον μιλαμε για την Ταυλανδη και κυριως
με το τι είναι διαποτισμενη ολο αυτό που την περιβαλει .