Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φιλε Pagtao κολάζεις και δεσπότη. Για πάρτη σου λοιπόν ΘΑΝΑΣΗΣ SEX TRIP PART 2
Συνεχίζεται.................
“ You big butterfly man “ ηταν η πρώτη κουβέντα που είπε με αυστηρό τόνο η Πιμ στον Θανάση “ You come too late. You have other lady” συνέχισε κόβοντας τη φόρα και τα πόδια του Θανάση. Ο Θανάσης ορκίστηκε στην αντρική του τιμή ότι δεν είχε άλλη γυναίκα  και πήρε σαν ανταμοιβή ένα ζεστό  φιλί.
Τα επτά χιλίαρικα που πλήρωσε ο Θανάσης για τα ποτά και τα μπουκάλια όλο το βράδυ δεν τον απασχόλησαν και πολύ. Η Πίμ τον σύστησε σε όλες τις γνωστές και φίλες της ως το νέο της boyfriend.
Τόσο το βραδυνό όσο και το πρωϊνό σεξ ήταν απιστευτο. Ο Θανάσης τα έδωσε όλα τόσο στο ντουζ όσο και στο κρεββάτι. Αλλά και η Πιμ ήταν ηφαίστειο. Του έκανε όλα τα γούστα.Χαλάλι τα 4 χιλιάρικα σκέφτηκε καθώς αποχαιρέτησε με ένα καυτό φιλί το κορίτσι του. Αυτή ξεδιάντροπα  έβαλε το χέρι της μέσα στο σώβρακο του και αφού τον χάϊδεψε άφησε ενα χαρτάκι με το τηλέφωνο της.
“Don’t forget five o’clock outside Junglcylon” του είπε ναζιάρικα “ If no come l will cry. I know you are big butterfly man” είπε κλεινοντας βιαστικά την πόρτα η Πιμ αφήνοντας μαλάκα τον Θανάση.
Ο δρόμος για την τράπεζα ηταν γνωστός . Η κατάθεση έγινε και η καριόλα συγχωριανή θα μείνει με την λιγούρα σκέφτηκε η Πιμ . Σε δύο χρόνια παντρεύομαι  μουρμούρισε περπατώντας και γελώντας προς τις παρυφές της Nanai , ενώ ο Ταϋλανδος γαμπρος ήδη ξεμούνιαζε  και την καριόλα και τις φίλες της καριόλας.
Συνεχίζεται................

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αύριο θα πάει η κοπέλα που γνώρισα από το φόρουμ για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?
στειλε στειλε.....βαλε και κατι τις παραπανω τωρα μην σε τρων καβουρια στην τσεπη το κοριτσι σαγαπαει..η βιζα? ελα τωρα μωρε κανα 2χιλιαρο (ευρω) το πολυ..τσιγκουνιες θα κανεις τωρα..χαλλλαρα :cheesy: :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε Pag πόσταρε να γουστάρουμε.
Η δική μου συνέχεια αύριο.
Ετσι και αλλίως λίγοι θα  τα διαβάσουν και θα σχολιάσουν.........
φιλε μου πιστευω οτι οσοι παμε ταυλανδη λιγο πολυ τα γνωριζουμε αυτα,δεν ειναι κατι καινουργιο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μετα απο διαφορα φρούτα που έχουν σκάσει μύτη στο φορουμ εδω και κανα χρόνο και μας τα έχουν κάνει καρπούζια,επιτέλους ένα new entry φυσιολογικό...
Love you sort time καλώς ήρθες. :rockon:

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Pag πόσταρε να γουστάρουμε.
Η δική μου συνέχεια αύριο.
Ετσι και αλλίως λίγοι θα  τα διαβάσουν και θα σχολιάσουν.........
 Μη μασας επειδη δεν σχολιαζετε το καθε post δεν σημαινει πως και δεν διαβαζετε,αντε τελειωσε με την ιστορια του Θαναση και μη μας βαστας σε αγωνια...........

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Αν λες τη μία από αυτές μαύρη... φαντάζομαι κάτι άλλες δεν θα τις βλέπεις μπροστά σου από την μαυρίλα!  :grin:

1. Παντου. Οπου κάνουμε συναλλαγές με χρήμα θέλει προσοχή. Ακομα και αν το καταλάβουμε έγκαιρα την κάνουμε με χαμογελο. Τσαμπουκάδες,μπινελίκια και λοιπά χαρίσματα της φυλής μας μπορεί να αποβούν ολέθρια.

Το καλύτερο είναι να δίνεις όσο το δυνατόν το ποσό που είναι πιο κοντά στην τιμή αυτού που πληρώνεις. Εγώ έχω μια τσέπη για 100αρικα και μια για 1000ρικα και τον κουμπαρά με τα ψιλά/20αρικα/50ρικα. Αν τους λες επιπλέον όταν σου φέρνουν το λογαριασμό, 420 baht I give you 500 baht δεν πρόκειται να σε κλέψουν.

2. Στο αεροδρόμιο μόλις κατεβαίνουμε στα ανταλλακτήρια. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από ότι εκτός.
3. Στο ταξί από οποιδήποτε αεροδρόμιο ο ταρίφας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει  αν σε κόψει για νέο. Από αεροδρόμιο στο Phuket ταρίφας μου ζήτησε για Patong 1700 bath   με τρέχουσα τιμή τα 650 και το πουλμανάκι στα 150-200.
4. Στο ξενοδοχείο. Στις τιμές πόρτας πολλά ξενοδοχεία δίνουν κάποιο μικρό bonus στον υπάλληλο αν δώσει στον πελάτη το δωμάτιο στην υψηλότερη δυνατή τιμή.
Για αυτό παζάρι.
Γενικά χαλάστε ένα 100αρικο στο αεροδρόμιο για να έχετε μέχρι να φτάσετε εκεί που είστε (η διαφορά στο κατοστάρικο άντε να είναι 200 μπατ) και μετά κάνετε ψάξιμο για το που έχει την καλύτερη τιμή στα ανταλλακτήρια. Παζάρι στους ταρίφες αν σας πούνε καμιά τιμή ότι νάναι, παζάρι στο ξενοδοχείο (αν και αυτό καλύτερα να το κλείνετε από πριν!) και παντού παζάρι.
5. Στο μινι μπαρ του δωματίου. Αντε να θυμηθείς πόσα νερά,μπύρες  ή αναψυκτικά ήπιες μετά από 10 μέρες διαμόνης.Πληρώνουμε ανά δυο τρεις μέρες.

Εγώ προσωπικά τους λέω να το αδειάσουνε και να φέρνουνε μόνο νερά (για τις γκόμενες), και συνήθως παίρνω τα δικά μου μπουκάλια γιατί με το μπουκαλάκι το νερό που έχει μέσα δεν πρόκειται να βγει η μέρα.
6. Στα μπαρ.Απειροι άτυχοι  μεθυσμένοι πληρώνουν με το ζόρι ξεγυρισμένες οκτάρες χιλιάδες μπατ για ποτά μισής ή λιγότερης αξίας.Πληρώνουμε μόλις πάρουμε το ποτό μας.
Καλύτερα βλέπε το λογαριασμό ΚΑΘΕ φορά που φέρνουν ποτό γιατί είναι σπάσιμο να πληρώνεις κάθε τόσο. Οταν φτάσει κάπου στο 500αρικο πληρώνεις.
7. Στις υπαίθριες αγορές  για ρούχα και αναμνηστικά.
Για δύο μπλουζάκια πονηρή νεαρά ζητούσε 1200 bath με τρέχουσα τιμή τα 150 για το καθένα.
Τα περισσότερα μαγαζιά ζητάνε από 300 μπάτ και πάνω για τα συνήθη αναμνηστικά όταν τα πάκια έξω από το Jungceylon  τα πουλάνε ότι πάρεις 100.
8. Τα γκομενάκια. Με άπειρους τρόπους (θα ποστάρω άλλη φορά)..
Συμφωνούμε  για παραδειγμα 1500 ή 2500.Ποσες φορές έχουν να δώσουν ρέστα;;

Εγώ πάντως που είμαι συνήθως με μόνιμη, την στέλνω να ψωνίζει και να κάνει τα παζάρια.
Με τις γκόμενες πάντως είναι το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Μπορεί να σου λένε στα λεφτά up to you, αλλά καλύτερα 100000000 φορές να συμφωνήσεις πριν τιμή.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Shalman 9 @. Φιλε κινητο ζηταμε και παιρνουμε......στην χωρα του καμακιου ζεις!!!αντε ξυπνα.....αν και πιστευω οτι ηταν χαζοβιολικα γκομενακια και μολις τους χωνοσουν για περαιτερω...θα την καναν....

Μαλιστα     εσυ   που   εισαι   τοσο    εξυπνος  ,  μεσα   σε   2   γραμμες    που  καταφερες   να   γραψεις  , καταφερες  να   αντιφασκει    το  κειμενο   σου ,  η  μαλλον   πιο   σωστα ,  ετσι  όπως   το  γραφεις  , πιανεις    και   τις    δυο  μεριες .

Μια   μας   λες   ότι   επρεπε   να   παρω    το   κινητο   και    μετα   μας  λες    ότι   μαλλον   θα   ετρωγα   ηττα .
Τοτε   γιατι   να    επαιρνα   το  κινητο    αφου   θα   ετρωγα   ηττα ?
Επισης  γιατι   πιστευεις   ότι   ηταν    χαζοβιολικα    γκομενακια ?
Θεωρεις   ότι   εχω   περαση     μονο   στα   χαζοβιολικα    γκομενακια ?

Από   όλα   αυτά   που   διαβασες    αυτό   μονο   εχεις   να   πεις ?
Η  ιστορια   που   διαβασες ,  εχει   ξανακουστει   παρομοια   όλα   αυτά   τα   χρονια   στο  θρεντ ?  Ηταν    μια    ιστορια   που   την   ακους   κάθε  μερα  ?  Από   όλα   που    εγραψα    εσυ   γιατι   σταθηκες    σε   αυτό   το   σημειο  ?  Όλα   τα   αλλα   που   εγραψα  ,  εσυ   δεν  βρηκες   καποιο   καλο   σημειο   σε   όλα   αυτά ?  

Αν    μπορουσες    και   ειχες    την   ικανοτητα    θα   εβλεπες    ότι   το   ποστ    ηταν   πολυεπιπεδο  . Στο   ιδιο   το   ποστ   πιανω   περισσοτερες   κατηγοριες   ανθρωπων   από  ότι   φαινεται    αρχικα .
Επισης   ( καποια)   ποστ   μου    είναι   ετσι    γραμμενα   ,  ώστε   να  μην    εχει    καποιος    να   σου   βρει   ένα   ελαττωμα , είναι   δουλεμενα    ετσι  (  με   αληθινα   στοιχεια  )   ώστε   να   μην    εχει    καποιος    κατι   να   πιαστει .
Ένα    τετοιο   ποστ   ηταν    και  το  προηγουμενο .  Όταν   το    εγραφα   περιμενα    ότι    καποιος    θα    μου   την  πει    για   αυτό    το   γεγονος.
Δηλαδη   που   καταντησαμε  ,  να   σκεφτεσαι     το   τι   θα   γραψεις     και   πως   θα    το   πεις ,   γιατι    γυρω   σου   καραδοκουν    κομπλεξακια  ,  που   περιμενουν     με   υπομονη   που   εχει   ένα   τσιμπουρι ,   ποτε   θα   κανεις   ένα    λαθος    για   να   στην   πουν . Αυτή    είναι   η    γαμημενη   η    τροφη   τους .
Δεν    μπορουν    να   δημιουργησουν   και  ξερουν   μονο   να    καταστρεφουν . Η   χαρα   η   δικη    σου    είναι   η   δυστυχια   τους .

Όταν   γραφω    ένα   ποστ   ,  αφηνω  (καποιες   φορες )  επιτηδες    καποια   κενα   στο  κειμενο   μου , ετσι   ώστε   αν   βρεθει    ένα   συμπλεγματικο    ατομο  ( καλη  ωρα   σαν   και   σενα    φιλε   μου )  να   πεσει    στην   παγιδα   όταν  παει  να   παει   να   κανει   τον   καμποσο .
Κλασικο   συμπλεγματικο    ατομο    που    αντι   να   εκτιμησεις   που   καποιος    καταθετει   συναισθηματα  και    γραφει    μια    ενδιαφερουσα   ιστορια ,  εσυ   ψαχνεις   ολο   το   κειμενο ,  μονο  και  μονο   για   να   βρεις    κατι   να   μου   την  πεις .
Αυτό      που    σε   πειραξε    βασικα   στην  ιστορια  ,  ηταν   ότι   ειδες    ότι  ηταν   αληθινη   και  σε  κανε   να   ζηλεψεις     που    καποιος     εχει    ακομα   περαση    σε   μη   επαγγελματιες . Πιθανον    είναι   κατι   που   το εχεις   χασει   εδώ     και   χρονια  (αν  το   ειχες )   και   οσο    να   ναι    όταν    βλεπεις   κατι    τετοια ,  τοτε    χωρις     να   το   θελεις    και   συ , ξεκινανε    τα  συμπλεγματα   σου .
Ναι  ναι    σε   σενα   το  λεω ,  απεβαλε   τα   συμπλεγματα   σου .
Μαθε   να   βρισκεις   καλα   σημεια   στους   ανθρωπους     και   μην   νομιζεις    ότι   όταν   πας    να  μειωσεις   καποιον  , κερδιζεις    καποιο   οφελος .
Βεβαια    δεν  είσαι   μονος   σου    εδώ , εχεις    πολλους    ομοιους   σου   εδώ ,  αλλά    αυτοι   δεν   καρφωνονται   όπως   εσυ . Μπορεις   να   τους   βλεπεις   να   είναι     παλιοι   αλλά   και   νεοι     και   να    νομιζεις    ότι  σου   φαινονται   δυνατοι     και   ότι    είναι   υπερανω   ,  να  φαινονται    αξιοσεβαστοι    και   στην  ουσια    αυτοι   είναι   πιο    συμπλεγματικοι    από   σενα . Να …  σου   ειπα   κατι     να    χαρεις  .
Οσο   και   να  μην   το   πιστευεις    υπαρχουν    πιο  συμπλεγματικοι   από     σενα   αλλά   αυτοι    κρυβονται    πιο    καλα   από   σενα ,  δεν  καρφωνονται .
Αλλά   τωρα    μεταξυ   μας    εσενα   σε   παω    πιο   πολύ .  Λες    μονος     σου        --  Ναι   κυριοι     ειμαι   συμπλεγματικος- και   καθαρισες  .
Εσυ   βγαινεις     και   λες    την  μαλακια   σου    και  ξενοιαζεις . Ηρεμει    το   μυαλο    σου .  
Σε  καταλαβαινω    απολυτα  ,  καλα   κανεις.
Για   τους   αλλους    συμπλεγματικους    ανησυχω    που   πνιγονται     αν  πουν   ένα   θετικο   σχολιο    και   επειδη   αν   πουν   ένα   αρνητικο   σχολιο   θα    εκτεθουν  ,  ετσι  αναγκαζονται   να   το  κρατανε    μεσα    τους    και   αυτό   νομιζω   δεν   είναι   καλο    για   την   υγεια   τους .
Οποτε    εσυ   όπως   ειπα    λες   την  μαλακια    σου   και  ξενοιαζεις  ,  μετα   εισαι   εξω   καρδια . Πολύ   σε  παω ,  εισαι  ο   αγαπημενος   μου   κομπλεξικος  .

Φιλε  προσπαθησε   να   δημιουργησεις     για  να  καταλαβεις     έναν   άλλο   δημιουργο . Ολοι   μπορουν  να   δημιουργησουν .Η  δημιουργια  χρειαζεται   πολλους  πειρματισμους  που  αλλοτε  σου  βγαινουν   και  αλλοτε  οχι . Προσπαθησε    να  βρισκεις   το  καλο  σε  προσωπα   και  καταστασεις    και   τοτε  θα   μπορεσεις   να   δημιουργησεις  .

Δημιουργους    χρειαζομαστε    γιατι   αν   δεν    δημιουργεις
εισαι   απλα     αναλωσιμος .    

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μετα απο διαφορα φρούτα που έχουν σκάσει μύτη στο φορουμ εδω και κανα χρόνο και μας τα έχουν κάνει καρπούζια,επιτέλους ένα new entry φυσιολογικό...
Love you sort time καλώς ήρθες. :rockon:
Eυχαριστώ φίλε
Ησουν ο μόνος που ξεστράβωνες το καθε καρυδιάς καρύδι που έμπαινε εδώ
Απορώ με το κουράγιο σου............

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΘΑΝΑΣΗΣ SEX TRIP PART 3

Συνεχίζεται................
Αφού μέτρησε τα ψιλά που του έμειναν από το βράδυ ο Θανάσης αποφάσισε να πάει μια βόλτα για καφέ. Ετσι κι αλλίως είναι φτηνά εδώ σκέφτηκε. Τα επτακόσια  ευρώ που είχαν μείνει έφταναν για τις υπόλοιπες μέρες.Aυτός ήταν boyfriend  πλέον και δεν θα χρειαζόταν να πληρώνει πουτάνες τα βράδια. Στην ανάγκη όμως θα ξόδευε και τα εκατό ευρώ που είχε καβάτζα για δώρα σε γνωστούς και φίλους.

Το βραδάκι στο εμπορικό κέντρο ήταν καταπληκτικά. Το κορίτσι περίμενε τον Θανάση  ακριβώς στην ώρα της. Ενα φιλί και η φράση “ I miss you so much” έφτιαξαν τον Ελληνα μάγκα από την αρχή του ραντεβού. Δεν αξίζει τέτοια κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά σκέφτηκε .  Αφού φάγανε  τις γαρίδες τους και ήπιανε τις μπύρες τους  ο Θανάσης αγόρασε και  δώρα για το κορίτσι του παντελόνι και μπλούζα από κυριλέ μαγαζι και λευκαντικές κρέμες από τα καλυντικά. Το μωρό του δεν πρέπει να φοράει τις μαλακίες  από τους υπαίθριους πάγκους. Αγόρασε και μια μπλούζα για την πάρτη του. “ Good guys goes to heaven. Bad guys goes  to Patong” έγραφε. Θα την φορούσε και όλοι θα τον ρωτούσαν  για το μαγικό του ταξίδι. Ολα πήγαιναν καλά παρόλο που η συνολική ζημιά ήταν με τα δώρα 6500 bath . Το μόνο περίεργο ήταν  κάποια στιγμή όταν έτρωγαν χτύπησε το τηλέφωνο της Πιμ αυτή σηκώθηκε και απομακρύνθηκε για να απαντήσει Γιατι άραγε σκέφτηκε ; Αλλά η απάντηση “ Teelak it was my sister she is very sick. Ι have to go take care her. She has only me.”  τον είχε καθησυχάσει.

Η υπόσχεση οτι θα επέστρεφε στο δωμάτιο του γύρω στις δώδεκα το βράδυ και θα έμεναν για σεξ όλο το βράδυ μέσα απογείωσε εντελώς τον Θανάση.Τα  τελευταία λόγια της Πίμ      “ teelak I don’t want money tonight  I only want take care you. I love you so much” και το αποχαιρετιστήριο φιλί  έδωσαν την χαριστική βολή. Το κορίτσι τράβαγε καψουρα μαζί του.Μόνο οι Ελληνες τα τα κάνουν αυτά σκέφτηκε φεύγοντας.............

H Πίμ  έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το εμπορικό. Με την ψυχή στο στόμα πέταξε τα δώρα του Θανάση σε μια γωνία μαζί με τα άλλα , έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι και  ετοιμάστηκε.Τα δύο χιλιάρικα sort time δεν τα βρίσκεις εύκολα σκέφτηκε.
“Falang are clazy. They want sex day and night” είπε στην φίλη της με το μηχανάκι που  ήρθε  να την πάρει για να προλάβει. Ηταν όμως χαρούμενη. Με τα σημερινά λεφτά  και μερικά άλλα που είχε σπίτι θα πλήρωνε την δόση της κουζίνας της μάνας. Την είχε πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και της τα έχωσε άσχημα.

Ο Θανάσης  επέστρεψε στο δωμάτιο ευτυχισμένος.Αφου πέρασε από το 7 eleven πήρε μερικές μπύρες και μερικά μπινελίκια για το βράδυ. Δεν θα τον ΄πιανε κορόϊδο το ξενοδοχείο να του χρεώνει 10 bath παραπάνω την μπύρα.
Μπήκε στο δωμάτιο έκανε ντουζάκι άρον άρον και ξαπλωσε στην τεραστια κρεββατούμπα. Σε αυτο το στρώμα θα γινόταν χαμός το βράδυ. Βάρεσε μια μαλακία στα γρήγορα γιατι και μονο η σκέψη από την θεά γκομενα του  τον είχει φτιάξει και πέρασε στο καλύτερο της ημέρας .Θα έπαιρνε τηλέφωνο τους φίλους του. Ολοι τους πάθανε την πλάκα τους μιας και ο έμπειρος Θανάσης θα τους έδινε πληροφορίες να κάνουν και αυτοί το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Τελευταια του σκέψη πριν πέσει για ύπνο ήταν να στείλει ένα μήνυμα στο κορίτσι του για της δείξει πόσο την σκέφτεται . Σε δύο ωρες θα ήταν ξανά κοντά του.
Συνεχίζεται............

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Φίλε shamans9 διάβασα και τις 2 κείμενά σου.

Απλά θα κάνω μερικά σχόλια στο δεύτερο κείμενο σου μόνο και μόνο επειδή το έγραψες σε ένα δημόσιο ιστολόγιο, και μόνο σε 2 σημεία για να μην γίνω κουραστικός
Γνώρισες 2 γκομενάκια τα οποία σε συμπάθησαν, και δεν νομίζω κανείς να αμφιβάλλει περί αυτού. Από την συμπάθεια μέχρι το "ξεμούνιασμα" υπάρχει "χαντάκι" και έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση κανείς δεν ξέρει αν θα το πήδαγες ή όχι. Αν λέγοντας "έχω πέραση" εννοείς την "συμπάθεια" έχεις απόλυτο δίκιο. Αν εννοείς το ξεμούνιασμα έχεις άδικο γιατί το τέλος δεν παίχτηκε ποτέ....
Μας λές όλους συμπλεγματικούς που δεν κάναμε κανένα θετικό σχόλιο για την ιστορία σου. Η όλη φάση θα ήταν άξια σχολιασμού ΑΝ είχε εξελιχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.(για να μην παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που διάβασε την ιστορία σου και αμφιβάλλει για την αλήθεια της).

Μας είπες ότι γράφεις πολυεπίπεδα προσέχεις να μην κάνεις λάθη πιάνεις κατηγορίες ανθρώπων κλπ κλπ κλπ. Χωρίς καμία παρεξήγηση τέτοια κείμενα ταιριάζουν περισσότερο σε συγγραφικά-φιλοσοφικά-φιλολογικά forum. Μην έχεις την απαίτηση να καθόμαστε να κάνουμε τέτοιου είδους αναλύσεις. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς τον χρόνο ούτε και την όρεξη σε αυτό το forum

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
shamans9
Φιλε μην αρπαζεσαι με οτι σου γραφουν, πιστευτη η ιστορια σου, μου εχουν τυχει κατα καιρους και σε εμενα και σε αλλους απο εδω παρομοιες φασεις, ΑΛΛΑ κατα 99% κρεβατι με την μικρη ή τις μικρες δεν θα ειχες, βεβαια εαν επαιρνες τηλεφωνο το πιθανοτερο να βγαινατε ολοι μαζι παρεα και να περναγες παρα πολυ καλα και ισως καποια στιγμη να τσιμπαγες και κανα μεζε εαν οχι απο τις ιδιες ισως απο καποια φιλη τους. Οι Ταυλανδη που ειναι εκτος του κυκλωματος της πορνειας ειναι απλοι και ζεστοι ανθρωποι, απλως εχουνε μια ευαισθησια ειδικα οι γυναικες με τους ξενους να μην τις θεωρησουν οτι ειναι επαγγελματιες και για αυτο αντιδρουνε περιεργα.
Love you short time
Καλα τα γραφεις για τον Θανασακη, αλλα ξερεις ποσοι Θανασακηδες πανε κατω ετοιμοι για δαγκωμα; Ειχανε γινει πολλες αντιπαραθεσεις εδω μεσα παληα οταν ειχα πει οτι οι περισσοτεροι που πανε Ταυλανδη δεν ειναι φανατικοι σεξοτουριστες, πχ Pagtao, που ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τους δαγκωσει γκομενα, αλλα ανεραστοι αγαπουληδες στην Ελλαδα που καταπινουν το πρωτο I Love you hansoom man που θα ακουσουν γιατι το εχουν ΑΝΑΓΚΗ.
Αντε τωρα που πηρατε φορα γραφτε να εχουμε να συζηταμε.
PAGTAO
Μιας και μενεις στο ΝΑΝΑ εαν πας στη καφετερια του LANDMARK και κατσεις στα εξωτερικα τραπεζακια για ενα καφε εχει ασυρματο ιντερνετ το ξενοδοχειο και κοβεις και τη κινηση στη Sukumvit.

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
pag + love you short time, keep going, μπράβο για το χρόνο και κέφι που αφιερώνετε, σβήνετε λίγο από τη μιζέρια μας εδώ

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αφου πέρασε από το 7 eleven πήρε μερικές μπύρες και μερικά μπινελίκια για το βράδυ. Δεν θα τον ΄πιανε κορόϊδο το ξενοδοχείο να του χρεώνει 10 bath παραπάνω
θεος.........

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
@ Love you sort time , μορτη περιγραφεις τη πρωτη φορα του καθενα μας εκει κατω. Ολοι γιναμε ΄΄Θανασακης΄΄ , αλλοι για λιγο και αλλοι παραμενουν ακομα !!! :jerking:
Πριν ενα χρονο σχεδον ειχα γραψει μια σχεδον απαντηση για το Θανασακη που περιγραφεις, ισως να ειναι και συμβουλη για τπυς περισσοτερους.
Παντως μαγκες μου εκεινο που πρεπει να εχετε στο μυαλο ειναι να περασετε καλα και μετα delete , μεχρι την επομενη φορα.

Φεβρουαριος 2011:
''....... Για Πατταγια τωρα, πολυς κοσμος και τα καλα μουνια καβατζωμενα με τις μερες - βδομαδα, πολοι Ρωσοι που τα χωνουν για πλακα και πολλες Ρωσιδες που δεν ξερω τι κανουν στην Πατταγια.
Μπαζα παρα πολλα ακομα και οι παραλιακες ζητανε 1500 - 2000 για σορτ ταιμ  Idiot
Απογοητευση στην Πατταγια και το μονο που μενει ειναι τα a go go. Απο εκει μια ιστορια και δεν εχω τι αλλο να πω για Πατταγια.
Τελευταια ημερα λοιπον εκει και περασα απο το Happy, η Λακι ( το 211), ηταν απωθημενο απο τον προηγουμενο Αυγουστο, την κατεβασα λοιπον κανονισα τιμη ( 600 μπαρ - φαιν και 3000 η μικρη για Λονκ ταιμ, αναχωρηση απο το δωματια την επομενη στις 10.00). Ολα καλα λοιπον και 2.30 ειμαστε στο δωματιο, μπανακια λιγο κουβεντα και το λατρευτο κορμακι ετων 21, γυμνο να το χαζευω στα λευκα σεντονια του μεγαλου κρεβατιου μου. Το παιχνιδι ξεκινησε με φιλια - γλυψιματα και συμμετοχη, πολυ καλα εως αριστα, μεχρι τη στιγμη που κατεβηκε για πιπα, τοτε ζητησε καποτα επιμονα αλλα τσιμπουκα με καποτα ειναι αργιλες χωρις καρβουνο. Αφου τις θυμησα ποσα φραγκα πηρε συναινεσε στο αφιλτρο ''σμοκινκ'' και ο αγωνας συνεχιστηκε. Κατα την εφοδο στο στενο μικρο μουνακι προσπαθησε να βαλει λιπαντικο αλλα ειπαμε τοσα φραγκα που πηρε επρεπε να τα δουλεψει, ετσι λοιπον το λιπαντικο δεν μπηκε και με αγριο τροπο αλωθηκε το μικρο με κραυγες ''slowly - slowly''. Τι slowly και παπαρια θα τα δουλεψεις τα φραγκα καριολιτσα. Τελος παντων χαμηλωσα ρυθμο και αρχισαμε το γαμήσι πιο χαλαρα, το θεμα ειναι οτι οι πουτανιτσες εχουν μαθει να γαμιωνται 10- 15 λεπτα και μετα να την πεφτουν για υπνο,ετσι λοιπον μετα απο σχεδον μια ωρα πηδημα τις ψιθυρισα οτι αποψε δεν εχει υπνο θα την πηδαω μεχρι το πρωι (μπλοφα).... τρομαξε και αμεσως μου λεει να ''τελειωσω'' και να το κανουμε σορτ ταιμ και να μου γυρισει τα μισα λεφτα πισω. Ψοφησα στα γελια, συμφωνησα και αφου το ειχα ''τιμωρησει'' αρκετα την εχυσα, πηρα πισω 1500 μπατ και κοιμηθηκα μονος μου, ανετος και χορτασμενος.
Αυτα απο Πατταγια και μια συμβουλη, αμα θελετε να πετυχεται καλο μωρο βγητε απο νωρις στην αναζητηση, μετα τις 11- 12 τα μπαζα μπορουν να αποξηρανουν και την μεγαλυτερη λιμνη, η αλλιως καλυτερα απο Απριλη μεχρι μεσα Σεπτεμβρη πριν τελειωσει το Ραμαζανι.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είχα Ιντερντ όλη μέρα...  :tickedoff:

Καλημέρες!!! περιμένοντας τα νέα από τον μόνο παλαίμαχο αντποκριτή Κ-γερο θα έλεγα:

Andrew: sorry αλλά στη φωτό δεν είναι οι κόρες εκείνης της βραδιάς αλλά κάποιας άλλης (φωτό αρχείου) απλά τις έβαλα για να κλείσει όμορφα το κείμενο,   τα φρηλανσεράκια δεν τα φωτογράφισα. :huh:

Shamans:
Τα έχουμε πει φίλε, μη ψάχνεις και πολλά εδώ μέσα ,keep going :idiot:

Love ust: προχώρα παιδί μου γράφε ιστορίες να ξέρεις πολλοί ανοίγουν κάθε μέρα το Thai sex trip μόνο και μόνο για αφηγήσεις και ανταποκρίσεις  :rockon:

Thita: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,δε θέλει και πολύ να καταλάβει κάποιος πόσο χρόνο χρειάζεται για να βγεί ένα κείμενο

Master: Μάλλον δεν διάβασες καλά τι γράφω: Ισως να κλείσει ο κύκλος....η Ταϊλάνδη θα είναι πέρασμα....κλπ.
       και τελικά sorry αν σε κούρασα με βερεσέ λόγια και σε ανάγκασα να μπείς στον κόπο να μου γράψεις δεκατρείς ολόκληρες  λέξεις ότι ο μόνος προορισμός που μου αξίζει για πάντα θα είναι η Ταϊλάνδη....(ρε πούστη μου πως μιλάω έτσι)  :think:

Λόρδε: Ευχαριστώ για τη συμβουλή θα την εφαρμόσω στις επόμενες ανταποκρίσεις παρέα με καφέ στο Landmark  :coffee:
          Στα αράβικα έχει βέββαια free wifi αλλά εκεί πάω ώρες μεταμεσονυχτικές χε χε

Ρεμπέτη: Αριστη επανάληψη, δεκτές και ιστορίες κονσέρβα, έχω κάποιες για τη συνέχεια μέχρι να βγει ο Φλεβάρης.. :rockon:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Αύριο το απόγευμα αναχώρηση για την γη των μαγισσών
Παγκταο σε περιμένω των μαρτη κολογερε σου στέλνω το τηλ για να βρεθούμε απο κοντα απο ότι υπολογιζω Παρασκευή πρωί θα συναντηθούμε στο μπιεργκαρντεν lust καλώς ήρθες και συνέχισε  και μιστερ καμαγκρα σε περιμένω να κεράσω και καμία singha  
Τσαφου ενημέρωσε οταν θα είσαι bkk να τα πούμε
45 μέρες θα είμαι κάτω οποιος είναι να ενημερώσει

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Αύριο θα πάει η κοπέλα που γνώρισα από το φόρουμ για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?

Μου φαίνεται ότι ζητάει λίγα...... !!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΘΑΝΑΣΗΣ SEX TRIP PART 4
Συνεχίζεται............
Το μήνυμα έφτασε στην Πιμ σε ακατάλληλο ώρα. Το αγόρι μου σκέφτηκε και έβγαλε από το στόμα της  την χοντρη  ψωλή του Γερμανού μεσήλικα που ήταν έτοιμος να της αστραψει ανάποδη. Το διάβασε και πέταξε το κινητό στην άκρη απογοητευμένη. “ Βig Greek buffalo “ είπε γνέφοντας στον Γερμαναρά και συνέχισε από κει που σταμάτησε.Έπρεπε να τελειώνει γρήγορα. Ηταν η μέρα που θα μίλαγε στο skype με τον Ιταλό πιτσιρικά που πλήρωνε τη δόση του ISUZU. Τα κορίτσια την περίμεναν για σομ ταμ και κουτσομπολιό στο κομμωτήριο. Ειχε και το τζάμπα πήδημα αργά με τον big buffalo.
Ιδρωμένος πετάγεται από τον ύπνο του ο Θανάσης. Τσεκάρει την ώρα 01.30 και του φεύγει ο κώλος.Παιρνει πανικόβλητος το τηλέφωνο. Καμία  αναπάντητη. Τα άντερα του έχουν δεθεί κόμπο.Καλεί  το κορίτσι του.
Η καβλιάρα φωνή της Ταϋλανδής μαγισσας ακούγετε από την άλλη γραμμή:
‘l’m coming teelak. Sister was very sick, went hospital. I miss you so much” είπε και έκλεισε γρήγορα. Τσάμπα ο συναγερμός σκέφτηκε ο Θανάσης. Είπαμε οι Ταϋλανδές γουστάρουν τους Ελληνες μονολογησε  και πήγε για να αρωματιστεί.
Το βράδυ με το κορίτσι του ήταν υπέροχο. Χωρίς σεξ όμως μόνο μια πίπα γιατί η Πιμ ήταν vely tiled. Ο Γερμανος μεσήλικας την είχε ξεμουνιάσει. Κοιμήθηκαν αγκαλιά ..........
Το πρωϊ ο Θανάσης είχε ρέντα. Και πήδημα και πίπα. Το είχε ξετρελάνει το γκομενάκι.Τα τρία  χιλιάρικα που έδωσε για το νοσοκομείο της φίλης δεν μετράγανε. Οταν στα ζητάει με δάκρυα στα μάτια η  κοπελα σου δεν λες τίποτα, βοηθάς.Αλλωστε η σχέση έχει  και υποχρεώσεις.
Το ραντεβού  που δοθηκε ήταν το βραδάκι στην Nanai road. H Πιμ θα έφερνε το Θανάση στο δωμάτιο της για να γνωριστεί καλύτερα με τις φίλες της. Ηταν το boyfriend της.
Aφου έκανε το ντουζάκι του ο Θανάσης αποφάσισε να κάνει και μια βόλτα ποδαράτος να δει την Patong είχε αρκετό χρόνο πριν να πάει στο κορίτσι του.. Εκτός από την πρώτη μέρα δεν είχε δει σχεδόν τιποτα και ήταν κρίμα. Το κόβει στον ποδαρόδρομο και φτάνει στην παραλία έβλεπε για πρώτη φορά. Του άρεσε αλλά είχε ξεχάσει  το μαγιό του. Συνέχισε περπατώντας σκεπτομένος πόσο φτωχικά περνάνε όλα τα κορίτσια εδώ. Ενα χέρι τον τράβηξε από τις σκέψεις του και μια γλυκιά φωνούλα ακούστηκε “massage, handsome man “ Eνα εξωτικό μωρό όχι πάνω από τα 20 τον κοίταζε λάγνα στα μάτια. Λύγισαν τα πόδια του αλλά σαν αστραπή ήρθε στο μυαλό του η εικόνα της Πιμ.
“ Happy ending handsome man “ είπε ο άγγελος ξανά αλλά ο μάγκας είχε πάρει την απόφαση του. Πουτάνες αναφώνησε και συνέχισε το δρόμο του σκεπτομενος την εικόνα από το κορίτσι του. Περπατώντας παρακάτω ψιλομετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία για ένα στα γρήγορα. Αλλά σκέφτηκε ότι με τα 230 ευρώ ,μετά από τις κρεπάλες και τα άλλα έξοδα που δεν είχε υπολογίσει,  που του είχαν μείνει πια δεν ήταν ώρα για περιτά έξοδα. Αλλωστε από πήδημα ήταν καβατζομένος. Ειχε το κορίτσι του.....
Η Πίμ βαριεστημένη γύρισε στο δωμάτιο. Ενα ξεχασμένο sort time ραντεβού του χιλίαρικου της χάλαγε την διάθεση. Ξεχασμένο αλλά σταθερό κάθε βδομάδα με τον συνταξιούχο Αγγλο παππού που έμενε μόνιμα χρόνια κοντά στο δωμάτιο της. Αυτά τα λεφτά και ότι μαζέψω από εδώ και πέρα θα πάνε για το I pad σκέφτηκε.  Τα internet café είναι γεμάτα και δεν μπορείς να μιλάς στα thai dating sites  όποτε θές και να κλείνεις ραντεβού  ήταν η επόμενη σκέψη. Πηρε τηλέφωνο τις φίλες. Το βραδάκι θα πέρναγε ο Θανάσης τους είπε και ενημέρωσενα μην φάνε και πιούνε τίποτα νωρίτερα. Ηταν η σειρά της να κεράσει...............
Συνεχίζεται.........

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Gioro  καλό ταξίδι και να προσέχεις τα σκουπόξυλα των μαγισσών  :s&m_2:
Ελπίζω να βρεθούμε κάτω τον Μάρτη, αν βέβαια δε σε έχει τυλίξει καμιά μέσα στο ερωτικό της πέπλο  :smitten:
Να διαβάζεις πολλές φορές τα επεισόδια του Lust  :coffee:  ο οποίος κάποια στιγμή να τελειώσει τη σειρά, :tooth:
αδελφέ πας για Φώσκολος αμάν πια, όλο μας το κόβεις και όλο συνεχίζεται, θα μας πιάσει σαρακοστή;  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδες μια απορια..επειδη στην πατονγκ που ημουν,μασαζ δοκιμασα μονο στο catherine στο πουκετ ταουν,και στο christine στην πατονγκ,στα υπολοιπα που ειναι εξω οι γκομενες και σε τραβανε με το ζορι,πεφτει και γαμησι η μονο μασαζ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom