You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
celticfrost
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειπε να δωσει την σκυταλη σε σενα PAGTAO ;)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Συνεχίζεται συνεχιζεται
Και ο mister camagra που θα κάνει ένα περασματάκι θα γυρίσει Ελλάδα σε business class
Και ο mister camagra που θα κάνει ένα περασματάκι θα γυρίσει Ελλάδα σε business class
παληοπαιδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπράβο short time. Έτσι είναι ακριβώς το έργο που παίζεται, παιζόταν, και θα παίζεται στους αιώνες των αιώνων. Αφηγηματικό, καλογραμμένο και σε χορταστικές συνέχειες.
0GIANNISNIK
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τόσες φορές ξανά διαβάζω το θέμα περί 800 ευρώ .. πώς 44 μέρες την βγάζεις Ταϊλάνδη , δεν βγαίνουν γαμο τι μου .
Κάθε φορά που πάω κάτω πάντα προσπαθώ να κατεβάσω το όριο ώμου αλά μάταια και το αποτέλεσμα είναι να ξεπερνά τα 800 ευρώ για 25 μέρες ποσό μάλλον για 44 μέρες...
Κάθε φορά που πάω κάτω πάντα προσπαθώ να κατεβάσω το όριο ώμου αλά μάταια και το αποτέλεσμα είναι να ξεπερνά τα 800 ευρώ για 25 μέρες ποσό μάλλον για 44 μέρες...
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Θα δείς ότι βγαίνει 44 μέρες με λιγότερο από 800 ευρώ και επιστροφη business class .ΥπομονήΤόσες φορές ξανά διαβάζω το θέμα περί 800 ευρώ .. πώς 44 μέρες την βγάζεις Ταϊλάνδη , δεν βγαίνουν γαμο τι μου .
Κάθε φορά που πάω κάτω πάντα προσπαθώ να κατεβάσω το όριο ώμου αλά μάταια & το αποτέλεσμα είναι να ξεπερνά τα 800 ευρώ για 25 μέρες ποσό μάλλον για 44 μέρες...
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
am δε που τελειωσε.....ο θανασης το πρωι θα παρει ποδι αν η πιστωτικη εχει στραγγιξει......και θα προσπαθησει να διορθωσει τα πραματα απο την ελλαδα στελνοντας τα γνωστα εμβασματα καθε μηνα......Συνεχίζεται.........
Το βράδυ κατα τις δωδεκάμιση βρισκει τον Θανάση πίσω στο δωμάτιο σε μαύρο χάλι. Να του κάνει τέτοια σκηνή η Πιμ γιατι δεν είχε να βάλει 320 μπατ για τις τελευταίες μπύρες δεν το χωραγε ο νους του. Ειχε πληρώσει κοντά τέσσερα χιλιάρικα για δυο μπουκάλια ουϊσκυ σκοτσέζικο και όχι απ΄το πετρέλαιο που πίναν αυτές , για 5 πίτσες και πάνω από σαράντα μπύρες . Ολες οι φίλες της πάνω από δέκα είχαν έρθει για να τον γνωρίσουν .
Και η Πιμ του είπε ότι την έκανε ρεζίλι για 320 μπατ μπροστά σε όλες τις κουτσομπόλες.Τον έδιωξε. Μήπως είχε χάσει την γκομενάρα των ονείρων του για οκτώ ευρώ ; Πικρα.
Επρεπε επιτέλους να σκεφτεί.Η τελευταια καβάντζα θα έμπαινε μπρος . Η φορτωμένη πιστωτική του έδινε περιθώριο και θα σήκωνε 400 ευρώ . Το παιγνίδι θα γύριζε με ένα καλό δώρο. Εστειλε μήνυμα στην Πιμ κατά τις δύο. Ραντεβού το απογευμα στο Junglcylon.Ενα οκ που του έστειλε το κορίτσι του μετά απο λίγα λεπτά τον έκαναν να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.
Το μήνυμα του Θανάση βρίσκει την Πιμ στην Hollywood . Eιχε πάει εκεί για να αποφύγει καμιά μαλακία του Θανάση. Ηταν και η ζημιά από τα 320 μπατ που είχε βάλει από την τσέπη της. Θα την πλήρωνε ο Γιαπωνέζος που την γλυκοκοίταζε από απέναντι...........
Η επόμενη μέρα πέρασε όπως την είχε σχεδιάσει ο Θανάσης, φαγητό στο εμπορικό , μπυρίτσες και ένα μεγάλο δώρο για το μωρό του. Ένα χρυσό δακτυλίδι αξιας 14.000 bath.
Σαν μικρό παιδί η Πιμ γέλουσε όταν μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο. Η ανταμοιβή του Θανάση με δύο γλυκά φιλιά και το χέρι ανάμεσα στα πόδια την ώρα του φαγητού ηταν προμήνυμα μιας τρελής βραδιάς. “teelak I love you so much” ψέλλισε η καψουρίτσα του Θανάση. Το παιγνίδι γύρισε. Ηταν και οι δύο ευτυχισμένοι . Ηταν πια αληθινό ζευγάρι.
Η νύχτα ήταν μακριά και κουραστική. Ο Θανάσης έψησε την Πιμ και του έδωσε κώλο.Ετσι είμαστε οι Ελληνες μερακλήδες σκέφτηκε. Στο τέλος πάντα τα καταφέρνουμε,......
Το μόνο ζόρι ήταν το πρωϊ θα της έλεγε ότι από αύριο και για τις 4 μέρες που απομέναν είχε ελάχιστα λεφτά αλλά θα χαιρόντουσαν το έρωτα τους σαν μικρά παιδιά. Ηταν σίγουρος πως τον αγαπούσε.
Η Πιμ στριφογύριζε στο κρεββάτι. Σκεφτόταν πως θα ξόδευε τα 13000 μπατ που θα έπερνε από το κοσμηματοπωλείο όταν γυρίσει το δακτυλίδι. Ι pad ή προκαταβολή για το μηχανάκι του αδελφου της που την βρίζει κάθε μέρα ένα χρόνο τώρα, δύσκολη επιλογή. Τελικά ο Θανάσης δεν ήταν και άσχημη επιλογή για μακροχρόνια σχέση σκέφτηκε και χαμογέλασε. Κοιμήθηκαν τελικά αγκαλιά.......
συγχαρητηρια για την αφηγηματικη ικανοτητα.....
αν μπορεις γραψε μας και την ιστορια για τον προκοπη....τον τυπο που εμαθε πως θα γαμησει οτι υπαρχει στην ταυλάνδη με 500 ευρω για 20 μερες + το αεροπορικο βεβαιως....
Εξω λυσσομανάει ο αέρας, τα βουνά ντύθηκαν στα λευκά η χώρας μας υποφέρει από τις βροχές...ας ήμουνα κάτω κι ας μου χώναν τα τριαντάφυλλα οι λουλουδούδες στη μούρη, κι ας με πρήζανε οι σερβιτόρες να πίνω με το ζόρι, κι ας με κορόιδευαν τα κορίτσια ότι με αγαπάνε,μόνο να ζούσα ακόμα μια βραδινή περιπέτεια όπως η παρακάτω...
Pattaya for ever
Στο Ψαροχώρι δε ξέρεις από που θα στη πέσει ο εχθρός. Η μάχη θα εξαρτηθεί από το φύλλο πορείας, και τα πολεμοφόδια σου. Μετά τη δολιοφθορά του εργοστασίου πυρομαχικών από τους ηγέτες μας θα πρέπει να πολεμάμε με φειδώ. Έτσι και εγώ αποφάσισα φέτος να εξολοθρεύω πιο πολλές ελεύθερες σκοπευτές που αν και είναι πιο ντελικάτες πέφτουν κάτω με μία βολή.
Αργά το βράδυ και ενώ η σύμμαχοι είχαν αποσυρθεί στους κοιτώνες τους, σκεπτόμουν την επόμενη κίνηση. Είναι ένα νέο φυλάκιο στην αρχή της ws με τον πρωτότυπο κωδικό Hallo.Εκεί απ’ έξω και ενώ δούλευα στο μυαλό μου τη στρατηγική επίθεσης βγαίνει μια μικρή περίπολος. Με σκοπεύει μία με το δίκαννο βλέμμα της αλλά αφού της σκάω χαμόγελο,πετάω το σύνθημα.
Pai nai?
Pai disco!
Pai room?
Pai duai!
Έκλεισε. Κάτι μου έλεγε ότι θα έχει ψαχνό το μελανούρι. Ονόματι Me, αμαρτία μελαχρινή, Αγγλικά γρι!
Χεράκι μέχρι το σέβεν για τα ιεροτελεστικά. Δεν έχω πιει ποτό για τρεις μέρες. Χτυπάω Μπακάρντι Λάιμ και εκείνη το κόκκινο. Φωτιά θα πάρει το δωμάτιο. Χτες είχα ρεπό!
Σωματάκι φρέσκο, μαλλάκι κορακί, ετών είκοσι από το Ισάν βρε το μελαχρινό μου. Χειλάκια απαλά και κόκκινα σα τις πρώτη φράουλες της άνοιξης.
Μου ζάλισε τα ούμπαλα στα Ταϊλανδικά (τι τα ξεκίνησα και γω) αλλά είχε πλάκα. Από ότι ψιλοκατάλαβα είχε τέσσερις μέρες στο χωριό ερχόμενη από το βορρά για βραδινή ημιαπασχόληση. Μετά το ποτό τη βάζω στο ντους και της λέω να κάνει γρήγορα. Τη προηγούμενη ώρα και ενώ προσπαθούσα να την καταλάβω, οι κινήσεις της, οι γκριμάτσες της αλλά και η στάση του μικρού της κορμιού με είχαν τρελάνει. Ρε πώς έχουν τέτοια θηλυκότητα και τέτοια χάρη τα άτιμα!
Βγαίνει έξω και τρέχω μέσα γρήγορα για να μην την αρπάξω από τώρα.
Πιο πριν προσπάθησα να τη φωτογραφίσω αλλά δεν το είχε το άθλημα, καθόλου φωτογένεια.
Mai pen rai…
Τη βρίσκω κάτω από τα παπλώματα τυλιγμένη σφιχτά με τη πετσέτα σωτηρίας. Μουρλαίνομαι άμα βλέπω Ταϊλανδικούς ντολμάδες στο κρεβάτι μου. Απρόθυμα τη ξετυλίγω, θέλει και ημίφως η ρομαντική.
Αφήνω φωτάκι ίσα να βλέπω το κορμάκι της που επιτέλους αποκαλύφθηκε κάτω από τα σκεπάσματα.
Σωματάκι κλασικό μικρής Ταϊλανδέζας με υποψία στήθους αλλά με στρουμπουλό κωλαρί. Κοιλίτσα απαλή σα μετάξι και πιο κάτω η μελισσοφωλιά ανέτοιμη να παραδοθεί. Βρε χρυσό μου βρε koun suai mak mak τίποτα.
Μαχόταν ηρωικά να κρατήσει μακριά μου το επτασφράγιστο της μυστικό. Αλλαγή τακτικής και μετώπου. Το στοματάκι της μια και δε κατάφερε να συνεννοηθεί μαζί μου βάλθηκε να εξερευνήσει με πάθος κάθε σημείο του αντιπάλου της. Στο τέλος ανεβαίνει από πάνω μου και αργά καταλαμβάνω το τελευταίο χιλιοστό του δικού της κόσμου. Έμεινα εκεί μία ολόκληρη ζωή μέχρι που έσβησα και ξαναγεννήθηκα σαν νέο άστρο στο άπειρο του ουρανού. Μέσα της έμεινα ακίνητος μια και ένοιωθα μελωδία θεϊκή να γεμίζει εμένα και τη ψυχή μου.
Αφού μου έβγαλε τις χειροπέδες γιατί τελικά εκείνη με είχε αιχμαλωτίσει στο παραμυθένιο της αισθησιακό κόσμο, χαμογελώντας με άφησε ελεύθερο και χάρη μου έκανε.
Τα τηλέφωνο της χτύπησε για να διαλύσει τη μαγεία του βασιλείου μου. Ήταν η φίλη της που ήθελε παρέα για να πάνε στο room. Θα τη φώναζα πάνω αλλά χρειαζόμουν ανεφοδιασμό. Κάποτε στο μέλλον θα έχουν και στα δωμάτια σταθμούς καυσίμων ποιος ξέρει. Επειδή περνάνε τα χρόνια όμως θα κοιτάξω το παρόν και τη τύχη που έχω να βρίσκομαι εδώ.
Η μικρή έχει ήδη κατέβει κάτω αλλά θα παραμείνει σε μια γωνιά του μυαλού μου ανάμνηση μιας ακόμη μάχης της φετινής εκστρατείας.
Στο Ψαροχώρι δε ξέρεις από που θα στη πέσει ο εχθρός. Η μάχη θα εξαρτηθεί από το φύλλο πορείας, και τα πολεμοφόδια σου. Μετά τη δολιοφθορά του εργοστασίου πυρομαχικών από τους ηγέτες μας θα πρέπει να πολεμάμε με φειδώ. Έτσι και εγώ αποφάσισα φέτος να εξολοθρεύω πιο πολλές ελεύθερες σκοπευτές που αν και είναι πιο ντελικάτες πέφτουν κάτω με μία βολή.
Αργά το βράδυ και ενώ η σύμμαχοι είχαν αποσυρθεί στους κοιτώνες τους, σκεπτόμουν την επόμενη κίνηση. Είναι ένα νέο φυλάκιο στην αρχή της ws με τον πρωτότυπο κωδικό Hallo.Εκεί απ’ έξω και ενώ δούλευα στο μυαλό μου τη στρατηγική επίθεσης βγαίνει μια μικρή περίπολος. Με σκοπεύει μία με το δίκαννο βλέμμα της αλλά αφού της σκάω χαμόγελο,πετάω το σύνθημα.
Pai nai?
Pai disco!
Pai room?
Pai duai!
Έκλεισε. Κάτι μου έλεγε ότι θα έχει ψαχνό το μελανούρι. Ονόματι Me, αμαρτία μελαχρινή, Αγγλικά γρι!
Χεράκι μέχρι το σέβεν για τα ιεροτελεστικά. Δεν έχω πιει ποτό για τρεις μέρες. Χτυπάω Μπακάρντι Λάιμ και εκείνη το κόκκινο. Φωτιά θα πάρει το δωμάτιο. Χτες είχα ρεπό!
Σωματάκι φρέσκο, μαλλάκι κορακί, ετών είκοσι από το Ισάν βρε το μελαχρινό μου. Χειλάκια απαλά και κόκκινα σα τις πρώτη φράουλες της άνοιξης.
Μου ζάλισε τα ούμπαλα στα Ταϊλανδικά (τι τα ξεκίνησα και γω) αλλά είχε πλάκα. Από ότι ψιλοκατάλαβα είχε τέσσερις μέρες στο χωριό ερχόμενη από το βορρά για βραδινή ημιαπασχόληση. Μετά το ποτό τη βάζω στο ντους και της λέω να κάνει γρήγορα. Τη προηγούμενη ώρα και ενώ προσπαθούσα να την καταλάβω, οι κινήσεις της, οι γκριμάτσες της αλλά και η στάση του μικρού της κορμιού με είχαν τρελάνει. Ρε πώς έχουν τέτοια θηλυκότητα και τέτοια χάρη τα άτιμα!
Βγαίνει έξω και τρέχω μέσα γρήγορα για να μην την αρπάξω από τώρα.
Πιο πριν προσπάθησα να τη φωτογραφίσω αλλά δεν το είχε το άθλημα, καθόλου φωτογένεια.
Mai pen rai…
Τη βρίσκω κάτω από τα παπλώματα τυλιγμένη σφιχτά με τη πετσέτα σωτηρίας. Μουρλαίνομαι άμα βλέπω Ταϊλανδικούς ντολμάδες στο κρεβάτι μου. Απρόθυμα τη ξετυλίγω, θέλει και ημίφως η ρομαντική.
Αφήνω φωτάκι ίσα να βλέπω το κορμάκι της που επιτέλους αποκαλύφθηκε κάτω από τα σκεπάσματα.
Σωματάκι κλασικό μικρής Ταϊλανδέζας με υποψία στήθους αλλά με στρουμπουλό κωλαρί. Κοιλίτσα απαλή σα μετάξι και πιο κάτω η μελισσοφωλιά ανέτοιμη να παραδοθεί. Βρε χρυσό μου βρε koun suai mak mak τίποτα.
Μαχόταν ηρωικά να κρατήσει μακριά μου το επτασφράγιστο της μυστικό. Αλλαγή τακτικής και μετώπου. Το στοματάκι της μια και δε κατάφερε να συνεννοηθεί μαζί μου βάλθηκε να εξερευνήσει με πάθος κάθε σημείο του αντιπάλου της. Στο τέλος ανεβαίνει από πάνω μου και αργά καταλαμβάνω το τελευταίο χιλιοστό του δικού της κόσμου. Έμεινα εκεί μία ολόκληρη ζωή μέχρι που έσβησα και ξαναγεννήθηκα σαν νέο άστρο στο άπειρο του ουρανού. Μέσα της έμεινα ακίνητος μια και ένοιωθα μελωδία θεϊκή να γεμίζει εμένα και τη ψυχή μου.
Αφού μου έβγαλε τις χειροπέδες γιατί τελικά εκείνη με είχε αιχμαλωτίσει στο παραμυθένιο της αισθησιακό κόσμο, χαμογελώντας με άφησε ελεύθερο και χάρη μου έκανε.
Τα τηλέφωνο της χτύπησε για να διαλύσει τη μαγεία του βασιλείου μου. Ήταν η φίλη της που ήθελε παρέα για να πάνε στο room. Θα τη φώναζα πάνω αλλά χρειαζόμουν ανεφοδιασμό. Κάποτε στο μέλλον θα έχουν και στα δωμάτια σταθμούς καυσίμων ποιος ξέρει. Επειδή περνάνε τα χρόνια όμως θα κοιτάξω το παρόν και τη τύχη που έχω να βρίσκομαι εδώ.
Η μικρή έχει ήδη κατέβει κάτω αλλά θα παραμείνει σε μια γωνιά του μυαλού μου ανάμνηση μιας ακόμη μάχης της φετινής εκστρατείας.
Συνημμένα
celticfrost
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυφλα ναχει η SONY CYBERSHOT 12.1 MEGAPIXELS xaxaxaxaxaxaαν μπορεις γραψε μας και την ιστορια για τον προκοπη....τον τυπο που εμαθε πως θα γαμησει οτι υπαρχει στην ταυλάνδη με 500 ευρω για 20 μερες + το αεροπορικο βεβαιως....
PAGTAO μας καυλωσες βραδιατικα παλιοπαιδο......
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
ΘΑΝΑΣΗΣ SEX TRIP PART 7
Το ζόρικο πρωϊνο του Θανάση ξεκίνησε με μία πίπα ξεγυρισμένη. “ Που τα έχουν μάθει όλα αυτά αβγαλα κορίτσια” αναρωτήθηκε. Ετοιμος πια και σιγουρος για το αποτέλεσμα το ξεφούρνησε “ Baby l have no money, money finish. But we love each other”. Ηλεκτρική εκκένωση χτύπησε το ξαπλωμένο στο κρεββάτι κορμί της Πιμ. Ενα ξεψυχισμένο “ok l love you too Thanasis” ήταν η απάντηση.
H Πιμ σηκώθηκε βαριεστημένα έκανε ένα γρήγορο ντουζ ντύθηκε και είπε “ Teelak l have to go. Sister at hospital is alone. I have to take care her. See you at Tiger tonight”. Εδωσε ένα ζεστό φιλί στον Ελληνα επιβήτορα και χαιρέτησε. Ο Θανάσης έγυρε αποκαμωμένος από τα πολλά πηδήματα και αποκοιμήθηκε σίγουρος ότι τα είχε καταφέρει για μια ακόμα φορά.
Τρεις μέρες πέρασαν και ο Θανάσης έχει τα χάλια του. Το κορίτσι εξαφανίστηκε......
Δεν απαντάει στο τηλεφωνο,στην Τiger δεν πηγαίνει ενω στην βόλτα που έκανε από το δωμάτιο της Πιμ μια φίλη από την παρέα μιας προηγούμενης μέρας του είπε ότι μάλλον πήγε στο χωρίο της. Πικρα ατελείωτη. Γιατί;;;;;;;
Και από λεφτά σκατά. Οκτακόσια μπάτ την ημέρα ξοδευε για να του φτάσουν. Μόνη απόλαυση ένα δύο ποτάκια που έπινε νωρίς το βράδυ χαζεύοντας τα μαγικά μωρά του Σιαμ να λυκνίζονται στα μπάρ της Bangla road και η δορυφορική τηλεόραση του ξενοδοχείου . Mια σαραντάρα καλοστεκούμενη τον σταμάτησε μια από αυτές τις μαύρες νύχτες στον δρόμο και του ζήτησε 500 μπατ για sort time. “Εχουν τρελάθει οι πουτάνες και δεν ξέρουν τι ζητάνε “ μονολόγησε. Και το γαμημένο τηλεφωνο δεν χτύπησε ούτε μία φορά.Μόνο κάτι μηνύματα από τα φιλαράκια να μην ξεχάσει την καπότα όταν πηδάει. Ενώ τα δικά του πάνω από 50 καμία απάντηση..............
Ετοιμος για αναχώρηση μπροστά στο ξενοδοχείο πια ο Θανάσης μετράει τα ψιλα για να του φτάσουν για το ταξί. Ξαφνικά έρχεται μήνυμα στο κινητό. Ηταν το κορίτσι του. Σιγουρα θα του εξηγούσε τι έγινε και θα του ζήτουσε συγνώμη Ανοιγει το κινητό και εκπληκτος διαβάζει :
‘ Hello Thanasis. I miss you so much. When you come back please call me I can
LOVE YOU SORT TIME” .
ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ GUEST TON KAMAGRA ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ........
Το ζόρικο πρωϊνο του Θανάση ξεκίνησε με μία πίπα ξεγυρισμένη. “ Που τα έχουν μάθει όλα αυτά αβγαλα κορίτσια” αναρωτήθηκε. Ετοιμος πια και σιγουρος για το αποτέλεσμα το ξεφούρνησε “ Baby l have no money, money finish. But we love each other”. Ηλεκτρική εκκένωση χτύπησε το ξαπλωμένο στο κρεββάτι κορμί της Πιμ. Ενα ξεψυχισμένο “ok l love you too Thanasis” ήταν η απάντηση.
H Πιμ σηκώθηκε βαριεστημένα έκανε ένα γρήγορο ντουζ ντύθηκε και είπε “ Teelak l have to go. Sister at hospital is alone. I have to take care her. See you at Tiger tonight”. Εδωσε ένα ζεστό φιλί στον Ελληνα επιβήτορα και χαιρέτησε. Ο Θανάσης έγυρε αποκαμωμένος από τα πολλά πηδήματα και αποκοιμήθηκε σίγουρος ότι τα είχε καταφέρει για μια ακόμα φορά.
Τρεις μέρες πέρασαν και ο Θανάσης έχει τα χάλια του. Το κορίτσι εξαφανίστηκε......
Δεν απαντάει στο τηλεφωνο,στην Τiger δεν πηγαίνει ενω στην βόλτα που έκανε από το δωμάτιο της Πιμ μια φίλη από την παρέα μιας προηγούμενης μέρας του είπε ότι μάλλον πήγε στο χωρίο της. Πικρα ατελείωτη. Γιατί;;;;;;;
Και από λεφτά σκατά. Οκτακόσια μπάτ την ημέρα ξοδευε για να του φτάσουν. Μόνη απόλαυση ένα δύο ποτάκια που έπινε νωρίς το βράδυ χαζεύοντας τα μαγικά μωρά του Σιαμ να λυκνίζονται στα μπάρ της Bangla road και η δορυφορική τηλεόραση του ξενοδοχείου . Mια σαραντάρα καλοστεκούμενη τον σταμάτησε μια από αυτές τις μαύρες νύχτες στον δρόμο και του ζήτησε 500 μπατ για sort time. “Εχουν τρελάθει οι πουτάνες και δεν ξέρουν τι ζητάνε “ μονολόγησε. Και το γαμημένο τηλεφωνο δεν χτύπησε ούτε μία φορά.Μόνο κάτι μηνύματα από τα φιλαράκια να μην ξεχάσει την καπότα όταν πηδάει. Ενώ τα δικά του πάνω από 50 καμία απάντηση..............
Ετοιμος για αναχώρηση μπροστά στο ξενοδοχείο πια ο Θανάσης μετράει τα ψιλα για να του φτάσουν για το ταξί. Ξαφνικά έρχεται μήνυμα στο κινητό. Ηταν το κορίτσι του. Σιγουρα θα του εξηγούσε τι έγινε και θα του ζήτουσε συγνώμη Ανοιγει το κινητό και εκπληκτος διαβάζει :
‘ Hello Thanasis. I miss you so much. When you come back please call me I can
LOVE YOU SORT TIME” .
ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ GUEST TON KAMAGRA ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ........
Φίλε shamans9 διάβασα και τις 2 κείμενά σου.
Απλά θα κάνω μερικά σχόλια στο δεύτερο κείμενο σου μόνο και μόνο επειδή το έγραψες σε ένα δημόσιο ιστολόγιο, και μόνο σε 2 σημεία για να μην γίνω κουραστικός
Γνώρισες 2 γκομενάκια τα οποία σε συμπάθησαν, και δεν νομίζω κανείς να αμφιβάλλει περί αυτού. Από την συμπάθεια μέχρι το "ξεμούνιασμα" υπάρχει "χαντάκι" και έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση κανείς δεν ξέρει αν θα το πήδαγες ή όχι. Αν λέγοντας "έχω πέραση" εννοείς την "συμπάθεια" έχεις απόλυτο δίκιο. Αν εννοείς το ξεμούνιασμα έχεις άδικο γιατί το τέλος δεν παίχτηκε ποτέ....
Μας λές όλους συμπλεγματικούς που δεν κάναμε κανένα θετικό σχόλιο για την ιστορία σου. Η όλη φάση θα ήταν άξια σχολιασμού ΑΝ είχε εξελιχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.(για να μην παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που διάβασε την ιστορία σου και αμφιβάλλει για την αλήθεια της).
Μας είπες ότι γράφεις πολυεπίπεδα προσέχεις να μην κάνεις λάθη πιάνεις κατηγορίες ανθρώπων κλπ κλπ κλπ. Χωρίς καμία παρεξήγηση τέτοια κείμενα ταιριάζουν περισσότερο σε συγγραφικά-φιλοσοφικά-φιλολογικά forum. Μην έχεις την απαίτηση να καθόμαστε να κάνουμε τέτοιου είδους αναλύσεις. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς τον χρόνο ούτε και την όρεξη σε αυτό το forum
Φιλε το εξηγω οτι περιγραφω μια σκηνη .Σαν να βλεπεις μια κινηματογραφικη ταινια και σου εξιστορω σε ενα κειμενο το τι εξελιχθηκε σε μιση ωρα μεσα . Αυτο που λεω για το ξεμουνιασμα ειναι χιουμορ , οπως στις συνομιλιες μας καποιες φορες , λες κατι , αλλά σκεφτεσαι αλλα , που δεν μπορεις να τα πεις μπροστα στον αλλον.
Πρωτον δεν ζητησα θετικα σχολια .Ειπα οτι αν κανουν ( μια συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων ) θετικο σχολιο νιωθουν να πνιγονται . Ετσι αυτη η κατηγορια ανθρωπων για να μην καρφωθει μπορει (καποιοι ) να βαζουν μετα το ποστ σου τελειως ασχετα ποστ και ειναι ενας εμμεσος τροπος να στην πουν , χωρις βεβαια να φαινεται καν οτι στην λενε . Αυτο γινεται σε πολλους και στα αλλα θρεντ και πρεπει να το παρατηρησεις για να το καταλαβεις.
Δηλαδη σαν να λενε , εμενα δεν με αγγιξε καν αυτο που εγραψες και ειναι σαν να μην το εγραψες καθολου .
Μεσω της ηθελεμενης τους προσπαθειας , θελουν να δειξουν , οτι εχουν διαβασει πολυ καλυτερα ποστ και αυτα δεν τους συγκινουν . Δηλαδη πετανε επιτηδες σαβουρα μετα απο καποιο διαφορετικο ποστ , ετσι ωστε να μειωσουν την αξια του ποστ και να ξεχαστει οσο το δυνατον πιο γρηγορα . Ενω οι ιδιοι δεν εχουν γραψει ποτε κατι αξιομνημονευτο και οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι στο μυαλο τους σε 3-4 πραγματα .
Μεσα σε αυτα περιτριγυριζεται ο κοσμος τους .Οτιδηποτε ξεφευγει απο απο αυτα τα 3 -4 πραγματα , ειναι απειλη για αυτους .
Θα εγραφα παραπανω και να το εξηγησουσα πιο αναλυτικα αλλά βαριεμαι να το κανω .Καποια ατομα που εκτιμω μου στειλαν πμ οπως επισης ηρθαν και απο νεους φιλους . Αυτοι καταλαβαν τι εννοουσα και το τι ηθελα να περασω , οποτε αυτο μου αρκει και με το παραπανω .
Τωρα να γυρισω σε σενα ( που σε θεωρω σοβαρο συνομιλητη ) . Γιατι θεωρεις οτι για να ειναι καποιος αξιος θετικου σχολιασμου πρεπει και σωνει και καλα να γαμησει ? Δεν ειχε αλλα καλα η ιστορια ? Εισαι και συ σαν τους αλλους που μονο τους ενδιαφερον ειναι το γαμησι και ολα τα αλλα δεν τους συγκινουν ? Δεν σ αγγιζει τιποτα αλλο στην ζωη σου και δινεις μονο συγχαρητηρια σε οσες ιστοριες εχουν γαμησι στο τελος ?
Δεν βλεπεις οτι η ιστορια μου ηταν ερεθισμα ετσι ωστε να προτρεψω να χωνονται οι συναγωνιστες και σε μη επαγγελματιες .? Να δειξω μεσω της δικης μου ιστοριας οτι αυτο μπορουν να το πετυχουν και αλλοι συναγωνιστες και να ξεφυγουν καποιοι απο τα ιδια και τα ιδια που εχουν καταδικασει τον ευατο τους .
Ηθελα να περασω κι αλλα με το ποστ μου αλλά βαριεμαι να τα εξηγω .Δεν μου κανει αισθηση πλεον να γραφω σε αυτο το θρεντ . Δεν το ξεκοβω αλλά θα γραφω ακομα πιο αραια .
Εγω θα αλλαξω αλλά οι συγκεκριμενοι θα παραμεινουν ιδιοι .
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
κρινεις κιολας ?????Να δειξω μεσω της δικης μου ιστοριας οτι αυτο μπορουν να το πετυχουν και αλλοι συναγωνιστες και να ξεφυγουν καποιοι απο τα ιδια και τα ιδια που εχουν καταδικασει τον ευατο τους .
φαντασου κ να το εσπρωχνες το σχιστοματικο!!!!!!!!
mister kamagra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μόλις τώρα έφαγα το βρίσιμο της αρκούδας. Δεν έχω να της στείλω τα 65000 βατ για την βίζα και με έβρισε γιατι της γκρέμισα τα όνειρα της. Δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και ήθελε να έρθει και εγώ δεν της βγάζω την βίζα, Δεν με καταλαβαίνει ότι δεν έχω και μου είπε ότι χωρίς λεφτά πως θέλω να έχω κοπέλα? Εσείς οι ειδήμονες πώς δεν με πρωφηλαξατε και δεν μου είπατε ότι θα φάω βρίσιμο? Εσείς που ξέρετε να γράφετε ιστοριούλες πως σας ξέφυγε αυτό? Γιατί δεν με πρωφηλαξατε? Ξέρετε μόνο να λέτε για μένα αλά για να μην γίνω ρεζίλη κανείς δεν είπε τίποτα. Αφήσατε έναν πατριώτισσας έναν συνάνθρωπο σας να τον βρίσει ένα τριπίθαμο κοντοστούπικο μαμουδάκι. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ααααα!!!..Ίσα ίσα!..Χαρα μας!!Αφήσατε έναν πατριώτισσας έναν συνάνθρωπο σας να τον βρίσει ένα τριπίθαμο κοντοστούπικο μαμουδάκι. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!
Άλλωστε εσένα το τραβάει η όρεξη σου το βρισιδι!!
Είσαι γεννημένος για το μπινελικωμα ρε παιδι μου...
Ασε που κατα βάθος το γουσταρεις...Έτσι δεν είναι?..Πες μου..Δε τη βρίσκεις?
mister kamagra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ααααα!!!..Ίσα ίσα!..Χαρα μας!!
Άλλωστε εσένα το τραβάει η όρεξη σου το βρισιδι!!
Είσαι γεννημένος για το μπινελικωμα ρε παιδι μου...
Ασε που κατα βάθος το γουσταρεις...Έτσι δεν είναι?..Πες μου..Δε τη βρίσκεις?
Καλά αυτό είναι το μόνο που μπορείς να απαντήσεις? Αλλά τι μπορώ να περιμένω από εσένα και μερικούς άλλους που με αφήσανε αβοήθητο και με έλουσε με πολλά κοσμητικά επίθετα μια Ταϊλανδη. Πως ξέφυγε από τους παλιούς αυτό? Που είναι τώρα ο kostasf16, ο lordos ο παντογνώστης που το μόνο που ξέρη είναι να λέει δεν απαντούμε σε μαλάκες ντροπή του, αυτός ο vonbakoulis τώρα τι θα κάνει? Αφήσατε έναν μαθητή σας να γίνει περίγελο σε μια Ταϊλανδη και στις φίλες της και σε όλην την οικογένεια της. Αν ήμουνα εγώ ένας από εσάς τουλάχιστον θα ζήταγα ένα μεγάλο συγνώμη.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Chanthaburi εχεις δικιο, εχω μανια με τα γκρικ-γκρικςεισαι σιγουρος οτι υπαρχει ΣΑΝΤΑΜΠΟΥΡΙ (SANDABURI) στη ταυλανδη? μαλλον κανεις λαθος το ονομα? μηπως λες το ΤΣΑΝΤΑΜΠΟΥΡΙ, CHANTHABURI city? που ειναι λιγο πριν το κο τσανγκ?
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μόλις τώρα έφαγα το βρίσιμο της αρκούδας. Δεν έχω να της στείλω τα 65000 βατ για την βίζα και με έβρισε γιατι της γκρέμισα τα όνειρα της. Δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και ήθελε να έρθει και εγώ δεν της βγάζω την βίζα, Δεν με καταλαβαίνει ότι δεν έχω και μου είπε ότι χωρίς λεφτά πως θέλω να έχω κοπέλα? Εσείς οι ειδήμονες πώς δεν με πρωφηλαξατε και δεν μου είπατε ότι θα φάω βρίσιμο? Εσείς που ξέρετε να γράφετε ιστοριούλες πως σας ξέφυγε αυτό? Γιατί δεν με πρωφηλαξατε? Ξέρετε μόνο να λέτε για μένα αλά για να μην γίνω ρεζίλη κανείς δεν είπε τίποτα. Αφήσατε έναν πατριώτισσας έναν συνάνθρωπο σας να τον βρίσει ένα τριπίθαμο κοντοστούπικο μαμουδάκι. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!
celticfrost
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα το ειπα πως δεν νοιωθεις εντελως MISTERKAMAGRA,ολοι μα ολοι σου ελεγαν πως οι κοπελες ειναι μονο για τα λεφτα και απλος σου πουλανε παραμυθι περι ερωτος και εσυ τους εβγαζες τρελλους και πως λενε παπαριες? εσυ δεν κοροιδευες τον SHORT TIME που περιγραφει γλαφυρα τι παιζει με τις κοπελες πως γραφει "επιστημονικες φαντασιες"; εσυ ελεγες πως θα γαμας "τσαμπα" και πως ολοι οι αλλοι ειμαστε μαλακες που πληρωνουμε.......
Τσιμπα τωρα το ξευτιλικη σου,την ρομπα σου και το κιμονο σου και πορευσου αντε γιατι μας τα χες κανει ZEPPELIN,κανε τωρα τουμπεκι ψιλοκομμενο και προσγειωσου στην γη με τα μουτρα απο κει ψηλα που πεταγες
Τσιμπα τωρα το ξευτιλικη σου,την ρομπα σου και το κιμονο σου και πορευσου αντε γιατι μας τα χες κανει ZEPPELIN,κανε τωρα τουμπεκι ψιλοκομμενο και προσγειωσου στην γη με τα μουτρα απο κει ψηλα που πεταγες