Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αύριο θα πάει η κοπέλα που γνώρισα από το φόρουμ για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?
  το  νου  σου  μεγαλε!  μαλλον  παει  να  σε  "δαγκωσει"  3  χιλιαρικα  μπατ  εχει  η  βιζα σενγκεν το  πολυ!  60-70  ευρω!  και  αλλα  1500-2000  μπατ  για  υποχρεωτικη  ιδιωτικη  ασφαλεια  και  τερμα!  το  πως  θα  παρει  τι  βιζα  δε  μας  εξηγεις???      μηπως  βαζει  και  τα  αεροπορικα  εισητηρια  για  να  ρθει  ελλαδα  μεσα?  αλλα  και  παλι  με  30-35  χιλιαρικα  βρισκει! 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Απο αυριο οι ανταποκρισεις μου :knockinb: δεν θα ειναι οφ-τοπικ. Αφηνω μια πολυ ομορφη πολη και παω στη πρωτευουσα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αύριο θα πάει η κοπέλα που γνώρισα από το φόρουμ για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?
Και η πλακα καλα κρατει.Δεν μου τα στελνεις εμενα που θα πιασουν και τοπο; Τουλαχιστον ειμαι περισσοτερο υπαρκτο προσωπο απο καποια η καποιον που γνωρισες απο ενα φορουμ. Και θα πανε και σε καλο σκοπο :knockinb: :fuck1: :pipa1: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η παρακάτω ιστορία είναι αφιερωμένη σε όλους  μας.
Τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά οι καταστάσεις πέρα για πέρα αληθινές.
ΤΟ SEX TRIP TOΥ ΘΑΝΑΣΗ
Ο  Θανασης είναι ένα καλό και ξηγημένο παλικάρι  τριάντα κάτι χρονών, δουλευταράς που ψάχνεται για νέες εμπειρίες  αλλά άτυχος με τις Ελλεηνίδες  που τα τελευταία χρόνια το έχουν παραξεφτυλίσει. Ακουσε από φίλους που πήγαν στην Ταϋλάνδη  πριν δυό χρόνια ότι εκεί μπορεί να κάνει καποιος  τις διακοπές  των ονείρων του που μεταφράζονταν σε χλιδάτα ξενοδοχεία σχεδόν τσαμπα, φαγητά με γαρίδες και αστακούς σχεδον τσάμπα, αλλά κυρίως να πηδήξει απίστευτα μωρά σχεδόν τσάμπα. Μετά απο αιματηρές οικονομίες ένος και βάλε χρόνου δουλεύοντας σαν σκυλί και στερουμενος αρκετές φορές βασικά πράγματα κατάφερε να να μαζέψει δυομιση χιλιαρικάκια που μπορεί να γίνουν με λίγο ζόρι τρια αμα ζοριστεί ,είναι έτοιμος για τις σχεδόν τσαμπα διακοπές του. Ενημερώθηκε μάλιστα εκτενώς από τους φίλους του που πήγαν και ήταν  μεγάλοι γνώστες, αλλά και από το ιντερνετ όπου είδε φωτογραφίες από πραγματικά κουκλιά που τα μάτια τους υπόσχονταν δεκα  μαγικές  μέρες ,πήρε και τις πληροφορίες του και ήταν “σαν έτοιμος από καιρό”
Η Πίμ από την άλλη μεριά  είναι μια πολύ γλυκιά Ταϋλανδή πιτσιρίκα μόλις 22 χρονών που όμως ο Βούδας την έφερε στο κόσμο με δύο κακά. Το ένα ήταν ότι γεννήθηκε στο Ισααν μια αγροτική περιοχή από πάμφτωχους γονείς που δούλευαν στα χωράφια για λίγα κιλά ρύζι και το άλλο ότι χρώμα της δεν ήταν  αρκετά λευκό για να είναι αρκετα επιθυμητή από τα αγόρια του χωριού.Δουλεύει ήδη 2 χρόνια στο Phuket  που την  έφερε  φίλη της  πηγαίνοντας κάθε βράδυ στην  disco Tiger βρίσκοντας farang  πέλατες προσφέροντας το ποθητό κορμί της. Το  αρχικό θάμπωμα από μια ζωής που δεν είχε φανταστεί ούτε στον ύπνο της ήδη έχει ξεθωρίασει. Οι farang δεν κρύβουν πιά εκπλήξεις και η βαρεμάρα και το ποτό την έχουν καταβάλει. Αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν.Η  μαμά παράγειλε καινούργια κουζίνα που θα εντυπωσιάσει τις φίλες της , ο μπαμπάς χρωστάει ακόμα για το ΙSUZU pick up που του αγόρασε, γιατι ότι λεφτά του στέλνει τα πίνει , ο αδελφός θέλει μηχανάκι , ενώ το καινουργιο αγόρι της  της είπε ότι παρότι είναι τόσο σκουρόχρωμη και την πλακώνει συχνα στις κλωτσιές,  θα την παντρευόταν αν δουλευε δύο χρόνια ακόμη και σύνέχιζε να του στέλνει χρήματα. Ολοι όμως θα κρατήσουν μυστική τη δουλειά της και θα λένε ότι δουλεύει σε hotel.
Ο καιρός πέρασε και ο Θανάσης πια στην Πατονγκ μολις ξύπνησε από τον απογευματινό υπνάκο του, τραβάει μιά κόντρα ξούρα μετά από το έκτο ντουζάκι της ημέρας και παρφουμαρίζεται για την βραδυνή έξοδο. Εχει ήδη ξεπεράσει το πρώτο πολιτισμικό σόκ μια και δεν πίστευε ούτε στο όνειρο του ότι υπάρχει στον κόσμο τέτοια χώρα σαν την Ταϋλάνδη. Ολα τέλεια, να είναι καλά τα παιδιά που τον συμβούλευσαν για αυτό το ταξίδι.Και ήδη  στις τρεις μέρες των διακοπών έχει πάρει τρία υπέροχα μωρά μόνο που στο κρεββάτι  ήταν λίγο πεσμένες αλλά αναλογίζεται ότι φταίει και αυτός που τις κέρναγε τόσα ποτά και σφηνάκια.  Ειδικά όμως το χθεσινοβραδυνό η Πιμ ήταν ένας άγγελος. Τον πρόσεχε και τον περιποιόταν σαν να ήταν το κορίτσι του όλο το βράδυ στην disco. To μόνο κακό ήταν ότι για τρίτη βραδυά ξόδεψε τα μαλλιοκέφαλα του σε ποτά. Η Πίμ ήταν τόσο χαρούμενη για την γνωριμία που φώναξε και τις φίλες της για ένα ποτάκι  που έγιναν τελικά δύο μπουκάλια αλλά δεν γαμιέται έτσι είναι τα γούστα, πληρώνονται. Το μόνο που τον χάλασε λίγο ήταν ότι  όταν μετά από την κραιπάλη στην disco όταν πήγαν όλοι μαζί για να τους κάνει το τραπέζι στο ιταλικό στην soi San Sabai που έμενε ανοιχτό ώς το πρωϊ οι φίλες της Πίμ τον κοιτάζαν περίεργα και χαζογελούσαν σαν να τον κοροίδευαν, αλλά μάλλον τα είχαν πάρει γιατι φόρτωσε την  Πίμ και όχι αυτές.Ο Θανάσης παίρνει πάντα τον αφρό,  σκέφτηκε και χαμογέλασε.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το sex  ήταν  πολύ καλό το πρώϊ έκανε μια τελευταία σκέψη  μιάς και  το βράδυ που  γύρισαν η Πίμ ήταν κοκκαλο από το πίωμα και τον παρακάλεσε να κοιμηθεί. 
“Α και να προσέξω από αποψε τα λεφτά γιατί έχω χαλάσει τα τριπλά από ότι υπολόγισα” μονολόγησε κλείνοντας γρήγορα την πόρτα του δωματίου του. Η Πιμ θα τον περίμενε στην disco και ήταν αγένεια να την στήσει.Υπήρχε και ο κίνδυνος να την πάρει και κανένας Γερμανός κολόγερος. Το τελευταίο γλυκό φιλί της Πιμ το πρωϊ και η υπόσχεση όλο νόημα ότι θα τον περιμένει στην Tiger στις 01.00 τον έκανε να βιαστεί περισότερο.
Την ίδια ώρα στις παρυφές της Νanai road  σε ένα κομμωτήριο της κακίας ώρας  η Πιμ και οι φίλες της βαριεστημένα περίμεναν την σειρά τους για τον τελευταίο καλωπισμό πριν βγουν για δουλειά. Τα 3  πρωϊνα χιλίαρικα του Θανάση είχαν μείνει  μισά  ύστερα από το μεσημεριανό φαγητο και τα μπουκάλια του ταϋλανδεζικου ουϊσκυ που κατέβασε με τις φίλες σκέφτηκε η Πιμ.  Ειχε τάξει στο αγόρι της κατάθεση 5 000 bath την έπομενη μέρα το πρωϊ και δεν είχε ούτε τα μισά. Μαυρές σκέψεις τριγύριζαν το κεφαλάκι της  καθώς η κομμώτρια την χτενιζε. Μήπως το αγόρι της θα την άφηνε  για την αχώνευτη συγχωριανή της που νόμιζε πως ήταν πιο λευκή από αυτή αν δεν έστελνε τα λεφτά;  Την βουβή βαριεστημάρα διέκοψε το κουδούνισμα του τηλεφώνου της Πιμ .Τα μπινελίκια του αδελφού της για το μηχανάκι  που δεν του έχει πάρει ακόμα  έκαναν τα ύπόλοιπα κορίτσια να χαχανίζουν ξεδιάντροπα. “ Eγώ έχω ήδη κλείσει falang για απόψε και εσείς είστε τρίτη μέρα χωρίς πελάτη  είπε εκνευρισμένη” και ξανάπεσε σιωπή.
Ακροβολισμένος ο Θανάσης στον εξώστη της  Tiger  χαζεύει τις πανέμορφες μάγισες που χορεύουν κάτω από τα πόδια του. Τα φιλαράκια του στην Ελλάδα θα πάθουν την πλάκα τους μόλις τους δείξει τις φωτογραφίες από το μωρό του που έβγαλε το πρωϊ σκέφτηκε. Η ώρα ήδη ήταν 01.30 και η Πίμ δεν είχε φανεί και άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια. Τα δύο τρία πουτανάκια που του την έπεφταν του φάνηκαν  παγερά αδιάφορα.
Ξαναμένη  σχεδόν η Πιμ και οι φίλες της μπήκαν στην disco σχεδόν τρέχοντας.Τα μάτια του Θανάση έλαμψαν από χαρά και κόντεψε να βουτήξει από τον εξώστη ,το κορίτσι του ήταν πιο όμορφο από την κάθε πουτάνα που ήταν στο μαγαζί. Ξαφνικά κάτι τον τράβηξε προς τα πίσω. “Θα την τσεκάρω σκέφτηκε . θα την αφήσω  λίγο να της την πέσει κανένας να δω πως θα αντιδράσει.” Είμαστε γατόνια εμείς οι Ελληνες “μουρμούρησε πονηρά.
  Η Πίμ και οι φίλες της παρήγειλαν ποτάκι και κάθησαν δίπλα από ένα τραπέζι που χόρευαν σαν πιθήκια τρεις τέσσερις Αυστραλοί πιτσιρικάδες. Ηταν ήδη εκνευρισμένες γιατι τους είχαν καταλάβει τις καθημερινές τους θέσεις.Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ο πιτσιρικάς δίπλα χορεύντας προσπαθεί να πιάσει κουβέντα στην Πιμ.
Η αγωνία του Θανάση απ΄τον εξώστη έχει πιάσει ταβάνι. Υποτιμητικά η Πιμ κοιτάζει τον Αυστραλό χορευτή με την μπύρα στο χέρι και τον πασάρει στην φίλη της, Ούτε χιλιάρικο δεν δίνει αυτός σκέφτηκε η Πιμ. Ασε που θα θέλει και boom boom όλη νύχτα. “To buffalo flom Gleece θα δώσει περισότερα”  είπε  με σοβαρό τόνο στην άλλη φίλη της. “ Σήμερα θα κάνω καλό boom boom για να πάρω 4 χιλιάρικα” είπε σκάζοντας στα γέλια. Το κομπουτεράκι στο μυαλό της είχε ήδη  υπολογίσει το ποσό που χρειαζόταν για την πρωϊνή κατάθεση.
Ο μεγάλος επιβήτορας Θανάσης σίγουρος πια για το κοριτσι κόντεψε να σαβουρδιαστεί κατεβαίνοντας δυό δυό τα σκαλιά του εξώστη για να φτάσει κοντά στην Πιμ. Ηταν αλήθεια τελικά αυτό που του είπαν ότι οι Ταϋλανδές  γουστάρουν τους Ελληνες.
Συνεχίζεται.................

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ωραιος!! Αυτες οι ιστοριες πιστευω οτι μας αγγιζουν ολους!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μπραβο σου φιλε σορτ ταιμ και για αυτα που γραφεις και για το τροπο που τα γραφεις. Το γραψιμο σου μου θυμιζει καποιο παλιο μεγαλο χρονογραφο μας τον Νικο Τσιφορο. :thumbsup:

Επισκέπτης
Shalman 9 @. Φιλε κινητο ζηταμε και παιρνουμε......στην χωρα του καμακιου ζεις!!!αντε ξυπνα.....αν και πιστευω οτι ηταν χαζοβιολικα γκομενακια και μολις τους χωνοσουν για περαιτερω...θα την καναν....

Επισκέπτης
Love y.s.t  Ειπαμε αψογος στην περιγραφη της πραγματικοτητας στην Ταυλαννδη!!

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και η πλακα καλα κρατει.Δεν μου τα στελνεις εμενα που θα πιασουν και τοπο; Τουλαχιστον ειμαι περισσοτερο υπαρκτο προσωπο απο καποια η καποιον που γνωρισες απο ενα φορουμ. Και θα πανε και σε καλο σκοπο :knockinb: :fuck1: :pipa1: :2funny:

Φίλε για μένα εσύ δεν είσαι υπαρκτό πρόσωπο  γιατι εσένα ποτέ δεν σε έχω δει στην ζωή μου ενώ εκείνη την βλέπω κάθε μέρα μιλάμε και το κάνουμε από το ίντερνετ. Μην ξεχνάς ότι και τους δυο από φορούν σας γνωρίζω.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
   το  νου  σου  μεγαλε!   μαλλον  παει  να  σε  "δαγκωσει"  3  χιλιαρικα  μπατ  εχει  η  βιζα σενγκεν το   πολυ!  60-70  ευρω!  και  αλλα  1500-2000  μπατ  για  υποχρεωτικη  ιδιωτικη  ασφαλεια  και  τερμα!  το  πως  θα  παρει  τι  βιζα   δε  μας  εξηγεις???      μηπως  βαζει  και  τα  αεροπορικα  εισητηρια  για  να  ρθει  ελλαδα  μεσα?  αλλα  και  παλι  με  30-35  χιλιαρικα  βρισκει!   

Το εισιτήριο δεν είναι μέσα γιατι θα το στύλο από εδώ που θα το πληρώσω με δόσεις.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Love you sort time.  Μέχρι που θα φτάσεις με της φανταστικές ιστορίες σου για να μας κάνεις να απογοητευτούμε και να μην πάμε στην Ταϊλάνδη. Όλα αυτά που γράφεις είναι της φαντασία σου και επειδή καταλαβαίνω την συνέχεια θα μας πεις ότι την ερωτεύτηκε τον κορόιδεψε του έφαγε λεφτά και όταν ήρθε Ελλάδα της έστελνε χρήματα και ταυτοχρόνως είχε και άλλους. Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούμε και να μην γράφουμε φανταστικές ιστορίες. Και αν θες συμφωνώ μαζί σου τότε γιατι πάτε στην Ταϊλάνδη εφόσον είναι τόσο καθίκια? Γιατί γράφεστε σε φόρουμ? Ξέρεις πόσους Έλληνες έχω δη γραμμένους στο Thai love lings, και Mary Thai lady? και σε Άλλα.. Ξέρεις πόσοι έχουν παντρευτεί κοπέλες από εκεί? Ας μου εξηγήσει κάποιος.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον LUST και στον Shamans από εμένα αλλά και εκ μέρους όλων όσων διαβάζουν τέτοια κείμενα που όμως δεν καταδέχονται να στείλουν ένα καλό λόγο, προσπερνάνε με αδιαφορία τέτοιες προσπάθεις ή πατάνε μια παράθεση και ρίχνουν μια εξυπνάδα ή μια ειρωνία.Θα έπρεπε η Ταϊλάνδη να είναι κάτι που μας ενώνει τέτοιες δύσκολες μέρες και όχι αιτία αγοραπωλησίας εγωισμού.
Εννοείται ότι ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, κατανοητό εν μέρει...άντε καλή συνέχεια.
Σορταιμάκια λόβερ θα έχουμε συνέχεια της ιστορίας απόψε ή να ποστάρω κάτι τις και εγώ... :think:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Love you sort time.  Μέχρι που θα φτάσεις με της φανταστικές ιστορίες σου για να μας κάνεις να απογοητευτούμε και να μην πάμε στην Ταϊλάνδη. Όλα αυτά που γράφεις είναι της φαντασία σου και επειδή καταλαβαίνω την συνέχεια θα μας πεις ότι την ερωτεύτηκε τον κορόιδεψε του έφαγε λεφτά και όταν ήρθε Ελλάδα της έστελνε χρήματα και ταυτοχρόνως είχε και άλλους. Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούμε και να μην γράφουμε φανταστικές ιστορίες. Και αν θες συμφωνώ μαζί σου τότε γιατι πάτε στην Ταϊλάνδη εφόσον είναι τόσο καθίκια? Γιατί γράφεστε σε φόρουμ? Ξέρεις πόσους Έλληνες έχω δη γραμμένους στο Thai love lings, και Mary Thai lady? και σε Άλλα.. Ξέρεις πόσοι έχουν παντρευτεί κοπέλες από εκεί? Ας μου εξηγήσει κάποιος.
Θέλεις απαντηση τώρα;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
.
Σορταιμάκια λόβερ θα έχουμε συνέχεια της ιστορίας απόψε ή να ποστάρω κάτι τις και εγώ... :think:
Φίλε Pag πόσταρε να γουστάρουμε.
Η δική μου συνέχεια αύριο.
Ετσι και αλλίως λίγοι θα  τα διαβάσουν και θα σχολιάσουν.........

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αύριο θα πάει η κοπέλα  για βίζα και μου είπε να της στείλω 65.000 χιλ μπατ. Μήπως ξέρη κανείς πόσο πηγαίνει η βίζα?
στειλτα μην εισαι χαζος......
κανε μας να γελασουμε λιγο περισσοτερο....
μπορεις!!!!!!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα μια και το θρεντ δείχνει να ορθοποδεί και υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος θα κεράσω μία κονσέρβα περιγραφή από τις τελευταίες νύχτες στη…

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Η αλήθεια είναι ότι η Πατάγια αν και κορυφαίος προορισμός δεν είναι για πολύ, είχα αγκυροβολήσει πολλές μέρες.
Με το που φτάνω στη πρωτεύουσα αλλάζει αμέσως η διάθεσή μου. Στο Ψαροχώρι είχα βγάλει ρίζες….για να μη πω λέπια χα χα.
Όχι ότι κακοπέρασα δηλαδή, βαρέθηκα όμως τις ίδιες εικόνες, τις ίδιες υπερβολικά δυνατές μουσικές, τις ίδιες μυρωδιές και τις ίδιες φάτσες. Στο Νανά χοτέλ πάντα έχει δωμάτια ελεύθερα για τους επίδοξους σεξοτουρίστες.
Εμένα πια με μάθανε μετά από τόσες φορές. Το καλό με αυτό το ξενοδοχείο που το προτείνω ανεπιφύλαχτα είναι ότι είναι σχετικά φτηνό για τη περιοχή (1500 με πλούσιο πρωινό) έχει  μεγάλα και ήσυχα δωμάτια με τεράστιο κρεβάτι, ηλεκτρική ενέργεια που δε σταματάει αν πάρεις το κλειδί, τεράστιο ψυγείο χωρίς τα γνωστά ποτά του μίνι μπαρ, ωραία πισίνα και ζεστό τζακούζι, safe box μέσα στο δωμάτιο και 24ωρο σεκιούριτι. Δεν έχει free Internet, παρά μόνο με πληρωμή ένα μπατ το λεπτό, είναι ιστορικό ξενοδοχείο με παλιά έπιπλα αλλά είπαμε υπερτερεί στο ότι είναι σε στρατηγικό σημείο: απέναντι από το Νανά Πλάζα μία τριώροφη κοριτσούπολη που δυστυχώς μετράει μέρες πριν τη κατεδάφιση της. Για αυτό και η τελευταία μου ίσως επίσκεψη στη γειτονιά.
Το άλλο καλό είναι ότι βρίσκεται πέντε λεπτά από τη στάση Νανά του υπέργειου μετρό και μόλις μερικά μέτρα από τα περίφημα αραβικά εστιατόρια και καφέ με τους εκπληκτικούς μεζέδες και αρωματικούς ναργιλέδες!
Πιο κάτω είναι αρκετά κλαμπ, ντίσκο (Κλίμαξ, Μπεντ, Κιού, Ινσόμνια) αλλά και ορθάδικα με φρηλάνσερς. Μια εύκολη γειτονιά πάνω στη γνωστή Σούκουμβιτ.
Είναι η τελευταία μου νύχτα και μετά τη ξεκούραση και τον καφέ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νανά Πλάζα.
Πρώτη σκάλα αριστερά τρίτο όροφο βρίσκεται το Erotica. Γνωστό και μη εξαιρετέο Gogo όπου ανέδειξε αστέρια και αστέρια όπως τη Λεκ, τη Μo και τη Σα. Πάνε αυτές….η μια επέστρεψε στο Ουντόν, η άλλη έγινε σερβιτόρα και η άλλη αγνοείται. Ανέβηκα μέχρι πάνω, τιμής ένεκεν και όταν με είδαν οι σερβιτόρες άρχισαν να φωνάζουν Λεκ Λεκ, για μια στιγμή χτύπησε δυνατά  η καρδιά μου, αλλά γνώριζα από πρώτο χέρι ότι εκείνη δεν ήταν εκεί.
Με δούλευαν  οι ρουφιάνες που με είχαν μάθει να φορτώνω τη Λεκ τακτικά μόνη η με τη Μο!
Πήρα ποτό και κέρασα ένα μωρό, μετά άλλο ένα αλλά δεν είχα όρεξη ακόμη για φόρτωμα, η ώρα δέκα και είκοσι. Τα Γκόγκος στη Μπανγκόκ κλείνουν στις δύο. Έχω καιρό σκέπτομαι απόψε μια και είναι η τελευταία νύχτα θέλω κάτι το εξαιρετικό, ή μωρό εξωπραγματικό ή τρίο. Το Ερώτικα μετά την Λεκ εποχή δε λέει και πολλά αν και παίζουν δυο τρία καλά μωρά για αυτό  κατεβαίνω ένα όροφο για…που αλλού Rainbow 4. Εκεί εκτός δυο τρεις κοπέλες που γνώρισα όλες οι άλλες μου φαίνονταν καινούριες. Η σερβιτόρα μου η καλή, πρόθυμη να με βοηθήσει αλλά δε μπορεί να καταλάβει ότι δεν πάσχω από αγαμία αλλά ψάχνω το κάτι άλλο. Που φυσικά το βρήκα εκεί στη πρώτη πίστα να χορεύει νωχελικά αλλά ναζιάρικα. Τρέχω αμέσως μπροστά σε επικείμενη Ιαπωνική επίθεση και κατεβάζω τη μικρή .Εκείνη δέχεται ποτό και την τραβάω στα μετόπισθεν σε καναπέ. Έρχεται τεκίλα για το παιδί και δεύτερη μπύρα για μένα. Αμέσως στο ψητό: Barfine? OK! Πως μου κόβει…..που λέει και ο Σεφερλής και τη ρωτάω πόσο χρονών είναι …μου απαντάει δεκαοχτώ….ID card? Μπαααααα Mai mi μου λέει και γιατί ρε μωρό, πως θα ανέβεις στο Νανά; Έρχεται η μαμασάνγκ και μου λέει αν θέλω σορτ τάιμ έχει δωμάτια από πάνω. Ξαναρωτάω τι μικρή πόσο χρονών είναι μου το κατεβάζει στα δεκαεπτά….μυρίζομαι ενέδρα και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Φυσικά ούτε στο Νανά μπαίνει κουνούπι χωρίς ταυτότητα κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς, όσο για το μωρό που χάθηκε.. ε κάθε εμπόδιο για καλό. Είπα να καβατζάρω διπλό αλλά σκέφτηκα το 2600 δύο φορές (τέτοιες μέρες) και έδωσα άκυρο. Αφού τέλειωσα  τη μπύρα μου κατεβαίνω με αισιοδοξία κάτω και έξω από το Νανά. Εκεί βόσκουν κορίτσια του σορτ τάιμ. Εντοπίζω φατσούλα που την κλείνω αμέσως. Η ίδια μου συστήνει  φίλη της και με ρωτάει το κλασικό και πάντα ονειρικό…two ladys? Πως μου κόβει..… τις κλείνω με δύο χιλιαρικάκια και τις δύο για μία ώρα τρίο! Θα περισσέψουν και 3200 μπατ αν έπαιρνα γκογκοκόριτσα!! Εκτός του υγειονομικού ρίσκου  και του ότι δεν ήταν αστέρια (τέτοια ώρα τέτοια λόγια) κατά τα άλλα μια χαρά!. Μεσάνυχτα και κάτι το ασανσέρ γεμίζει με χάχανα και νιάτα. Η μία ήταν λευκή μαμά εικοσιδυάρα  και η άλλη δεκαεννιάρα μαυροτσούκαλο. Στο δρόμο τους ξηγήθηκα ότι θα πρέπει να κάνουν δυνατό σμόουκ και ολίγον παιχνίδι μεταξύ τους, δέχτηκαν αν και για το δεύτερο αμφέβαλα…τους έταξα και τιπ αν όλα πάνε καλά.
Στο μπάνιο τις άφησα να μπουν πρώτες και άναψα την TV μπας και βρω κάποιο μουσικό κανάλι. Οι νεαρές βγήκαν χωρίς πετσέτες και μπήκαν κάτω από τα σεντόνια. Το κρεβάτι του Νανά παίρνει αξία σε κάτι τέτοιες φάσεις.
Αφού μπανιαρίζομαι επιστρέφω και βγάζω αρκετά προφυλαχτικά από το συρτάρι. Ξαπλώνω στη μέση. Δεξιά μου η Μιάου και αριστερά η Νίου, γατούλες έτοιμες για γουργούρισμα.
“Party starts now” τις λέω και κλείνω τα μάτια μου.Στή TV ακούγεται ποπ μουσική και ο τρεμάμενος φωτισμός της συγχρονίζεται με τους χτύπους της καρδιάς μου.
Και οι δυο τους ξεκινήσανε παίζοντας με τις ρώγες μου, καλή φάση για αρχή. Τις καθοδήγησα στα λαιμά και εκεί με ανέβασαν στα ύψη. Παίρνει χαμπάρι η αρχηγός και κόβει προφυλαχτικό, όπα της λέω και τη σπρώχνω στην αγκαλιά της άλλης, όχι ότι την βρήκαν αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν, τι άλλο ήθελα τελευταία μου νύχτα ο τυχεράκιας. Τελικά μου φοράνε το προφυλαχτικό φραουλένιο φυσικά και άρχισαν το επιδόρπιο , τους άρεσε κιόλας! Μερικές σκουπίζουν τη γεύση με πετσέτα δεν τους αρέσει αυτές το ρούφηξαν όλο, αφού το άλλαξα άλλες δυο φορές. Η δεύτερη μάλιστα είχε λυσσάξει και βόγκαγε. Αυτή τίμησα πρώτη, έβαλε και λιπαντικό τρομάρα της καλά έκανε γιατί ήταν στενή και μουρμουρόκωλη. Την έβαλα από πάνω μου και για αρκετή ώρα προσπάθησα να το τρενάρω όσο μπορούσα μια και θα ήταν το τελευταίο μου τρίο μέχρι το επόμενο ταξίδι.
Μπήκα και στην άλλη να μην παραπονιέται ενώ η προηγούμενη πήγε στη άκρη να λουφάρει αλλά την άρπαξα και της έκανα νόημα να κάνει παιχνίδι.
Από γκογκοκόριτσα σίγουρα ήσαν καλύτερες, ευτυχώς κράτησε πολύ και το φινάλε μάλλον στη δεύτερη μέσα δε θυμάμαι καλά ήμουν μεθυσμένος από έρωτα και ευτυχισμένος από τη χαρά που μου έδιναν αυτά τα δύο νεανικά κορμιά για αρκετά λεπτά, αιώνες απόλαυσης.
Τα βογγητά ακολούθησαν γελάκια και τα γελάκια αγκαλίτσες και φιλάκια. Μετά το ξεκόλλημα τα σχετικά thank you, sexy κλπ μαλαγανιές, ντουσάκια και δρόμο για τη πιάτσα. Πήραν το τιπ τους και εγώ τους δρόμους (το καλό του να είσαι κοντά στα δρώμενα).
Τι καλύτερο από ένα παγωμένο τσάι μέντα και μεζεδάκια όπως χόμους με τουρσί, κεμπάμπ με αράβικη πίττα και φυσικά ναργιλέ σταφυλομέντα.Στο Λιβανέζικο στη Soi 3 είναι καταπληκτικά, έχει καλό κλιματισμό, εξαερισμό, free wifi, αλλά η πιο καλή φάση είναι η περαντζάδα. Εκεί μέσα έχει και μία ντίσκο όπου συχνάζουν παχουλές Ταιλανδεζούλες, εντόπισα όμως και μερικές καλές να βόσκουν. Έρχονται επίσης και κορασίδες από άλλες περίεργες  χώρες όπως Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, αλλά και Ρωσίδες. Όλα αυτά δεν θα είχαν τη φάση τους αν δεν ήμουν χορτάτος και happy.Ότι καλύτερο να απολαμβάνεις χαλαρά τα νυχτερινά δρώμενα.
Ακόμα και στις πέντε ή έξι το πρωί η περιοχή είναι ζωντανή με τα υπαίθρια αυτοσχέδια μπαράκια και τις εκατοντάδες αφόρτωτες κορασίδες που συνεχίζουν μέχρι να βγει ο ήλιος. Δρακουλίνια!
Έτσι έκλεισε μια ακόμη μαγική βραδιά στη Μπανγκόκ, η τελευταία από τις εξήντα και μία νύχτες στο Σιάμ.
Σε λίγο θα χαμηλώσουν τα φώτα και ένα ακόμη ταξίδι θα κάνει τον κύκλο του.
Ίσως να κλείσει και ο κύκλος Ταϊλάνδη sex trip για μένα (σαν τις παλιές περιγραφές)
Νέοι προορισμοί-πρόκληση φαίνονται στον ορίζοντα σε γειτονικές χώρες και ακόμη πιο πέρα.
Αλλά μέχρι τότες αν και όποτε...Good luck που λένε και οι δικές μας.
Η Ταϊλάνδη θα είναι ένα πέρασμα για προσκύνημα πια, τόπος ιερός, γεμάτος εναλλαγές, τόπος που πυρπολεί τις αισθήσεις και σκορπάει τα συναισθήματα στους τροπικούς ουρανούς αυτής της χώρας.

Συνημμένα

• Φώτο αρχείου.jpg
    Φώτο αρχείου.jpg
    287,9 KB · Εμφανίσεις: 20

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παγκ εγω αυτα τα ακουω βερεσε,δεν μπορεις εσυ να μην πας ταυλανδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom