Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εδώ  και 15 σελίδες  όμως πχ  ασχολούμαστε με τον αν θα πάει ο kamagra με 800 ευρώ να παντρευτεί.
Σε αυτες τις σελιδες ομως δοθηκαν τοσες πληροφοριες που σιγουρα καποιοι θα ελυσαν πολλες αποριες τους,
Εσυ που 4 χρονια διαβαζεις το φορουμ τι προσφερες στην ενημερωση των υπολοιπων?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε Kostas F16 γενκά δεν είναι στην νοοτροπία μου η συμμετοχή σε forum γενκά στο internet.Παιρνοντας τις πληροφορίες που χρειαζόμουν από φίλους  που πηγαίνουν συχνά και ήδη γνωριζοντας πολλα, η αναγνωση του thread γινόταν περισότερο για να αισθάνομαι ότι συμμετέχω έστω και σιωπηρά σε μια ομάδα που είχε ακριβώς την ίδια με την δική μου τρέλα.Οπώς και είπα στην αρχή σέβομαι και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που διέθεσε το χρόνο του για να γράψει σεντόνια ενημέρωσης και ιστοριών πράγμα αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο μιας και το προσπαθώ και εγώ τώρα. Ελπίζω με τα ποστ που έχω ήδη γραψει δίνοντας το στίγμα μου να κερδίσω λίγο από τον χαμένο χρόνο....
θα συμφωνείς και συ βεβαια ότι η ανανέωση των συμμετεχόντων εδώ ειναι που έφτασε τον αριθμό των σελίδων σε αυτό το  ύψος. ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά ξεχρέωσε (ο LUST) με τέτοιο όγκο πληροφοριών που ελάχιστοι έχουν προσφέρει μέσα σε τέσσερα χρόνια,
επίσης στις τελευταίες δεκαπέντε σελίδες μόνο αυτός έχει ποστάρει τόσα πολλά για τους αγαπημένους μας προορισμούς.
Στάλθηκαν βέβαια και κάποιες άλλες πληροφορίες λόγω της γνωστής αντιπαράθεσης.
Πληροφορίες που απεγνωσμένα ζητούσαν οι γωστοί κλώνοι οι αντίπαλοι των περιγραφών οι οποίοι τώρα σιωπούν όπως συνηθίζουν.
Τελικά αυτό το φόρουμ έχει πολύ πλάκα και ευτυχώς θα με κρατήσει όρθιο μέχρι το επόμενο ταξίδι που ελπίζω να γίνει σύντομα.

Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες μια και τώρα είμαι πίσω χρωστάω μία απάντηση στον djzan.
Zan η Ινσομνια όποτε κλείνει είναι γιατί δεν δίνει τιπ στους μπάτσους όπως τα είπες δηλαδή.
Εγώ πάντως δεν φτάνω μέχρι εκεί γιατί όλο πέφτω σε μποτιλιάρισμα στο Μπακαρα και στο Happy  :grin:
Ο φίλος που έλεγε μια ρωτάς και μια απαντάς έχω να του πω να ψάξει πιο πριν να δεί τι έχει προσφέρει ο Ζαν και επίσης ότι λίγη τύχη να είχε θα μας έκανε υπερήφανους στη Πατάγια ξέρει εκείνος.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα παραθέσω κάποιες σκέψεις σε μερικά καυτά θέματα  που έθεσε ο φίλος lust:

Υπάρχουν άπειρα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε όπως:
1.Tι παιζει με τα κορίτσια πίσω από την sex σκηνή;
2.Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην καταντήσουμε σπόνσορες ;
3.Μπορει να γίνει παιγνίδι μέσω  των διαφόρων thai daiting στο ιντερνετ και ποιές συμετέχουν σ αυτά;
4.Σε ποιό μέρος θα μπορουσαμε να πάμε για λίγη χαλάρωση με ένα γκομενάκι;
5.Γιατί οι τιμές των διακοπών ανεβαίνουν 20% (τουλάχιστον για Phuket) κάθε χρόνο;
6.Πως θα έχω το καλύτερο value for money για τις διακοπές μου;

Tι παιζει με τα κορίτσια πίσω από την sex σκηνή;
Ως γνωστόν όπου φτώχεια και μεγάλη πορνεία.Πόσο μάλλον στη Ταϊλάνδη που παραδοσιακά είναι ελεύθερη και από Βούδα ευλογημένη.Εχουν γραφεί ατέλειωτες σελίδες για τα κορίτσια της.Δεν είναι τυχαίο που η Πατάγια είναι το σταυροδρόμι συνάντησης των απανταχού λάτρεων του πληρωμένου σεξ.Εκτός τις σχετικά φτηνές υπηρεσίες τα κορίτσια αυτά έχουν νεανικό κορμί, στενό  εργαλείο και απίστευτο χαμόγελο.Αλλά το υπ’ αριθμόν ένα όπλο τους είναι τα ψέματα.Σαν νέες σειρήνες μαγεύουν τους πελάτες παλιούς και νέους και τους πουλάνε έρωτα. Λέξεις όπως miss you, love you, darling,when you come back…πληκτρολογούνται καθημερινά στα κινητά τους σε πολλούς αποδέκτες-θύματα.
Όλα μα όλα τα κορίτσια της νύχτας έχουν από ένα Ταϊλανδό προστάτη-γκόμενο. Αυτός θα της προσφέρει ασφάλεια  και εκείνη ελεύθερο έρωτα και παραδάκι.Εχει γραφτεί πρόσφατα  ότι πέφτει και ανελέητο ξύλο. Το έχω δει σε Μπαρ στη Πατόνγκ,  ήρθε  ο Ταίλανδός και μπροστα στα έκπληκα μάτια μας έριχνε μπουνίδια στο κακόμοιρο το κορίτσι, εμείς τι να κάνουμε δυστυχώς τίποτα, ευτυχώς τους χωρίσανε κάποια στιγμή άλλοι Ταιλανδοί.
Όλα αυτά τα κορίτσια όταν αποσύρονται (είχε ρωτήσει κάποιος) επιστρέφουν στο Ισάν  μεγάλες πια και παίρνουν τη θέση της μάνας τους απολαμβάνοντας τα εμβάσματα που θα στέλνει η κόρη τους που τώρα είναι μικρή αλλά μετά θα ακολουθήσει το δρόμο του μεταξιού…του σορτ τάμι και του miss you darling.
Οι πιο όμορφες έχουν από τώρα έτοιμο σπίτι στο Ισάν. Ισως και εκμεταλλεύτηκαν τα εμβάσματα των χορηγών, α σε αυτά είναι σπεσιαλίστες…darling roof house broken, darling bufalo die, darling mama in hospital,darling ,money for English school… ατέλειωτη η λίστα!

Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην καταντήσουμε σπόνσορες;

Αυτά που λέγαμε παραπάνω! Ποτέ μα ποτέ δε θα στείλουμε λεφτά στη Ταϊλάνδη  οσο καψούρια και να είμαστε.Μας κοροιδεύει κανονικά. Θα σου πει darlinh I need money αλλά εκείνη θα τα ξοδέψει σε μια νύχτα με τις φίλες της και θα γελάνε εις βάρος μας. Εκτός από εμάς (σιγά μην είμαστε οι μόνοι της πελάτες-γκόμενοι χα χα) τις εμβάζουν και άλλοι καψουροδόλλαρα τα οποία μερικά δίνει στον προστάτης της και μερικά στέλνει σπίτι. Τα πιο πολλά όμως φεύγουν σε μαλακίες, κινητά, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ κλπ. Αυτά για τα νέα και όμορφα κορίτσια. Όχι ότι τα μπάζα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Εχω δεί καράμπζο να σταματάει δουλειά (που λέει ο λόγος , καμιά δε σταματάει χε χε) επειδή ο σπόνσορας (ένας εξηντάρης Σουηδός) στέλνει κάθε μήνα σαράντα χιλιάδε μπατ!!!
Σκέψου πόσα χωρίς κόπο βγάζουν οι μικρές  όμορφες μάγισσες…πώς να σου κάτσουν ρε φίλε με χίλια λονγκ τάιμ πες μου πως;Δεν τις βλέπεις με το I phone 4 δεν τις βλέπεις με ένα μπουκάλι ουίσκυ κάθε βράδυ; Δεν τις βλέπεις που ούτε καν σε προσέχουν όταν περάσεις από μπροστά τους;
Συμπέρασμα: Ποτέ μα ποτέ δε στέλνουμε λεφτά όσα και αν διαθέτουμε. Θα πάνε χαράμι έτσι απλά.
Μην αγχώνεσαι αν χάσεις τα κορίτσι, υπάρχουν χιλιάδες που σε περιμένουν καλύτερες και διαφορετικές.
Τα λεωφορεία από Ισάν κάθε μέρα έρχονται γεμάτα με νέα φιντάνια.
Εξάλλου είδαμε κοπέλλα γνωστού μας που είναι καψούρης, και μάλιστα δε λέει όχι σε γάμο, να τραβιέται με τον ένα και τον άλλο βρωμύλο!Θα επαναλάβω το κλασικό κλισέ. Δεν κρατάμε κορίτσι για πάνω από μία-δύο νύχτες το πολύ. Δεν ανταλάσσουμε τηλέφωνα και δεν καψουρευόμαστε γυναίκες που πουλάνε το κορμί τους.Όταν έρθουμε Ελλάδα κάνουμε delete όλα τα Ταιλανδικά τηλέφωνα και φυσικά δεν τους έχουμε δώσει Ελληνικά νούμερα skype,twiter, email κλπ,κλπ. Απλό!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Απο τα πιο γλυκα Κινεζακια, συνεργατις μου.

Συνημμένα

• Le ko.JPG
    Le ko.JPG
    331 KB · Εμφανίσεις: 35

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
KOH  SAMUI NIGHTLIFE ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Sound bar
Στον κεντρικό δρόμο λίγο πιο πάνω από το soi Green Mango σε στενάκι. Υπαίθριο disco bar που μαζεύει αρκετό κόσμο μετά τις 02.00.Σύνηθως όλους όσους θέλουν να συνεχισουν την διασκέδαση μετά τα μπάρ και τις disco.Από γυναίκες  οι αφόρτωτες από τα μπαρ , οι επιστροφές από sort  και αρκετές που ψωνίζονται αργά. Μην ξεχνάμε όμως εδώ δεν είναι Phuket.
Mασατζίδικα.
Υπάρχουν πολλά κυρίως στον κεντρικό δρόμο αλλά μόνο  γύρω στο 30% από αυτά προσφέρει extra υπηρεσίες. Το σύστημα γνωστό και και οι τιμές είναι παρόμιες με την Patong. Tο παζάρι εννοείται απαραίτητο.
Καλύτερη λύση το  ραντεβού με μωρό μόλις τελειώσει τη δουλειά.
Υπαιθρια μπαράκια.
Συνήθως η φάση είναι “ ψάχνω ψύλλους στα άχυρα”. Λίγα τα καλά κομμάτια τα οποία φορτώνονται νωρίς. Οι τιμές λίγο χαμηλότερες από Patong αλλά η ποιότητα για κλάματα.
Ladyboys
Για το μέγεθος της sex σκηνής είναι πολλά και αρκετά από αυτά καλά.Από χαβαλέ αξίζει το show στο Μoulin Rouge. Το μόνο πρόβλημα  είναι ότι  σε αντίθεση με Phuket  και Pattaya τα περισότερα ladyboys  αρνούνται την ταυτοτητα τους  ειδικά αν  είσαι μεθύσμένος με αποτέλεσμα  την αποκάλυψη στο πέσιμο της λευκής πετσέτας στο ξ ενοδοχείο. Επαθα σαν νέος και εγώ και έμαθα.....................
Lamai beach
Eδω τα πράγματα είναι πιο  ξεκάθαρα.  Τα υπαιθρια μπαράκια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και παλιοί έμπειροι  farangs του είδους, μεθοκοπανε από το μεσημέρι στην αμουδιά και συνεχίζουν στα μπάρ συνοδία σχεδόν πάντα μόνιμης  σιτεμένης Ισανιώτισας.
Τα καλά κομμάτια λίγα αλλά επειδή το μέρος γίνεται πλέον προορισμός αρχίζει και ανεβαίνει και η ποιότητα σιγά σιγά. Υπάρχουν και μια δύο disco bar που γίνεται παιγνίδι  αλλά δεν κατάφερα να τις επισκευτώ.
Tα μασατζίδικα και εδώ είναι πολλά αλλά σχεδόν όλα προσφέρουν και υπηρεσίες πέρα από το μασάζ.
Τιμές χαμηλότερες  σε γενικές γραμμές φθηνότερα από Chaweng  τόσο σε ξενοδοχεία και φαγητό όσο και κορίτσια.
Συμπερασματικά κατά την γνώμη μου στο Phuket πάμε για πολλά μωρά και διασκέδαση ενώ στο Samui  πάμε για μαγικές διακοπές όπου θα εξασκήσουμε και το αγαπημένο μας χόμπι. ΤΕΛΟΣ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε Kostas F16 γενκά δεν είναι στην νοοτροπία μου η συμμετοχή σε forum γενκά στο internet.Παιρνοντας τις πληροφορίες που χρειαζόμουν από φίλους  που πηγαίνουν συχνά και ήδη γνωριζοντας πολλα, η αναγνωση του thread γινόταν περισότερο για να αισθάνομαι ότι συμμετέχω έστω και σιωπηρά σε μια ομάδα που είχε ακριβώς την ίδια με την δική μου τρέλα.Οπώς και είπα στην αρχή σέβομαι και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που διέθεσε το χρόνο του για να γράψει σεντόνια ενημέρωσης και ιστοριών πράγμα αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο μιας και το προσπαθώ και εγώ τώρα. Ελπίζω με τα ποστ που έχω ήδη γραψει δίνοντας το στίγμα μου να κερδίσω λίγο από τον χαμένο χρόνο....
θα συμφωνείς και συ βεβαια ότι η ανανέωση των συμμετεχόντων εδώ ειναι που έφτασε τον αριθμό των σελίδων σε αυτό το  ύψος. ;)
συνεχισε σορτ ταιμ καλη δουλεια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Θα παραθέσω κάποιες σκέψεις σε μερικά καυτά θέματα  που έθεσε ο φίλος lust:

Υπάρχουν άπειρα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε όπως:
1.Tι παιζει με τα κορίτσια πίσω από την sex σκηνή;
2.Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην καταντήσουμε σπόνσορες ;
3.Μπορει να γίνει παιγνίδι μέσω  των διαφόρων thai daiting στο ιντερνετ και ποιές συμετέχουν σ αυτά;
4.Σε ποιό μέρος θα μπορουσαμε να πάμε για λίγη χαλάρωση με ένα γκομενάκι;
5.Γιατί οι τιμές των διακοπών ανεβαίνουν 20% (τουλάχιστον για Phuket) κάθε χρόνο;
6.Πως θα έχω το καλύτερο value for money για τις διακοπές μου;

Tι παιζει με τα κορίτσια πίσω από την sex σκηνή;
Ως γνωστόν όπου φτώχεια και μεγάλη πορνεία.Πόσο μάλλον στη Ταϊλάνδη που παραδοσιακά είναι ελεύθερη και από Βούδα ευλογημένη.Εχουν γραφεί ατέλειωτες σελίδες για τα κορίτσια της.Δεν είναι τυχαίο που η Πατάγια είναι το σταυροδρόμι συνάντησης των απανταχού λάτρεων του πληρωμένου σεξ.Εκτός τις σχετικά φτηνές υπηρεσίες τα κορίτσια αυτά έχουν νεανικό κορμί, στενό  εργαλείο και απίστευτο χαμόγελο.Αλλά το υπ’ αριθμόν ένα όπλο τους είναι τα ψέματα.Σαν νέες σειρήνες μαγεύουν τους πελάτες παλιούς και νέους και τους πουλάνε έρωτα. Λέξεις όπως miss you, love you, darling,when you come back…πληκτρολογούνται καθημερινά στα κινητά τους σε πολλούς αποδέκτες-θύματα.
Όλα μα όλα τα κορίτσια της νύχτας έχουν από ένα Ταϊλανδό προστάτη-γκόμενο. Αυτός θα της προσφέρει ασφάλεια  και εκείνη ελεύθερο έρωτα και παραδάκι.Εχει γραφτεί πρόσφατα  ότι πέφτει και ανελέητο ξύλο. Το έχω δει σε Μπαρ στη Πατόνγκ,  ήρθε  ο Ταίλανδός και μπροστα στα έκπληκα μάτια μας έριχνε μπουνίδια στο κακόμοιρο το κορίτσι, εμείς τι να κάνουμε δυστυχώς τίποτα, ευτυχώς τους χωρίσανε κάποια στιγμή άλλοι Ταιλανδοί.
Όλα αυτά τα κορίτσια όταν αποσύρονται (είχε ρωτήσει κάποιος) επιστρέφουν στο Ισάν  μεγάλες πια και παίρνουν τη θέση της μάνας τους απολαμβάνοντας τα εμβάσματα που θα στέλνει η κόρη τους που τώρα είναι μικρή αλλά μετά θα ακολουθήσει το δρόμο του μεταξιού…του σορτ τάμι και του miss you darling.
Οι πιο όμορφες έχουν από τώρα έτοιμο σπίτι στο Ισάν. Ισως και εκμεταλλεύτηκαν τα εμβάσματα των χορηγών, α σε αυτά είναι σπεσιαλίστες…darling roof house broken, darling bufalo die, darling mama in hospital,darling ,money for English school… ατέλειωτη η λίστα!

Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην καταντήσουμε σπόνσορες;

Αυτά που λέγαμε παραπάνω! Ποτέ μα ποτέ δε θα στείλουμε λεφτά στη Ταϊλάνδη  οσο καψούρια και να είμαστε.Μας κοροιδεύει κανονικά. Θα σου πει darlinh I need money αλλά εκείνη θα τα ξοδέψει σε μια νύχτα με τις φίλες της και θα γελάνε εις βάρος μας. Εκτός από εμάς (σιγά μην είμαστε οι μόνοι της πελάτες-γκόμενοι χα χα) τις εμβάζουν και άλλοι καψουροδόλλαρα τα οποία μερικά δίνει στον προστάτης της και μερικά στέλνει σπίτι. Τα πιο πολλά όμως φεύγουν σε μαλακίες, κινητά, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ κλπ. Αυτά για τα νέα και όμορφα κορίτσια. Όχι ότι τα μπάζα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Εχω δεί καράμπζο να σταματάει δουλειά (που λέει ο λόγος , καμιά δε σταματάει χε χε) επειδή ο σπόνσορας (ένας εξηντάρης Σουηδός) στέλνει κάθε μήνα σαράντα χιλιάδε μπατ!!!
Σκέψου πόσα χωρίς κόπο βγάζουν οι μικρές  όμορφες μάγισσες…πώς να σου κάτσουν ρε φίλε με χίλια λονγκ τάιμ πες μου πως;Δεν τις βλέπεις με το I phone 4 δεν τις βλέπεις με ένα μπουκάλι ουίσκυ κάθε βράδυ; Δεν τις βλέπεις που ούτε καν σε προσέχουν όταν περάσεις από μπροστά τους;
Συμπέρασμα: Ποτέ μα ποτέ δε στέλνουμε λεφτά όσα και αν διαθέτουμε. Θα πάνε χαράμι έτσι απλά.
Μην αγχώνεσαι αν χάσεις τα κορίτσι, υπάρχουν χιλιάδες που σε περιμένουν καλύτερες και διαφορετικές.
Τα λεωφορεία από Ισάν κάθε μέρα έρχονται γεμάτα με νέα φιντάνια.
Εξάλλου είδαμε κοπέλλα γνωστού μας που είναι καψούρης, και μάλιστα δε λέει όχι σε γάμο, να τραβιέται με τον ένα και τον άλλο βρωμύλο!Θα επαναλάβω το κλασικό κλισέ. Δεν κρατάμε κορίτσι για πάνω από μία-δύο νύχτες το πολύ. Δεν ανταλάσσουμε τηλέφωνα και δεν καψουρευόμαστε γυναίκες που πουλάνε το κορμί τους.Όταν έρθουμε Ελλάδα κάνουμε delete όλα τα Ταιλανδικά τηλέφωνα και φυσικά δεν τους έχουμε δώσει Ελληνικά νούμερα skype,twiter, email κλπ,κλπ. Απλό!
καλο post pagtao

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τα σπαει ο παγκτα στο τελευταιο ποστ...ετσι να σβηνουν καποια ροζ συνεφακια

Επισκέπτης
Απαντηση @Pagtao:Ετσι ειναι σε γενικες γραμμες..αν και σε μερικες αναφορες εισαι αρκετα ηπιος,δηλαδη:καποιες εχουν 4-5 σπονσορες...και καλα κανουν βεβαια!!!και επισης  τα τρελα αγορια που ειναι και ομορφανδρες πρεπει να καταλαβουν οτι τα κοριτσια ξερουν και εκμεταλευονται αριστα το οτι, οσο πιο μεγαλος και πιο ασχημος ειναι ο φαλανγκ τοσο πιο ευκολο θυμα ειναι!!!!και φυσικα τοσο πιο πολυ θα πληρωσει!!!!
Βεβαια διαφωνω για τα delete τηλεφωνων κλπ προσωπικα τουλαχιστον.... και εφ'οσον εχεις εμπιστοσυνη στον ευατον σου δεν υπαρχει κανενα προβλημα...απαντας σε οσα γουσταρεις και κανεις και την πλακα σου!!!και πιστεψτε με ειναι αρκετα εξυπνες για να καταλαβουν αμεσως που τις παιρνει να πουλησουν καψουρα και που οχι!!!Επισης θελω να αναφερω και ειναι προσωπικη εμπειρια αυτο..των 2μισυ χρονων δουλειας ,αλλα και των μετεπειτα ταξιδιων μου για διακοπες πλεον !!!οτι σχεδον ολη η ευθυνη για αυτα που κανουν οι ταυλανδες ειναι των φαλανγκ!!!!και το βασικοτερο..πριν λιγα χρονια τα σπονσοριλικια και οι αγαπουληδες ηταν προνομιο των ηλικιωμενων συταξιουχων!!τωρα πλεον οι πιο πολλοι αγαπητικοι σπονσορες ειναι ομορφα και νεα παιδια!!!!!τι να πει κανεις!!!1
Επισης ο Pagtao καθως και ο Love sort time εκφραζουν απολυτα την πραγματικη εικονα και αξιζουν συγχαρητηρια για το χρονο και τον κοπο που αφιερωνουν!!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
“Δαγκωμα “ στην Ταυλανδη
Στις προηγούμενες δεκαετίες στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαμε συχνά την λέξη “αμερικανάκι” για όσους συνήθως ξένους  που ερχόντουσαν στην χώρα μας είχαν την οικονομική δυνατότητα και πληρωναν τα προσφερόμενα προϊοντα και υπηρεσίες σε πολαπλάσιες από τις συνήθεις τιμές  χαριζοντας  μας στο τέλος και ένα αμήχανο χαμόγελο ευγένειας. Αυτό που εμείς σαν λαός κάναμε στην αρχή σαν επιδειξη μαγκιάς και σιγά σιγά μπήκε στο DNA μας με τα γνωστά καταταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας στην Ταϋλάνδη για τους περισότερους είναι ανάγκη επιβίωσης.
Η λέξη farang  (ξένος) για αυτούς περιλαμβάνει μέσα και όλες τις ιδιότητες που είχε για μας το “ αμερικανάκι”.
Bεβαια  όμως τωρα εμείς είμαστε από την άλλη μεριά και μάλιστα  οι Ελληνες κατέχουμε εξέχουσα θέση στη λίστα των κοροίδων όσο και μας ενοχλεί αυτό.
Εχοντας οι  περισότεροι αρκετό διαθέσιμο χρήμα (για τα μέτρα της χώρας τους) για να κάνουμε τα γούστα μας  θα είμαστε πάντα τα υποψήφια θύματα. Το θέμα είναι να μένουμε στην υποψηφιότητα.
Παραθέτω μερικά tips που μπορούμε να την πατήσουμε.
1. Παντου. Οπου κάνουμε συναλλαγές με χρήμα θέλει προσοχή. Ακομα και αν το καταλάβουμε έγκαιρα την κάνουμε με χαμογελο. Τσαμπουκάδες,μπινελίκια και λοιπά χαρίσματα της φυλής μας μπορεί να αποβούν ολέθρια.
2. Στο αεροδρόμιο μόλις κατεβαίνουμε στα ανταλλακτήρια. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από ότι εκτός.
3. Στο ταξί από οποιδήποτε αεροδρόμιο ο ταρίφας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει  αν σε κόψει για νέο. Από αεροδρόμιο στο Phuket ταρίφας μου ζήτησε για Patong 1700 bath  με τρέχουσα τιμή τα 650 και το πουλμανάκι στα 150-200.
4. Στο ξενοδοχείο. Στις τιμές πόρτας πολλά ξενοδοχεία δίνουν κάποιο μικρό bonus στον υπάλληλο αν δώσει στον πελάτη το δωμάτιο στην υψηλότερη δυνατή τιμή.
Για αυτό παζάρι.
5. Στο μινι μπαρ του δωματίου. Αντε να θυμηθείς πόσα νερά,μπύρες  ή αναψυκτικά ήπιες μετά από 10 μέρες διαμόνης.Πληρώνουμε ανά δυο τρεις μέρες.
6. Στα μπαρ.Απειροι άτυχοι  μεθυσμένοι πληρώνουν με το ζόρι ξεγυρισμένες οκτάρες χιλιάδες μπατ για ποτά μισής ή λιγότερης αξίας.Πληρώνουμε μόλις πάρουμε το ποτό μας.
7. Στις υπαίθριες αγορές  για ρούχα και αναμνηστικά.
Για δύο μπλουζάκια πονηρή νεαρά ζητούσε 1200 bath με τρέχουσα τιμή τα 150 για το καθένα.
Τα περισσότερα μαγαζιά ζητάνε από 300 μπάτ και πάνω για τα συνήθη αναμνηστικά όταν τα πάκια έξω από το Jungceylon  τα πουλάνε ότι πάρεις 100.
8. Τα γκομενάκια. Με άπειρους τρόπους (θα ποστάρω άλλη φορά)..
Συμφωνούμε  για παραδειγμα 1500 ή 2500.Ποσες φορές έχουν να δώσουν ρέστα;;
H συνήθης σκέψη  μας “δεν γαμιεται τι ψυχή έχουν” έχουμε φανταστεί ότι είναι δική τους τακτική;
Φυσικά εδώ δεν μλάω για τιπ που μπορει να δώσουμε αν είχαμε μια ευχάριστη βραδιά.
Μερικά πεντακοσάρικα  όμως όταν ανταλλάσουμε χρήματα λύνουν το προβλημα και εξασφαλίζουν ένα επιπλέον γεύμα ή τρια τέσσερα ποτάκια για μας.

Για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά η εμπειρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί αλλά τα ανοιχτά μάτια είναι απαραίτητα. Τα λεφτά πλέον και στην χώρα μας βγαίνουν  με αίμα. Και είναι κρίμα να μας τα τρώνε κοροϊδίστικα ανθρωποι που αν τους ρωτήσεις που είναι η Ελλαδα οι περισότεροι θα σου απαντήσουν ότι δεν υπάρχει τέτοια χώρα...........

ΥΓ. Φίλε Pagtao συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες. Θα ποστάρω και γω κάτι ανάλογο σε λίγες μέρες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
πριν λιγα χρονια τα σπονσοριλικια και οι αγαπουληδες ηταν προνομιο των ηλικιωμενων συταξιουχων!!τωρα πλεον οι πιο πολλοι αγαπητικοι σπονσορες ειναι ομορφα και νεα παιδια!!!!!τι να πει κανεις!!!1
Συμφωνώ απόλυτα φίλε αλλά πολλα από αυτά τα παιδιά  :sleeping:είναι και δικά μας.Κρίμα να κόβουν και τον καφέ για ένα τετοιο ταξίδι και να μην γράφουμε δυο πράματα για βοήθεια.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ε όχι και μίνι μπαρ, τι πατάτα ήταν αυτή  :headbang:
Αν το ξενοδοχείο σου έχει μίνι μπαρ το αδειάζεις σε μία σακούλα και τα παραδίνεις στην υπεύθυνη καμαριέρα με ένα μικρό τιπ.
Ετσι οι ανυποψίαστες καταναλώτριες όταν ανοίξουν το ψυγείο (συνήθεια που την έχουν ε; ) θα πάρουν...άντε να μην πω!
Ειδικά με αυτά τα σνάκ (πατατάκια,καλαμαράκια κλπ) είναι ασταμάτητες!!
Πάντως μερικά ξενοδοχεία δεν έχουν στο ψυγείο τους τίποτα και τα προτιμώ (Νανά, Σόλο,και άλλα)

Αυτό είναι ένα από τα τιπ για value for money holidays που θα μιλήσουμε παρακάτω.
Keep walking street :rockon:

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα φίλε αλλά πολλα από αυτά τα παιδιά  είναι και δικά μας

Ποιος λεει το αντιθετο!!!!αλλααααα πιστεψε με επειδη τα'χω δει ολα!!!!! αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα...ασε που επικρατει και η λογικη:αν δεν παθεις δεν θα μαθεις......και μερικοι βεβαια μπορει να μαθαινουν αλλα οι περισοτεροι μενουν στην ιδια ταξη ή στην καλυτερη περιπτωση μεταξεταστεοι!!!!
Επισης θελω να προσθεσω οτι στο παγκοσμιο τουριστικο μαρκετ_με οτι αυτο συνεπαγεται_(πορνοτουρισμος κλπ)οι Ελληνες ειναι οι καλυτεροι πελατες!!!!!Keep walking...που λεει και ο Pagtao......

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αντε μπραβο βρε παιδιά!!!!! σαν την Ελλαδα και το FORUM,λιγο καιρο ξαποστενει και μετα προς την δοξα τραβά  :2funny:  :2funny: , δωστε συμπικνωμενη εμπειρικη γνωση.
  LOVE YOU LONG TIME kai PAGTAO συνεχιστε ετσι,αναμενω τα επομενα γραπτα σας....

Υ.Γ. σιγουρα οτι και να σου γραψουν και οτι και αν διαβασεις παντα η θεωρεια απεχει απο την πραξη αλλα αλλιως να πας καπου εστω και υποψιασμενος και αλλιως εντελως "ξεβρακωτος".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντως να πω την αληθεια μου στο πουκετ περασα τελεια,και χαλασα για 20 μερες γυρω στο χιλιαρικο μαζι με το ξενοδοχειο.ειχα την τυχη βεβαια να γνωρισω κοπελα που δεν ειχε καμια σχεση με μπαρ και τετοιες δουλειες.αλλα γενικα η ζωη εκει ειναι παρα πολυ φθηνη,για καποιον που δεν παει για σεξοτουρισμο αλλα για να κανει διακοπες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Επειδη σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι για σεξοτουρισμο, μπορειτε να μου πειτε ποτε ειναι η καλυτερη περιοδος για Ταυλανδη? Και ποσο νωριτερα θα πρεπει να κλεισω τα εισητηρια για να μου ερθουν οσο το δυνατον πιο φτηνα?

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συνηθως με τα εισιτηρια γενικως ισχυει οσο ποιο νωρις τοσο το καλυτερο,τωρα το ποτε να πας ειναι σχετικο και ο καθενας με τα γουστα του,το σιγουρο ειναι παντως μακρια απο 15 DEC mexri 15 JAN., πχ τους καλοκαιρινους μηνες οι τιμες ειναι "τσαμπα" αλλα τρως και τις βροχες σου,Μαρτη επισης αρκετα low season αλλα και μπολικη ζεστη, Οκτωβριος,Νοεμβριος,Φλεβαρης αρκετα ψηλες τιμες λιγοτερη ζεστη,it's up to you!!!!!
Υ.Γ. επειδη ακριβως οσο νωριτερα κλεισεις το εισιτηριο τοσο ποιο φτηνο θαναι συνηθως καλο ειναι να ρωτησεις και τι κανονες εχουν σε περιπτωση ακυρωσης ή αλλαγης ημερομηνιας,οι κανονες διαφερουν τρομερα απο εταιρια σε εταιρια και μπορει ναναι απο το τσαμπα μεχρι δεν παιρνεις φραγκο.......

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι για σεξοτουρισμο, μπορειτε να μου πειτε ποτε ειναι η καλυτερη περιοδος για Ταυλανδη? Και ποσο νωριτερα θα πρεπει να κλεισω τα εισητηρια για να μου ερθουν οσο το δυνατον πιο φτηνα?

1..Πότε  εσύ  μπορείς να πας ,  καλή περίοδο για μένα  είναι  καλοκαίρι δικό μας  
2..Αεροπορικά θα πρέπει να τα παρακολουθεις καλύτερα εσύ  μέσο αεροπορικές   εταιρίες    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom