Και μετά σας έφταιγαν οι ποιητές και οι ρομαντζογράφοι...
Τι να πω τώρα μες στο κρύο και τι να αναπολήσω
Ταμάγκρα θα εφοδιαστώ και για Σιάμ θα λύσω
Γι αυτό Mister εισαγωγής του τζέλυ σηκωμάρας
στείλε ντουζίνες δυό απ΄αυτά τα θέλω από βδομάδας
στο ψαροχώρι όταν βρεθώ ξανά στους πεζοδρόμους
θα περπατήσω με χαρά μετά τους αστυνόμους....
Συνεχίζεται απο Κ-γερο με κινέζικες ιστορίες
Οφ τοπικ θα ειμαι φιλε μου αν γραψω για την Κινα
και καποιοι φιλοι απ τους παλιους, θα αρχισουνε την γκρινια.
Κανε λοιπον υπομονη, να παω Ταυλανδη
και υποσχομαι αναφορα να κανω καθε βραδυ.
Ξερω οτι ειμαι οφ-τοπικ αλλα ο τελευταιος που ειχε γραψει στο θρεντ για Κινα πριν απο καιρο ζητωντας
πληροφοριες ειμουν εγω και κανενας δεν απαντησε. Αν γραψω τωρα σε αυτο το θρεντ θα ειναι σαν να απανταω
στον εαυτο μου.
Τελος παντων σημερα τελευταια μερα σε μια καταπληκτικη πολη που λεγεται Σενζεν, ειπα να παω για κανενα
απλο μασσαζακι για να ειμαι ξεκουραστος επειδη αυριο το πρωι πρεπει να σηκωθω νωρις. Σε εναν απο τους πιο
κεντρικους εμπορικους πεζοδρομους της πολης, ηταν η πορτα ενος ασανσερ που σε οδηγουσε στον 5ο οροφο.
Επι της υποδοχης νεαρος τσατσος που σε πηγαινε στην ρεσεψιον (Να σημειωσω οτι ετρωγα νωριτερα σε εστιατοριο
απεναντι και ειδα να μπαινοβγαινει πολυς κοσμος, ανδρες,γυναικες ζευγαρια και γενικα φαινοταν καθως πρεπει
μαγαζι). Στη ρεσεψιον μου εδειξε τον καταλογο με τις υπηρεσιες. Διαλεξα με νοηματα λοσιον μασσαζ,128 γουαν,
15 ευρω) και με οδηγησε σε ενα δωματιο με τρια μασσαζοκρεβατα. Του εδωσα να καταλαβει οτι δεν θελω να ειμαι
με αλλους και τοτε με οδηγησε σε αλλο δωματιο με ενα κανονικο κρεβατι, και μου ειπε οτι αυτο κοστιζει παραπανω 50 γουαν. Δεχτηκα αλλα του ειπα οτι θελω να διαλεξω κοπελα. Με ξαναπηγε λοιπον στην ρεσεψιον και μου εδωσε ενα καταλογο με φωτογραφιες αγοριων και κοριτσιων για να διαλεξω μια. Διαλεξα μια που υποτιθεται οτι μιλαγε αγγλικα και ξαναπηγα στο δωματιο οπου γδυθηκα. Ξαπλωσα και ηρθε και η κοπελα (η φωτογραφια ηταν τραβηγμενη πριν απο 20 χρονιααλλα δεν πειραζει) και αρχισε να μου κανει μασσαζ στην πλατη .Οταν λεμε μασαζ-μασσαζ. Ουτε στην Ταυλανδη δεν ειχα κανει τετοιο μασσαζ.
Αφου τελειωσε σε κανα μισαωρο με την πλατη,(το ολο πακετο ηταν για 2 ωρες) πηγε στα ποδια. Αρχισε λοιπον απο κατω και σιγα σιγα ανεβαινε. Για να μην μπαινω σε κουραστικες λεπτομεριες, χωρις να της το ζητησω βρεθηκε να μου τον παιζει και οπως ηταν φυσικο ειχαμε την μοιραια καταληξη. Αφου με σκουπησε καλα μου ειπε να ξαπλωσω για να τελειωσει το μασσαζ.
Αρχισε με το κεφαλι και μου εκανε παλι ενα πολυ καλο μασσαζ σε αυτια, ματια, κεφαλι, αυχενα, χερια, και κατεβηκε σιγα σιγα παλι στην κοιλια. Αρχισε παλι να παιζει με τη παναγιωταινα μεχρι που την σταματησα και της ζητησα να κανουμε σεξ. Me no sex μου λεει. Τοτε της ειπα τουλαχιστον να μου παρει μια πιπα. Money-money μου λεει.Της δινω 50 γουαν ακομα βαζω και προφυλακτικο και αρχισε μια πιπα με φοβερη επιμονη στο κεφαλακι.(Και οι 4 Κινεζες που εχω παει μεχρι τωρα ειχανε φετιχ με το κεφαλακι). Τελος μου εκανε κανενα τεταρτο μασσαζ ακομη και εφυγα πτωμα
.
Αντε τωρα να δω πως θα μαζεψω βαλιτσες.