Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Διαβάζω το thread και θα πάω καραφλός στην Ταυλάνδη μου φαίνεται...
Με 800 Ευρώ μπορείς να περάσεις πολύ καλά στην Ταυλάνδη για 1 μήνα ΑΛΛΑ θα πρέπει να ΜΗΝ γαμάς παραπάνω από 1 φορά τη βδομάδα. Για να σου φτάσουνε ΚΑΙ να γαμάς θα πρέπει να βρεις κανέναν γέρο πούστη να τους ρίχνεις κανένα μανίκι να σου ρίχνουν κανένα μπατ. Από την παραγωγή στην κατανάλωση που λέμε.  :2funny:

Τώρα μια και βλέπω ότι θες να μας τρολλάρεις, διάλεξε τι θες να κάνεις... να βρεις κάποια για γάμο, να βρεις κάποια που θα την έχεις παραμυθιάσει πριν και θα την γαμάς εκεί και μετά θα γίνεις Λούης;  

Πάντως δεν ξέρω οι τιμές έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν εκεί τώρα. Οι γκόμενες ζητάνε τρελά λεφτά και δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν αγάμητες αν δεν πέσει πολύ χρήμα... Πάντως καλά περάσαμε  ;)
οποιος πιστευει οτι μπορει να παραμυθιασει ταυλανδη με γαμους και μαλακιες,την εχει πατησει.δεν ειναι χαζες.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχή περίπτωση να βρω κάτι το ίδιο στην παταγια?

Συνημμένα

• 431751_10150491928881653_675621652_9145544_2049523385_n.jpg
    431751_10150491928881653_675621652_9145544_2049523385_n.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 16

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Αντε ρε μορτη, για παρτυ σου !!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Και μετά σας έφταιγαν οι ποιητές και οι ρομαντζογράφοι... :headbang:

Τι να πω τώρα μες στο κρύο και τι να αναπολήσω
Ταμάγκρα θα εφοδιαστώ και για Σιάμ θα λύσω
Γι αυτό Mister εισαγωγής του τζέλυ σηκωμάρας
στείλε ντουζίνες δυό απ΄αυτά τα θέλω από βδομάδας
στο ψαροχώρι όταν βρεθώ ξανά στους πεζοδρόμους
θα περπατήσω με χαρά μετά τους αστυνόμους....

Συνεχίζεται απο Κ-γερο με κινέζικες ιστορίες  :2funny:                              
Οφ τοπικ θα ειμαι φιλε μου αν γραψω για την Κινα
και καποιοι φιλοι απ τους παλιους, θα αρχισουνε την γκρινια.
Κανε λοιπον υπομονη, να παω Ταυλανδη
και υποσχομαι αναφορα να κανω καθε βραδυ.

Ξερω οτι ειμαι οφ-τοπικ αλλα ο τελευταιος που ειχε γραψει στο θρεντ για Κινα πριν απο καιρο ζητωντας
πληροφοριες ειμουν εγω και κανενας δεν απαντησε. Αν γραψω τωρα σε αυτο το θρεντ θα ειναι σαν να απανταω
στον εαυτο μου.
Τελος παντων σημερα τελευταια μερα σε μια καταπληκτικη πολη που λεγεται Σενζεν, ειπα να παω για κανενα
απλο μασσαζακι για να ειμαι ξεκουραστος επειδη αυριο το πρωι πρεπει να σηκωθω νωρις. Σε εναν απο τους πιο
κεντρικους εμπορικους πεζοδρομους της πολης, ηταν η πορτα ενος ασανσερ που σε οδηγουσε στον 5ο οροφο.
Επι της υποδοχης νεαρος τσατσος που σε πηγαινε στην ρεσεψιον (Να σημειωσω οτι ετρωγα νωριτερα σε εστιατοριο
απεναντι και ειδα να μπαινοβγαινει πολυς κοσμος, ανδρες,γυναικες ζευγαρια και γενικα φαινοταν καθως πρεπει
μαγαζι). Στη ρεσεψιον μου εδειξε τον καταλογο με τις υπηρεσιες. Διαλεξα με νοηματα λοσιον μασσαζ,128 γουαν,
15 ευρω) και με οδηγησε σε ενα δωματιο με τρια μασσαζοκρεβατα. Του εδωσα να καταλαβει οτι δεν θελω να ειμαι
με αλλους και τοτε με οδηγησε σε αλλο δωματιο με ενα κανονικο κρεβατι, και μου ειπε οτι αυτο κοστιζει παραπανω 50 γουαν. Δεχτηκα αλλα του ειπα οτι θελω να διαλεξω κοπελα. Με ξαναπηγε λοιπον στην ρεσεψιον και μου εδωσε ενα καταλογο με φωτογραφιες αγοριων και κοριτσιων για να διαλεξω μια. Διαλεξα μια που υποτιθεται οτι μιλαγε αγγλικα και ξαναπηγα στο δωματιο οπου γδυθηκα. Ξαπλωσα και ηρθε και η κοπελα (η φωτογραφια ηταν τραβηγμενη πριν απο 20 χρονιααλλα δεν πειραζει) και αρχισε να μου κανει μασσαζ στην πλατη .Οταν λεμε μασαζ-μασσαζ. Ουτε στην Ταυλανδη δεν ειχα κανει τετοιο μασσαζ.
Αφου τελειωσε σε κανα μισαωρο με την πλατη,(το ολο πακετο ηταν για 2 ωρες) πηγε στα ποδια. Αρχισε λοιπον απο κατω και σιγα σιγα   ανεβαινε. Για να μην μπαινω σε κουραστικες λεπτομεριες, χωρις να της το ζητησω βρεθηκε να μου τον παιζει και οπως ηταν φυσικο ειχαμε την μοιραια καταληξη. Αφου με σκουπησε καλα  μου ειπε να ξαπλωσω για να τελειωσει το μασσαζ.
Αρχισε με το κεφαλι και μου εκανε παλι ενα πολυ καλο μασσαζ σε αυτια, ματια, κεφαλι, αυχενα, χερια, και κατεβηκε σιγα σιγα παλι στην κοιλια. Αρχισε  παλι να παιζει με τη παναγιωταινα μεχρι που την σταματησα και της ζητησα να κανουμε σεξ. Me no sex μου λεει. Τοτε της ειπα τουλαχιστον να μου παρει μια πιπα. Money-money μου λεει.Της δινω 50 γουαν ακομα βαζω και προφυλακτικο και αρχισε μια πιπα με φοβερη επιμονη στο κεφαλακι.(Και οι 4 Κινεζες που εχω παει μεχρι τωρα ειχανε φετιχ με το κεφαλακι). Τελος μου εκανε κανενα τεταρτο μασσαζ ακομη και εφυγα πτωμα :zombie:.
Αντε τωρα να δω πως θα μαζεψω βαλιτσες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
KOH  SAMUI
Aπό την  στιγμή που κατεβαίνεις από το αεροπλάνο καταλαβαίνεις ότι ήρθες σε ενα μέρος μαγικό.  Με ένα από τα πιο όμορφα αεροδρόμια του κόσμου με όλες τις εγκαταστάσεις του υπαίθριες,απίστευτης ομορφιάς κήπους , με ενυδρεία στις τουαλέτες!!!!!!!.και υπερσύγχρονες εγκαταστασεις σε προδιαθέτει για διακοπές σε ένα πραγματικά εξωτικό μέρος.
Ενα πανέμορφο νησί πνιγμένο από τους κοκοφοίνικες  με αμμώδης παραλίες 3-4 χιλιομέτρων, ξενοδοχεία με bungalows  στην αμμουδιά ,γεμάτες από φαγάδικα και μπαράκια έχει επιλέον ατού τις πολύ λιγότερες βροχές σε σχέση με τα άλλα τουριστικά μέρη της Ταϋλάνδης .Για τον τελευταίο ειδικά λόγο έχει και την μικρότερη χρονικά (γύρω στους τρεις-τέσσερις μήνες).
Τα μέρη που μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο είναι οι δύο μεγάλες παραλίες η Chaweng beach κυρίως, και η Lamai οπου και γίνεται το  παιγνίδι.
O κόσμος που κάνει διακοπές είναι  όλων των ειδών από οικογένειες με παιδάκια μέχρις τελειωμένους Αυστραλούς μέθυσους αλλά κυρίως  χαβαλέ παρέες αντρών και γυναικών  20-30 ετών.
Οι τιμές γενικά είναι ίδιες με του Phuket  με εξαίρεση τα ξενοδοχεία που οι τιμές είναι πιο τσιμπημένες . Σε γενικές γραμμές όμως η Lamai beach είναι φθηνότερη από την Chaweng.
Μεταφορές.
Το αεροδρόμιο είναι ιδιοκτησία της Bangkok Air  πράγμα που την κάνει μονοπώλιο στην μεταφορά με αποτέλεσμα να κρατάει τις τιμές αρκετά ψηλά (γύρω στα 3500 με 4500 bath για κλείσιμο μέσω internet αρκετές μέρες πριν.Tην διαδρομή κάνει επίσης με λιγότερες πτήσεις και Τhai με παραπλήσιες τιμές.
Υπάρχει και αεροπορική σύνδεση μεταξύ Phuket και Samui  γύρω στα 300 bath .
Kαλύτερη προταση  για ταξίδι μεταξύ των δύο νησιών  αν υπάρχει χρόνος είναι με λεωφορείο και καράβι  σε μια μαγευτική διαδρομή 8 περίπου ωρών με υπερσύγχρονα λεωφορεία και συνολικό κόστος 600-700 μπατακια αν θυμάμαι καλά.
Διαμονη
Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ακριβώς πάνω στην παραλία και είναι κυρίως  bungalows μια και οι όροι δόμησης απαγορεύουν πολυόροφα κτίρια που θα χάλαγαν την μοναδικότητα του νησιού.Όμως όπως είπα είναι ακριβότερα απ’ ότι στα άλλα μέρη για αυτό και το καλό ψάξιμο είναι απαραίτητο. Καλύτερος τρόπος θεωρώ είναι αυτός που περιέγραψα και για το Phuket.
H μόνη διαφορά είναι ότι το  αφού διαλέξειςαπό τα  διάφορα sites τα ξενοδοχεία που σου αρέσουν το παζάρι το κάνεις στα τουριστικά γραφεία που υπάρχουν μόλις βγείς στο αεροδρόμιο.
Συνεχιζεται.....................................

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Sorry για Samui - Phuket με αεροπλάνο στα 300 bath βαζουμε ένα επιπλέον μηδενικό στο τέλος, το ίδιο που χρειάζεται και ο Κamarga για τόσες μέρες διακοπές ΄όπως είπε ο συνάδελφος Pipinomaniac. ;)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Πάντως δεν ξέρω οι τιμές έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν εκεί τώρα. Οι γκόμενες ζητάνε τρελά λεφτά και δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν αγάμητες αν δεν πέσει πολύ χρήμα... Πάντως καλά περάσαμε  ;)
δυστυχως το πραγμα ξεφυγε και χαλασε στην ΒΚΚ από τους ιαπωνες και στην παταγια απο τους Ινδους. Οι τελευταιοι ειναι πολύ γρηγοροι στο μαμησι και πληρωνουν καλα. Τα δε περι βρωμιας κλπ δεν απασχολουν καθολου τις κοπελες. Τους απασχολει οτι σε 15 λεπτα εχει καθαρισει με τον πελατη, ή ακομη καλυτερα σε 1 ωρα με 4 ινδους μαζι ήτοι 2000ρικα.
πλεον οι τιμες σε WS αρχιζουν απο 1000 το σορτ οπως και την Bagla εως οτι τους κατεβει. Στην παραλια τελος και το 500 για τις μετριες και επανω. Μεγαλο ποσοστο επισης αρνειται πεισματικα να παει για ολο το βραδυ. Ενω πριν λιγα χρονια ο κανονας ηταν το 1000ρικο ολη νυκτα και μερα, τωρα τελειωσαν ολα. Αυτο κυριως εγινε διοτι σχεδον ολοι περνουν χαπια και ζελεδακια και τις ξεμ....νιαζαν ολο το βραδυ. Τωρα ελαχιστες ρισκαρουν.
Οι πορνοτουριστες ειναι ακομη ομως τυχεροι διοτι οι Ρωσσοι που την κατακλυζουν δεν ασχολουνται καθολου με τις κοντες σκουροχρωμες αλλα παρτ....ζωνουν αποκλειστικα τις δικες τους τις διμετρες. Εαν και οταν οι Ρωσσοι αποφασισουν να μαμανε τις ταυλανδες το σορτ ταιμ θα παει στο 2000ρο

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
pipinomaniac exw κλεισει στο D's Corner ειναι και στο booking.Απο εκει εκλεισα γιατι αν βρω κατι αλλο μπορω να ακυρωσω

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Οι ινδοι οπου πανε τα καταστρεφουν.Πως ηταν παλια οι Ιταλοι για τα καμακια?Ημουν Φρανκφουρτη το Γεναρη στα εργατοσπιτα :fuck1:.Η ταριφα ειχε παει 50 απο 20-30  και ορδες πακοινδων να περιμενουν λογω μιας εκθεσης.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
δυστυχώς για μας φίλε αρχιζουν να κατεβαίνουν και οι κινέζοι
και είναι πολλοί........ :S

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Οι κινεζοι εξαγουν κι ολας :pipa2:. Καποτε για να κλεισω δουλεια με ειχαν παει σε μασατζιδικο σα μπονους.Εκει να δεις.....Οταν λεμε για Ινδους φραγκατους μιλαμε για τυπακια με ομιλους που εχει ενα ορυχειο μια κατασκευαστικη ενα υφαντουργειο και 1000 παριες απο κατω να τον υπηρετουν

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac exw κλεισει στο D's Corner ειναι και στο booking.Απο εκει εκλεισα γιατι αν βρω κατι αλλο μπορω να ακυρωσω
Αυτο δεν είναι στη Patong...Είναι στο Phuket town...Καμμια 30αρια χιλιόμετρα απο τα μπαρ...Για φυσιολατρια πάς?

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Sto Phuket χαλαρα.Φτανω BKK παω καπακια Pattaya 6 meres.Αεροπλανο Phuket gia "φυσιολατρεια" και μετα εχω αλλες 5-6 για BKK η οτι αλλο.Φιλε στις μερες που ζουμε και επειδη ετοιμαζομαι και για "φυλακη" δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναπαω αν παω με γυναικα θα παω στο σαμουι,οποτε οτι μπορεσω να δω και να κανω.Γι'αυτο και ρωτησα και για μηχανακι αλλιως εχει και ταξι.Δεν με νοιαζει που θα μεινω οσο χυμα και να ακουστει θελω με ενα σκουτερακι να γυριζω να βλεπω μια παραλια να πεφτω να κανω μια βουτια με μασκα να βγαινω να πηγαινω σε αλλη.5 μερες με διχαλο και βερμουδα και αν μου τη δωσει ταξακι και βουρ στις μαγισες.Οπως θελω να παω να παω και Αγιουταγια και στο ναο του σμαραγδενιου βουδα στη ΒΚΚ.Η Ταυλανδη για μενα ειναι πανω απο ολα ιδεα.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Eπειδη ξεχαστηκα 23 και σημερα(ουτε για τη ροζαλια δεν εκανα ετσι :P)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
KOH  SAMUI NIGHTLIFE
Αν το Samui είχε έστω το 1/3 από τα μωρά που έχει η Patong σημερα το Phuket  πιθανον θα ήταν .......άλλο ένα νησί της Ταϋλάνδης. Αλλά δυστυχώς δεν......
Ενώ η ποσότητα των διαθέσιμων γυναικών είναι αρκετά μεγάλη για το μέγεθος του νησιού η ποιότητα είναι αρκετά κατώτερη του αναμενόμενου.
Ξεζουμισμένες Ισσανιώτισες κατά κύριο λόγο ,πρωην σταρ της Nana plaza της δεκαετίας του 90 και των αρχων των ΄00 κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα στα αρκετά μπαράκια που υπάρχουν τόσο στην Chaweng οσο και στην Lamai.
Aλλα βέβαια όποιος ψάχνει  βρίσκει. Μερικά από τα καλύτερα μωρά που έχω πάρει τα έχω βρεί  στο νησί αυτό. Ομως το κάθε βράδυ και ένα τρελό μωρό στο κρεββάτι μας το ξεχνάμε.
Μένουμε στο ένα και καλό και χαιρόμαστε τα υπόλοιπα πράγματα που προσφέρει το νησί.
Αλλιώς ξανα στο ψάξιμο με κίνδυνο μην φορτώσουμε τίποτα για δύο τρεις μέρες......
Τα μέρη που γενικά γίνεται παιγνίδι στην Chaweng είναι:
Soi  Green Mango
Eνας σχετικά μικρός δρόμος με μαζεμένα πολλά μπάράκια και τα μοναδικά 2-3 gogos του νησιού καταλήγει σε μιά μεγάλη υπαίθρια disco με το ομώνυμο όνομα.
Σ’αυτήν μαζεύονται κατά κύριο λόγο όλοι οι τουρίστες και το βράδυ γίνεται ένας χαμός τόσο μέσα όσο και και στα γύρω μπαράκια.Από thai κορίτσια εντός, λίγα  πράγματα.Τον τόνο στο χαβαλέ που γίνεται ,ειδικά έξω από την disco, τον δίνουν τα αρκετά ladyboys που και εδώ υπάρχουν άφθονα.
Το καλό είναι ότι για όσους κάνουν κέφι μπορούν να παίξουν με πιτσιρίκες τουρίστριες από όλο τον κόσμο που ξεσαλώνουν  χορεύοντας και πίνοντας.
Για φόρτωμα και παιγνίδι στα μπαράκια νωρίς γύρω στις 22.00. Ο παππους falang Γερμανός με την παχυλή σύνταξη είναι έτοιμος να αρπάξει τα λίγα καλά μωρά.
Soi  Reggae
Eνας δρόμος 300 μέτρων στην άκρη της πόλης δίπλα στην λίμνη με μπαράκια και απ΄τις δυο μεριές  που καταλήγει στην συμπαθητική ντίσκο Reggae Pub.Προσπερνώντας γρήγορα όλα τα μπάρ ( οι πιθανότητες να σκοράρεις με συμπαθητική γκόμενα είναι πολύ λιγότερες από αυτές που είχε να σκοράρει σε ντέρμπυ ο Πάντος στον Ολυμπιακό....), σε στέλνουν στην disco.Aρκετές φορές  υπάρχουν διαθέσιμα  ωραία κορίτσια να ξαλαφρώσουν την τσέπη σου από 1500-2000 bath για long time.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom