Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
pipinomaniac συνέχεια μου βγάζεις καινούργιες λέξεις. Τι σημαίνει το sin sot?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλε επειδη βλεπω οτι εχεις αρχισει και επανερχεσαι στην πραγματικοτητα
πρωτα να σου πω να ζητησεις συγνωμη  για τις παπαρδελες και τα παραμυθια που ξεφουρνιζες τοσες μερες στο σαιτ και μετα να ζητησεις την γνωμη των παλαιοτερων εδω μεσα
δεν ειν κακο
φιλικα

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
η χαζη σημερινη ερωτηση μου :rockon:
πουκετ θα μεινω 6 γεματες μερες.απλα επειδη βρηκα απο ξενο site kati σε φαση hostel με 8 ευρο τη μερα (ac pisina ola ta komfort tespa)για μηχανακια τι παιζει?Εχω να οδηγησω απο το 1997(εφηβος ενα dio osoi θυμουνται)Θελουν διπλωμα κτλ και παιζει κατι σε φαση scooter γιατι για παπακι η αυτοκινητο δεν ειμαι(οδηγησα κυπρο και πηγα να δω τα ραδικια αναποδα)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Kamagra, τι ειναι το σιν σοτ θα σου πει ο σολφεζ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac συνέχεια μου βγάζεις καινούργιες λέξεις. Τι σημαίνει το sin sot?
Sin sot ειναι η προίκα ελληνιστι...
Μόνο που δυστυχώς στη Ταυλανδη το έθιμο είναι ανάποδα...
Το πληρώνει ο άντρας στους γονείς της νύφης...
Το ποσο (αν προκειται για αλλοδαπο γαμπρο η αλλιως φαρανγκ),είναι συνήθως απο 100 εώς 500 χιλιάδες μπατ....Δηλαδη 2500 εώς 12500 ευρω...

@boz
Μην ανησυχείς...scooter νοικιάζουν...σε ποιο guesthouse εκλεισες?

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε επειδη βλεπω οτι εχεις αρχισει και επανερχεσαι στην πραγματικοτητα
πρωτα να σου πω να ζητησεις συγνωμη  για τις παπαρδελες και τα παραμυθια που ξεφουρνιζες τοσες μερες στο σαιτ και μετα να ζητησεις την γνωμη των παλαιοτερων εδω μεσα
δεν ειν κακο
φιλικα

Μου γκρεμίσατε το όνειρό μου και πρέπει να ζητήσω και συγνώμη. Τώρα για ποια πραγματικότητα μιλάς δεν γνωρίζω. Και επηδει ρωτάω για να μάθω είναι για σένα παπαρδέλες? Όταν εσύ πήγες παταγια τα ήξερες όλα?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μου γκρεμίσατε το όνειρό μου και πρέπει να ζητήσω και συγνώμη. Τώρα για ποια πραγματικότητα μιλάς δεν γνωρίζω. Και επηδει ρωτάω για να μάθω είναι για σένα παπαρδέλες? Όταν εσύ πήγες παταγια τα ήξερες όλα?
οχι αλλα ρωτουσα σεμνα και ταπεινα
δεν εβαζα φωτος λεγοντας οτι αυτη κι αυτη με ερωτευτηκαν κι οτι εχω εμπειρια κτλ
η αληθεια δεν βλαπτει
οι παλιοι θα την δεχτουν

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
H αλήθει είναι ότι τώρα που κάθομαι και τρέμω από το κρύο αντί να λειώνω στη ζέστη των Bars και στη λάβα των Gogos θα έλεγα ότι μετανοιώνω για τις σκέψεις που έκανα πριν.Η Πατάγια και γενικότερα οι καυτοί προορισμοί είναι κάτι σα την ΑΕΚ.Οσο με πληγώνει τόσο με πορὤνει.Τι κι αν έχω κορεστεί άλλο τόσο τη ζητὠ, σα να λέμε μαζί δε κάνουμε πολύ μα και χώρια δε μπορούμε.
Το μόνο που με πειράζει είναι που δε ξεκολλάω απὀ τούτη τη χώρα εδώ και δεκαπέντε ταξίδια.Να γιατί δήλωσα άλλους προορισμούς για το μέλλον.Κι ας μείνει ορμητήριο το ψαροχώρι.Θέλω να πεταχτώ και στις γειτονικές χώρες όπως Βιετνάμ, Φιλιππίνες αλλά και ακόμη παραπέρα Μαλαισία,Κίνα,Ιαπωνία.
Mόλις πάτησα το πόδι μου στο Βενιζέλος ένα ρίγος με διαπέρασε, το πρώτο σόκ ήταν αρκετό αλλά όχι τόσο ώστε να με εμποδίσει να επισκεφτώ τον πράκτορα μου, να πάρει το δωράκι του σουβενίρ από Σαμούη και τη νέα εντολή για σχηματισμό νέας εξόρμησης...as soon as possible....Kamagramister μην απογοητεύσαι αγόρι μου κάνε το όνειρό σου real γιατί όλα γύρω μας είναι ψεύτικα, ωωωω που να δεις οι Ταϊλανδέζες τι ψεύτρες είναι, μάγισσες, πλανεύτρες, σπάταλες,θα χάσεις τα μαλλιά σου,τα μυαλά σου και τα μαϊδιά σου.Guarantee!! Για αυτό σου φωνάζουν όλοι, πάρε νάχεις...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Sin sot ειναι η προίκα ελληνιστι...
Μόνο που δυστυχώς στη Ταυλανδη το έθιμο είναι ανάποδα...
Το πληρώνει ο άντρας στους γονείς της νύφης...
Το ποσο (αν προκειται για αλλοδαπο γαμπρο η αλλιως φαρανγκ),είναι συνήθως απο 100 εώς 500 χιλιάδες μπατ....Δηλαδη 2500 εώς 12500 ευρω...

pipinomaniac Δεν έχεις καταλάβει Εγώ δεν είμαι φαρανγκ είμαι Εληνας άρα δεν μπορούνε να μου ζητήσουν Sin sot.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac Δεν έχεις καταλάβει Εγώ δεν είμαι φαρανγκ είμαι Εληνας άρα δεν μπορούνε να μου ζητήσουν Sin sot.
Φαρανγκ ονομάζονται όλοι οι ξένοι που δεν είναι Ασιάτες...
Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ασία...Άλλο αν μας κατάντησαν έτσι... :grin:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
οχι αλλα ρωτουσα σεμνα και ταπεινα
δεν εβαζα φωτος λεγοντας οτι αυτη κι αυτη με ερωτευτηκαν κι οτι εχω εμπειρια κτλ
η αληθεια δεν βλαπτει
οι παλιοι θα την δεχτουν

Τι φταίω εγώ που είμαι γραμμένος σε 3 σαιτς και έχω γνωρίσει αρκετές και όλες με φωνάζουν τιλακ και λένε i love you me tilak.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μισό μια ανασκόπηση δηλαδή όταν γνωρίσω μια και την παντρευτώ θα πληρώσω την οικογένεια της? Για ποιο λόγο δηλαδή θα την έχω εδώ στην Ελλάδα θα την ταΐζω θα την ποτίζω θα την ντύνω και θα την πληρώσω από επάνω? Μήπως κάνετε λάθος και η οικογένεια της με πλήρωσή εμένα που θα την φορτωθώ εγώ και θα την ξεφορτωθούν αυτοί?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
keep walking mr kamagra...το χιουμορ ειναι απαραιτητο αυτες τις δυσκολες μερες.....ειχα καιρο να παρακολουθησω το θρεντ με ''τοσο'' ενδιαφερον
εγω παντως εχω πιασει την χολη με την οποια δινεις καποιες απαντησεις και σε ποιους απευθυνεσαι
πιστευω οτι εισαι καποιος που εχει αλλαξει nick name , και κανεις πλακα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι φταίω εγώ που είμαι γραμμένος σε 3 σαιτς και έχω γνωρίσει αρκετές και όλες με φωνάζουν τιλακ και λένε i love you me tilak.
φιλε,
σαν εσενα ειρωνες κ εξυπνακηδες εχω γνωρισει αρκετους σε αυτο το σαιτ
η πειρα δειχνει πως η θα εξαφανιστεις οπως ηρθες ουρανοκατεβατα
η θα στρωσεις (εξοικιωθεις)
ευχομαι για το δευτερο
δεν προκειτε να ξανασχοληθω μαζι σου
καλο ταξιδι (αν πας)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε,
σαν εσενα ειρωνες κ εξυπνακηδες εχω γνωρισει αρκετους σε αυτο το σαιτ
η πειρα δειχνει πως η θα εξαφανιστεις οπως ηρθες ουρανοκατεβατα
η θα στρωσεις (εξοικιωθεις)
ευχομαι για το δευτερο
δεν προκειτε να ξανασχοληθω μαζι σου
καλο ταξιδι (αν πας)

Μην ζηλεύεις που ρωτάω και μαθαίνω. Βοήθησε με και εσύ και όταν είμαι στην παταγια θα πηδήξω μια στο όνομά σου. Και θα την βάλω να κάνη ένα τατουάζ που θα λέει tasosedess.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πολυ απλα μυριστηκαν χρήμα...
Μόλις καταλάβουν ότι είσαι φτωχατζα,στη καλύτερη θα σε παρατησουν αφου στολίσουν με διάφορα κοσμητικα επίθετα εσένα και το σόι σου...
Τη χειρότερη καλύτερα να μη στη πω... ;)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ απλα μυριστηκαν χρήμα...
Μόλις καταλάβουν ότι είσαι φτωχατζα,στη καλύτερη θα σε παρατησουν αφου στολίσουν με διάφορα κοσμητικα επίθετα εσένα και το σόι σου...
Τη χειρότερη καλύτερα να μη στη πω... ;)

Είναι πολύ ευγενικές και με χαμόγελο και πολύ χαρούμενες. (οκ τους έχω πει λίγα ψεματάκια ) αλλά δεν θα μάθουν την αλήθεια θα πάω στην παταγια θα πηδήξω και θα φύγω όπως λέμε που τον είδατε τον Παναη.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χε Χε...Αν τα καταφέρεις χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι ΟΚ!!!!
Σε κάθε άλλη περίπτωση,να γνωρίζεις πως στη Ταυλανδη,η ανθρώπινη ζωη κοστίζει πάνω κάτω 20-30 χιλιάδες μπατ...Ένα βδομαδιατικο για τα κορίτσια...Τίποτα δηλαδη.. :grin:
Εχει πλημμυρίσει και η πιατσα απο Καμποτζιανους...
Το νου σου... :grin:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
keep walking mr kamagra...το χιουμορ ειναι απαραιτητο αυτες τις δυσκολες μερες.....ειχα καιρο να παρακολουθησω το θρεντ με ''τοσο'' ενδιαφερον
εγω παντως εχω πιασει την χολη με την οποια δινεις καποιες απαντησεις και σε ποιους απευθυνεσαι
πιστευω οτι εισαι καποιος που εχει αλλαξει nick name , και κανεις πλακα

Εγω  αντιθετα    εχω  ξενερωσει  .
Ασχημο  και  προβλεψιμο  χιουμορ . Ο  τυπος  δεν  ξερει    καν  να  τρολλαρει .
Προσπαθει  να  κανει  τον  βλακα    και  να  δειξει  ότι δεν    γνωριζει  ,  αλλά  για  να  πετυχεις  να  κανεις  επιτυχημενα  τον  βλακα ,  πρεπει  να  εισαι    γαμησετα    εξυπνος .
Αυτος  εμεινε  στην  προσπαθεια .
Απορω  που  του  απαντατε  (  μην  σχολιασω    που    και  μερικοι  τον  πιστευουν )
Ο  τυπος  θελει  να  ασχολιουνται  μαζι  του  ,  του  δινει  λογο  υπαρξης ,  να  νομιζει  ότι  τραβαει  το  ενδιαφερον .
Δεν  πρεπει  να  δινεις  ευσημα  σε  τετοιους  τυπους . Αν  δεις  σε  αλλα  θρεντ ,  υπαρχουν    δεκαδες    καλυτεροι  στο  τρολαρισμα  από  αυτόν .

Ο  τυπος  είναι  γνωστος  παραμυθας  και  ειχε    φτιαξει  ένα  ολοκληρο  θρεντ  οπου  παραμυθιαζε  για    ποσο  καιρο ,  κοσμο . Αν    θελετε  να  συνεχιστει    το  ιδιο  και  σε  αυτό  το  θρεντ  (  και  να  γινει    σπαμοθρεντ  )  συνεχιστε  να  του  δινετε  σημασια .
Για  την  ιστορια    ο  misterkamagra  (κατα  99% ) είναι  ο  γνωστος  παραμυθας  PIPINOKYNHGOS  ( τρομαρα  του ) .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom