Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
dimitlakis,κανε ενα search στο google για το hobby travel...
Το τουριστικο αυτο γραφειο δεν υφισταται και ηδη εχει σωρεια μηνυσεων...
Ενας πιτσιρικας απο τη Θεσσαλονικη ειναι,που οργανωνει και καλα εκδρομες απο το σπιτι του μεσω του PC...
Εχει εξαπατησει κοσμο και κοσμακη...

Περαν αυτου,οποιος ενδιαφερεται για οργανωμενη εκδρομη με γκρουπ στη Ταυλανδη,υπαρχει σε ολη την Ελλαδα ΜΟΝΟ ΕΝΑ τουριστικο γραφειο που κανει εκει εκδρομες...CEL TOURS...
Ολοι οι αλλοι που διαφημιζουν εκδρομες,πουλανε "φασον" τις εκδρομες του Cel Tours...Ειναι ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ... ;)
Πέστα ρε φιλε Pipinomaniac γιατί η εποχή του μαλάκα στην Ελλάδα πέρασε ......
Μήπως συνοδός είναι ο misterkamagra???????

Επισκέπτης
Σε λιγο περναω τη περιβοητη πυλη της επιστροφης.Ουτε ζεστη ουτε κρυο.Κορεσμος!
Μετα απο μαραθωνιο περιοδεια στη χωρα του Σιαμ θα την περασω και μετα
θα την κλεισω για παντα.Ο κυκλος thai sex trip κλεινει οπως κλεισαν οι αφηγησεις
των καλων εποχων.Ας συνεχισουν τα ταξιδια νεοι εξερευνητες.Η Ταιλανδη θα παραμεινει
για πολλα χρονια ο κορυφαιος σεξοπροορισμος.Εγω παντως απο τωρα σκεπτομαι και σχεδιαζω
να ...παμε για αλλες πολιτειες.Αντε good luck.
Αγορι μου διακρινω οτι κατι -εκτος βεβαια απο τις εδω  μαλακιες,που οπως σου τονισα ειναι ασημαντες-σε πειραξε και βεβαια σε στενοχωρησε σφοδρα!!!!ψυχραιμια και πιστευω οτι η λεξη κορεσμος τα λεει ολα.....μετα απο λιγο καιρο ολα θα ειναι παρελθον και θα παμε για αλλα!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ενας πιτσιρικας απο τη Θεσσαλονικη ειναι,που οργανωνει και καλα εκδρομες απο το σπιτι του μεσω του PC...

Περαν αυτου,οποιος ενδιαφερεται για οργανωμενη εκδρομη με γκρουπ στη Ταυλανδη,υπαρχει σε ολη την Ελλαδα ΜΟΝΟ ΕΝΑ τουριστικο γραφειο που κανει εκει εκδρομες...CEL TOURS...
Ολοι οι αλλοι που διαφημιζουν εκδρομες,πουλανε "φασον" τις εκδρομες του Cel Tours...Ειναι ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ... ;)
ενα μονοπωλιο πανακριβο εντωμεταξυ...μου εκαναν μια προσφορα για ενα μηνα που ανατριχιασα..και μιλαμε οτι κανοντας ενα απλο ψαξιμο μονος μου,βρηκα τα ιδια στην μιση σχεδον τιμη..καλυτερα μονοι μας μαγκες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μπαράκια
Το σήμα κατατεθέν γιατην sex σκηνή στην Ταϋλάνδη. Σε όσους πηγαίνουν συχνά στη χώρα  η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό  τους είναι  μια στρογγυλή υπαίθρια μπάρα που επανω χορεύουν καμία δεκαριά μωρά φορώντας  ελάχιστα ρουχαλάκια και από κάτω  στα σκαμπό έχουν μείνει μαλάκες καμιά  εικοσαριά τουρίστες με το .....ποτό στο χέρι. Για περισότερα βιντεάκια στο youtube. Eχει άπειρα.
Τα περισσότερα βρισκονται σε μεγάλους υπαίθριους η στεγασμένους  χώρους  πολλά μαζεμένα για να βρίσκεις ότι γουστάρεις.
Παιρνεις ποτάκι με 120 ώς 140 μπατάκια για σένα και lady drink με 150  για ένα από τα πολλά κορίτσια που θα σε τραβάνε.Αφου θυμηθείς να ξαναπαίζεις από φιδάκι μέχρι zegna (μια και τα Αγγλικά των κοριτσιών είναι από λίγα έως ανύπαρκτα) πίνοντας και ξαναπίνοντας κάνεις την συμφωνία σου με το μωρό.
Προσοχή πληρώνουμε άμεσα ότι παραγγέλνουμε γιατί κινδυνεύουμε να μας γδύσουν στον λογαριασμό στο τέλος ειδικά αν έχουμε  πιεί.
Αν θέλετε να ξεχωρίσετε στο μαγαζί κάνοντας τον μαλάκα με τα πολλά λεφτά για φάγωμα χτυπήστε το καμπανάκι που υπάρχει σε κάθε μπάρα. Αυτομάτως 1000 μπατάκια θα φύγουν από την τσέπη σας και θα γίνουν σφηνάκια για όλα τα κορίτσια του μαγαζιού με κέρδος την σίγουρη υποψηφιότητα σας για “δάγκωμα”.
Sort time από 1000 έως 1500 μπατ και 2000 έως 3000 για long στην full season που πέφτουν στις αναδουλειές στην low season. Aμοιβή μαγαζιού για το κορίτσι που θα τους στερήσεις το υπόλοιπο βράδυ 300 μπατ στα περιφεριακά μπάρ και συνήθως 500-600 και μερικές φορές για τους μαλάκες 1000  στα κεντρικά . Υπηρεσίες κοριτσιών ότι και οι φορτωμένες από disco.
Aσε που τις περισσότερες αφόρτωτες   θα τις βρεις   μετά  σε Τiger ή Hollywood και γλιτώνεις και τα κερατιάτικα του μαγαζιού.
Για αυτούς που γουστάρουν αυτού του είδους την διασκέδαση το μυστικό είναι ότι πηγαίνουμε νωρίς. Πραγματικά νωρίς οκτώμιση με εννέα το βράδυ. Δεν είναι μαλάκες όπως νομίζουμε κάτι γερόντια με είκοσι και βάλε χρόνια στην Ταϋλάνδη που πάνε εκείνη την ώρα. Φορτώνουν το αφρό και οι υπόλοιποι  που ξυπνάνε στις δώδεκα το βράδυ χαζεύουν τη σαβούρα που έμεινε και αναρωτιούνται αν η Ταϋλάνδη είναι όπως παλιά.......  
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ................

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σας ειπα.... μην ασχολειστε με μαλακες....μονο αν ειναι να γελαμε!!!!!!!

Φίλε μου το ποιος από τους δυο είναι μαλάκας όποτε θέλεις συγκρίνουμε. Εσύ που λες ότι έχεις πάει Ταϊλάνδη και εγώ που ακόμα δεν έχω πάει. Εσένα στην Ταϊλάνδη σου πιάσανε τον κώλο πολύ μα πάρα πολύ τουλάχιστον εμένα ακόμα δεν μου τον πιάσανε. Και όταν θα πάω θα γνωρίζω τόσα που δεν θα με πιάσουν για μαλάκα σαν εσένα τα τριπίθαμα. Και τι γέλιο κάνανε τα τριπίθαμα όταν σε δουλεύανε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου το ποιος από τους δυο είναι μαλάκας όποτε θέλεις συγκρίνουμε. Εσύ που λες ότι έχεις πάει Ταϊλάνδη και εγώ που ακόμα δεν έχω πάει. Εσένα στην Ταϊλάνδη σου πιάσανε τον κώλο πολύ μα πάρα πολύ τουλάχιστον εμένα ακόμα δεν μου τον πιάσανε. Και όταν θα πάω θα γνωρίζω τόσα που δεν θα με πιάσουν για μαλάκα σαν εσένα τα τριπίθαμα. Και τι γέλιο κάνανε τα τριπίθαμα όταν σε δουλεύανε.
τυπε αν οντως πας ετσι οπως λες,δεν βλεπω να σου πιανουν απλα τον κωλο αλλα να στον κανουν σουρωτηρι.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

σαν να εχεις δικιο. οντος υπαρχουνε πολλα παραπονα,απο το συγεκριμενο πρακτορειο. αλλα και απο το CEL δεν συμφερει...

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από ότι βλέπω ο φίλος Misterkamagra  πάει για πρώτη φορά Ταϊλάνδη & όταν πάει θα γνωρίζει τόσα που στο τέλος  δεν  θα φάει  το  λουκάνικο

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Πραγματικα οταν πας καταλαβαινεις οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να κανονισεις μεσο πρακτορειου. Ουτε και να προπληρωσεις κατι μεσο ιντερνετ. Στα τουριστικα μερη που παμε εχεις οτι μα οτι χρειαζεσαι. Απλα πας,βλεπεις,παζαρευεις,επιλεγεις.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Σε λιγο περναω τη περιβοητη πυλη της επιστροφης.Ουτε ζεστη ουτε κρυο.Κορεσμος!
Μετα απο μαραθωνιο περιοδεια στη χωρα του Σιαμ θα την περασω και μετα
θα την κλεισω για παντα.Ο κυκλος thai sex trip κλεινει οπως κλεισαν οι αφηγησεις
των καλων εποχων.Ας συνεχισουν τα ταξιδια νεοι εξερευνητες.Η Ταιλανδη θα παραμεινει
για πολλα χρονια ο κορυφαιος σεξοπροορισμος.Εγω παντως απο τωρα σκεπτομαι και σχεδιαζω
να ...παμε για αλλες πολιτειες.Αντε good luck.
Kάλο ταξίδι επιστροφής να έχεις φίλε pagtao
Εδώ παντος  έχει μόνο κρύο
τώρα για της άλλες πολιτείες που λες σαν άλλος marco polo θα μας ανακαλύψεις τους σύγχρονους δρόμους του μεταξιού αν και πιστεύω ότι once in Thailand always in Thailand
Και μια μέρα θα επιστρεψεις στην βαση
ποτε μην λες ποτε

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε αν οντως πας ετσι οπως λες,δεν βλεπω να σου πιανουν απλα τον κωλο αλλα να στον κανουν σουρωτηρι.
ατυχες το παραδειγμα με τον καραγκιοζακο της τρουμπας

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Pagtao me το καλο να γυρισεις τα φωτα σου για BKK.Τα γουστα μας διαφερουν λιγο αλλα οκ ;).Love synexise για Phuket oloi einai Pattayianoi,isws kati na kseroyn alla opws egrafe kapote edw kai o vomvakoulis και ο pipinomaniac kai polloi alloi η Thai einai kati parapanw.Oso gia to mastora pou tha perasei 45 meres me 800.Pio spagkos apo mena file den yparxei se themata tourismou.Οχι για καποιον αλλο λογο απλα με τα λεφτα που θα δωσω σε καποιο χλιδατο ξενοδοχειο και τα συναφη προτιμω να παω σε ενα "χειροτερο" αλλα με πολυ ψαξιμο (ακομα λογω ηλικιας με παιρνει) και να εχει τα κοινα αποδεκτα στανταρ,οτι μεινει γινεται το επομενο ταξιδι.500 ευρο το πηγαινε ελα 65 BKK-phuket 270 tα hotel gia 14 nyxtes.1000 kabantza kai 2 mhnes oikonomia gia symplhrwma.Ο σκοπος μου δεν ειναι τα  :knockinb: μου αρεσουν τα βορεια μερη.Αλλα οταν πας στο μελι θα γλειψεις.Δεν γινεται να δινεις 500-700 για εισιτηρεια και να χαλιεσε στο 50αρικο.Α και κατι αλλο.Νομιζω η τουριστικη βιζα ειναι 30 μερες.Μετα πρεπει να πας πχ Καμποτζη και να γυρισεις αλλιως εχει 500bht prostimo.Oi palioi as diorthwsoun an kanw lathos.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπορείς να βγάλεις βίζα για παραπάνω μηνες απο την πρεσβεια εδω  με 30 ευρω μια φωτό και την κράτηση του εισιτιριου

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
mexri 6 apla to vazw sta 800 gia 45 meres opote 800-30-photo=760

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά 800 ευρό παντελονατα ολόκληρα από το αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης μέχρι το αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης. Και από ότι διάβασα και σε άλλα φόρουμ ξένα και σε ένα άλλο ελληνικό είναι αρκετά και θα περισσέψουν με λίγο σχεδιασμό. Έμαθα ακόμα ότι στα καροτσάκια εκτός από λουκάνικα έχουν και καλαμαράκια και σούπες. Και με 50 μπατ σουβλάκια με πίτα .

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μακάρι να σου φτάσουν και να φέρεις και ρέστα οταν με το καλο γυρίσεις μετα απο 45 μέρες  ενημέρωσε μας αν σου έφτασαν
Και τέλος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Όταν η γκομενα μας ζητήσει 4 χιλιαρικα είναι 100 ευρω... ;)
ξερεις καλα εσυ απο τετραχιλιαρα ε?  ομορφααααααντρα μου,
κανε ενα ταξιδακι με τον καμαγκρα, ταιριαζετε σαν παρεα    :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom