inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κωστα οχι koh samui πρωτα και μετα bangkok
αν ησουν αντρας θα επρεπε να πας πατταγια. κριμα που δενΚωστα οχι koh samui πρωτα και μετα bangkok
αν ησουν αντρας θα επρεπε να πας πατταγια. κριμα που δεν
εισαι.
καλα να περασεις, ενημερωσε για σαμουι γιατι δεν εχει γραφτει κατι για αυτο το νησι.
Παιδιά θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Και μια ευχή από την καρδιά μου ολωψηχος το 2008 να κάνετε περισσότερα ταξίδια για Ταϊλάνδη από εμένα που κάνω κάθε χρόνο. Και για να ξέρετε αριθμό για το 2007 είναι 20 ταξίδια πήγαινε έλα και μισό που φεύγω αύριο και γυρίζω τον στης 7 διλαδει μετράει ο γυρισμός για του χρόνου. Καλή επιτυχία και αν κανίς το καταφέρει ένα ησιτιριο πήγαινε έλα από εμένα .ΦΙΛΙΑ.
εγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος!
Ψυχραιμια συμπολεμιστη για μιλα με κανενα εμπειροεγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος!
scorpio, κι αυτο που κανουμε κατω "δουλεια" ειναι..εγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος!
Ψυχραιμια συμπολεμιστη για μιλα με κανενα εμπειρο
σημερα ασχοληθηκα λιγο με καποιες φωτο απο προσφατη περιπετεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τηρησα το κανονα λολ
για λεγε ρε κωστα γιατι το μωρο μου πηρε το μυαλο
Φίλε μου πιστευω ότι θα πρέπει να μιλήσεις με δύο άτομα πρίν αποφασίσεις κάτι τόσο μόνιμο 1) ένα συμπολεμιστή που έχει παντρευτεί Ταυλανδέζα και μένει εδώ -θα τον βρείς λίγες σελίδες ποιο πίσω- και 2) τον Φαντομα που και αυτός έχει παντρευτεί Ταυλανδέζα αλλά μένει Ταυλάνδη.εγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος!
αλλωστε υπαρχει και η bangkok of baltic ;)
ωπα ωπα / για πες μας τι βρηκες παλιοαρχιδι !!!!