Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (0 μέλη και 109 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Κωστα οχι koh samui πρωτα και μετα bangkok

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστα οχι koh samui πρωτα και μετα bangkok
αν ησουν αντρας θα επρεπε να πας πατταγια. κριμα που δεν
εισαι. :grin:
καλα να περασεις, ενημερωσε για σαμουι γιατι δεν εχει γραφτει κατι για αυτο το νησι.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αν ησουν αντρας θα επρεπε να πας πατταγια. κριμα που δεν
εισαι. :grin:
καλα να περασεις, ενημερωσε για σαμουι γιατι δεν εχει γραφτει κατι για αυτο το νησι.

χαχαχαχα,σ'ευχαριστω πολυ Κωστα μου
θα σας ενημερωσω πληρως αλλα για γυναικες και τα σχετικα δεν θα μπορεσω  :rolleyes:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Και μια ευχή  από την καρδιά μου ολωψηχος το 2008 να κάνετε περισσότερα ταξίδια για Ταϊλάνδη από εμένα που κάνω κάθε χρόνο. Και για να ξέρετε αριθμό για το 2007 είναι 20 ταξίδια πήγαινε έλα και μισό που φεύγω αύριο και γυρίζω τον στης 7 διλαδει μετράει ο γυρισμός για του χρόνου. Καλή επιτυχία και αν κανίς το καταφέρει ένα ησιτιριο πήγαινε έλα από εμένα .ΦΙΛΙΑ. :rockon:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
εγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος! :)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Παιδιά θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Και μια ευχή  από την καρδιά μου ολωψηχος το 2008 να κάνετε περισσότερα ταξίδια για Ταϊλάνδη από εμένα που κάνω κάθε χρόνο. Και για να ξέρετε αριθμό για το 2007 είναι 20 ταξίδια πήγαινε έλα και μισό που φεύγω αύριο και γυρίζω τον στης 7 διλαδει μετράει ο γυρισμός για του χρόνου. Καλή επιτυχία και αν κανίς το καταφέρει ένα ησιτιριο πήγαινε έλα από εμένα .ΦΙΛΙΑ. :rockon:

!!!!!!!!!!.respect..........!!!!!!!!!!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εγω σκοπευω να παραιτηθω απο την δουλεια μου για να ξαναφυγω συντομα υπαρχει σοβαρος λογος! :)

ωχχχχχχχχ!!!

μην διαβαζω τετοια πραγματα, δεν ξερω βεβαια αλλα μπορω πολυ ευκολα να φανταστω περι τινος προκειται..

[size=14pt]ψυχραιμια συναδελφεεεε!!!!![/size]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
scorpio, κι αυτο που κανουμε κατω "δουλεια" ειναι..
24 ακομα, κουραγιο σε ολους, οταν πας στην ταιλανδη δεν γυρνας πισω ποτε, το ξερω καλα αυτο.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ψυχραιμια συμπολεμιστη για μιλα με κανενα εμπειρο

Scorpion δώσε μας περισότερες πληροφορίες...

Εάν είναι να παρατήσεις δουλειά για να πας κάτω για κοπέλα, πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά και αφού το έχεις συζητήσει αρκετά με άτομα που έχουν περάσει την ίδια κατάσταση με εσένα στην Ταϋλάνδη...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ασχοληθηκα λιγο με καποιες φωτο απο προσφατη περιπετεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τηρησα το κανονα  λολ
για λεγε ρε κωστα γιατι το μωρο μου πηρε το μυαλο

Kostabmw που είναι οι φωτογραφίες?  Δεν βλέπουμε τίποτα...

Ξέρεις την άποψή μου για τα κινεζάκια (που τα ξέρω και πολύ καλά!!!!) Πρέπει να ανατρέξω στο αρχείο μου να σας ποστάρω μερικές...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου.
Καλες γιορτες, καλα Χριστουγεννα, καλη πρωτοχρονια.
Και μια ευχη για ολους μεσα απο τη καρδια μου.
Νασαστε καλα και να κανετε παντα οτι τραβαει η ψυχη σας.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δοκτωρ,σολφεζ,τζωρτζ,καλο ταξιδι και σας ευχομαι να περασετε
καλα.Να με παρετε τηλεφωνο απο εκει μη ξεχασετε!!!!Γαμω τις δουλειες μου
γαμω!!!

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου πιστευω ότι θα πρέπει να μιλήσεις με δύο άτομα πρίν αποφασίσεις κάτι τόσο μόνιμο 1) ένα συμπολεμιστή που έχει παντρευτεί Ταυλανδέζα και μένει εδώ -θα τον βρείς λίγες σελίδες ποιο πίσω- και 2) τον Φαντομα που και αυτός έχει παντρευτεί Ταυλανδέζα αλλά μένει Ταυλάνδη.

Μπορείς να στείλεις και στους δύο ένα pm και να ζητήσεις τη γνώμη τους.

Καλές γιορτές σε όλους
Υγεία σε όλους και καλά πηδήματα πάντα με το πάνω κεφάλι να έχει τον πρώτο λόγο.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ευχομαι καλες γιορτες παιδια γιατι παιρνω τα βουνα αυτες τις μερες

καλη διασκεδαση και καλο ταξιδι στους ταξιδευοντες

εμεις παμε για μαρτη μαλλον

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με χαρα μου ειδα παλι τις φατσες των αναχωρουντων, ιδιες παντα, σαν τη φατσα του βουδα που ειναι σε νιρβανα.
doctortilak solfez george31.  καλα να περασουν.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
σημερα εμαθα απο πρωτο χερι τι συμβαινει ταυλανδη απο φιλο μου που μολις landαρισε αθηνα τον ρωτησα λεπτομερειες. πραγματι εκει το πραγμα θυμιζει αθηνάς μονο που αντι για μαυρες σου ορμανε κινεζες για φτηνο πηδημα.παιδεραστια στο φουλ και γενικα θα σερνεται πολυ aids.ειπαμε,οχι και ετσι..αλλωστε υπαρχει και η bangkok of baltic ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ωπα ωπα / για πες μας τι βρηκες παλιοαρχιδι !!!!

δεν μας ακολουθεις στις πονηρες μας εξορμησεις με τον κραιπαλο bro και δεν θελω να ζηλευεις οταν θα γυρισουμε και θα σου διηγουμαστε τις ιστοριες μας απο τα καταξανθα μωρα της αμαρτωλης ριγας

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
bmw ωραίο άβαταρ. Εγκρίνω :thumbsup:

Stories