Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
δοκτορ αυτες οι γραμμες που κατεβαινουν απο αυτον τον ψηλο πυργο και καταληγουν στο park της jomtien τι ειναι? ειχα την απορια οποτε τις εβλεπα αλλα δεν ειχα προλαβει να παω απο εκει.
επισης ακριβως μπροστα απο το παρκο ειναι το καλυτερο σημειο παραλιας σε ολη την πατταγια. βρισκεται με το που βγαινεις στην jomtien και ξεκινας τον παραλιακο δρομο στην δεξια μας πλευρα !!!
Mimiko έχει τρεις γραμμές να κατέβης με κλουβί καθεστώς η κρεμασμένος να κρέμονται τα πόδια σου. Εμείς πάντως ανεβήκαμε με το ασανσέρ πληρώνεις 200 μπατ ο ξένος 100 μπατ ο ντόπιος ήμασταν εγώ ο fletsis ,ο Πάνος ,ο Νίκος ,ο Δημήτρης και η tilac μου. Αλλά μην πεις σε κανένα τίποτε αλλά εγώ και ο fletsis δεν κατευηκαμαι με τους άλλους που κατευηκαν με το κλουβί γιατί φοβόμασταν και κατευικαμε με το ασανσέρ όπως ανεβήκαμε.  Σε παρακαλώ μην πεις τίποτα και γίνω εγώ και ο κολιτος μου ρεζίλη. :rockon:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
scorpion το αλλο απεναντι ειναι καλυτερο , διπλα απο το Big C, ειναι ποιο υψηλη ποιοτητα κατα την αποψη μου.
το ξενοδοχειο που σου προτεινα τελικα πως σου φανηκε? σου αρεσε?
εγω παντα στην πατταγια μενω σε αυτο. με βολευει και το παρκιγνκ που εχει απο κατω για την μηχανη.
οπως επισης και το room service για μασαζ. το οποιο εντοπιζεται στο beauty salon απο κατω.

το sunshine hotel ειχε πολλα θετικα ηταν στην μεση ακριβως της soi 8 δηλαδη κοντα στην παραλια και διπλα απο πολλα beer bars και 2 gogo bars αναμεσα τους δηλαδη ειχες ευκολη προσβαση σε γκομενες
2 δεν χρεωνε για τα κοριτσια και δεν προκληθηκε κανενα προβλημα με τα κοριτσια που ανεβαζαμε επανω  ειδικα μετα τις 00:00 καθοταν εναν πολυ καλος τυπας ρεσεψιον που δεν ελεγε κουβεντα πολυ
φιλικος και εξυπηρετικος αλλα δεν ηξερε καλα αγγλικα.
3  μεγαλο πλεονεκτημα ηταν η καφετερια του ξενοδοχειου που ηταν ανοιχτη μεχρι τις 03:00 τα ξημερωματα και μπορουσες να αραξεις για να χαζευεις γκομενακια που περνουσαν απο μπροστα και να
κανεις παιχνιδι η να παραγγειλης οτι θες ειδικα στο μπαρ μεχρι και ελληνικο φραπε μου εφτιαξε ενα καλο παιδι μετα απο δικες μου οδηγιες και 100 baht φιλωδωρημα.
4 παρκιν για μηχανη πολυ καλη περιπτωση
5 καλο πλυντηριο οτι ρουχα εδωσα για πλυσιμο τα πηρα πισω καινουργια και να μοσχοβολανε
γενικα το προτεινω σαν ξενοδοχειο  αλλα υπαρχουν και αλλες δεκαδες επιλογες που πρεπει να ερευνησουμε

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
τα show girls ομως εχουν ειδικη εκπαιδευση και ειναι απιστευτο το τι μπορουν να κανουν !!! φανταστειτε οτι μια απλη ταυλανδεζα ειναι απειρος καλυτερη στο κρεβατι απο μια μεση γυναικα του ανατολικου μπλοκ ή ελληνιδα. τα show girls πολλες φορες ξεφευγουν πολυ παραπανω απο τις προσδοκιες μας !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εχω 2 ανοιχτους λογαριασμους στην παταγια που προλαβα να τακτοποιησω
1 στο witchers μια χορευτρια αυτη με τα μπαμπου που κυριολεκτικα την ερωτευτηκα(και θα εχουμε πολλα να πουμε) .....
2 το koyote club λιγο την ατυχια που ηταν κλειστα τα μαγαζια
λιγο με τα σχεδια του φιλου μου εκει που μου αλλαζε το προγραμμα συνεχως (μου εσπασε τα νευρα)
δεν το γευτηκα και να φανταστητε οτι ο κυριως λογος που πηγα εκει ηταν αυτο το club
την επομενη φορα δεν θα χασω καμια ευκαιρια....

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

στους προποδες του Βουδα θα ειμαστε εγω. ο george31 kai o solfes απο τριτη. :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

kostaaaaaaaaaaaaaaa  θημασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πως να ξεχασω ρε ντοκτορ, εδω και ενα χρονο σερνομαι στην πατταγια, αυτο το αεροπλανακι ειναι υπεροχο, σιγουρα ο πιλοτος θα χαζευε τα μουνια κατω και το κολλησε στον τοιχο..
με το που βγαινω απο το ξενοδοχειο μου πεφτω πανω σε αυτο.
οσο για τα soi 6  7  8 οι κοπελες ειναι αρκετα χαλια, των μπαρς εννοω, τις ειδα και μερα και νυχτα, μεγαλες και με πολλα χιλιομετρα.
για μποντυ μασαζ μονο στο πι πι εχω παει, δεν μαρεσει ιδιαιτερα, αυτο που λετε θα το τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια, αν μαρεσουν οι κοπελες,οκ, αλλα ωραιες για μενα ειναι οι κοντες.
το hell club μην ξεχνατε οτι το εθαψα λογω του οτι δεν μου αρεσαν οι κοπελες, δεν ηταν πολυ κοντες, σαν σεξουαλικη εμπειρια ειναι κορυφαια.τσεκαρετε και αν σας κανει καποια μην διστασετε, κανεις οτι θες, οσες φορες θες, και οπως θες, δεν θα πουν οχι σε τιποτα.  αναγκαστικα παιρνεις δυο.
και σε οσους δεν αρεσει η ιδιαιτερη ομορφια που εχουν οι ταιλανδεζες, θελω να τους πω οτι αυτος δεν ειναι λογος να μην πανε εκει κατω, ετσι μιμικοοοοοοοοο
ποσες μεινανε mgreek?  μετρα, μετραααααα

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να περάσει και η σημέρινη μέρα να εκλέξουν όποιον θέλουν.Ξενερουά χωρίς αλκοόλ!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θα βγει πάλη ο παλιός ο πρόεδρος και θα γίνουν όπως παλιά για μας τους ξένους. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν θα θέλει να γυρίσει πάλι τη θα γίνει ώσπου να το δεχθούν μην υπάρχουν ταραχές με τον στρατό. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και σε οσους δεν αρεσει η ιδιαιτερη ομορφια που εχουν οι ταιλανδεζες, θελω να τους πω οτι αυτος δεν ειναι λογος να μην πανε εκει κατω, ετσι μιμικοοοοοοοοο
ποσες μεινανε mgreek?  μετρα, μετραααααα

Το είπε και ο Μιμίκος...

Καλύτερα παιδιά να μην κατεβαίνουμε και πολλοί κάτω ... και εμείς για να δείτε πόσο "large" είμαστε, θα σας αφήσουμε όλο τα ρωσιδάκια για εσάς!!!!!

27 εγώ 25 εσύ ακόμη Κώστα!!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα βγει πάλη ο παλιός ο πρόεδρος και θα γίνουν όπως παλιά για μας τους ξένους. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν θα θέλει να γυρίσει πάλι τη θα γίνει ώσπου να το δεχθούν μην υπάρχουν ταραχές με τον στρατό. :rockon:

Άντε να τελιώνουν οι εκλογές, γιατί το Thai Global (Ταϋλανδέζικο κανάλι στην Nova) μόνο ρεπορτάζ για τις εκλογές έχει...

Φαντομά θα ήθελα να μας ενημερώσεις λίγο για το γίνεται τώρα θα υπάρξουν αλλαγές (όχι για τους τουρίστες) προς το καλύτερο πιστεύεις για τους Ταϋλανδούς?

(δεν αστειεύομαι, θα ήθελα να γνωρίζω μερικά πράγματα από την πολίτική σκηνή της χώρας και είναι κάτι που ίσως μόνο ο Φαντομάς μπορεί να μας ενημερώσει, εκτός από το  internet...)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Unofficial result of the elections at 6:37 local Bangkok time:

People Power party -- 220 seats
Democrat -- 162 seats
Chart Thai -- 40 seats
Puea Pandin -- 30 seats
Ruamjaithai Chartpattana -- 13 seats
Matchimathipataya -- 10 seats
Pracharaj -- 5 seats

PPP - that is the successor party of TRT, the party of the ousted prime minister Thaksin.

Ο Thaksin δεν ήταν που δεν ήθελε κανένας (άποψη των Ταϋλανδων συνεργατών μου)λόγω διαφθοράς... πως ξαναβγαίνει λοιπόν?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Unofficial result of the elections at 6:37 local Bangkok time:

People Power party -- 220 seats
Democrat -- 162 seats
Chart Thai -- 40 seats
Puea Pandin -- 30 seats
Ruamjaithai Chartpattana -- 13 seats
Matchimathipataya -- 10 seats
Pracharaj -- 5 seats

PPP - that is the successor party of TRT, the party of the ousted prime minister Thaksin.

Ο Thaksin δεν ήταν που δεν ήθελε κανένας (άποψη των Ταϋλανδων συνεργατών μου)λόγω διαφθοράς... πως ξαναβγαίνει λοιπόν?

αγαπητε mgreek η ταυλανδη ειναι μια χωρα που υπαρχει το ρητο που λενε οτι στο δημοσιο το δεξι χερι δεν γνωριζει τι κανει το αριστερο !!!
αρα ο "διεφθαρμενος" ειναι αυτος που μπορει να εχει την πρωτια !!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σημερα ασχοληθηκα λιγο με καποιες φωτο απο προσφατη περιπετεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τηρησα το κανονα  λολ
για λεγε ρε κωστα γιατι το μωρο μου πηρε το μυαλο

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μαλλον ο ροκος μπορει να μου πει  γιατι εχουμε κοινα γουστα σε μερικα πραγματα

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
γι' αυτη στο avatar σου μιλας κωστα??
δυνατο τεμαχιο, οχι τοσο ασιατισσα οσο την θελω, αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα την πυροβολουσα.. τι μιξη ειναι αυτη ρε συ κωστα??

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αγαπητε mgreek η ταυλανδη ειναι μια χωρα που υπαρχει το ρητο που λενε οτι στο δημοσιο το δεξι χερι δεν γνωριζει τι κανει το αριστερο !!!
αρα ο "διεφθαρμενος" ειναι αυτος που μπορει να εχει την πρωτια !!!

κατι μου θυμιζει αυτο..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μετρηστε αντιστροφα εσεις και αφηστε εμας να  :headbang:  :uglystupid:  :tickedoff:  :crazy: εδω περα..
να χεσω τη δουλεια μου ρε πουστη..  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εμεις προσωπικα ωρες μετραμε :grin:
Αντε και θα κανουμε χριστουγεννα εκει :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο ,αυριο βραδακι τα λεμε απο κοντα, κουραγιο.
νεφελακι πουκετ θα πας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom