Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σε αυτο το angel witches
που ακριβως ειναι αυτο?  μηπως αρχες του 2road αντιθετα απο την w/s?
δωστε στιγμα, ισως χρειαστει.
δοκτορ, τον σολφεζ τον εχω γνωρισει το καλοκαιρι, ειχε γυρισει ολη την ταιλανδη με αυτοκινητο, νομιζα πως μπορουσε να παει μονο καλοκαιρια λογω  δουλειας, αλλα απο οτι βλεπω παλι κατω και αυτος, γεια σου σολφεζ, καλα να περασεις. θα σας δω τη δευτερα, ντοκ, μολις φτασεις παρε τηλ. να ανεβω να αποδωσω τιμες, παρουσιαστε θα σας κανω. βλεπω συχνα φατσες ατομων που πανε κατω. να γνωρισω και τον george.
ντοκ. το τιλακ τι κανει? θα το βρεις τελικα? υπαρχει στο προγραμμα η διεγραφη?

και μην ξεχασεις να μου φιλησεις την τραγουδιστρια του λουσιφερ, με γλωσσα :2funny:
:2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κώστα με πήρε εχτές ο σολφες 3.30και μου λέει θέλω tiket δεν ξέρω τη θα κάνης αλλά εγώ θα έρθω δευτέρα αεροδρόμιο να φύγω μαζί σας μόνο για 4 μέρες έρχεται Ταϊλάνδη και φυσικά του το βρήκα το tiket το πώς μην ρωτάς και το έστειλα στην δουλειά του αν αυτό δεν λέγετε service πιο λέγετε. :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κώστα με πήρε εχτές ο σολφες 3.30και μου λέει θέλω tiket δεν ξέρω τη θα κάνης αλλά εγώ θα έρθω δευτέρα αεροδρόμιο να φύγω μαζί σας μόνο για 4 μέρες έρχεται Ταϊλάνδη και φυσικά του το βρήκα το tiket το πώς μην ρωτάς και το έστειλα στην δουλειά του αν αυτό δεν λέγετε service πιο λέγετε. :)

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δευτέρα θα είμαι σε δουλειά στα Σπάτα, οπότε κατά τις 12:00 μπορεί να έρθω και εγώ με τον Κώστα στο αεροδρόμιο να σας κουνήσουμε το μαντήλι!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αντε και μια φωτο απο το γνωστο μας μπουλιλαμ, για τους κουλτουριαρηδες :grin:

Συνημμένα

• Burirum.jpg
    Burirum.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 99
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και δυο ταιλανδεζες απο το νετ :rockon:

Συνημμένα

• 078-gonjen-001.jpg
    078-gonjen-001.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 23

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
σκορπιο, εγραψες, πες τα γιατι δεν μ ακουνε...
το μασατζιδικο πως το λενε? ειναι κοντα στη walking street η απο την αλλη πλευρα? μαλλον απο την αλλη θα ναι, μετα την περιβοητη soi 6. ονομα δωσε,
το gfe ξυπναει αργα και θα του την κανω καμια μερα.να δουμε ομως με τι δυναμεις, τι να σου κανουν οι centrum.
οταν λες 99 μεινανε εννοεις τον μαρτιο? εγω εχω ηδη κλεισει και για 11/4. ε ρε γλεντια

κωστα ακου ειμαστε στην beech road pattaya κοιταμε βορεια και ας πουμε οτι στο δεξι μας χερι εχουμε την soi 8 συνεχιζουμε βορεια μεχρι την soi 2 και την διασκιζουμε μεχρι το τελος της στην γωνια ακριβως soi 2 kai central road κανουμε αμεσως αριστερα και φτασαμε ειναι πολυ μεγαλο γωνιακο θα το δεις οπωσδηποτε απεναντι του απο την αλλη μερια του δρομου εχει ενα αλλο λιγο ποιο μικρο λευκο κτιριο αλλα πρωτα πηγαινε σε αυτο εστω να δεις τα μωρα πρωτα που εχει μεσα θα μεινεις...καλυτερα πρωτιμησε να πας πρωινες ωρες προς μεσημερακι που δεν εχει πολλους πελατες και θα διαλεξεις οτι θελεις και καταδευτερον θα πετας ολη την μερα μετα θα νιωθεις τελειως ξεκουραστος...
αντε και αν ολα πανε καλα θα τα πουμε κατω.....

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά ξεκινήσαμε για pattaya.(giorgospapa πιστεύω  να πλήρω  τους κανόνες τον φοτο) από τα κρυφά αρχεία fletsi ,Νίκο ,Πάνο , Δημήτρη.
:headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κωστα ακου ειμαστε στην beech road pattaya κοιταμε βορεια και ας πουμε οτι στο δεξι μας χερι εχουμε την soi 8 συνεχιζουμε βορεια μεχρι την soi 2 και την διασκιζουμε μεχρι το τελος της στην γωνια ακριβως soi 2 kai central road κανουμε αμεσως αριστερα και φτασαμε ειναι πολυ μεγαλο γωνιακο θα το δεις οπωσδηποτε απεναντι του απο την αλλη μερια του δρομου εχει ενα αλλο λιγο ποιο μικρο λευκο κτιριο αλλα πρωτα πηγαινε σε αυτο εστω να δεις τα μωρα πρωτα που εχει μεσα θα μεινεις...καλυτερα πρωτιμησε να πας πρωινες ωρες προς μεσημερακι που δεν εχει πολλους πελατες και θα διαλεξεις οτι θελεις και καταδευτερον θα πετας ολη την μερα μετα θα νιωθεις τελειως ξεκουραστος...
αντε και αν ολα πανε καλα θα τα πουμε κατω.....

scorpion το αλλο απεναντι ειναι καλυτερο , διπλα απο το Big C, ειναι ποιο υψηλη ποιοτητα κατα την αποψη μου.
το ξενοδοχειο που σου προτεινα τελικα πως σου φανηκε? σου αρεσε?
εγω παντα στην πατταγια μενω σε αυτο. με βολευει και το παρκιγνκ που εχει απο κατω για την μηχανη.
οπως επισης και το room service για μασαζ. το οποιο εντοπιζεται στο beauty salon απο κατω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Scorpion καλωσορισες στην πικρα.
Σε αυτο το angel witches πηγαινα συχνα.Το λεω σε ολους εδω ειναι σουπερ.
Απιστευτα μωρα.Εννοεις σιγουρα αυτο το νουμερο που κανουν με τα μπαμπου
ετσι??Που χορευουν παραδοσιακους χορους ε??
Λοιπον εκει εχει 600 μπατ το barfine τα show girls τα παιρνεις στις 1
που τελειωνει το σοου ενω τις αλλες που απλως χορευουν τις παιρνεις οτι
ωρα θελεις.Οι τιμες για τα show girls ειναι απο 2000 εως 5000 μπατ και για τις
αλλες τις χορευτριες ειναι απο 1000 εως 2000 μπατ.Ετσι ενημερωτικα.Παντως
εχει δικιο ο scorpiontouch ειναι πολυ τελειο το σοου και το μαγαζι.

τα show girls ομως εχουν ειδικη εκπαιδευση και ειναι απιστευτο το τι μπορουν να κανουν !!! φανταστειτε οτι μια απλη ταυλανδεζα ειναι απειρος καλυτερη στο κρεβατι απο μια μεση γυναικα του ανατολικου μπλοκ ή ελληνιδα. τα show girls πολλες φορες ξεφευγουν πολυ παραπανω απο τις προσδοκιες μας !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

δοκτορ αυτες οι γραμμες που κατεβαινουν απο αυτον τον ψηλο πυργο και καταληγουν στο park της jomtien τι ειναι? ειχα την απορια οποτε τις εβλεπα αλλα δεν ειχα προλαβει να παω απο εκει.
επισης ακριβως μπροστα απο το παρκο ειναι το καλυτερο σημειο παραλιας σε ολη την πατταγια. βρισκεται με το που βγαινεις στην jomtien και ξεκινας τον παραλιακο δρομο στην δεξια μας πλευρα !!!

Επισκέπτης
τα show girls ομως εχουν ειδικη εκπαιδευση και ειναι απιστευτο το τι μπορουν να κανουν !!! φανταστειτε οτι μια απλη ταυλανδεζα ειναι απειρος καλυτερη στο κρεβατι απο μια μεση γυναικα του ανατολικου μπλοκ ή ελληνιδα. τα show girls πολλες φορες ξεφευγουν πολυ παραπανω απο τις προσδοκιες μας !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραια ολα αυτα αλλα μην βαζεις στην ιδια κατηγορια της Ελλεινιδες με τις μουναρες απο το Ανατ.Μπλοκ.Για τις ελεινιδες το καταλαβαινω αλλα το να πεις οτι ειναι απειρος καλυτερη μια απλη ταυλανδεζα απο μια Ρωσιδα πχ το βρισκω μεγαλη υπερβολη.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δοκτορ αυτες οι γραμμες που κατεβαινουν απο αυτον τον ψηλο πυργο και καταληγουν στο park της jomtien τι ειναι? ειχα την απορια οποτε τις εβλεπα αλλα δεν ειχα προλαβει να παω απο εκει.
επισης ακριβως μπροστα απο το παρκο ειναι το καλυτερο σημειο παραλιας σε ολη την πατταγια. βρισκεται με το που βγαινεις στην jomtien και ξεκινας τον παραλιακο δρομο στην δεξια μας πλευρα !!!
Τελεφερικ ειναι και ανεβαινει στο εστιατοριο που εχει τρομερη θεα αλλα οχι τοσο καλο φαγητο.
Η παραλια δεξια ειναι η καλυτερη και εχουν οι gay ενα κομματι της,αυτοι ξερουν καλυτερα :grin:
Περνωντας με τα ποδια και κρατωντας την γυναικεια τσαντα  της τιλακ σαν ιπποτης που ειμαι :idiot: εφαγα πολυ πειραγμα απο τα μαγαζια :sunglasses:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ωραια ολα αυτα αλλα μην βαζεις στην ιδια κατηγορια της Ελλεινιδες με τις μουναρες απο το Ανατ.Μπλοκ.Για τις ελεινιδες το καταλαβαινω αλλα το να πεις οτι ειναι απειρος καλυτερη μια απλη ταυλανδεζα απο μια Ρωσιδα πχ το βρισκω μεγαλη υπερβολη.

ενας λιγοτερος... καλυτερα!!!
μια γυναικα για να ειναι ποθητη ειναι πολλες συνισταμενες που συναπτουν περα των στερεοτυπων της εξωτερικης ομορφιας !!!

αλλωστε οι παλιοι λενε το εξης:
ΨΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΓΑΜΗΣΙ
ΚΟΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ

Επισκέπτης
ενας λιγοτερος... καλυτερα!!!
μια γυναικα για να ειναι ποθητη ειναι πολλες συνισταμενες που συναπτουν περα των στερεοτυπων της εξωτερικης ομορφιας !!!

αλλωστε οι παλιοι λενε το εξης:
ΨΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΓΑΜΗΣΙ
ΚΟΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ

σωστα υπαρχουν και κοντες ρωσιδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom