You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (0 μέλη και 123 επισκέπτες)
φτασαμε σουρβαναμπουμι και ο αερας της πατριδας μετα απο εξι μηνες μου εφερε δακρυα :'(
[size=14pt]α π ι σ τ ε υ τ ο ς!!!![/size]
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες με υγεια πανω απο ολα και πολλα ταξιδια ταυλανδη ευχομαι!
george εχεις απολυτο δικιο αλλα η απειρια μου οδηγησε σε αυτο την επομενη φορα θα ειμαι ποιο προσεκτικος και θα επανορθωσω με την συγκεκριμενη αν την ξαναβρω....
περιμενω να ακουσω τις ιστοριες του ουτοπικου σιγουρα θα εχουν πολυ ενδιαφερον gfe experience
την καν να δεις δεις οπωςδηποτε για τι ειναι πολυ κυριλε γκομενακι δεν πινει αλκοολ προσεχμενη κτλ..
ρωτα την πως της φανηκα σαν πρωτη εντυπωση για ναξερω να την παρω την οταν ξαναπαω....
κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι οτι κυριακη βραδι με τα τις 00:00 τελιωσε το απογορευτικο του αλκοολ και ανοιξαν τα μαγαζια επιτελους κατηφοριζαμε με τον κολητο μου την soi 8 για να βγουμε στον κεντρικο να παρουμε ταξι gia walking street(ολοι οι ταξιτζιδες ειναι κλεφτες οσα θελουν ζητανε για την ιδια διαδρομη)
ξαφνικα δεξια μας σε ενα beer bar διπλα ακριβως απο 7 eleven και το κιοσκι που κανουν χαμπουγκερ σαν καντινα ειναι
βλεπουμε ενα απιστευτο κοντο γκομενακι και κολητο σορτσακι ταταουζ στον γκωλο επανω εξωτικη ομορφια και βυζι συλικονατο μεν αλλα απο τα καλα ο φιλος μου τα παιζει μου λεει την θελω παμε καθομαστε διπλα της κερναμε ποτο
πολυ φιλικη ανετη και γενικα gfe experience τελικα τα βρηκαμε φωναζει μια φιλης πληρωσαμε το μπαρ φινε 400 η κοπελα
και της ειπαμε να παμε lucifer gia xoro
αυτο που θελω να πω οτι η κοπελα αποδειχτικε διαμαντι την κρατασε ο φιλος μου μεχρι και την ωρα που φυγαμε
ξηγηθηκε απιστευτα χωρις να τις πουμε τιποτα
οτι ψωνιζαμε εκανε παζαρια απο μονη της ελενχε τα παντα στα λεφτα για να μην χαλαμε ασκοπα λεφτα
μιλαγε με ολους του μαγαζατορες για να καθομαστε οπου γουσταραμε εμεις και γενικα μας προσεχε παρα πολυ
ασε στην ντισκο το κεφι που καναμε ηταν απιστευτο χαρη σε αυτην
κατι αλλο που μου ειπε ο φιλος μου εκτος απο το σεξ που τα ειδε ολα
του εκανε μασας τον χαιδευε το περιποιοταν παρα πολυ μεχρι και τις καλτσες του φορουσε το πρωι οταν ξυπνουσε
περιτο να αναφερω οτι φιλος μου την εχει ερωτευτει και την σκεφτεται συνεχεια και εχει και δικιο
το ονομα της ειναι τιπ και μου ειπε οτι μεχρι μαιο θα κατσει παταγια για τι δεν ειναι απο εκει δεν θυμαμαι ποιο ειναι το χωριο αλλα κατι με την καμποτζη ειχε σχεση πραγματικα μοναδικη γυναικαρα σε ολα της
george εχεις απολυτο δικιο αλλα η απειρια μου οδηγησε σε αυτο την επομενη φορα θα ειμαι ποιο προσεκτικος και θα επανορθωσω με την συγκεκριμενη αν την ξαναβρω....
περιμενω να ακουσω τις ιστοριες του ουτοπικου σιγουρα θα εχουν πολυ ενδιαφερον gfe experience
την καν να δεις δεις οπωςδηποτε για τι ειναι πολυ κυριλε γκομενακι δεν πινει αλκοολ προσεχμενη κτλ..
ρωτα την πως της φανηκα σαν πρωτη εντυπωση για ναξερω να την παρω την οταν ξαναπαω....
κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι οτι κυριακη βραδι με τα τις 00:00 τελιωσε το απογορευτικο του αλκοολ και ανοιξαν τα μαγαζια επιτελους κατηφοριζαμε με τον κολητο μου την soi 8 για να βγουμε στον κεντρικο να παρουμε ταξι gia walking street(ολοι οι ταξιτζιδες ειναι κλεφτες οσα θελουν ζητανε για την ιδια διαδρομη)
ξαφνικα δεξια μας σε ενα beer bar διπλα ακριβως απο 7 eleven και το κιοσκι που κανουν χαμπουγκερ σαν καντινα ειναι
βλεπουμε ενα απιστευτο κοντο γκομενακι και κολητο σορτσακι ταταουζ στον γκωλο επανω εξωτικη ομορφια και βυζι συλικονατο μεν αλλα απο τα καλα ο φιλος μου τα παιζει μου λεει την θελω παμε καθομαστε διπλα της κερναμε ποτο
πολυ φιλικη ανετη και γενικα gfe experience τελικα τα βρηκαμε φωναζει μια φιλης πληρωσαμε το μπαρ φινε 400 η κοπελα
και της ειπαμε να παμε lucifer gia xoro
αυτο που θελω να πω οτι η κοπελα αποδειχτικε διαμαντι την κρατασε ο φιλος μου μεχρι και την ωρα που φυγαμε
ξηγηθηκε απιστευτα χωρις να τις πουμε τιποτα
οτι ψωνιζαμε εκανε παζαρια απο μονη της ελενχε τα παντα στα λεφτα για να μην χαλαμε ασκοπα λεφτα
μιλαγε με ολους του μαγαζατορες για να καθομαστε οπου γουσταραμε εμεις και γενικα μας προσεχε παρα πολυ
ασε στην ντισκο το κεφι που καναμε ηταν απιστευτο χαρη σε αυτην
κατι αλλο που μου ειπε ο φιλος μου εκτος απο το σεξ που τα ειδε ολα
του εκανε μασας τον χαιδευε το περιποιοταν παρα πολυ μεχρι και τις καλτσες του φορουσε το πρωι οταν ξυπνουσε
περιτο να αναφερω οτι φιλος μου την εχει ερωτευτει και την σκεφτεται συνεχεια και εχει και δικιο
το ονομα της ειναι τιπ και μου ειπε οτι μεχρι μαιο θα κατσει παταγια για τι δεν ειναι απο εκει δεν θυμαμαι ποιο ειναι το χωριο αλλα κατι με την καμποτζη ειχε σχεση πραγματικα μοναδικη γυναικαρα σε ολα της
παρεα χθες το βραδυ με ροκο και τακη λουτρακι, δεν σας λεμε για τι θεμα μιλησαμε, μαντεψτε
Δεν πιστεύω να καινοτομήσατε και να μιλήσατε για κάτι άλλο εκτός από τις ομορφιές τις Ταϋλάνδης????
Θα γίνετε banned από το thread!!!!!
Μιμίκο θα πάμε για κανένα Ταϋλανδέζικο?
fletsis per
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Α ρε george 31 ωραιες περιγραφες.Καλα κανεις και μας θυμιζεις
ωραια πραγματα απο Ταυλανδη.Ο δοκτωρ επαιξε πουστια??
Θα τον τσακισω πες του.Καλα να περνατε στην πατριδα και καλα μαμησια.
Δοκτωρ περιμενω νεα απο Τσιανγκ μαι γιατι μια βολτα εκει την εχω
υποσχεθει στον εαυτο μου.
ωραια πραγματα απο Ταυλανδη.Ο δοκτωρ επαιξε πουστια??
Θα τον τσακισω πες του.Καλα να περνατε στην πατριδα και καλα μαμησια.
Δοκτωρ περιμενω νεα απο Τσιανγκ μαι γιατι μια βολτα εκει την εχω
υποσχεθει στον εαυτο μου.
fletsis per
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισης θελω να πω οτι υπαρχει τζαμπα στην Ταυλανδη και μου
ετυχε 2 φορες.Με κυνηγουσε 5 μερες στη Λουσιφερ(πολυ καλο μωρο)αλλα εγω ειχα βαλει καποια αλλα στο μυαλο μου.Η μανα της εχει ενα ξενοδοχειο στην Πατταγια μικρο
οχι πολυ μεγαλο.Πηδιοταν μονο με οποιον γουσταρε μου ειπε και δεν
ηθελε με τιποτα λεφτα το ελεγε απο πριν αλλα εγω νομιζα οτι ελεγε
ψεματα.Ομως την πεμπτη μερα επεσα στα διχτυα της και κοιμηθηκα
στο ξενοδοχειο της.Το πρωι εβγαλα 1000 μπατ και μου τα πεταξε κυριολεκτικα στα
μουτρα και μου ειπε i like u no money.Γυρισα στο welcome plaza και το ειπα στο
doctortilac το σκηνικο και μου ειπε οτι συμβαινουν και αυτα.Ο δοκτωρ την γνωρισε
αλλωστε και ξερει οτι ειναι οντως ετσι.Εκτοτε την βρηκα αλλες 3-4 φορες
στη Λουσιφερ με φιλες της και παντα μπουκαλι ουισκυ στο τραπεζι αλλα
δεν ξαναπηγα μαζι της παρολο που επεμενε.Ο κανονας μου να μην πηγαινω
δευτερη νυχτα με την ιδια με κυριευε.Μου στελνει e-mail σχεδον καθε 3-4 μερες
δεν εχει ζητησει ποτε κατι (οχι οτι θα επαιρνε αλλα λεμε)και με ρωταει να δει πως τα παω και αν ειμαι καλα μονο αυτα.Χθες μαλιστα για τη γιορτη μου εβγαλε μια φωτο
μπροστα σε ενα χριστουγενιατικο δεντρο και μου την εστειλε.Για τη δευτερη φορα
του τζανπα το εχω ηδη γραψει που εγινε στην Μπανγκοκ.Αρα ισως και να υπαρχει τζαμπα
δεν ειναι ολες ιδιες.
ετυχε 2 φορες.Με κυνηγουσε 5 μερες στη Λουσιφερ(πολυ καλο μωρο)αλλα εγω ειχα βαλει καποια αλλα στο μυαλο μου.Η μανα της εχει ενα ξενοδοχειο στην Πατταγια μικρο
οχι πολυ μεγαλο.Πηδιοταν μονο με οποιον γουσταρε μου ειπε και δεν
ηθελε με τιποτα λεφτα το ελεγε απο πριν αλλα εγω νομιζα οτι ελεγε
ψεματα.Ομως την πεμπτη μερα επεσα στα διχτυα της και κοιμηθηκα
στο ξενοδοχειο της.Το πρωι εβγαλα 1000 μπατ και μου τα πεταξε κυριολεκτικα στα
μουτρα και μου ειπε i like u no money.Γυρισα στο welcome plaza και το ειπα στο
doctortilac το σκηνικο και μου ειπε οτι συμβαινουν και αυτα.Ο δοκτωρ την γνωρισε
αλλωστε και ξερει οτι ειναι οντως ετσι.Εκτοτε την βρηκα αλλες 3-4 φορες
στη Λουσιφερ με φιλες της και παντα μπουκαλι ουισκυ στο τραπεζι αλλα
δεν ξαναπηγα μαζι της παρολο που επεμενε.Ο κανονας μου να μην πηγαινω
δευτερη νυχτα με την ιδια με κυριευε.Μου στελνει e-mail σχεδον καθε 3-4 μερες
δεν εχει ζητησει ποτε κατι (οχι οτι θα επαιρνε αλλα λεμε)και με ρωταει να δει πως τα παω και αν ειμαι καλα μονο αυτα.Χθες μαλιστα για τη γιορτη μου εβγαλε μια φωτο
μπροστα σε ενα χριστουγενιατικο δεντρο και μου την εστειλε.Για τη δευτερη φορα
του τζανπα το εχω ηδη γραψει που εγινε στην Μπανγκοκ.Αρα ισως και να υπαρχει τζαμπα
δεν ειναι ολες ιδιες.
αυτο το κουκλακι με ειχε λιωσει στο μασαζ τον αυγουστο, 2 τριωρα ασταματητου μασαζ και μια γνωριμια με το δωματιο μου στο ενεργητικο της..
μου εστειλε μηνυμα σημερα για καλη χρονια, που στο βουδα με θυμηθηκε απο το καλοκαιρι!!
αβυσσος η ψυχη της ταυλανδεζας..
* παρακαλώ μην δημοσιεύουμε ερασιτεχνικές φωτογραφίες
εχουν δημοσιευτει εκατονταδες φωτο στο παρελθον στο συγκεκριμενο θρεντ με κοπελλες απο εκει κατω, ποιο ειναι το προβλημα απο τη στιγμη που δεν φαινεται καποιο αλλο προσωπο??
μου εστειλε μηνυμα σημερα για καλη χρονια, που στο βουδα με θυμηθηκε απο το καλοκαιρι!!
αβυσσος η ψυχη της ταυλανδεζας..
* παρακαλώ μην δημοσιεύουμε ερασιτεχνικές φωτογραφίες
εχουν δημοσιευτει εκατονταδες φωτο στο παρελθον στο συγκεκριμενο θρεντ με κοπελλες απο εκει κατω, ποιο ειναι το προβλημα απο τη στιγμη που δεν φαινεται καποιο αλλο προσωπο??
Υπάρχει ρηματική διακοίνωση από το ΥΠΕΞ της Ταϋλάνδης.
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
αμα μουτζουρωσουμε τα προσωπα στο photoshop γινεται να βαλουμε φωτος?
αμα μουτζουρωσουμε τα προσωπα στο photoshop γινεται να βαλουμε φωτος?
αν μουτζουρωνα το προσωπο στην ταυλανδεζα που ποσταρα και μου την σβησανε, θα χανοταν ολη η μαγεια της φωτογραφιας..
λες και θα μας κηνυγησει η συγκεκριμενη κοπελλα που ουτε τ' ονομα της δεν θυμαμαι για να κανει μυνηση απο το πουκετ..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
η εξαιρεση κανει τον κανονα,Επισης θελω να πω οτι υπαρχει τζαμπα στην Ταυλανδη
παντως το τζαμπα ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη, οπως και να το κανουμε σε αυτον τον διαφορετικο κοσμο ειμαστε επισκεπτες, οσο πιο ανωδυνα τη βγαλουμε τοσο το καλυτερο,
καταλαβατε βεβαια τι εννοω
fletsis per
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το μονο τσαμπα εκει κατω ειναι ο αερας που αναπνεουμε.. ολα τ' αλλα εχουν την τιμη τους, απο 1 μπατ το κατουρημα μεχρι...
Δεν ειναι ακριβως ετσι.Υπαρχουν και γκομενες διαφορετικες.Υπαρχει και τζαμπα.Ουτε εχω λογους να πω ψεματα.Αν αυτο εννοεις με
τη φωτο
fletsis per
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η εξαιρεση κανει τον κανονα,
παντως το τζαμπα ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη, οπως και να το κανουμε σε αυτον τον διαφορετικο κοσμο ειμαστε επισκεπτες, οσο πιο ανωδυνα τη βγαλουμε τοσο το καλυτερο,
καταλαβατε βεβαια τι εννοω
Εχεις δικιο αλλα ως τωρα περναω αλωβητος κανενα προβλημα
fletsis per
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν θελω να γινομαι κουραστικος αλλα ακομα ενα ονειρο πλησιαζει.
21 μερουλες ακομα
Εγω θα αγησω να πω 21 αλλα που θα παει σε 2 μηνακια τοσες θα λεω.Να σαι καλα Κωστα και να περασουν γρηγορα
Δεν ειναι ακριβως ετσι.Υπαρχουν και γκομενες διαφορετικες.Υπαρχει και τζαμπα.Ουτε εχω λογους να πω ψεματα.Αν αυτο εννοεις με
τη φωτο
τη φωτο (που παρεπιπτοντως δεν σβηστηκε αν και ειχα παραπονα απο τον ιδιοκτητη της ντουζιερας ) δεν την εβαλα για να δειξω οτι λες εσυ ψεμματα, σε καμμια περιπτωση..
απλα, ηθελα να δειξω το ποσο σπανιο ειναι το τσαμπα σε μια χωρα που ΤΑ ΠΑΝΤΑ εχουν την τιμη τους. και ελπιζω να μην διαφωνεις με αυτο..
Συμφορουμιστες καλημερα,καλως σας βρισκω και χρονια πολλα σε ολους!!
Το πολυποθητο ταξιδι ελαβε τελος και για μενα επειτα απο παραμονη 2 εβδομαδων στο ονειρικο Πουκετ!Δεν ξερω βεβαια αν μου κανε καλο η όχι μιας και απο την πρωτη στιγμη που γυρισα νιωθω να με διακατεχει μια θλιψη :'( και ηδη σχεδιαζω το επομενο για Ιουνιο-Ιουλιο.Να φανταστειται μολις πατησα το ποδι μου στο Μοναχο ήθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο και να γυρισω πισω,επισης Χ'γεννα πηγα στο Σαλτσμπουργκ το οποιο ειναι πανεμορφο αυτη την περιοδο κι ομως εγω τα έβλεπα ολα μουντά!Τα χειροτερα ηρθαν σημερα με το που προσγειώθηκα Θεσ/νικη!Καταθλιψη...........
Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το σεξ αλλα με την συνολικη εικονα της Ταυλανδης ή καλυτερα του Πουκετ καθως περιοριστηκα εκει!Θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη χωρα για διακοπες!
Το ταξιδι ειναι οντως μοναδικη εμπειρια!Οποιος δεν εχει παει να φροντισει να το κανει γρηγορα...
Βεβαια καποια πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζομαστε (εκτος απο τα νινια που μπορει εμενα προσωπικα να μη με ενθουσιασαν σε ομορφια,απο γ@μησι ομως.... Α' εθνικη!)
Καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο αυτη τη στιγμη, η θαλασσα ειναι γκριζοπρασινη κ οχι γαλαζοπρασινη οπως στις φωτος,οι διαφορετικες τιμες για τους φαρανγκς σε διαφορα μερη και στα τουκ-τουκ,τα αμετρητα σκαφη κ ταχυπλοα στις παραλιες και ιδιαιτερα στα πανεμορφα Πι-Πι κ.α
Επισης περιμενα να ειναι πιο φθηνη ως χωρα,οχι πως δεν ειναι αλλα περιμενα περισσοτερο!Για παραδειγμα εχω δωσει λιγοτερα για καφεδες,ξυδια και φαγητο στα Σκοπια γι αυτο μου φανηκε περιεργο!Internet στην Πατονγκ μεχρι και 150- 200 :o η ωρα!
Στο σεξ πραγματι ξερουν να πηδιουνται αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα γλωσσοφιλα που δινουν αφοβα απο τη πρωτη στιγμη και το οτι στο στοματικο αν δεν πεις εσυ για καποτα δεν καιγονται κ ιδιαιτερα.εγω παντως ημουνα αρκετα
σχολαστικος με αυτα με αποτέλεσμα μερικες να εκνευρίζονται κιολας!
Οπως εγραψα στην αρχη ηδη σχεδιαζω το επομενο οχι ομως για Πουκετ αλλα Κραμπι ή Σαμουι (ή στο Βορρα Τσιανγκ Μαι) τα οποια απο οτι εμαθα δεν εχουν αλλοτριωθει τοσο πολυ απο το μαζικο τουρισμο,δεν ξερω ομως τιποτα για τη σεξ σκηνη εκει οποτε οποιος γνωριζει
ας ενημερωσει!
Το πολυποθητο ταξιδι ελαβε τελος και για μενα επειτα απο παραμονη 2 εβδομαδων στο ονειρικο Πουκετ!Δεν ξερω βεβαια αν μου κανε καλο η όχι μιας και απο την πρωτη στιγμη που γυρισα νιωθω να με διακατεχει μια θλιψη :'( και ηδη σχεδιαζω το επομενο για Ιουνιο-Ιουλιο.Να φανταστειται μολις πατησα το ποδι μου στο Μοναχο ήθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο και να γυρισω πισω,επισης Χ'γεννα πηγα στο Σαλτσμπουργκ το οποιο ειναι πανεμορφο αυτη την περιοδο κι ομως εγω τα έβλεπα ολα μουντά!Τα χειροτερα ηρθαν σημερα με το που προσγειώθηκα Θεσ/νικη!Καταθλιψη...........
Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το σεξ αλλα με την συνολικη εικονα της Ταυλανδης ή καλυτερα του Πουκετ καθως περιοριστηκα εκει!Θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη χωρα για διακοπες!
Το ταξιδι ειναι οντως μοναδικη εμπειρια!Οποιος δεν εχει παει να φροντισει να το κανει γρηγορα...
Βεβαια καποια πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζομαστε (εκτος απο τα νινια που μπορει εμενα προσωπικα να μη με ενθουσιασαν σε ομορφια,απο γ@μησι ομως.... Α' εθνικη!)
Καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο αυτη τη στιγμη, η θαλασσα ειναι γκριζοπρασινη κ οχι γαλαζοπρασινη οπως στις φωτος,οι διαφορετικες τιμες για τους φαρανγκς σε διαφορα μερη και στα τουκ-τουκ,τα αμετρητα σκαφη κ ταχυπλοα στις παραλιες και ιδιαιτερα στα πανεμορφα Πι-Πι κ.α
Επισης περιμενα να ειναι πιο φθηνη ως χωρα,οχι πως δεν ειναι αλλα περιμενα περισσοτερο!Για παραδειγμα εχω δωσει λιγοτερα για καφεδες,ξυδια και φαγητο στα Σκοπια γι αυτο μου φανηκε περιεργο!Internet στην Πατονγκ μεχρι και 150- 200 :o η ωρα!
Στο σεξ πραγματι ξερουν να πηδιουνται αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα γλωσσοφιλα που δινουν αφοβα απο τη πρωτη στιγμη και το οτι στο στοματικο αν δεν πεις εσυ για καποτα δεν καιγονται κ ιδιαιτερα.εγω παντως ημουνα αρκετα
σχολαστικος με αυτα με αποτέλεσμα μερικες να εκνευρίζονται κιολας!
Οπως εγραψα στην αρχη ηδη σχεδιαζω το επομενο οχι ομως για Πουκετ αλλα Κραμπι ή Σαμουι (ή στο Βορρα Τσιανγκ Μαι) τα οποια απο οτι εμαθα δεν εχουν αλλοτριωθει τοσο πολυ απο το μαζικο τουρισμο,δεν ξερω ομως τιποτα για τη σεξ σκηνη εκει οποτε οποιος γνωριζει
ας ενημερωσει!
απο την πρωτη στιγμη που γυρισα νιωθω να με διακατεχει μια θλιψη :'(
Καλωσόρισες στο φόρουμ!!!!(τώρα γινεται το κανονικό καλωσόρισμα, μιας και μόνο τώρα μπορείς να καταλάβεις τους υπόλοιπους ταϋλανδόπληκτους!!!)
Συμφωνούμε όλοι ότι η Ταϋλάνδη ακριβαίνει χρόνο με τον χρόνο (ειδικά τα πολύ τουριστικά μέρη), αλλά τις επόμενες φορές που θα πας θα γνωρίζεις καλύτερα τα κατατόπια ώστε να μην πληρώνεις τα πάντα σε φαράνγκ τιμές.
Περιμένουμε περισσότερες περιγραφές όταν με το καλό επανακλιματιστείς...