(θελω γνωμες για το μωρο μου )
μια βολτα στα καλα agogos και δεν θα χρειαστεις καμια γνωμη για το μωρο σου.
βρες τον πιπι να σου ανοιξει τα ματια!!! ;)
(θελω γνωμες για το μωρο μου )
Από την άλλη αν ήμουν νέος σαν και σένα 32 ετών εμφανίσημος αλλά και προικισμένος με ¨εύρος¨ δεν θα άφινα την πανέμορφη ελλάδα μας Αυγουστιάτικα με τόσες χιλιάδες κορίτσια για να ιδρώνω στον αραβοπεζόδρομο της Πατάγιας και να πηδάω μέτριες κορασίδες.
wtf?θελουν ταισμα οντωςΜπανγκόκ...
Θα ξεκινήσω με τη συζήτηση που είχα με συναγωνιστή που ερχόταν πρώτη φορα στη πρωτεύουσα..( είχε παει μόνο Πατταγια πριν)...
Ρε συ μου λεει...Νομίζω πως είμαι σε άλλη χώρα!!!...Ρε εδώ οι γκομενες είναι άσπρες!!
Απάντηση...
Και ποιος σου είπε πως οι Ταυλανδεζες είναι μαύρες?...Οι μαύρες είναι μόνο στη Πατταγια...κατεβαίνουν απο τα χωρια για να βρούνε κανένα φαρανγκ να τις πηδηξει γιατί έτσι μαυροτσουκαλα που είναι δε τις πηδανε οι Ταυλανδοι!
Αφού λοιπόν ξεπέρασε το πρώτο σοκ,με τα αμέτρητα άσπρα μωρακια της πρωτεύουσας,ξεκινήσαμε τις τσάρκες..
Κατ´ αρχας...το ΝΕΡ (Νανά),βρίσκεται στα πολυ κάτω του...Πολυ χαμηλή ποιότητα και a go go σαν το what's up και το moon της Πατταγια,δεν υπάρχουν εδω ούτε για πλάκα...
Το soi cowboy,εχει πάρει ξεκάθαρα τα σκήπτρα...Απο ότι παρατήρησα πάντως,το έχουνε ριξει πολυ στα κογιοτια...Κοινώς βλέπεις,αλλα δεν αγγιζεις...Προχτές στο midnite,είχα στην αγκαλιά μου ένα κογιοτι,που με άριστα το 100,έπαιρνε 1000...Ήταν το απόλυτο Ταυλανδικο πιπινι...Δεν εχω συναντησει ποτε τετοιο πραμα ξανα..Υψος γύρω στο 1.55 ,κορμι απλά αψεγαδιαστο,βυζακι θεοστητο 1 προς 2,βάρος 35 κιλά,18 ετών...Το κερασα ένα ποτάκι (200 μπατ),το χαιδεψα για κανά μισάωρο και έφυγα καβλωμενος...
Παρότι στο soi cowboy,η ποιότητα γενικά είναι πολυ πιο ανεβασμένη σε σχέση με Νανά ακομα και στα μωρά που φορτωνονται (όχι δηλαδή τα κογιοτια),υπολείπεται φανερά σε σχέση με τα a go go της Πατταγια...
Η πρωτεύουσα λοιπόν δυστυχώς δεν ενδυκνειται πια για φόρτωμα απο a go go...Αν προσθέσεις σε αυτο και τις μετριοτατες freelancers που μαζεύονται στα φρηλανσεραδικα της Σουκουμβιτ,beer garden, climax και Bangkok beat,η μονή λύση για πιο ποιοτική εκτόνωση,είναι τα μασαζερι...
Γύρισα πολλά και αυτη τη φορα...Απο σαπουνομασαζερι μέχρι απλά λαδομασατζιδικα...
Στη Ρατσαντα (ratcadaphisek road),η κατάσταση ψιλοτζιφος...Το emanuelle και το nataree κάτι λέγανε,αλλα γενικά τα Καλά κομμάτια λίγα στα σαπουναδικα...Αν προσθέσεις και τις τιμές,που παίζουν στο 3χιλιαρο και πάνω για να πάρεις καλο μωρο,δεν είναι value for money γενικά...
Αντίθετα θεωρώ την ιδανική επιλογή στη Μπανγκόκ για ποιοτική εκτόνωση τα teen massage...
Γύρισα κι απο αυτα καμμια 15αρια...Σχεδον σε ολα,πήγα-είδα-έφυγα...Σε οσα δε,μου βγάζανε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες να διαλέξω και να πάρω γουρούνι στο σακί ουσιαστικά (γιατί το photoshop κάνει θαύματα),εκανα άμεσα μεταβολή και την εκανα...
Διαλέγεις απο τη φωτό ένα μωρο άσπρο-άσπρο σα το γάλα και σου έρχεται στο δωμάτιο,ο Καζαμπουμπου...
Γι αυτο,αν δε δω το μωρο ζωντανό μπροστά μου,δεν αγοράζω...
Δε μου αρέσει επίσης που εχει αρχίσει και επεκτείνεται σχεδόν σε όλα,η μόδα της προπληρωμης...Δηλαδή να σκασεις το διχιλιαρο για τη full περιποίηση,χωρίς να τη τσεκαρεις πρώτα τι καπνό φουμαρει στο δωμάτιο..
Σε μερικά απο αυτα,δέχεται η μαμασαν να πληρώσεις μετα τη γκομενα,σε μερικα όχι..
Ενω σε αλλα οπως στο thonglor που είναι και το αγαπημένο μου,πληρώνεις 400-500 μπατ για μια ώρα λαδομασαζ και ΑΝ γουσταρεις,δίνεις στη γκομενα αλλα 1500 για να σε τελειώσει...Αν τη κοψεις ότι είναι ψόφια,κανείς μόνο το λαδομασαζ και τη κανείς...Ασε που απο τη στιγμή που έχεις πληρώσει ΜΌΝΟ για το μασάζ,δίνεις και έξτρα κίνητρο στη γκομενα για να σε καβλωσει και να τσιμπήσει το 1500αρι...
Τι ΔΕ μου αρεσει στη Μπανγκόκ...
α)Τα μουνια οι ταριφες...Όταν βλέπουν φαρανγκ,ξεχνανε ότι έχουν ταξιμετρο...Ειδικά κατα τη διάρκεια της ημέρας που εχει το γνωστό μποτιλιάρισμα,για μια απόσταση της τάξης των 60-70 μπατ,σου ζητάνε 200...
Είμαι σήμερα το μεσημερι,εξω απο pantip plaza (εμπορικό με είδη υπολογιστών) και θέλω να γυρίσω ξενοδοχείο...Παίρνω τους ταριφες με τη σειρά...Ποσά θες? 200..150...200..μετα απο 14 ταριφες,ο 15ος δέχτηκε να με παει με taximeter..έγραψε 65 μπατ,του έδωσα 100...
β)Η ακρίβεια...
γ)Το απίστευτο κυκλοφοριακό και η μόλυνση...Έχω άλλωστε απαγορεύσει στον εαυτό μου να ανεβαίνει σε τουκ τουκ,γιατι τη τελευταία φορα απο τα καυσαέρια που εισεπνευσα κατα τη διαδρομή,γύρισα στο ξενοδοχείο σχεδόν λιπόθυμος..
δ)Οι πάγκοι στα πεζοδρόμια,που αφήνουν χώρο για να περάσει μόνο ένας άνθρωπος και όταν υπάρχει συνωστισμός,για να κανείς μια απόσταση 100 μέτρων μπορει να θες και 15-20 λεπτά..
Τι μου τη σπάει στα εμπορικά MBK και pantip plaza?
Ορισμένα μουνια Ταυλανδοι,που πανε να σου πιάσουν το κωλο...Ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι ακουστικά...Αρχική τιμη σε όλα τα μαγαζάκια του ΜΒΚ 1200 μπατ,τα έριξα στα 900 με πολυ παζάρι,γιατί εκει είναι όλοι συννενοημενοι και κρατάνε τις ίδιες τιμές...Πάω στο pantip και ρωτάω σε ένα μαγαζάκι για τα ΊΔΙΑ ακουστικά,τη τιμη απο περιέργεια για να δω μήπως τα πληρωσα ακριβά...2800 μπατ μου λεει...Ευτυχώς που κρατήθηκα (για να μην έχω ντραβαλα) να μη του ρίξω ένα μπουκέτο και να μετράει τα δόντια του το μουνοπανο που ψάχνει για μαλακες...
Και για όσους διερωτηθουν,τι κάνω τέτοια ώρα στο ξενοδοχείο και στέλνω ανταπόκριση,το αγκογκοκοριτσο κοιμάται...
Ειναι αυτο που καμακιασα στο what's up,και εχει έρθει για λίγες μέρες Μπανγκόκ...Του πούλησα έρωτες και παραμύθια και τα εχει χαψει...και επειδή το πηδαω τζάμπα,τουλάχιστον το κοιμιζω εδω για να μη πληρώνει ξενοδοχείο..(τι μεγαλοψυχος που είμαι ε?)
Τράβηξα και ένα άγχος μη με πάρει χαμπάρι,γιατί το απόγευμα που είχε παει να δει μια φίλη της εγω πετάχτηκα στο thonglor για ένα χυσιμο...και τριβομουνα ένα τέταρτο μετα στο μπάνιο για να φύγουν τα λάδια...
Ευτυχώς όλα πήγαν Καλά...Εκανα και το καθήκον μου σα "σύζυγος" και μετα το πήδημα την έπεσε για ύπνο γιατί εχει πρωινό ξύπνημα για να γυρίσει Πατταγια...
Κοιμάται τωρα σα πουλάκι το χρυσό μου...
Ε ρε και να ήξερε με τι απατεωνα εχει μπλέξει...
επισης ας εισαι και 50 αν εισαι καλοδιατηρημενος με καλο παρουσιαστικο παλι τα ιδια ισχυουν.εχεις θεματα πολλα...αρκει να εχεις ορεξη να βγαινεις και λεφτα ωστε να κανονισεις και την καβατζα σου για κατω.γινονται πολλες συναντησεις τον αυγουστο κανονιζεις διακοπες μεσω ιντερνετ και πολλα αλλα.οποτε ελλαδα μια χαρα ειναι τον αυγουστο...
Τούμπανο ο Suadam, σε ένα μαγαζί που είναι να γλύφεις και τα δάχτυλά σου! (μπλιαχ)