Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Βρε παιδια τον φαγατε τον Ζαιτσικ ημαρτον.
Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του.
οχι φιλε, δεν ειναι ετσι, δεν μπορει να θαβει ετσι την πατταγια, ειδικα ο ζαιτσικ,
γι αυτο του ετοιμαζω την τιμωρια του, εγω προσωπικα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κανενας δεν τρωει τον ζαιτσικ
οπως αυτος λεει τη γνωμη του λεω και γω και αλλοι τη δικια τους

δεν τον δικαζουμε για τιποτα

αν ειχαμε ολοι την ιδια αποψη για τη ταυλανδη θα ειχαμε κοιμηθει στο σιτε

παλια ειχα πει οτι καθε φορα που θα πηγαινει καποιος κατω θα ερχεται πισω με νεες εμπειριες και ισως με αλλαγμενη αποψη για μερικα πραγματα που πριν εβλεπε αλλιως
μερικοι φιλοι πιστευουν οτι με 3 ταξιδια τελος τα ειδαμε ολα τα μαθαμε ολα
εδω στη χωρα που ζουμε καθε μερα μαθαινουμε και κατι καινουργιο καθε μερα ποσο αλλωστε σε μια ξενη

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθενας ειναι διαφορετικος και περναει καλα αλλου και οχι μονο στην Ταυλανδη αλλα και εντος Ελλαδας. Προσωπικα θα απευφευγα το Πουκετ και αλλα μερη οπως πχ το Παγκαν που σιγα σιγα εχει και πιο πολλους ελληνες οχι για θεμα ρατσισμου αλλα γιατι στις διακοπες μου θελω να ξεφυγω απο την καθημερινοτητα, ενταξει να δεις 1-2 ελληνες να πιεις εναν καφε μια μπυρα να βγειτε μαζι εξω... Το πουκετ πλεον ειναι must προορισμος, κανενα πρακτορειο δεν πουλαει 10 μερες στην Παταγια ολοι πουκετ και σαμουι πουλανε, οποτε δεν θελω να πηγαινω με ολους που πανε γιατι το λεει η μοδα. Οσον αφορα τους Ελληνες για αυτους που εχουν μεινει μονιμα εκει με χαρα να τους υποστηριξω και να συναναστραφω οσον αφορα μια γνωριμια αυτο που δεν γουσταρω ειναι της παρεες των ελληνων που τα παιζουν ξερολες και εχουν και το αναλογο προκλητικο υφακι...και το μεγαλυτερο ξενερωμα που τρωω καθε φορα επιστρεφοντας απο Ταυλανδη ειναι στην αιθουσα αναμονης της πτησης της Ται που μαζευονται κατι Ελληναρες και λενε τις παπαριες τους...Και φετος μου την εσπασε παρα πολυ μια παρεα στο Λουσιφερ (θυμασαι Κωστα?) χαρακτηριστικοι Ελληνες στο Λουσιφερ να κλεινουν τραπεζι και να παραγγελνουν μπουκαλι ουισκι και να παπαριζονται λες και ειναι στα μπουζουκια.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
το εχω ξαναγραψει, τοσες φορες που εχω ταξιδεψει στο εξωτερικο, παντα στις πτησεις και στ' αεροδρομια θα υπαρχει ενας ελληνας που θα γκαριζει, θα δυσανασχετει, θα δημιουργει προβληματα, θα ειναι αγενης..  :jerking:
δεν αφηνουν τις κωλοσυνηθειες τους εδω περα, παντα τις κουβαλανε μαζι, παρεα με το φραπε, το σεικερ και τα καλαμακια. αι σιχτιρ απο κει χαμου (που λενε και στο χωριο μου..).

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παντα στις πτησεις και στ' αεροδρομια θα υπαρχει ενας ελληνας που θα γκαριζει, θα δυσανασχετει, θα δημιουργει προβληματα, θα ειναι αγενης
θα καπνιζει η θα εχει το τσιγαρο στο στομα ψαχνοντας μερος να καπνισει, θα μιλαει δυνατα στο κινητο, θα εχει μαζι του χοντρη (τι αλλο) ελληνιδα, θα ειναι ντυμενος με ολες τις φιρμες του κοσμου θα νομιζει οτι ολοι προσπαθουν να τον κλεψουν θα προσπαθει να φαει την σειρα των αλλων θα πηγαινει αργοπορημενος στο gate παρολο που κωλοβαρουσε στο αεροδρομιο θα εχει ανοιχτο το πουκαμισο για να φαινονται οι τριχες και ο χρυσος σταυρος θα πιανει τα αρχιδια του γιατι εκει ετσι κι αλλιως τους εχει γραμμενους ολους θα αφηνει το παιδι του να ενοχλει θα ροχαλιζει στο αεροπλανο και φυσικα δε θα χαμογελαει

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μεγάλη αγάπη για τους Ελληνες βλέπω  :grin:

Ωστε πληρώνουν και οι γυναίκες για σεξ; Αυτό είναι πολύ καλό , αρχίζουν να χάνουν τα κεκτημένα δικαιώματά τους. Ισως η μεθεπόμενη γενιά αγοριών να μπορεί αν διαπραγματεύεται με καλύτερους όρους με τις βλαμμένες.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα που ξεχαρμανιασατε με τους Ελληναραδες για πεστε.
Αυριο 10 μμ που συναντιωμαστε;
1. Ταυλανδεζικο Νοταρα ή
2. Κινεζικο μαγερικο Ομονοια Γερανιου;
Πεστε τη γνωμη σας να βρεθουμε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τωρα που ξεχαρμανιασατε με τους Ελληναραδες για πεστε.
Αυριο 10 μμ που συναντιωμαστε;
1. Ταυλανδεζικο Νοταρα ή
2. Κινεζικο μαγερικο Ομονοια Γερανιου;
Πεστε τη γνωμη σας να βρεθουμε.

για αλλαγη (τουλαχιστον για μενα) να επιλεξουμε το 2 αυριο !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω λορδε θα δουλευω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο μιμικος παντα παρων για μασα, μιμικο σε λιγο δεν θα σε θελουν ουτε οι ταιλανδεζες, το σκεφτηκες αυτο? :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γεραννιου 44 πεζοδρομος πισω απο ομονοια imperial town απεναντι απο μαγαζι που πουλαει μπιλιαρδα

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες , αλλά ρε παιδιά τον φάγατε τον καημένο το Ζαϊχικ. Δε νομίζω να θέλει να το παίξει γνώστης , απλά για ενημέρωση τα έγραψε. Αφιερώνεις τόση ώρα να γράψεις ένα μεγάλο ποστ , κι αυτό είναι το ευχαριστώ; Επειδή περνάει καλά στο Πουκετ είπε τη γνώμη του και την τεκμηρίωσε (τώρα αν είναι σωστή άλλο θέμα). Αλλωστε κανέναν δεν είπε ρατσιστή , είπε "αντιμετωπίζουν ρατσιστικά", όπου προφανώς εννοεί "αντιμετωπίζουν προκατηλειμένα". Αν είναι δυνατόν να εννοεί ότι τους χαρακτηρίζει ρατσιστές συνολικά σαν άτομα. Επειτα από όλα αυτά μπορεί να θιχτεί και να αργήσει να ξαναποστάρει. Κάθε άποψη και πληροφορία σεβαστή και χρήσιμη πιστεύω , μην αποτρέπετε άτομα να γράφουν τις απόψεις τους.

Φίλε Ζαϊχικ συνέχισε , εμένα μου αρέσουν οι αναλυτικές αναφορές σου ( αν και για Πατάγαι με βλέπω  :cheesy: )
Πολυ σωστη τοποθετηση!!!Συμφωνω μαζι σου ηταν μια λαθος εκφραση. Απο κει και περα ο καθενας τις διακοπες του τις περναει οπως γουσταρει. Αλλα μια ερωτηση ολοι εσεις που δε γουσταρεται την ελληνικη παρεα τα καλοκαιρια που συνηθως ολη η ελλαδα παει διακοπες εσεις πατε συνεχεια στο εξωτερικο?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κώστα τι του λες ρε του Μιμίκου , μια χαρά παιδί είναι.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα μια ερωτηση ολοι εσεις που δε γουσταρεται την ελληνικη παρεα τα καλοκαιρια που συνηθως ολη η ελλαδα παει διακοπες εσεις πατε συνεχεια στο εξωτερικο?

Ναι εδώ και 10 χρόνια συνέχεια... αλλά δεν είναι ότι δεν γουστάρω την ελληνική παρέα, δεν μπορώ να πληρώνω 4000-5000 χιλιάρικα για 15 ημέρες το ζευγάρι και να είμαι ο ένας πάνω στον άλλο...

Άσε που ενω πραγματικά μου αρέσει και η Ελλάδα, έχουμε μόνο μία ζωή για να γνωρίσουμε την ομορφιά του πλανήτη μας και των πολιτισμών του (ο κώσταςbmw μου ρίχνει κατά πολύ, αλλά και εγώ είμαι σε καλό δρόμο με ταξίδια σε 46 χώρες... γεροί να είμαστε να τις εκατοστήσουμε...)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά ειρθα και εγώ. Ένα να ξέρετε μόλις έφτασα αεροδρόμιο πήρα την αεροπορική εταιρία τηλέφωνο και τσακώθηκα μαζί τούς γιατί πάντα το εισιτήριο που μου βγάζουν είναι με τα επιστροφής και έκανα φασαρία και για να μην με ακούνε μου έκλισαν για 24 με 7 Ιανουαρίου να ξαναφύγω και εγώ ηρέμησα. Πίνω καφέ και γράφω για ρουσφέτια. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς όρισες δόκτορ...

Περιμένουμε νέα σου...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πολυ σωστη τοποθετηση!!!Συμφωνω μαζι σου ηταν μια λαθος εκφραση. Απο κει και περα ο καθενας τις διακοπες του τις περναει οπως γουσταρει. Αλλα μια ερωτηση ολοι εσεις που δε γουσταρεται την ελληνικη παρεα τα καλοκαιρια που συνηθως ολη η ελλαδα παει διακοπες εσεις πατε συνεχεια στο εξωτερικο?
Ναι τα τελςυταια 20 χρονια

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kind ed(δεν απευθυνομαι προσωπικα αλλα πιανομαι απο τα τελευταια λεγομενα σου τα οποια μου λενε και αλλοι)
φυσικα και κανω διακοπες στην ελλαδα το καλοκαιρι αλλα οταν  σου μπει το σαρακι του ταξιδιου μετα δε σταματας
αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να κινεισαι οργανωμενα κατα κοπαδια
επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις παντα παρεα με ελληνες
ειναι σαν να τρως στη μαπα το αφεντικο σου ολο το χρονο και να τον εχεις φατσα και στις διακοπες
βεβαια θα ηταν ωραιο να εχεις ενα αφεντικο να σε κουβαλαει μαζι του σε ταξιδια επαγγελματικα αλλα που τετοια τυχη
αλλα επειδη και η ζωη ειναι λιγη οσο μπορουμε προσπαθουμε να δουμε και τιποτα αλλο πανω σε αυτο τον πλανητη
οταν βαρεθουμε θα πηγαινουμε σε καμμια παραλια με τους φιλους και θα λεμε
διαφορες παπαριες απο τα ταξιδια μας και θα γελαμε
τουλαχιστον θα εχουμε θεματα και θα συνεχιζουμε να παροτρυνουμε και αλλους να κανουν τα ιδια
Ναι εδώ και 10 χρόνια συνέχεια... αλλά δεν είναι ότι δεν γουστάρω την ελληνική παρέα, δεν μπορώ να πληρώνω 4000-5000 χιλιάρικα για 15 ημέρες το ζευγάρι και να είμαι ο ένας πάνω στον άλλο...

Άσε που ενω πραγματικά μου αρέσει και η Ελλάδα, έχουμε μόνο μία ζωή για να γνωρίσουμε την ομορφιά του πλανήτη μας και των πολιτισμών του (ο κώσταςbmw μου ρίχνει κατά πολύ, αλλά και εγώ είμαι σε καλό δρόμο με ταξίδια σε 46 χώρες... γεροί να είμαστε να τις εκατοστήσουμε...)
βλεπω να με ξεπερνας γιατι γυμναζεσαι τακτικα και ανεβαινεις σε αποδοσεις  :grin: :2funny:

το κακο ειναι οτι οσο περναν τα χρονια κατασταλαζεις σε μερικες και τις κανεις μονιμες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom