kind ed(δεν απευθυνομαι προσωπικα αλλα πιανομαι απο τα τελευταια λεγομενα σου τα οποια μου λενε και αλλοι)
φυσικα και κανω διακοπες στην ελλαδα το καλοκαιρι αλλα οταν σου μπει το σαρακι του ταξιδιου μετα δε σταματας
αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να κινεισαι οργανωμενα κατα κοπαδια
επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις παντα παρεα με ελληνες
ειναι σαν να τρως στη μαπα το αφεντικο σου ολο το χρονο και να τον εχεις φατσα και στις διακοπες
βεβαια θα ηταν ωραιο να εχεις ενα αφεντικο να σε κουβαλαει μαζι του σε ταξιδια επαγγελματικα αλλα που τετοια τυχη
αλλα επειδη και η ζωη ειναι λιγη οσο μπορουμε προσπαθουμε να δουμε και τιποτα αλλο πανω σε αυτο τον πλανητη
οταν βαρεθουμε θα πηγαινουμε σε καμμια παραλια με τους φιλους και θα λεμε
διαφορες παπαριες απο τα ταξιδια μας και θα γελαμε
τουλαχιστον θα εχουμε θεματα και θα συνεχιζουμε να παροτρυνουμε και αλλους να κανουν τα ιδια
Ναι εδώ και 10 χρόνια συνέχεια... αλλά δεν είναι ότι δεν γουστάρω την ελληνική παρέα, δεν μπορώ να πληρώνω 4000-5000 χιλιάρικα για 15 ημέρες το ζευγάρι και να είμαι ο ένας πάνω στον άλλο...
Άσε που ενω πραγματικά μου αρέσει και η Ελλάδα, έχουμε μόνο μία ζωή για να γνωρίσουμε την ομορφιά του πλανήτη μας και των πολιτισμών του (ο κώσταςbmw μου ρίχνει κατά πολύ, αλλά και εγώ είμαι σε καλό δρόμο με ταξίδια σε 46 χώρες... γεροί να είμαστε να τις εκατοστήσουμε...)
βλεπω να με ξεπερνας γιατι γυμναζεσαι τακτικα και ανεβαινεις σε αποδοσεις
το κακο ειναι οτι οσο περναν τα χρονια κατασταλαζεις σε μερικες και τις κανεις μονιμες