Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
δηλαδή εσύ Κώσταbmw σε πόσες χώρες έχεις πάει;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αλλα μια ερωτηση ολοι εσεις που δε γουσταρεται την ελληνικη παρεα τα καλοκαιρια που συνηθως ολη η ελλαδα παει διακοπες εσεις πατε συνεχεια στο εξωτερικο?
Φυσικά. Με τα λεφτά που θέλεις για ένα 20ήμερο σε ελληνικό νησί περνάω άνετα 2 μήνες στην Ταύλάνδη .
Κατά τα άλλα με κάλυψαν πλήρως οι σύντροφοι kostas_bmw και mgreek

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε, θα τα πουμε παλι κατω, ελπιζω να μου κανονισεις για να μεινω στο welcome plaza κι εγω, μην με ξεχασεις.
Κωστα αυτο ουτε συζητηση.και οταν πας μετα της 10-1 οχι πανω απο 700 μπατ

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σας χαιρετώ όλους πάλη αλλά με πήρε πολύ ώρα για να διαβάσω της προηγούμενες μέρες. Θέλω να πω την καλησπέρα μου στον μάθημα σολφες που μιλήσαμε στο τηλέφωνο στον Κώστα 16  στον Τάκη Λουτράκι και με αυτόν στο τηλέφωνο και τουπα για την δικιά του ( εγώ δεν την πήρα σε αυτό το ταξίδι) ο FLETSIS με βρήκε αεροδρόμιο μόλις έφτασα και κανονίσαμε να πάω Σάββατο Ηγουμενίτσα να δω όλα τα παιδιά κομάντο, Νίκο ,Πάνο , και ένα καλησπέρα στον φίλο μου τον GEORGE που με έκανε να αλλάξω υσητιρηo από της 22 στης 24 Δεκεμβρίου για να φύγουμε μαζί. Αυτό μου δημιούργησε πρόβλημα  με το TILAC MOU. :think: :tired:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλος οριζω και εγω,με την σειρα μου τον καλο μ φιλο doctor tilak
ευχαριστο παιδια για τα πμ μνμ αυριο 8α προσπα8ισω
να ανεβασω τις foto και αν μ επιτρεψει ο d t
8α δητε και το μωρο αστερι που εχει. :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Doctilac στη διπλανη θεση θα σε εχω :idiot:στο ταξιδι για πατριδα,τρομερη εμπειρια :rockon:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω για την απαντηση κ προφανως δεν ξοδευουμε τα ιδια σε 20 μερεςσε ελληνικο νησι με ταυλανδη αν κ εδω μπορουμε να βρουμε καλες τιμες αν δε παμε αυγουστο.Το οτι ολοι εμεις μιλαμε κ αρκετοι εχετε βρεθει κ κανετε κ παρεα προφανως λογο των ταξιδιων δε ειναι το ιδιο με το να βρεθεις με εναν ελληνα στο εξωτερικο? Δηλαδη εδω ειναι καλοι για παρεα αλλα εξω δε σε ξερω δε με ξερεις? Παντου γνωριζεις ανθρωπους κ ειναι καθε καρυδιας καρυδι το μαλακα θα τον παρεις χαμπαρι με την μια ειτε ελληναρας ειτε γερμανος ειτε στριγκος <εγγλεζος> ειτε ταυλανδος. Το οτι καποιοι ειναι γνωστες μιας χωρας εαν τους βρω να μη πιω ενα καφε να παρω κ 10 πληροφοριες? Γιατι αυτο εκανε ο ζαιτσικ. Γιατι κ εδω αυτο κανουμε ανταλλασουμε πληροφοριες κ εμπειριες. Δεν ειπα οτι θα παμε διακοπες με αυτοσκοπο να βρουμε ελληνες για να γινουμε αγελη. Ουτε ομως θα το παιξω σνομπ κ δε θα πω μια καλημερα επειδη ετυχε να πεσουμε πανω ο ενας στον αλλο. Στην τελικη κ ο αλλος μπορει να σκεφτεται ωχ πανω σε ελληνα επεσα!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ειχα συναντησει εναν επαγγελματια ελληνα ο οποιος εμενε ν αφρικη και απο τη πολη εξω δεν ειχε βγει ποτε.
οποτε τι πληροφορια να δωσει ο τυπος
πιστευω οτι και οι περισσοτεροι που ειναι στη ταυλανδη δεν θα εχουν γνωση της περιοχης γενικα  χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κανονας

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Προσοχή στα τσιγάρα όταν μπαίνετε Ταϊλάνδη. Δικαιούστε μια κουτά κατά άτομο για οποία κουτά επιπλέον 5000. μπατ Οίτη 100 ευρώ. δεν ελέγχουνε όλους αλλά αν σας ελέγξουν την πατήσατε. Άκρη δεν βρίσκεις και δεν καταλατενουν την αφήνω την κουτά εδώ. Και αν είσαστε παρέα ο καθένας τα δικά του όχι όλα μαζί. Και συνεχίζω. :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μου έκλισαν για 24 με 7 Ιανουαρίου να ξαναφύγω και εγώ ηρέμησα
ρε τρελλε, εγω νομιζα τον γεναρη πως θα ξαναπηγαινες,οχι τον δεκεμβρη,
τεσπα, απο οτι βλεπω θα σε πετυχω, γιατι και το γεναρη κατω θα σαι..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελευταίο βράδι παταγια  είμαι Tonys disco κτηπαει τηλέφωνο δεν ακούω βγαίνω έξω τηλέφωνο από  Κρήτη  όνομα δεν λέω. Απαντώ alo, alo, alo ακούω τον φίλο μου τον Κώστα έλα που είσαι Tonys του λέω 12 είναι το βράδυ και αύριο φεύγω ο ρε γαμοτω απαντά το φιλαράκι μου που όνομα δεν λέμε θέλω να πας να δεις το μόρο μου τέτοια ώρα τη να κάνω του λέω να δόσης χρηματική υποστήριξη εξομολογείτε φίλε του απαντώ  τέτοια ώρα τέτοια λόγια τόσες μέρες τη έκανες . μάζευα το χρήμα μου απάντησε. Ένα ρουσφέτι που δεν εκπλιροθηκε.  :'(

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα σκοπό να πάρω 7 κουτες!!!Έλεος!!!
Ξενέρωσα γιατι αποκλείεται να βρω τα τσιγάρα μου εκεί!Δηλαδή θα πληρωνα 600 ευρώ προστιμο?
Doctortilac περιμένω το pm σου.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε τρελλε, εγω νομιζα τον γεναρη πως θα ξαναπηγαινες,οχι τον δεκεμβρη,
τεσπα, απο οτι βλεπω θα σε πετυχω, γιατι και το γεναρη κατω θα σαι..
Φίλε μου δεν φταίω εγώ το TILAC μου φταίει αλλά θα κατέβω και τον Γενάρη θα σου γράψω χριαζομε υποστήριξη από όλους σας γιατί μπήκα και εγώ στα γρανάζια της μουνομηχανης της ταιλανδεζηκις. :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χριαζομε υποστήριξη από όλους σας γιατί μπήκα και εγώ στα γρανάζια της μουνομηχανης της ταιλανδεζηκις. :headbang:
καλο κι αυτο, μη χειροτερα, ρε μπας και θα μας καταπιει ολοκληρους αυτη η μουνομηχανη? αρχιζω και φοβαμαι.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειχα σκοπό να πάρω 7 κουτες!!!Έλεος!!!
Ξενέρωσα γιατι αποκλείεται να βρω τα τσιγάρα μου εκεί!Δηλαδή θα πληρωνα 600 ευρώ προστιμο?
Doctortilac περιμένω το pm σου.
Φίλε μου πρόσεξε γιατί τα πλήρωσαν κάποια παιδιά μπροστά μου και πήρα κάποιους γνωστούς στρατιωτικούς και οι αλήτες στο αεροδρόμιο τους είπαν ότι το κάνουν για να μαζεύουν λεφτά για το αεροδρόμιο και μου λεν οι φίλοι μου nick είναι για το καλό του αεροδρομίου και δεν θέλουμε να μπλέξουμε οι Ταϊλανδή είναι πολύ πατριώτες όπως ξέρετε πρόσεχε φίλε μου.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου εγώ Ταϊλάνδη γιορτές δεν πήγα ποτέ τώρα θα πάω και θα πω και ένα τραγούδι και εκτός από αυτό θα μείνω και στο σπίτι της μαζί με την μαμά και τον πατριό  Μάλιστα φίλοι μου τη έχετε να πείτε τώρα  η μαμά δεν θα πλήρωσης ξενοδοχείο τόσο ακριβά γιατί τώρα από 23/12 μέχρι της 5/1 το ανεβάζουν 1400 μπατ και σε οικογενειακό συμβούλιο ψηφήστικε  ο Νίκος μένει σπίτι τι να κάνω τώρα εγώ μου λέτε αδέλφια μου. Ναι Κώστα είναι αυτή που είδες και εσύ και Fletsis με παρέα και Τάκης Λουτράκι βοήθεια σας ζητώ. :headbang:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε Δόκτορ και εσύ...

Ψυχραιμια παιδιά, είπαμε για απόλαυση πάμε κάτω δεν πάμε να αλλάξουμε την ζωή μας...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όχι ρε Δόκτορ και εσύ...

Ψυχραιμια παιδιά, είπαμε για απόλαυση πάμε κάτω δεν πάμε να αλλάξουμε την ζωή μας...
Άσε φίλε μην το ψάχνεις θα έρθει και στο αεροδρόμιο αν κάποιος βρει τον τρόπο να κουμανταρη την καρδιά ας το γράψει.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άσε φίλε μην το ψάχνεις θα έρθει και στο αεροδρόμιο αν κάποιος βρει τον τρόπο να κουμανταρη την καρδιά ας το γράψει.

Φιλε δοκτωρ για αυτο το μωρο να πας και να μεινεις σπιτι με πεθερο
και πεθερα!!!λολ.Να πας εμπειρια ειναι!!!Να κανεις μια εξαιρεση γιαυτο
το αστερι.Προσεχε ομως!!!Δεν ειμαστε για τετοια στο εχω πει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom