Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλος οριζω και εγω,με την σειρα μου τον καλο μ φιλο doctor tilak
ευχαριστο παιδια για τα πμ μνμ αυριο 8α προσπα8ισω
να ανεβασω τις foto και αν μ επιτρεψει ο d t
8α δητε και το μωρο αστερι που εχει. :2funny:

Αντε να δουμε καμια φωτο φιλε Τακη λουτρακι.θα σε παρω τηλ μια απο αυτες τις μερες να τα πουμε.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

H Πιου στο καφε/εστιατοριο του Νικου στην Πατογκ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ενα λεω μονο

προσεχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αυτα που ακουω μου αρεσουν μεχρι ενα σημειο μετα διακρινω αδυναμιες :jerking:

θυμηθειτο γιατι το εχουν πει και αλλοι φιλοι ηδη καποιοι εχουν χαλαστει γιατι αλλα περιμεναν τη δευτερη φορα η την τριτη και αλλα βρηκαν :headbang:

εμεις πρεπει να ειμαστε σαν τις πεταλουδες πεταμε απο λουλουδι σε λουλουδι και δεν αφηνουμε ιχνη γιατι πεταμε παντα :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πες τα ρε Κώστα. Butterfly χρειάζεται.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι οπως λεει και το τραγουδι Το πουλι για να τραφει πρεπει να
αλλαζει την τροφη.Να πηγαινεις  στην αλλη ακρη και να τρως καναβουρι???
:jerking: το βλεπω

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

H Πιου στο καφε/εστιατοριο του Νικου στην Πατογκ
Κρινοντας απο τις διαφορες φωτο που κατα καιρους εχουν ποσταρει διαφοροι συναγωνιστες...Και σε μια κριση αυτογνωσιας,εχω να δηλωσω ενωπιων ολων οτι...
Τελικα,πρεπει οντως να ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Δε μπορει ΟΛΟΙ εδω μεσα να κανουν σεξ με γυναικες τετοιου επιπεδου ομορφιας και εγω να μη μπορω...
Αυτο το λεω χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ...Και ενα μεγαλο και ειλικρινες συγγνωμη προς το συναγωνιστη Ζαιτσικ,αν στραβωσε,που χρησιμοποιω ως παραδειγμα τη κοπελα αυτη...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ...
Ειναι μεγαλη ευτυχια για εναν αντρα να ειναι "πολυβολο" και να "χτυπαει" αλυπητα οπου βρει ανοιχτα ποδια...Εγω δυστυχως δε μπορω...
Για να καταλαβετε,ποσο δυσκολος ειμαι,θα κανω μια παρομοιωση...
Αν ας πουμε οι γυναικες ηταν μεταφορικα μεσα..Αυτη η γυναικα που βλεπω στη φωτο ειναι ποδηλατο..Κι εγω χτυπαω απο αεροπλανο και πανω...
Γι αυτο και ηταν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ οι Ταυλανδες (μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου) που επελεγα να τη "πεσω" μεσα στις χιλιαδες που κυκλοφορουσαν στη Πατονγκ...
Επαναλαμβανω λοιπον...ΜΑΓΚΕΣ...ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
προφανως δεν ξοδευουμε τα ιδια σε 20 μερες σε ελληνικο νησι με ταυλανδη αν κ εδω μπορουμε να βρουμε καλες τιμες αν δε παμε αυγουστο.
Σύντροφε, και όμως ξοδεύουμε τα ίδια, αν όχι λιγότερα. Επειδή δεν συνηθίζω να παπαρολογώ , αλλά να γράφω με στοιχεία , οριστε και μερικές ενδεικτικές τιμές για αξιοπρεπή διαμονή. Για ένα 20ήμερο σε ελληνικό νησί (διαμονή σε ενοικιαζόμενο και καθημερινα φαι σε ταβέρνα συν εισητήρια -οχι τον Αύγουστο-) το κόστος διαμονής ανέρχεται σε 1800€ περίπου (100 εισητήρια + (20 Χ 40) 800 δωμάτιο + (2 Χ 20 Χ 20 ημ) 800 φαι σε ταβέρνα + 100 για καφέδες κλπ). Στην Μπανκονκ για 60 ημέρες το κόστος διαμονής ανέρχεται στα ίδια δηλ. (650 για εισητήρια + (600 μπατ Χ 60 = 36.000 μπατ = ) 720 για διαμονή + (2 Χ 150 Χ 60 ημ. = 18.000 μπατ =) 360 € + (3000 μπατ =) 50€ για λοιπά = 1780 € .
Όπως βλέπεις οι τιμές είναι ίδιες. Φυσικά αναφέρομαι μόνο στην Μπανκονκ που είναι και ακριβή, αν και εκεί μπορείς να βρεις καταλύμματα με 100-150 μπατ την ημέρα, οπότε με τα ίδια λεφτά μπορείς να μείνεις και 3 μήνες.
Φυσικά τα "άλλα" έξοδα δεν τα υπολογίζω γιατί ο προϋπολογισμός θα τιναχθεί στα ύψη .

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
FLETSI έρχομαι Σάββατο κάλεσε συμβούλιο για να το συζητήσουμε το θέμα μου και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις θα έχομε και ανοιχτή γραμμή Τάκης Λουτράκι και GEORGE31 από την Κρήτη να βρούμε και το τηλέφωνο του Κώστα16 για ζωντανή επέμβαση στο συμβούλιο τον σοφών. Αν ο σολφες είναι Αθήνα έχω τηλέφωνο του για ζωντανή παρέμβαση. Ετοίμασε τους Κομάντο .Νίκο .και Πάνο. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σύντροφε, και όμως ξοδεύουμε τα ίδια, αν όχι λιγότερα. Επειδή δεν συνηθίζω να παπαρολογώ , αλλά να γράφω με στοιχεία , οριστε και μερικές ενδεικτικές τιμές για αξιοπρεπή διαμονή. Για ένα 20ήμερο σε ελληνικό νησί (διαμονή σε ενοικιαζόμενο και καθημερινα φαι σε ταβέρνα συν εισητήρια -οχι τον Αύγουστο-) το κόστος διαμονής ανέρχεται σε 1800€ περίπου (100 εισητήρια + (20 Χ 40) 800 δωμάτιο + (2 Χ 20 Χ 20 ημ) 800 φαι σε ταβέρνα + 100 για καφέδες κλπ). Στην Μπανκονκ για 60 ημέρες το κόστος διαμονής ανέρχεται στα ίδια δηλ. (650 για εισητήρια + (600 μπατ Χ 60 = 36.000 μπατ = ) 720 για διαμονή + (2 Χ 150 Χ 60 ημ. = 18.000 μπατ =) 360 € + (3000 μπατ =) 50€ για λοιπά = 1780 € .
Όπως βλέπεις οι τιμές είναι ίδιες. Φυσικά αναφέρομαι μόνο στην Μπανκονκ που είναι και ακριβή, αν και εκεί μπορείς να βρεις καταλύμματα με 100-150 μπατ την ημέρα, οπότε με τα ίδια λεφτά μπορείς να μείνεις και 3 μήνες.
Φυσικά τα "άλλα" έξοδα δεν τα υπολογίζω γιατί ο προϋπολογισμός θα τιναχθεί στα ύψη .
Φανταζομαι οτι οι τιμες που αναφερεις για το "Ελληνικο Νησι",να ειναι για κανα ξερονησι,η βραχονησιδα..Γιατι στα 10 πιο κοσμοπολιτικα Ελληνικα νησια,ο προυπολογισμος που εχεις κανει δε φτανει ουτε για να μενεις σε καμπινγκ...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αγαπητε Φον πολυ σωστα τα λες στην αναλυση σου αλλα 100-150 Μπαχτ καταλλυμα στην Μπανκοκ επειδη το ανεφερες ξανα, καλυτερα  να το ξεχασουμε πλεον. Νομιζω εχεις μερικα χρονια να ερθεις, οταν κανεις επισκεψη πιστευω θα χρειαστει να ψαξεις παρα πολυ για να πετυχεις τετοιες τιμες (και αν τις βρεις δηλαδη που πολυ αμφιβαλλω). Εγω θα το παω παραπερα και θα πω οτι τιμες 100-150 Μπαχτ ειναι πλεον δυσκολο να βρεις ακομα και σε νησακια. Μην ξεχνας οτι τα wooden huts δινουν συνεχεια τη θεση τους σε αλλα πιο μοντερνα (ενιοτε τσιμεντενια) bungalows με ταυτοχρονη αναπροσαρμογη των τιμων. 

Φιλε "προβληματικε" πιπιν τα αεροπλανα που ψαχνεις θα τα βρεις στην Μπανγκοκ! Οπουδηποτε αλλου κι αν παω στην Ταυλανδη πολυ σπανια γυρναω το κεφαλι μου πλεον να θαυμασω γυναικεια ομορφια, αντιθετως στην Μπανγκοκ μου βγαινουν τα ματια εξω καθε φορα που κατεβαινω κεντρο. 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε "προβληματικε" πιπιν τα αεροπλανα που ψαχνεις θα τα βρεις στην Μπανγκοκ! Οπουδηποτε αλλου κι αν παω στην Ταυλανδη πολυ σπανια γυρναω το κεφαλι μου πλεον να θαυμασω γυναικεια ομορφια, αντιθετως στην Μπανγκοκ μου βγαινουν τα ματια εξω καθε φορα που κατεβαινω κεντρο. 
Εχει ηδη δρομολογηθει στο προγραμμα της Αυγουστιατικης επισκεψης(πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα) και η ολιγοημερη εστω παραμονη στη Μπανγκοκ...
Μακαρι "βρω το φως μου" εκει...
Η για την ακριβεια "να χασω το φως μου",απο τα μωρα που κυκλοφορουν... :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

:rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αγαπητε Φον πολυ σωστα τα λες στην αναλυση σου αλλα 100-150 Μπαχτ καταλλυμα στην Μπανκοκ  καλυτερα  να το ξεχασουμε πλεον.
CH2 Guesthouse,Soi Damnoen Klang Nua, από Τanao rd. δεξιά, μετά το ταχυδρομείο, περιοχή East Banglampoo. Αν περάσεις τσεκαρέ το. Για νησάκια έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν ακόμη (ονόματα δε λέμε).
Φανταζομαι οτι οι τιμες που αναφερεις για το "Ελληνικο Νησι",να ειναι για κανα ξερονησι,η βραχονησιδα..Γιατι στα 10 πιο κοσμοπολιτικα Ελληνικα νησια,ο προυπολογισμος που εχεις κανει δε φτανει ουτε για να μενεις σε καμπινγκ...
:2funny: Δίκιο έχεις σύντροφε, απλά προσπαθώ να είμαι στα μέτρα του μέσου Έλληνα. Αν υπολόγιζα το κόστος διαμονής 20 ημερών στην Σαντορίνη ή στην Ρόδο θα έλεγα ότι μπορεί κανείς να μείνει 4 μήνες την χωρα με αυτά τα λεφτά.
Oh yes !! Ποσες φορες πρεπει να το πουμε. Και δεν μιλάμε για τις "εργαζόμενες" μόνο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχει ηδη δρομολογηθει στο προγραμμα της Αυγουστιατικης επισκεψης(πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα) και η ολιγοημερη εστω παραμονη στη Μπανγκοκ...Μακαρι "βρω το φως μου" εκει...
Η για την ακριβεια "να χασω το φως μου",απο τα μωρα που κυκλοφορουν... :
Kάντην πολυήμερη και καλου-κακού πάρε και κανένα κολλύριο και γυαλιά ηλίου. Θα σου φανούν χρήσιμα  :new_shocked:.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για νησάκια έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν ακόμη (ονόματα δε λέμε).
ονοματα ποτε  :thumbsup:  αλλα να σου πω κατι στους περισσοτερους δε θα αρεσουν κιολας αν κρινω απο τις συζητησεις εδω μεσα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φιλε δοκτωρ για αυτο το μωρο να πας και να μεινεις σπιτι με πεθερο
οντως το μωρο του ντοκτορ ειναι κορυφαιο, δικαιολογημενο το διλλημα του ντοκτορ,
η γνωμη μου ειναι να πας σπιτι, (παρε και κανα χρυσαφικο στη μανα της , γιατι οπως καταλαβα ειναι απαραιτητο,ασχετα αν μετα θα το πουλησει)
αλλα μην μεινεις εκει, προς θεου, μεινε στο ξενοδοχειακι σου σαν ανθρωπος, μην χαλαμε την καλοπεραση μας για τιποτα στον κοσμο.
αυτα τα ολιγα απο μενα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τελικα,πρεπει οντως να ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Δε μπορει ΟΛΟΙ εδω μεσα να κανουν σεξ με γυναικες τετοιου επιπεδου ομορφιας και εγω να μη μπορω...
κανενα προβλημα δεν εχεις φιλε πιπινομανιακ, νορμαλ εισαι,
η ομορφια ,το λεμε συνεχεια, ειναι εντελως υποκειμενικο πραγμα,
εγω ας πουμε που κανω καριερα στις πατταγιανες που θεωρουνται οι υποδεεστερες της ταιλανδης δεν θα πηγαινα ποτε με μια "κορυφαια" που ειχες ποσταρει παλαιοτερα,
σημασια εχει τι σε καβλωνει σε μια γυναικα, οχι πως ειναι.
εκλεισα σχεδον μηνα με μια εξαιρεση των εξαιρεσεων ταιλανδεζα, δεν γελαει αιναι κακοκεφη μου εσπαγε συχνα τα @@ια, και λοιπον?
για μενα σημασια ειχε οτι με εφτιαχνε απολυτα με η χωρις som tum ,και ειχα εξαιρετικες επιδοσεις στο κρεβατι παρολο που και κει δεν απεδιδε καλα.
κυνηγωντας μια ζωη το διαφορετικο, ακομα και στην ταιλανδη μαρεσει το διαφορετικο,και αυτη ειναι διαφορετικη και υπεροχη για μενα,δεν την φωναζα με το ονομα της, της ειχα βγαλει παρατσουκλι, never smile τη φωναζα
:2funny: :2funny:
γι αυτο πιπιν δεν εχεις προβλημα, συμβουλη, κανονισε με ζαιτσικ τον αυγουστο για κριμαια, για κει σε κοβω να μενεις ευχαριστημενος. φιλικα παντα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αν ξεκινησουμε ετσι, χασαμε τη μπαλα απο τα αποδυτηρια   :2funny:
ειχα την εντυπωση οτι ειναι εθιμοτυπικο αυτο, να πας στη μανα της ενα δωρο, ειχα αυτη την εντυπωση.
ειχα σκοπο να γραψω σχετικα περι δωρου και μαλιστα θα ζηταγα και την αποψη του φαντομα περι εθυμοτυπικου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom