Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
.... Τα εφερε ο διαολος και πηγα Ταυλανδη για διακοπες... Απο τοτε μη δω Ασιατισα πουθενα. Τη κοιταζω οπως η αλεπου την κοτα... Οι Ασιατισες ανοιξανε καινουριους σεξουαλικους οριζοντες... Τι εχανα τοσα χρονια ο μαλακας... Οποιοι δεν θελουνε ας μην παρουνε... Εγω δεν παρεξηγω κανεναν.
Τωρα και κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση.
Λετε οτι ειναι αηδιαστικη ή ενοχλητικη η εικονα των 60+ κοιλαραδων που γυρνανε χερακι χερακι με Ταυλανδες μικρουλες στη Πατταγια.
Συμφωνω.
Αλλα πεστε μου αν δεν ειναι θλιβερο το θεαμα των 30ρηδων κατα τα αλλα μια χαρα αντρων που πηγαινουνε συνεχεια στη Πατταγια για να πηδηξουν επειδη δεν μπορουν να βρουνε- κανουνε μια σχεση της προκοπης στη χωρα τους.
Οσο για τους φιλους που ειναι απο επαρχια τωρα τι να πω, στην αρχη τα χωνανε στις Βουλγαρες, θυμιθειτε τις περιφημες επιγραφες ¨προσεχως Βουλγαρες¨, τωρα εξελιχθηκαν και τα χωνουν και στις Ταυλανδεζες.
Μα ημαρτον ρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα στη χωρα μας;

Μαthimasolfez εγραψες!!! Τι εχανα ο μαλακας τοσα χρονια  :cheesy:καλες οι αστερατες γκομενες αλλα ο κανονας λεει οτι ειναι άδειες,λογω οτι επαναπαυοντε στην ομορφια τους.Καλες ειναι να τις κανεις μια βολτα να πουλησεις μουρη αλλα μετα δυστυχια.Μια ωραια εξυπνη ψαχνουμε ολοι και καλο σεξ :grin: :grin:
-Λορδε κανενα θεαμα δεν ειναι θλιβερο απο τα δυο,υπαρχει σοβαρο προβλημα σχεσεων στην Ελλαδα δεν ειναι του παροντος ποιος φταιει.οι 30αρηδες γα...ε ποιος θα γα...σει ο 80αρης;Τωρα αν δεν ικανοποιησε εδω την ψαχνεις αλλου,παλιοτερα δεν ειχες αυτη τη δυνατοτητα και βολευοσουν με οτι ντοπιο εβρισκες.
Σχεση ειχα επτα χρονια αλλα μετα την πρωτη Ταυλανδη παει και η σχεση,πανε και οι λευκες φασολες.Στην επαρχια τραβαμε ζορι γιατι ειμαστε δακτυλοδεικτουμενοι.Γιαυτο θελει και καποια αρ....α να τους γραφεις.Δε φταιει η επαρχια αυτη καθαυτη αλλα οτι ο κοσμος δεν εχει κανει τιποτα να ανοιξει το κεφαλι του.Για μενα ειναι ηδη νεκροι που δεν μπορεις να τους θαψεις.Η ηθικη πλειοψηφια καποτε θα μας εκαιγε τωρα σε απομονωνει και σε σκοτωνει σιγα-σιγα,ουστ καραγκιοζηδες :jerking:
Κατι φιλοι χαθηκαν που ακουγαν για αεροπλανικα και συμπεριφορες απο τις κοντες .Δεν ξαναπλησιασαν μετα απο απαγορευση απο τις γυναικες τους.Τωρα μαζευομαστε μονο τα συντρόφια και μιλαμε  για πατταγια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μια ωραια εξυπνη ψαχνουμε ολοι και καλο σεξ :grin: :grin:

Το "εξυπνη" με εκανε και γελασα. Να υποθεσω οτι βρηκαμε την ωραια και εξυπνη στα μπαρ της Παταγιας?  :think:  Αυτοι που ξημεροβραδιαζονται εκει μεσα ας μας πουνε λοιπον τι συζητανε με τις μπαροβιες? Μηπως για global warming η μηπως για τις τελευταιες εξελιξεις στο μεσανατολικο? Γιατι εγω νομιζα οτι περα απο το "hello handsome man", "ST or LT?", "before boom-boom can I eat som-tum" και μερικες αλλες τετριμμενες εκφρασεις που μετα απο Χ φορες σιχαινεσαι τον εαυτο σου, δεν ακους και τιποτα αλλο πιο πρωτοτυπο. Υπαρχουν και εξαιρεσεις εννοειται αλλα ελαχιστες.

Αυτοι που θελουν να φερουν Ταυλανδεζα στην Ελλαδα καλα θα κανουν να διαβασουν προσεκτικα τα ποστς του φιλου SPAWN που εχει το θαρρος και λεει μερικα πραγματα δημοσιως. Να πω επισης οτι κακως τα βαζετε με το προξενειο. Αν με την Ταυλανδεζα που μερικοι θελετε να φερετε στραβωσουν τα πραγματα αργοτερα (το πιθανοτερο αν κρινουμε απο τις ομορφες ιστοριουλες που κοσμουν το Ιντερνετ) θα δυσανασχετειτε και θα βλαστηματε το προξενειο που της εδωσε τελικα Visa! Ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεφορτωθειτε καποια εκτος εδρας (Ταυλανδη) παρα εντος (Ελλαδα). Επισης τα ρεστα δε θα τα ζητησουν απο εσας αλλα απο το προξενειο που δινει βιζες στην καθε τυχουσα ντυμενη με "αξιοπρεπη" ρουχα. Καταρχας για ποια ρουχα μιλαμε, τις περισσοτερες τις παιρνουν χαμπαρι με το που θα ανοιξουν το στομα τους. Οταν πεσει παντρεια τα πραγματα αλλαζουν βεβαια και οι βιζες γινονται παιχνιδακι γιατι το προβλημα και η ευθυνη μεταφερεται πανω σας και λυνετε ετσι τα χερια του προξενειου.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά τα πράγματα γίνανε πιο σοβαρά από ότι νόμιζα εχτές η TILAC  πήγε σε μια χαρτορίχτρα για να της πει το μέλλον μαζί μου ευτιχος την πέρασα αυτή την δοκιμασία γιατί τα ίδια κάνω σαν επάγγελμα και είχα προετημαστη τα πράγματα σοβαρεύουν  γιατί αν βρει καμιά αστρολόγο πιο καλή από μένα την πουτσησα γιατί όλο κάνω και το sort taim μου. :o :(

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χερσονησος ξενοδοχειο golden beach 12 μερες με πρωινο κ βραδυνο 450 80 ανεβα κατεβα με το καραβι μεσο ορο ποτα 5χ8=40χ12=480 χωρις τα κερασμενα για γυναικες εστω κ αν δε τις γουσταρεται ολες οι βορειες αντε κ τιποτα ιταλιδες-γαλλιδες. Στις 20 μερες ειναι 20χ37.5=750+80= 830 κ 5χ8χ20=800 καφεδες τσιγαρα 250 κ πολλα εβαλα ψιλομεταφορικα 300 συνολο 2180 αντε κ 800 κατοσταρικα να τα κανεις οτι γουσταρεις. Ξεχασα το ξενοδοχειο ειναι 3 αστερων εχει πισινα παραλια στα 10 μετρα κ δορυφορικα καναλια κ ψυγειο κ κλιματισμο. Το εκλεισα σε προσφορα μεν αλλα οταν ψαχνεις βρισκεις! Οσο για τις γκομενες ενταξει οποιαδηποτε ενσταση δεκτη γουστα ειναι αυτα κ στην τελικη κ ικανοτητα να βρεις να πηδηξεις τσαμπα κ ασ μη τις δωσεις κ δωρακι!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχασα οταν λεω το εψαξα την τιμη μου την εκλεισε ξαδερφος στη γερμανια βλεπετε εδω οι παλιοπαπαρες τις βαρανε αγρια το γνωριζετε σιγουρα οι περισσοτεροι. Αλλα δεν μου ειπατε μιλατε για ταξιδια μονο στην ασια κ η συγκριση δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη οταν η μια χωρα με την αλλη εχει τεραστια διαφορα στο κατα κεφαλην εισοδημα. Πως μας εβλεπαν οι ευρωπαιοι κ οι αμερικανοι την δεκαετια 70 κ 80? Κ κατι ακομα για καποιους που μπορει κ να στραβωσουν εγω δεν εκανα συγκριση στο που ειναι καλυτερα αλλα στο οικονομικο κ στο οτι υπαρχουν κ εδω εστω καποιες λιγες λυσεις. Δεν ισχυριστηκα πουθενα οτι εδω κανεις ολα οσα κανεις στην ταυλανδη!! Τωρα οσοι παλι θελουν να συνεχισουν να ειρωνευονται προβλημα τους  κ δεν αναφερομαι στον vonmakouli.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή και εγώ ζούσα στο εξωτερικό χρόνια και διαβάζω τα προβλήματα του φίλου του SPAWN  η γνώμη μου είναι ότι το πρόβλημα το έχει ο φίλος και όχι αυτή. Εξηγώ πρώτον δεν ξέρω που μένει αλλά αν πήγε στην Ταϊλάνδη την πήρε την κοπέλα από κανένα μπαρ η σε μια μεγάλη πόλη που όλη μέρα μίλαγε με άτομα και την έφερε εδώ να την κλήση σε τέσσερεις τείχους δύσκολο. Εμείς είμαστε Έλληνες και δεν κάνουμε σκέψου το κορίτσι. Δεύτερον μπορεί να της είπε ότι έχει περισσότερα από ότι έχει όλοι το κάνουμε η κοπέλα έφτιαξε στο μυαλό τις μια ιστορία πόσα θα στέλνει στους δικού της και πώς θα περνά αυτή. Τρίτον αφού κάνη όλα αυτά δεν θέλει να μήνη Ελλάδα ο φίλος δεν μπορεί με το ζόρι να την κάνει να της αρέσει εδώ στηλτιν πίσω και που ξέρεις αν δη ότι ήταν καλύτερα εδώ μπορεί να ξαναγηριση. Τώρα φίλε μου σκέψου ποιος έχει το πρόβλημα.  Και οποίος θέλει να φέρει κάποια στην Ελλάδα να την φέρει αλλά μην την κράτηση με το ζόρι γιατί του καθαρίζει, του πλένει, του σιδερώνει, του μαγειρεύει, και του ανιγη τα πόδια. Σκέψου και αυτήν άνθρωπος είναι δεν ύπαρχοι  προσαρμογή  μαρέσει δεν  μαρέσει.ΥΠΑΡΧΟΙ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εξηγώ πρώτον δεν ξέρω που μένει αλλά αν πήγε στην Ταϊλάνδη την πήρε την κοπέλα από κανένα μπαρ η σε μια μεγάλη πόλη που όλη μέρα μίλαγε με άτομα και την έφερε εδώ να την κλήση σε τέσσερεις τείχους δύσκολο.
Δεν ξερω που τη γνωρισε ο φιλος Spawn τη γυναικα του και δε με αφορα. Αλλα γιατι κατηγορουμε το φιλο (για τον οποιο επαναλαμβανω δεν εχω ιδεα πως τη γνωρισε), λες και οι υπολοιποι κανουν γνωριμιες με απλες κοπελλες με κανονικοτατες δουλειες. Αν διαβαζουμε το ιδιο θρεντ, εγω μεχρι στιγμης βλεπω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια γνωριζει Ταυλανδεζες με τον πιο ευκολο και ανωδυνο (ανωδυνο τουλαχιστον στην αρχη) τροπο δηλαδη σε κωλομπαρα, go-go's, σεξομασαζ και λοιπα κωλαδικα. Αντε και καμια φορα στον πιο "εκλεκτο"  :headbang:  δρομο της Ταυλανδης --> walking street.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε φαντομά δεν κατηγορούμε τον φίλο αλλά μια σκέψη για να κάνη η κοπέλα τόσα πολλά μην τυχών και δεν της αρέσει στο Ελλάδα. Δεν θα ήθελα να ήταν η αδελφή μου κατάλαβες φαντομά.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομα,
                 ως επίτιμος πρέσβης μας παρακαλώ να διαβιβάσετε στην ΑΒΥ Μπούμιμπολ Αντουλιάντε τις ευχές ημών και εμού προσωπικά για υγεία και μακροημέρευση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αντε και καμια φορα στον πιο "εκλεκτο"  :headbang:  δρομο της Ταυλανδης --> walking street.
το καλυτερο πανεπιστημιο ειναι, οσες γνωρισα εκει δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι τους. πολυ ανωτερες απο τις βορειων προαστιων της αθηνας που συναναστρεφομουν ως τωρα. οι πατταγιανες δεν θα πηδαγανε ποτε το φιλο μου,ενω η αλλη με τα γαλλικα και το πιανο τα ειχε συγχρονως και με τους τρεις μας χωρις να εχουμε παρει χαμπαρι τιποτα.
φιλικα παντα,

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Α... και σημερα ειναι τα γενεθλια του βασιλια. Αληθεια, μηπως ειναι γιορτη στην Ταυλανδη?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φίλε SPAWN νομίζω ότι πρέπει να πεις περισσότερα σχετικά με τη σχέση σου γιατί αθ σώσεις πολύ κόσμο εδώ μέσα.
Μερικές ερωτήσεις που οι απαντήσεις θα ενδιέφεραν είναι:
πως την γνωρισες;
Πόσο μικρή είναι η γυναίκα σου για να να πηγαίνει σχολείο (ή είναι δεύτερης ευκαιρίας)
Τι γίνεται με τους δικούς της (στέλνεις λεφτά εκεί;)
Όταν έφευγε απο το σπίτι πόσο έλλειπε;
Πως συμπεριφέρεται στους δικούς σου;

Επίσης για τον συναγωνιστή που κατηγορεί την πρεσβεία της Ταυλάνδης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι μάλλον κάνουν καλά τη δουλεία τους μη δίνοντας βίζα σε κορίτσια που όλα δείχνουν ότι δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν πίσω.

Λόρδε εσένα πρέπει να σε γνωρίσω

Εμ χτες που εξορμησαμε για κινεζικο με φον και μιμικο δεν ηρθες. :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Α... και σημερα ειναι τα γενεθλια του βασιλια. Αληθεια, μηπως ειναι γιορτη στην Ταυλανδη?

Παιδια σημερα ειναι και τα γενεθλια του γιου μου, παντως εγω δεν βλεπω καμμια συμπτωση  :rolleyes:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Θα ηθελα παρακαλω 20ημερες διακοπες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Ελληνικο νησι σε δωματιο με ψυγειο,air condition,δορυφορικη τηλεοραση,να τρωω καθε μερα φρεσκα θαλασσινα και ψαρια,να πινω 5 ποτα καθε βραδυ,να κερναω και τους φιλους μου και το σπουδαιοτερο,καθε βραδυ να κανω περατζαδα στη παραλια ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ γυναικα γυρισω να κοιταξω (απο τις εκατονταδες που θα κυκλοφορουν),να πεφτει στα ποδια μου και να με παρακαλαει να τη πηδηξω...Και την αλλη μερα το πρωι,να της δινω και ενα 30ευρω μπουρμπουαρ επειδη ειμαι και LARGE τυπος..(και κανα φορεματακι δωρο που και που)..
Και ολα αυτα με λιγοτερα απο 3100 ευρω.
Για προσφορες,παρακαλω επικοινωνηστε με Πιπινομανιακ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φιλε μου
Αν και συμφωνω 1000% για τα ξενοδοχεια, να σου αναφερω οτι για καποιο διαστημα απαγορευτικαν οι εισαγωγες αστακων και γαριδων (καλλιεργουνται) απο τη Ταυλανδη γιατι βρεθηκαν με ψηλη περιεκτικοτητα σε καδμια που ειναι καρκινιγονο.
Επισης οταν βγαινεις βολτα στη παραλια οι γυναικες δεν σε παρακαλανε να τις πηδηξεις αλλα να τις πληρωσεις οπως ακριβως γινεται και εδω σε ολες τις πουτανοπιατσες.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να είναι πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες στην Ταϋλάνδη, με τους εορτασμούς για τα γεννέθλια του βασιλιά.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα είναι η γιορτή του βασιλιά και αύριο η δική μου. Σήμερα στην Ταϊλανδή είναι όλα κλειστά και τα μπαρ. :rockon:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το "εξυπνη" με εκανε και γελασα. Να υποθεσω οτι βρηκαμε την ωραια και εξυπνη στα μπαρ της Παταγιας?   :think:  Αυτοι που ξημεροβραδιαζονται εκει μεσα ας μας πουνε λοιπον τι συζητανε με τις μπαροβιες? Μηπως για global warming η μηπως για τις τελευταιες εξελιξεις στο μεσανατολικο? Γιατι εγω νομιζα οτι περα απο το "hello handsome man", "ST or LT?", "before boom-boom can I eat som-tum" και μερικες αλλες τετριμμενες εκφρασεις που μετα απο Χ φορες σιχαινεσαι τον εαυτο σου, δεν ακους και τιποτα αλλο πιο πρωτοτυπο. Υπαρχουν και εξαιρεσεις εννοειται αλλα ελαχιστες.

Αυτοι που θελουν να φερουν Ταυλανδεζα στην Ελλαδα καλα θα κανουν να διαβασουν προσεκτικα τα ποστς του φιλου SPAWN που εχει το θαρρος και λεει μερικα πραγματα δημοσιως. Να πω επισης οτι κακως τα βαζετε με το προξενειο. Αν με την Ταυλανδεζα που μερικοι θελετε να φερετε στραβωσουν τα πραγματα αργοτερα (το πιθανοτερο αν κρινουμε απο τις ομορφες ιστοριουλες που κοσμουν το Ιντερνετ) θα δυσανασχετειτε και θα βλαστηματε το προξενειο που της εδωσε τελικα Visa! Ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεφορτωθειτε καποια εκτος εδρας (Ταυλανδη) παρα εντος (Ελλαδα). Επισης τα ρεστα δε θα τα ζητησουν απο εσας αλλα απο το προξενειο που δινει βιζες στην καθε τυχουσα ντυμενη με "αξιοπρεπη" ρουχα. Καταρχας για ποια ρουχα μιλαμε, τις περισσοτερες τις παιρνουν χαμπαρι με το που θα ανοιξουν το στομα τους. Οταν πεσει παντρεια τα πραγματα αλλαζουν βεβαια και οι βιζες γινονται παιχνιδακι γιατι το προβλημα και η ευθυνη μεταφερεται πανω σας και λυνετε ετσι τα χερια του προξενειου.
Εξυπνη το ειπα γενικα ,και οχι για τις Ταυλανδεζες της πατταγιας.Εχω αναφερθει στην ελλειψη παιδειας που εχουν.Μα και εδω παρα πολλες γυναικες ειναι το ιδιο ασε που δεν κανουν και καλο σεξ >:(
Παντως συμφωνης με το κολπο με τα καλα ρουχα,και γαμο για να παρεις βιζα μετα προβλημα του γαμπρου :cheesy:
Εγω εχω γνωρισει ελαχιστες Ταυλανδεζες που θελουν να φυγουν και απο αυτες που φευγουν οι περισσοτερες γυρνανε πισω τρεχοντας.Να βρουνε καποιον αλλα να μεινουν Ταυλανδη θα ηθελαν.
Το προξενειο καλο ειναι να κανει τα προβλεπομενα και μεχρι εκει.Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια για βιζα αλλα ειχα προβλημα με το διαβατηριο και ο πρεσβης και τα παιδια εκει με εξυπηρετησαν ευκολα,αλλα ξεχασαν να μου πουν να παω και απο το Immigration για σφραγιδα και με γυρισαν πισω απο το αεροδρομιο >:( >:(
μακαρι να μη με αφηναν να γυρισω :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom