.... Τα εφερε ο διαολος και πηγα Ταυλανδη για διακοπες... Απο τοτε μη δω Ασιατισα πουθενα. Τη κοιταζω οπως η αλεπου την κοτα... Οι Ασιατισες ανοιξανε καινουριους σεξουαλικους οριζοντες... Τι εχανα τοσα χρονια ο μαλακας... Οποιοι δεν θελουνε ας μην παρουνε... Εγω δεν παρεξηγω κανεναν.
Τωρα και κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση.
Λετε οτι ειναι αηδιαστικη ή ενοχλητικη η εικονα των 60+ κοιλαραδων που γυρνανε χερακι χερακι με Ταυλανδες μικρουλες στη Πατταγια.
Συμφωνω.
Αλλα πεστε μου αν δεν ειναι θλιβερο το θεαμα των 30ρηδων κατα τα αλλα μια χαρα αντρων που πηγαινουνε συνεχεια στη Πατταγια για να πηδηξουν επειδη δεν μπορουν να βρουνε- κανουνε μια σχεση της προκοπης στη χωρα τους.
Οσο για τους φιλους που ειναι απο επαρχια τωρα τι να πω, στην αρχη τα χωνανε στις Βουλγαρες, θυμιθειτε τις περιφημες επιγραφες ¨προσεχως Βουλγαρες¨, τωρα εξελιχθηκαν και τα χωνουν και στις Ταυλανδεζες.
Μα ημαρτον ρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα στη χωρα μας;
Μαthimasolfez εγραψες!!! Τι εχανα ο μαλακας τοσα χρονια καλες οι αστερατες γκομενες αλλα ο κανονας λεει οτι ειναι άδειες,λογω οτι επαναπαυοντε στην ομορφια τους.Καλες ειναι να τις κανεις μια βολτα να πουλησεις μουρη αλλα μετα δυστυχια.Μια ωραια εξυπνη ψαχνουμε ολοι και καλο σεξ
-Λορδε κανενα θεαμα δεν ειναι θλιβερο απο τα δυο,υπαρχει σοβαρο προβλημα σχεσεων στην Ελλαδα δεν ειναι του παροντος ποιος φταιει.οι 30αρηδες γα...ε ποιος θα γα...σει ο 80αρης;Τωρα αν δεν ικανοποιησε εδω την ψαχνεις αλλου,παλιοτερα δεν ειχες αυτη τη δυνατοτητα και βολευοσουν με οτι ντοπιο εβρισκες.
Σχεση ειχα επτα χρονια αλλα μετα την πρωτη Ταυλανδη παει και η σχεση,πανε και οι λευκες φασολες.Στην επαρχια τραβαμε ζορι γιατι ειμαστε δακτυλοδεικτουμενοι.Γιαυτο θελει και καποια αρ....α να τους γραφεις.Δε φταιει η επαρχια αυτη καθαυτη αλλα οτι ο κοσμος δεν εχει κανει τιποτα να ανοιξει το κεφαλι του.Για μενα ειναι ηδη νεκροι που δεν μπορεις να τους θαψεις.Η ηθικη πλειοψηφια καποτε θα μας εκαιγε τωρα σε απομονωνει και σε σκοτωνει σιγα-σιγα,ουστ καραγκιοζηδες
Κατι φιλοι χαθηκαν που ακουγαν για αεροπλανικα και συμπεριφορες απο τις κοντες .Δεν ξαναπλησιασαν μετα απο απαγορευση απο τις γυναικες τους.Τωρα μαζευομαστε μονο τα συντρόφια και μιλαμε για πατταγια.