Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια στο θρεντ, τις αποψεις που ανταλλαξαμε και τους λιγους (αλλα αξιολογους) ανθρωπους που γνωρισα προσωπικα και εκτος φορουμ..
μη μου πεις οτι θα διαγραφεις και συ? ο ζαιτσικ τοκανε επειδη σε καποιον δεν αρεσε η φωτο που ποσταρε, ΕΛΕΟΣ!
εγω που εχω ακουσει τα μυρια για τις φωτο που εβαλα τι να κανω? να εγκαταλειψω τη χωρα? (αν την εγκαταλειψω ,ξερετε που θα με βρειτε)
για μενα ειπαν οτι προσβαλα την κουλτουρα και τη θρησκεια του εθνους οτι ειμαι εθισμενος της πατταγια  (λες?)
και οτι αυτες που πηδαω ειναι οι σκουρες του χιλιαρικου,
ζαιτσικ ξαναγραψου. η διαγραφη σου ειναι προσβολη για οσους γνωρισες απο το φορουμ.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κώστα φ16 μην με αφήνεις κρεμασμένο σαν κιλότα πες μου την γνώμη σου :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια στο θρεντ, τις αποψεις που ανταλλαξαμε και τους λιγους (αλλα αξιολογους) ανθρωπους που γνωρισα προσωπικα και εκτος φορουμ..

Τι έπαθες βρε Ρόκο... δεν έκανες και κάτι το τόσο τραγικό και όυτως ή άλλως δεν νομίζω ότι όλοι όσοι σε γνωρίζουν θα σε παρεξειγήσουν...

δεν νομίζω ότι είπε κάποιος κάτι για το σχόλιο για το μουστάκι...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν κάθε ένας όταν δεν συμφωνούμε διαγράφετε τότε πάω για παταγια και θα μείνω για να εκδικηθώ στο σπίτι της πεθεράς. :headbang: :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ειπα και γω οτι εχω ενα συνεργατη που του αρεσουν τα κινεζοταυλανδομαλαισιανοβιετναμεζικα νινια
ροκο ασχετα απο το τι και πως και επειδη θα συνεχισουμε να πινουμε καφε μαζι κατσε εδω να συνεχισουμε το κουτσομπολιο μας και να θετουμε νεους στοχους

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ντοκτορ μην το κανεις
πες οτι εχεις ενα σοβαρο συνεδριο βρες μια δικαιολογια
παρε την πιπιτσα και πηγαινετε σουαρε οπου ναναι
αν στο επομενο ταξιδι βλεπεις φως προχωρα
κανε και κανενα κολπο  πες της οτι κατεβαινεις 3 μερες μετα απο απο αυτην που θα πας και κανε ερευνα αγορας(μπορει και να αλλαξεις γνωμη)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
πολλα κοινα βλεπω εχουν οι ταυλανδεζες με τι
Η Ιστορία εχει ως εξής...
Τον Ιούλιο κανονισα ταξίδι με 1 φίλο μου για την Ταυλανδη.Οκτώβρη αγοράσαμε τα εισιτηριά μας με την Thai για συνολικά 32 μέρες.Σήμερα 5 μέρες πριν την αναχώρησή μας μου ανακοίνωσε,για προσωπικούς του λόγους και ζητώντας μου συγνώμη,πώς δε θα ρθει.Αυριο θα μιλησει με Τhai αλλα το πιο πιθανον να του επιστρέψουν μονο τους φόρους(κανα 10%).
Έτσι έμεινα μόνος μου.Εγώ βέβαια θα πάω αλλά με αρκετό αγχος.ΌΛα μου τα ταξιδια εώς τώρα ήταν με παρέα.Δεν παλέυω τη μοναξιά.Να δούμε αν θα τη παλέψω.Μόνη μου ελπίδα κανα gfe να τη πάρω μαζί στο Νότο...
Είναι κ πολλές οι μέρες αυτο με αγχώνει συν ο διπλασιασμός του κόστους διαμονής αφου πλεον θα πληρώσω μονάχος τα δωματια.

τεταρτη 12 δεκεμβριου θα ειμαι παταγια με τον κολητο μου μην μασας θα βρεθουμε κατω ετσι δεν θα εισαι τελειως μονος θα κατσω μεχρι 20 δεκ 21 πεταω τελαιυταια βραδια θα μπανκοκ
μην ξενερωνεις θα ειναι φανταστικα κατω!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η Ιστορία εχει ως εξής...
Τον Ιούλιο κανονισα ταξίδι με 1 φίλο μου για την Ταυλανδη.Οκτώβρη αγοράσαμε τα εισιτηριά μας με την Thai για συνολικά 32 μέρες.Σήμερα 5 μέρες πριν την αναχώρησή μας μου ανακοίνωσε,για προσωπικούς του λόγους και ζητώντας μου συγνώμη,πώς δε θα ρθει.Αυριο θα μιλησει με Τhai αλλα το πιο πιθανον να του επιστρέψουν μονο τους φόρους(κανα 10%).
Έτσι έμεινα μόνος μου.Εγώ βέβαια θα πάω αλλά με αρκετό αγχος.ΌΛα μου τα ταξιδια εώς τώρα ήταν με παρέα.Δεν παλέυω τη μοναξιά.Να δούμε αν θα τη παλέψω.Μόνη μου ελπίδα κανα gfe να τη πάρω μαζί στο Νότο...
Είναι κ πολλές οι μέρες αυτο με αγχώνει συν ο διπλασιασμός του κόστους διαμονής αφου πλεον θα πληρώσω μονάχος τα δωματια.

Δώστε μου κουραγιο...
Kostaf16 ανέβασε με!!!
φιλε προσεξε της 32 μερες γιατι περνας την παραμονη σου τον 30 υμερων

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις...
Αυτη ειναι η φιλη μου η Μπεττυ...Δεν εχω σεξουαλικη σχεση μαζι της,μονο για κανα φαγητο πηγαινουμε...
Το διευκρινιζω γιατι σε αυτο το site που λεγεται BOURDELA.COM,το 99,999999999999999% των φωτογραφιων που ποσταρονται ειναι απο γυναικες που εχουμε γαμησει,η θα θελαμε να γαμησουμε...
Επαναλαμβανω λοιπον,για να μη παρεξηγηθω..Η κοπελα ειναι ΜΟΝΟ ΦΙΛΗ μου...Και εγω δεν ειμαι κανενα πρωτογονο ζωο,σα μερικους εδω μεσα που εχουν το νου τους μονο στο πηδημα...
Και θα παρακαλουσα να μη γινουν τιποτα πικροχολα σχολια για την εξωτερικη ομορφια της κοπελας...
Οπως ανεφερε και καποιος αλλος συναγωνιστης,η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο...Για καποιον μπορει να φαινεται ασχημη αλλα για καποιον αλλον μπορει να ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ...

Υ.Γ..Μου ειπε ο γκομενος της συγκεκριμενης κοπελας,οτι ειναι πυραυλος στο κρεββατι και μαστορισσα στα τσιμπουκια.. Πρεπει λεει να παιζει ρολο και αυτο το κενο αναμεσα στα δοντια της..
Εγω παλι,τα χρησιμοποιω (τα δοντια της) για να ανοιγω τις μπυρες οταν παμε για μασα..

Συνημμένα

• Betty.jpg
    Betty.jpg
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα φ16 μην με αφήνεις κρεμασμένο σαν κιλότα πες μου την γνώμη σου :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν θα το πιστεψεις αλλα μολις εβλεπα ενα στριγκακι που μου εδωσε το gfe μου πριν φυγω, ηθελα να το παρω βρωμικο αλλα δεν με αφησε και το επλυνε με σαμπουαν μαλλιων στο μπανιο, καθως το εβλεπα γυρναω το κεφαλι στην οθονη και βλεπω το ποστ σου "μην με αφηνεις κρεμασμενο σαν κυλοτα".
λοιπον ντοκτορ, αυτο δεν το περιμενα απο σενα, εχεις 5 χρονια στην πατταγια και περιμενεις τη γνωμη απο καποιον που πηγε 4 φορες σε δεκα μηνες. η γνωμη μου ειναι, πας κατω, δεν τις αφηνεις να ερθουν αεροδρομιο,φυσικα πας στο ξενοδοχειο σου, κανε μια επισκεψουλα σπιτι της, αλλα χαλαρα, το τιλακ το εχεις οσο σου αρεσει και σε καβλωνει, ασε τον κοσμο τους εξω απο τον δικο μας, ας ανακατευομαστε για λιγο,το λιγο  ειναι συναρπαστικο.
θα σε βρω κατω το γεναρη? αντε να κανουμε χαβαλε στο λουσιφερ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι τα 3 μωρα τα δεξια, που ειχε στο κρεβατι
αλλοι αφησαν τα κοκαλα τους στην κορυτσα το 40 αλλοι στο μαραθωνα αλλοι στο αφιον καραχισαρ, εμεις προβλεπω να τα αφηνουμε στην πατταγια

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πάμε όλοι Ταυλάνδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε SPAWN
πιστέυω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής γιατί η κοπέλα απο μια έντονη ζωή έχει πέσει στην απραξία.  Εσύ δουλεύεις (και μάλλον αρκετές ώρες) αυτή τι να κάνει όλο αυτό το διάστημα; δεν μπορεί ούτε τηλεόραση να δεί. 
Αν μπορέσεις και λύσεις αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Μια λύση είναι να κάνετε 2-3 παιδιά και να μην προλαβαίνει τίποτα !!! επικύνδυνο όμως αν χωρίσετε τι θα γίνουν τα παιδιά αυτά.  Μια άλλη απασχόληση σε κάποιο (έμπιστο) γνωστό ίσως είναι καλύτερη λύση.

Πάντως εύχομαι αν πάνε όλα καλά.  Στατιστικά (παο προσωπικές εμπειρίες και απο ότι διαβάζω) τα 3 πρώτα χρόνια είναι τα δύσκολα αν τα ξεπεράσετε έχετε αρκετές ελπίδες να συνεχίζετε καλά.

Μια ακόμα ερώτηση φίλε μου.  Μετα απο αυτό το διάστημα όταν τα πράγματα είναι καλά η συμπεριφορά της είναι τύπου gfe ή έχει μάθει άλλα κόλπα;
Επίσης θα ήθελα απο τον άλλο φίλο τον Φαντομα να συγκρίνει την συμπεριφορά της με την συμπεριφορά μιας γυναίκας στην Ταυλάνδη.  Για παράδειγμα θα ήθελε να γίνεται πάντα  το δικό της, θα πέταγε ποτέ πράγματα;

Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος, λέτε να βαρεθεί ο Κώστας τα boom-boom και να γυρίσει με στεφάνι!!!

Λόρδε ευχές γα το γιό σου, δεν πρόλαβα το ραντεβού στο κινέζικο - την επόμενη φορά

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πατταγιαααααααααααααααα

Δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια βρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα???

Ειναι να μην πας εκει...Αμα πας...γαμησετα!!!!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια δεν το βλεπω σωστο να γινονται τοσο αρνητικα σχολια, Ο καθε ενας μας καταθετει τοις αποψεις του δηνει τοις πληροφοριες του κ κανη κ την πλακα του.
κατοπιν αδειας του DOCTOR ανεβαζω 1 φωτο ειναι τα 3 μωρα τα δεξια, που ειχε στο κρεβατι
Αυριο εχει την τημιτικη του κ θα πεσουν πολλες κ σεξυ foto καθως κ το μωρο μου που τωρα το σακατευη αλλος κ εγω τα βραδυα δεν κοιμαμαι :dancing:

Δεν τα προλαβα αυτα ηρθα αργα.Την επομενη ομως???Τακη ξερεις εσυ

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πατταγιαααααααααααααααα

Δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια βρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα???

Ειναι να μην πας εκει...Αμα πας...γαμησετα!!!!!
δεν εισαι μονος συντροφε,κουραγιο :sunglasses:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ανεβασα μια ωραια φοτο τον δοκτορα με 3 ωραια μωρα και διαγραφτικε.
μπωρει καπιοσ να μου πει γιατι? :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τωρα και κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση.
Λετε οτι ειναι αηδιαστικη ή ενοχλητικη η εικονα των 60+ κοιλαραδων που γυρνανε χερακι χερακι με Ταυλανδες μικρουλες στη Πατταγια.
Συμφωνω.
Αλλα πεστε μου αν δεν ειναι θλιβερο το θεαμα των 30ρηδων κατα τα αλλα μια χαρα αντρων που πηγαινουνε συνεχεια στη Πατταγια για να πηδηξουν επειδη δεν μπορουν να βρουνε- κανουνε μια σχεση της προκοπης στη χωρα τους.
Οσο για τους φιλους που ειναι απο επαρχια τωρα τι να πω, στην αρχη τα χωνανε στις Βουλγαρες, θυμιθειτε τις περιφημες επιγραφες ¨προσεχως Βουλγαρες¨, τωρα εξελιχθηκαν και τα χωνουν και στις Ταυλανδεζες.
Μα ημαρτον ρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα στη χωρα μας;
Φανταστειτε να δει κανας δημοσιογραφος το σαιτ τι κραξιμο θα πεσει.
Αλλα μη με λαβετε και πολυ στα σοβαρα υποψιν σας μαλλον παραμεγαλωσα.

Σιγά μη κατηγορούμε τους εαυτούς μας επειδή οι καριόλες ντόπιες κυκλοφορούνε όλη μέρα με την ξινίλα στη μούρη για μεικαπ.

Βλέπω πολλές φορές ασιάτισες στα μαγαζιά του κέντρου. Και μόνο που τις βλέπεις σου ανεβαίνει η διάθεση. Και μετά βλέπεις και τις φασόλες κάριες δίπλα τους που κάνουν σα γριές μάγισσες.

Οι δημοσιογράφοι να κράξουν τα "γυναικεία περιοδικά" που και όσους γράφουν εκεί που έκαναν τις ντόπιες ακόμα χειρότερες.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερίζω άπαντες αρχίζω και μετράω μαζί με το George 17 και σήμερα :smitten:

Stories

Νέο!

Stories