takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
takis loutraki,παρακαλώ να μην ποστάρεις ερασιτεχνικό υλικό..
Ευχαριστώ
ΟΚ Φιλαρα ποσταρε κατι δικο σου επαγκελματικο οχι κατι ΞΕΝΟ πιστευω να καταλαβες
takis loutraki,παρακαλώ να μην ποστάρεις ερασιτεχνικό υλικό..
Ευχαριστώ
ΟΚ Φιλαρα ποσταρε κατι δικο σου επαγκελματικο οχι κατι ΞΕΝΟ πιστευω να καταλαβες
]
Σαχλαμάρες. Στο πρώτο τουρίστες πηγαίνουν αγεληδόν με γκρούπ. Κάτι προσπάθησαν να καταλάβουν αλλά ...δεν.
Στο δεύτερο η πολύ καλή κατά τα άλλα ΕΧ (lifo) είναι φανερό ότι ΔΕΝ έχει πάει στην χώρα. Βέβαια έχει απόλυτα δίκιο στην §4 του άρθρου της. H επόμενη ανταποκρισή της, αφού θα έχει επισκεφτεί την χώρα πιστεύω ότι θάναι σαφώς διαφορετική, ιδίως αν διαβάσει όλο το θρεντ ;).
Εγώ αγαπητέ θα ποσταρω σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ..δηλ.... όπως ακριβώς πρέπει και εσύ.ΟΚ Φιλαρα ποσταρε κατι δικο σου επαγκελματικο οχι κατι ΞΕΝΟ πιστευω να καταλαβες
Σαχλαμάρες. Στο πρώτο τουρίστες πηγαίνουν αγεληδόν με γκρούπ. Κάτι προσπάθησαν να καταλάβουν αλλά ...δεν.
Στο δεύτερο η πολύ καλή κατά τα άλλα ΕΧ (lifo) είναι φανερό ότι ΔΕΝ έχει πάει στην χώρα. Βέβαια έχει απόλυτα δίκιο στην §4 του άρθρου της. H επόμενη ανταποκρισή της, αφού θα έχει επισκεφτεί την χώρα πιστεύω ότι θάναι σαφώς διαφορετική, ιδίως αν διαβάσει όλο το θρεντ ;).
Πεφτει τηλ απο φιλες και να το gfe... το βρηκα ;)οι φιλες του gfe ηταν εκει μονες τους, το gfe αφαντο.
καλυτερα σκεφτηκα να ξεκοψω κιολας, αμ δε... συνεχιζεται.
Σε εφχαριστω πολυ.προβλεπω ηρεμες διακοπες.Και οπως μου ειπε ενας φιλος,εχει παρα πολλες Σουιδεζες ετοιμες για σκισιμο.Sa wat dee-khrap συντροφε.
Το Κο-Λάντα ήταν κάποτε ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Παραμένει αρκετά ήσυχο ακόμη.
Από σεξ σκηνή καλύτερα να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχει τπτ.
Μπορείς βέβαια να βρεις από το Τράνγκ απέναντι.
Για περισσότερα στείλε πμ
Για Σουηδέζες δεν ξέρω, αλλά αν βρεις 3 γαλλίδες (Φαμπιαν, Φιλομέν και Πενελόπ) δώστους χαιρετίσματα από μένα.Και οπως μου ειπε ενας φιλος,εχει παρα πολλες Σουιδεζες ετοιμες για σκισιμο.
δεν εγινε ετσι,Πεφτει τηλ απο φιλες και να το gfe... το βρηκα ;)
φιλε ειναι με συνδρομη μηνιαια, δωσε visa or amexKαι μετά;