Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
]
Σαχλαμάρες. Στο πρώτο τουρίστες πηγαίνουν αγεληδόν με γκρούπ. Κάτι προσπάθησαν να καταλάβουν αλλά ...δεν.
Στο δεύτερο η πολύ καλή κατά τα άλλα ΕΧ (lifo) είναι φανερό ότι ΔΕΝ έχει πάει στην χώρα. Βέβαια έχει απόλυτα δίκιο στην §4 του άρθρου της. H επόμενη ανταποκρισή της, αφού θα έχει επισκεφτεί την χώρα πιστεύω ότι θάναι σαφώς διαφορετική, ιδίως αν διαβάσει όλο το θρεντ  ;).

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ΟΚ  Φιλαρα ποσταρε κατι δικο σου επαγκελματικο οχι κατι ΞΕΝΟ πιστευω να καταλαβες
Εγώ αγαπητέ θα ποσταρω σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ..δηλ.... όπως ακριβώς πρέπει και εσύ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο γευματακι ,παλι μετα απο μαλωμα με το gfe, ξεκιναω κατα τις 8 για club boesche agogo
δεν ειχα σκοπο για ψωνισμα,heineken χαλαρα, οι μπυρες με πανε μια μια, την μια μερα heineken την αλλη singha.
κατα τις 11 σφαιρα στο λουσιφερ, στις 11 βγαινει για πρωτη φορα το συγκροτημα,στο δρομο σκεφτηκα να κατρακυλησω παλι σε gfe φαση αλλα κρατηθηκα.στο λουσιφερ τιποτα το αξιολογο,ο νομος του μερφι παλι,οταν εισαι μονος σχετικη ξεραιλα. δυο φατσουλες που ειχα σταμπαρει απο προηγουμενη φορα τωρα δεν μου δωσανε καμια σημασια. (νομος μερφι)
οσο περναγε η ωρα και γεμιζε η ντισκο τιποτα το αξιολογο.
κανω δυο βολτες μεσα στο μαγαζι, στεκομαι στα γνωστα "περασματα", τζιφος.
οι φιλες του gfe ηταν εκει μονες τους, το gfe αφαντο.
καλυτερα σκεφτηκα να ξεκοψω κιολας, αμ δε...  συνεχιζεται.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σαχλαμάρες. Στο πρώτο τουρίστες πηγαίνουν αγεληδόν με γκρούπ. Κάτι προσπάθησαν να καταλάβουν αλλά ...δεν.
Στο δεύτερο η πολύ καλή κατά τα άλλα ΕΧ (lifo) είναι φανερό ότι ΔΕΝ έχει πάει στην χώρα. Βέβαια έχει απόλυτα δίκιο στην §4 του άρθρου της. H επόμενη ανταποκρισή της, αφού θα έχει επισκεφτεί την χώρα πιστεύω ότι θάναι σαφώς διαφορετική, ιδίως αν διαβάσει όλο το θρεντ  ;).

αγαπητε φον τα λινκς αυτα ειναι απλα μια διαφορετικη προσεγγιση και αντιληψη εν σχεση με τις δικες μας εμπειριες, πως δεν ειναι κατι ουσιαστικο σιγουρα δεν ειναι.
ιδιως στο πρωτο που ο αλλoς δεν ηξερε τι του εφταιγε απο την στιγμη που πηγε μαζι με την γυναικα του.  :2funny: :2funny: :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι φιλες του gfe ηταν εκει μονες τους, το gfe αφαντο.
καλυτερα σκεφτηκα να ξεκοψω κιολας, αμ δε...  συνεχιζεται.
Πεφτει τηλ απο φιλες και να το gfe... το βρηκα ;)
Πηρα και τη visa σημερα και μενουν μονο να περασουν οι μερες ετσι doc?????

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Sa wat dee-khrap συντροφε.
     Το Κο-Λάντα ήταν κάποτε ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Παραμένει αρκετά ήσυχο ακόμη.
Από σεξ σκηνή καλύτερα να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχει τπτ.
Μπορείς βέβαια να βρεις από το Τράνγκ απέναντι.
Για περισσότερα στείλε πμ
Σε εφχαριστω πολυ.προβλεπω ηρεμες διακοπες.Και οπως μου ειπε ενας φιλος,εχει παρα πολλες Σουιδεζες ετοιμες για σκισιμο.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ανατρίχιασα και μόνο στην σκέψη...

Θα πας Ταϋλάνδη και θα πας με Σουιδέζες?

Κάτσε δυο μέρες Bangkok δοκίμασε 2-3 κοπέλες και την καλύτερη πάρτην μαζί σου... ε όχι να πας και με σουιδέζες στην Ταϋλάνδη!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και οπως μου ειπε ενας φιλος,εχει παρα πολλες Σουιδεζες ετοιμες για σκισιμο.
Για Σουηδέζες δεν ξέρω, αλλά αν βρεις 3 γαλλίδες (Φαμπιαν, Φιλομέν και Πενελόπ) δώστους χαιρετίσματα από μένα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χτες είχα πολλά τρεχάματα και δε βρήκα χρόνο να μπω. Χρόνια πολλά σε κάθε Νίκο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πεφτει τηλ απο φιλες και να το gfe... το βρηκα ;)
δεν εγινε ετσι,
πλησιαζω για λιγο τις φιλες του gfe ,μιλαμε για λιγο χορευουμε και την κανω, χρυσος κανονας,αν δεν εχεις σκοπο να "ψωνισεις" κατι δεν καθεσαι διπλα του πολυ ωρα γιατι του κανεις χαλαστρα, η πειρα μου αυτο μου ελεγε για τα freelancer και απομακρυνθηκα.
σκεφτηκα σε καποια στιγμη να την πεσω αλλα μαλλον την χυλοπιτα την ειχα σιγουρη, γιατι ειπαμε συνηθως δεν πανε με αντρα που ειχε η φιλη τους, ασε που θα γινομουν και ρομπα και στο gfe, επισης ειχα πολλες μερες ακομα για να φυγω και το gfe θα το χρειαζομουν σιγουρα.
επισης εβρισα απο μεσα μου τον ζαιτσικ γιατι θα καθυστερουσε να ερθει ταιλανδη, αν εχεις ενα φιλο αλλιως παιζεις, τεσπα.
οι φιλες του gfe θα ελεγα αξιαγαμητες για τα γουστα μου, 1.55 η ψηλοτερη η gi ηταν κοντη τσαχπινα και συνεχεια μιλουσε και γελουσε,ειχε καμπυλες πολυ καλες, σορτσακι τζιν μικρο ξεσκισμενο με κοκκινο τριγωνακι απο πισω και μπροστα φυσικες βυζαρες και φατσα αρκετα καλη, καταγωγη απο πολη κοντα στο μπουλι λαμ, την αλλη την λεγανε tap ti, αν θυμαμαι καλα, ηταν απο την τσιανγκ μαι27 χρονων χωρισμενη με ενα αγορι (πρωτοτυπο). συνεχιζω

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πω πω ξεραιλα στο φορουμ, τι εγινε , φυγατε ολοι για κατω? συνεχιζω,
την tap ti την θυμομουν και απο τα προηγουμενα ταξιδια, ειχε ωραια φατσουλα και μαλλακι, ηταν η γειτονισα της διπλανης πορτας που θες να γαμησεις.
φορουσε φουστανακι βλαχικο και παπουτσακι αδιαφορο, αντισεξουαλικα ντυμενη αλλα ειχε μια φατσα που σου ελεγε "γαμησε με και δεν θα χασεις", με εβλεπε και περιεργα, αγριεμενα θα λεγα,αυτη ισως να με επαιρνε αλλα σεβαστηκα τους αγραφους νομους της ταιλανδης και κρατηθηκα.
ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι κανει στο κρεβατι, μετα απο μερες παροτρυνα τον συντροφο Prho να την πηδηξει για να μου φυγει η περιεργεια αλλα αυτος εκανε καριερα στο boesche.
ξεραιλα τριγυρω, μια πωλητρια που χορευε διπλα μου με ειχε κλασμενο, κανω παλι βολτα , στεκομαι στα σκαλακια και μπροστα μου βλεπω πολυ κοντη με ωραια heels...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλά, θα πω εγώ μία εμπειρία μου από την πρωτεύουσα των ελεεινίδων, την αθήνα.

Λοιπόν καθόμουν κάπου στο κέντρο και έπινα καφέ και έβλεπα τις ελεεινίδες με τις ελεεινές φάτσες τους και το άδειο βλέμμα που παρέπεμπε στη μέδουσα, όταν μπήκαν μέσα τέσσερις (4) ασιάτισες και κάθησαν και πήραν τσάι.

Φυσικά αμέσως η προσοχή μου στράφηκε εκεί, και ειδικά στη μία που ήταν η πιο γλυκούλα από όλες και σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν αν είχαμε τέτοιες γυναίκες εδώ αντί για τις λάμιες. Εκεί που ήμουν βυθισμένος λοιπόν σε όμορφες σκέψεις σηκώθηκαν να φύγουν, και τότε πρόσεξα ότι αυτή που μου κέντρισε την προσοχή ήταν και η πιο κοντή.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μετά βρέθηκα περικυκλωμένος από άχαρες ψηλές ελεεινίδες με πατουσάρες σα τραβέλια που μιλάγαν σα νταλικιέρηδες και έφυγα πρωτού αρχίσω να ξερνάω τον καφέ. Δε θυμάμαι ακριβώς τι μεσολάβησα, πάντως βρέθηκα εδώ να μοιραστώ τον πόνο μου  :'(

Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω κινέζικα ή κάποια ασιατική γλώσσα τέλος πάντων. Μου είπαν (γιατί το ψιλοέψαξα) ότι χρειάζονται τουλάχιστον 5 χρόνια  :'( :'( :'(

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μήπως να το ψάξεις να παντρευτείς ταυλανδέζα και να μείνεις μόνιμα κάτω?
θα μας πουν τα παιδιά εδω. χωρίς να έχω πάει εκει κάτω με όσα διαβάζω εδω μέσα περνάει απο το μυαλό μου

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ο πιο αρμόδιος γαι να απαντήσει σε αυτό είναι ο Φαντομάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom