Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εσύ γιατί δεν τη βρίσκεις με ελεεινίδες;
Μα οχι φιλε μου εγω τη βρισκω με τις Ελληνιδες και με καθε φυλης γυναικες σε οποια χωρα παω (ενταξει ΠΟΤΕ με μαυρες).
Δεν βριζω και δεν συγκρινω καμμια γυναικα. Τις σεβομαι και τις αγαπω ολες οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα, απλως δεν μπορω να καταλαβω τι σου εχουν κανει και τις βριζεις τοσο.
Και μετα ερχεσαι και συγκρινεις μια οποιαδηποτε Ελληνιδα με μια οποιαδηποτε πουτανα (αφου πληρωνεται). Δεν νομιζεις οτι αυτα τα δυο δεν συγκρινονται;

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ουτοπικε καλημερα,
στο δευτερο οροφο του suvanarbhumi airport καπου περιπου στην μεση, υπαρχει προς την εξοδο μερος που μπορεις προμηθευτεις καρτα sim, αν και θα μπορεσεις πολυ ευκολα να βρεις και εξω στην πολη ή οπου πας. καρτες ανανεωσης προμηθευεσαι απο τα 7eleven και τα family mart. οταν καλουμε προς ελλαδα βαζουμε 00130(και το νουμερο) για υψηλη ποιοτητα κλησης αλλα με μεγαλη χρεωση, ενω μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ενναλακτικα το 00930(και το νουμερο) το οποιο εχει χρεωση μονο 7baht (ή 7 σεντς δεν θυμαμαι καλα) το λεπτο, το οποιο ειναι σαφως πολυ φθηνοτερο.

το κοστος κλησης ελληνικου νουμερου απο την ταυλανδη προς την ελλαδα ειναι περιπου 2,5 ΕΥΡΩ το λεπτο. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!
το κοστος ληψης κλησης ειναι περιπου το ιδιο, οταν καποιος σε καλει στο ελληνικο σου νουμερο !!!

το ελληνικο νουμερο οταν δεχεται εισερχομενες κλησεις δυστυχως δεν εμφανιζει παντα αναγνωριση. συν οτι τουλαχιστον με vodafone που εχω εγω ειναι για τα σκουπιδια η περιαγωγη τους.

Ευχαριστώ Mimikos!!!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και μετα ερχεσαι και συγκρινεις μια οποιαδηποτε Ελληνιδα με μια οποιαδηποτε πουτανα (αφου πληρωνεται). Δεν νομιζεις οτι αυτα τα δυο δεν συγκρινονται;
Λορδε- Λορδε σωστα ατυχης η συγκριση,η Ταυλανδεζα σου παιρνει λεφτα αλλα η ελληνιδα σου τρωει το χρονο ,τη ζωη σου την ιδια :2funny:
Πουτανα δεν ειναι μονο αυτη που παιρνει λεφτα...(μα και γιαυτο τις αγαπαμε)
Οι αρχαιοι ημων ειχαν τις εταιρες σε υψηλη θεση στην κοινωνια, μετα ηρθαν οι χριστιανοι και σε εκαναν να νιωθεις ντροπη οταν κανεις ερωτα.
-Μπορεις ασπρη φασολα να με κανεις ευτυχισμενο κατα τη συνουσια; με κερδισες.Βασικο κριτηριο σε μια υγυη σχεση νεων ανθρωπων.ειναι αυτο εφικτο;
Ναι αλλα και σπανιο :(
φιλικα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
... απλως δεν μπορω να καταλαβω τι σου εχουν κανει και τις βριζεις τοσο...

Κανείς μας δεν μπορεί να το καταλάβει...    :rolleyes:  ;)

...και πέρα από τα μακρυνά ταξίδια με σκοπό την καλοπέραση, άλλο πράγμα είναι να πας κάπου και να βγάζεις το άχτι σου στο πήδημα για λίγες ή περισσότερες μέρες, κι άλλο ή σχέση... ή η συμβίωση για μεγάλο χρόνο
Και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε με τις δικές μας, που μιλάμε την ίδια γλώσσα, μεγαλώσαμε μεσα στην ίδια κοινωνία, είμαστε απ' τα ίδια "σκ@..", δεν νομίζω ότι η Ασία και κάθε "Ασία" είναι η λύση.
Αν ήταν τόσο εύκολο θα το είχαν κάνει πολλοί...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ολοι υπέρ των σχέσεων με Ελεινίδες είναι αλλά κανένας δεν κάνει. Περίεργο  :think:

Αρκετοί σου τη λένε , Todok , αλλά να ξέρεις ότι κατά βάθος συμφωνούν μαζί σου. Απλά δε μπορούν (μάλλον δε θέλουν) να το παραδεχτούν.

Η ΄"ελπίδα" πεθαίνει τελευταία...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αν ήταν τόσο εύκολο θα το είχαν κάνει πολλοί...

αυτο που λες ηταν η πρωτη μου ερωτηση μετα το πρωτο ταξιδι μου, ελεγα καλα δεν εχουν ανακαλυψει αυτον τον "παραδεισο" ολοι οι υπολοιποι και καθονται εδω ή πως ολοι αυτοι εκει κατω δεν εχουν παντρευτει απο μια και να την εχουν φερει στην χωρα τους.
αυτα ηταν τα πρωτα μου ερωτηματα οταν πρωτογυρισα.

υστερα ομως καταλαβα αυτο που ειπες τοσο απλα.
ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
,
στο δευτερο οροφο του suvanarbhumi airport καπου περιπου στην μεση, υπαρχει προς την εξοδο μερος που μπορεις προμηθευτεις καρτα sim
θα δεις πινακιδα που την πουλανε 99 μπατ.
2ος οροφος ειναι ο οροφος που βγαινεις ,μετα τις αποσκευες, σε ζηλεουμε...

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αχ εχω αρχισει και εχω συνδρομο στερησης κωστα, καθε φορα που βλεπω μια ασιατισα στο δρομο το μυαλο μου παει στο μποεσε...και το χειροτερο ειναι οτι δεν παιζει για γεναρη κατω :( η δουλεια με στελνει σε αλλο ταξιδι.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση μου θα ηθελα να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα σε kOSTAf16,doctor,mimiko,skorpion για τα pm τους.Συνέλεξα αρκετές πληροφορίες στις 387 σελίδες για το ταξίδι και εξάλλου αυτό το φόρουμ σταθηκε  αφορμη για την τελική μου αποφαση.Με λιγα λογια ψηθηκα παραπάνω.Αναποδιά βέβαια τελευταίας στιγμής το οτι παω μόνος μου,αλλά ίσως τελικά όπως λέτε και σεις να ναι κ για καλό μου.Θα προσπαθήσω να στέλνω ανταποκρίσεις απο το μέτωπο.Σας χαιρετώ προσωρινά!!! :dancing: :dancing: :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση μου θα ηθελα να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα σε kOSTAf16,doctor,mimiko,skorpion για τα pm τους.Συνέλεξα αρκετές πληροφορίες στις 387 σελίδες για το ταξίδι και εξάλλου αυτό το φόρουμ σταθηκε  αφορμη για την τελική μου αποφαση.Με λιγα λογια ψηθηκα παραπάνω.Αναποδιά βέβαια τελευταίας στιγμής το οτι παω μόνος μου,αλλά ίσως τελικά όπως λέτε και σεις να ναι κ για καλό μου.Θα προσπαθήσω να στέλνω ανταποκρίσεις απο το μέτωπο.Σας χαιρετώ προσωρινά!!! :dancing: :dancing: :dancing:

ουτοπικε καλο ταξιδι να εχεις αυριο, την ευχη μας να εχεις.
μην ανυσηχεις που πας μονος σε καμια περιπτωση, δεν ξερω τι προγραμμα εχεις βγαλει αλλα προταση μου ειναι ξεκινα απο Πουκετ και το ξενοδοχειο του ελληνα θα σε βολεψει. Και ειμαστε κοντα σου για οποιαδηποτε διευκρινιση !!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλο ταξιδι να εχεις σε ζηλευω αλλα τι να κανω??Δεν μπορω να φυγω τωρα παλι.
Σε κανα 2 μηνες ομως???Την κανω για Πατταγια paradise!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά έφτασα Αθήνα είχα ένα ωραίο σαββατοκύριακο στην πέρδικα όπου έγινε το συμβούλιο τον σοφών είχαμε ζωντανή επηκινονια με george, mathima solfes και taki loutraki. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ να μείνω στην πεθερά και ανοίγουμε clup τον patayistas. Έχομε και e-mail  για έγραφες πληροφορίες και ότι θέλουμε στα επόμενα συμβούλια μετά της γιορτές θα το οργανώσουμε πλήρως. Αυτή την στίμη υπάρχει το e-mail.
pattayistas@hotmail.com  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση μου
η πτηση με τον ουτοπικο εφυγε κανονικα, τσεκαρισμενο..
αυτος θα εχει την περιεργεια για το "φαινομενο" ταιλανδη , και μεις την τρελλη αβασταχτη αναμονη του επομενου ταξιδιου.
καλο ταξιδι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ ακόαμ φαντάζομαι πως είναι  :(

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η ωρα τρεισιμισι, σκεφτηκα την ντισκο insomnia που ηταν after..
στην w/s παλι περιπου 4 η ωρα, τα τραβελια ηταν αγριεμενα, σε τραβαγανε συνεχως, μπαινω σε ενα 7/11 να γλυτωσω και παιρνω νερο,
ξαναβγαινω στον πεζοδρομο και βλεπω ξεμπαρκα freelancers τριγυρω , χαλια ομως, στριβω στο υψος της "marine" αριστερα και μετα απο κατι μπιλιαρδα και μια καντινα με χαμπουργκερ οπως μου ειπε ενας αγγλος, βλεπω την ινσομνια, δεν την συνιστω για διασκεδαση γενικως.
η δευτερη πραξη της αποτυχημενης βραδιας θα παιζοταν εκει, καριερα butterfly τελος.
η ινσομνια ανοιγει στις 4 και κλεινει στις 8 το πρωι, εντελως after δηλαδη, τριγυρω χαμος,αυτοσχεδια εστιατορια με σομ ταμ, ξεμπαρκες παντου αλλα αιαφορες, το ξεσκαρταρισμα της βραδιας γινεται εκει, οτι δεν ψωνιστηκε προσπαθει εκει, οι φαρανγκς πολλοι αλλα unterground φατσες και χορτατοι ολοι απο  σεξ, η μαγεια της πατταγια..
μεσα δεν ειχε ωραιες κοπελες, πιωμενες οι πιο πολλες, ισως και γιαμπα..
το καταλαβαινες απο τον τροπο που χορευαν απο τις κινησεις και απο τα γουρλωμενα ματια που ειχαν χασει το σχιστοματικο τους, δεν ειχα ξαναδει ετσι ταιλανδεζες, αλλες ηταν εκδηλωτικες πολυ αλλα αδιαφορες και ψηλες.
το μαγαζι γεματο και μικρο, παιρνω heineken και μπαινω στο ρυθμο του μαγαζιου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιρνω heineken και μπαινω στο ρυθμο του μαγαζιου.
βλεπω διπλα μου φατσουλα γνωστη απο το λουσιφερ απο παλια, μου ειχε ριξει δυο φορες χυλοπιττα, τωρα ηταν στην αγκαλια ενος νταγλαρα χεβιμεταλα με κοτσιδα ala vonmakoulis.
μετα απο τσεκαρισμα γυρω κατεληξα στο συμπερασμα οτι η ινσομνια ηταν μουφα γενικως και δεν αξιζε.
απεναντι ηταν μια κοπελα απο το boesche μαλλον ντοπαρισμενη, με ειχε κλασει τον ιουλιο, ηταν ομως κουκλα και τη ρωτησα πως τη λενε,(χεστηκα πως τη λενε) γυρισε το κεφαλι αλλου χωρις να μιλησει, αλλη ξενερα..
εκει που ημουν ετοιμος να φυγω, το ανεβαλα ομως συνεχως και αυτο ειναι το μυστηριο με την πατταγια οτι θες συνεχεια να μαμας, ειχαν περασει 15 μερες ξεσαλωματος και 12 ωρες απο τον προηγουμενο πετυχημενο μαραθωνιο αλλα η θεληση μεγαλη, λες και ειχα να το κανω μηνες, τεσπα.
πριν λιγο ειχα σταμπαρει μια μικρη με ασπρο παντελονι και κορδελα στα μαλλια που χορευε, λεω απο μεσα μου ας τελειωσει το μαρτυριο να φυγω,
pem τη λεγανε και ηταν απο το μπουλι λαμ (πρωτοτυπο), παιρνουμε το πρωτο ταξι απο τα γνωστα της πατταγια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιρνουμε το πρωτο ταξι απο τα γνωστα της πατταγια.
παλι στο δωματιο παλι μπανιο παλι το trace και ερχεται  και η pem, πολυ θερμη αρχιζει να με φιλαει, αλλα η τελειωτικη ξενερα ηρθε γρηγορα,
τα μαλλια της μυριζαν τσιγαριλα και η ανασα της αλκοολ, τελος σκεφτηκα,αρκετα προσπαθησα.
μετα απο ενα πολυ συντομο cif  και 500 μπατ αργοτερα εφυγε και επεσα να κοιμηθω,
μετα απο λιγο ηρθε το μηνυμα απο την ταιλανδεζικη εταιρια κινητης οτι ο αριθμος που καλουσα ηταν διαθεσιμος.
δυο ωρες υπνος και ξανα τηλεφωνο ως οτου ηρθε στην πισινα το gfe  για να πεσει η αυλαια butterfly  οριστικα.
δεν ειχα κουραγιο για τιποτα αλλο.
τα μονα θετικα ηταν το hell club και η  am, ολα τα αλλα καταστροφη..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
bar malibu γωνια soi yamato- 2 road