You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ετσι ελεγα και γω πριν δεκα μηνες, αλλα δεν φανταζομουν οτι καθε δυο μηνες θα ελεγα το ιδιοΣου-Κου και έφυγα!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Kαλησπερα σε ολους.Διαβαζοντας το φορουμ (οχι ολο βεβαια) επαθα πλακα! Εχω ριξει πολυ γελιο,παιδια εισται απιστευτοι,συνεχιστε να δινετε μαχες! Και εγω συμπολεμιστης σας ειμαι αλλα πιο πολυ φυσιολατρεις που λετε και εσεις,προτιμω να βγαζω gfe σε καθε μερος που ειμαι.Περσυ ημουν για 1 μηνα στην Ταιλανδη(και γευτηκα απο πατπονγκ-παταγια-πουκετ), 26 Ιανουαριου θα ξαναφυγω(πιθανοτατα μονος) για 38 μερες,σημερα πηρα τα εισητηρια με egypt air,σε τιμη αρκετα καλη 570.Φετος θα ανεβω βορρα μιας και δεν πηγα,ισως παω καμια 10αρια μερες βιετναμ και στην συνεχεια θα κινηθω μεταξυ Σαμουι-κο πα γκαν- κο ταο.Οποιος συμπολεμιστης ειναι να παει εκεινο το διαστημα ας στειλει πμ μπας και δωσουμε καμοια μαχη.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα σου αρεσει σιγουρα, αλλα δυο μηνες τουρισμος ειναι υπερβολη, εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ενα "αγωνιστικο δεκαημερο" καθε δυο μηνες ειναι οτι πρεπειΛετε να μου αρέσει τόσο πολύ και να αδειάσω τη μπανκα?Να κατσω 2 μήνες?είδομεν...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θα σου αρεσει σιγουρα, αλλα δυο μηνες τουρισμος ειναι υπερβολη, εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ενα "αγωνιστικο δεκαημερο" καθε δυο μηνες ειναι οτι πρεπει
δεν εχεις αδικο σε αυτο, οντως οταν καθεσαι παραπανω εχεις το θεμα μετα μολις επιστρεψεις να ξαναπροσαρμοστεις στην καθημερινοτητα. ενω το δεκαημερο ειναι ενα ευχαριστο διαλλειμα. εγω αυτο που λεω και ευχομαι ειναι να ειμαστε καλα και να μπορουμε να πηγαινουμε !!! ειτε για 10 μερες , ειτε για 20 , ειτε για πολυ πολυ καιρο !!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στην Ελλάδα εννοείς ?θα σου αρεσει σιγουρα, αλλα δυο μηνες τουρισμος ειναι υπερβολη, εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ενα "αγωνιστικο δεκαημερο" καθε δυο μηνες ειναι οτι πρεπει
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Μετά βρέθηκα περικυκλωμένος από άχαρες ψηλές ελεεινίδες με πατουσάρες σα τραβέλια που μιλάγαν σα νταλικιέρηδες και έφυγα πρωτού αρχίσω να ξερνάω τον καφέ. Δε θυμάμαι ακριβώς τι μεσολάβησα, πάντως βρέθηκα εδώ να μοιραστώ τον πόνο μου :'(
Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω κινέζικα ή κάποια ασιατική γλώσσα τέλος πάντων. Μου είπαν (γιατί το ψιλοέψαξα) ότι χρειάζονται τουλάχιστον 5 χρόνια :'( :'( :'(
Τελικα δεν μας ειπες χωρισμενος εισαι ή εφαγες στραπατσο και τα εχεις με τις Ελληνιδες; ;)
Επειδή εγω το είπα αυτό πες μου το τηλέφωνο της φίλης σου γιατί είναι ΘΕΑΟπως ανεφερε και καποιος αλλος συναγωνιστης,η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο...Για καποιον μπορει να φαινεται ασχημη αλλα για καποιον αλλον μπορει να ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ...
θα σου αρεσει σιγουρα, αλλα δυο μηνες τουρισμος ειναι υπερβολη, εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ενα "αγωνιστικο δεκαημερο" καθε δυο μηνες ειναι οτι πρεπει
Θα είμαι σε θέση να απαντησω στην επιστροφή,αν και ευελπιστώ να γραφω και απο κατω(αν μπορεσω να βρω τα ελληνικα)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ειπαμε, δεξι κλικ στο εικονιδιο της γλωσσας και αριστερο στα settings, στο παραθυρο που ανοιγει κανεις add και επιλεγεις την greek. κλικ στο οκ και κλεινει τπ παραθυρο.Θα είμαι σε θέση να απαντησω στην επιστροφή,αν και ευελπιστώ να γραφω και απο κατω(αν μπορεσω να βρω τα ελληνικα)
αριστερο κλικ στο εικονιδιο της γλωσσας και επιλογη την greek. ετοιμος.
ουτοπικε καλα να περασεις, λιγο η πολυ η ταιλανδη ειναι υπεροχη.
απλα στις πολλες μερες πρεπει να κανεις καποια κατανομη δυναμεων και χρηματων, η ελλειψη θερμιδων στην τροφη ειναι καταλυτικη.
εγω καθιερωνω max 10 μερες, στις 10 μερες ξεσκιζεσαι κυριολεκτικως, δεν προλαβαινεις να τα "παιξεις". κρατα τη σημαια ψηλα.
λες να σε πετυχω κατω? θα τα λεμε με πμ
Τελικα δεν μας ειπες χωρισμενος εισαι ή εφαγες στραπατσο και τα εχεις με τις Ελληνιδες; ;)
Εσύ γιατί δεν τη βρίσκεις με ελεεινίδες;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ειχε λιγο μεγαλο κωλο αλλα στρωτο,φατσουλα αρκετα καλη (ο πιπινομανιακ δεν τη γαμαγε με τιποτα)και μπροστα μου βλεπω πολυ κοντη με ωραια heels...
τα μαλλια της μπροστα κοτσιδακια κολλημενα στο κεφαλι,γενικα καλη, την πλευριζω ειχε προχωρησει και η ωρα, μιλαμε λιγο ολα καλα.
μετα απο λιγο φευγουμε παρεα, στο δρομο στροφαρω αναποδα παιρνω τηλ. το gfe αλλα δεν το σηκωνει, συνεχιζουμε, την λεγανε naa στο δρομο δεν θυμαμαι αν την κερασα κατσαριδουλες,πριν μπουμε στο ξενοδοχειο μου λεει οτι ηταν χωρισμενη και ειχε και παιδι ο αντρας της ηταν τεμπελης και μεθυστακας .
η πρωτη ξενερα ειχε ερθει,ευτυχως απο το λουσιφερ ειχα τσεκαρει την κοιλια της και ηταν οκ.
σκεφτηκα να παρω τηλ. το gfe και να το βρισω που με ειχε αφησει να κανω καριερα butterfly ενω δεν ειχα καμια ορεξη στο ταξιδι αυτο για τετοια καριερα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δε γαμιεται λεω απο μεσα μου, ας τη δοκιμασω, ποτε δεν ξερεις ισως βρω τον παλιο μου καλο εαυτο των προηγουμενων ταξιδιων.ενω δεν ειχα καμια ορεξη στο ταξιδι αυτο για τετοια καριερα.
ματαια ομως, η πορεια μου τον νοεμβρη ηταν προδιαγεγραμμενη, θα αρχιζα και θα τελειωνα με gfe.
τι διαολο, μαγια μου ειχε κανει το gfe? φαντομα παρε θεση, κανουν οι ταιλανδεζες μαγια?
με τη naa στο δωματιο λοιπον, καλη ηταν φιλικη λιγα αγγλικα αλλα προσπαθουσε, κανω μπανιο και ξαπλωνω, πιανω τηλεκοντρολ και βαζω trace, η rihanna τραγουδουσε "pls dont stop the music", αμεσως ηρθε στο μυαλο το gfe που δυναμωνε τον ηχο επειδη ηξερε οτι μαρεσει το τραγουδι, οχι η rihanna. δεν ηταν ομως εκει.
ερχεται και η naa τυλιγμενη με πετσετα, ξαπλωνει χωρις να βγαλει πετσετα, δευτερη ξενερα, αρχιζει να με χαιδευει λιγο χωρις να βγαλει πετσετα, υπηρξε "ανταποκριση", ενταξει σκεφτομαι, καλα παμε.
οταν ομως με εβαλε στο στομα της η πιπα της ηταν τοσο αγαρμπη και νευρικη που η πτωση του ραιχ ηταν σιγουρη, και εγενετο.
αντε τωρα να της εξηγησεις, της λεω, "slow and relax".
δεν ξερω αν και τι καταλαβε, αλλα μετα απο δεκα λεπτα που ξαναπροσπαθησε καταλαβα οτι δεν ειχε καταλαβει τιποτα.
μετα απο λιγο μου λεει το θεεικο, "i can not make you happy, i want to go".
δεν αντεδρασα, υπεκυψα στη μοιρα μου, και η μοιρα μου ηταν gfe.
εφυγε η naa, η ωρα τρεισιμισι, σκεφτηκα την ντισκο insomnia που ηταν after..
Καρτα sms αγοραζω απο αεροδρομιο?
Sim* ηθελα να πω
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δε γαμιεται λεω απο μεσα μου, ας τη δοκιμασω, ποτε δεν ξερεις ισως βρω τον παλιο μου καλο εαυτο των προηγουμενων ταξιδιων.
ματαια ομως, η πορεια μου τον νοεμβρη ηταν προδιαγεγραμμενη, θα αρχιζα και θα τελειωνα με gfe.
τι διαολο, μαγια μου ειχε κανει το gfe? φαντομα παρε θεση, κανουν οι ταιλανδεζες μαγια?
εχω ακουσει απο πολλους οτι οι ταυλανδεζες κανουν καποιο ειδος "μαγειας" σε farangs που θελουν να κρατησουν κοντα τους, οι ταυλανδοι σαν λαος απο οτι ξερω πιστευουν παρα πολυ στην μοιρα, ειναι προληπτικοι σε απιστευτο βαθμο και ειναι κομματι της κουλτουρας τους η "μαγεια".
Σε πολλα σαϊτ παλιοτερα ειχα διαβασει συστασεις που καναν οι παλιοτεροι στους νεοτερους να μην δινουμε προσωπικα στοιχεια στις ταυλανδεζες, οπως π.χ. το πραγματικο μας ονομα, το μερος που μενουμε, καποια φωτο μαζι της και οτιδηποτε αλλο στο οποιο θα μπορουσε να εστιασει.
τωρα αν με ρωτησετε αν τα πιστευω αυτα θα σας απαντησω οτι ΟΧΙ δεν τα πιστευω αλλα φροντιζω ομως να προφυλασω τον εαυτο μου !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Καρτα sim αγοραζω απο αεροδρομιο?
ουτοπικε καλημερα,
στο δευτερο οροφο του suvanarbhumi airport καπου περιπου στην μεση, υπαρχει προς την εξοδο μερος που μπορεις προμηθευτεις καρτα sim, αν και θα μπορεσεις πολυ ευκολα να βρεις και εξω στην πολη ή οπου πας. καρτες ανανεωσης προμηθευεσαι απο τα 7eleven και τα family mart. οταν καλουμε προς ελλαδα βαζουμε 00130(και το νουμερο) για υψηλη ποιοτητα κλησης αλλα με μεγαλη χρεωση, ενω μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ενναλακτικα το 00930(και το νουμερο) το οποιο εχει χρεωση μονο 7baht (ή 7 σεντς δεν θυμαμαι καλα) το λεπτο, το οποιο ειναι σαφως πολυ φθηνοτερο.
το κοστος κλησης ελληνικου νουμερου απο την ταυλανδη προς την ελλαδα ειναι περιπου 2,5 ΕΥΡΩ το λεπτο. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!
το κοστος ληψης κλησης ειναι περιπου το ιδιο, οταν καποιος σε καλει στο ελληνικο σου νουμερο !!!
το ελληνικο νουμερο οταν δεχεται εισερχομενες κλησεις δυστυχως δεν εμφανιζει παντα αναγνωριση. συν οτι τουλαχιστον με vodafone που εχω εγω ειναι για τα σκουπιδια η περιαγωγη τους.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
mimiko ακους? που χαθηκες ρε, ουτε στο yahoo σε βρισκω ουτε sto skype.
τα ακουω αγαπητε μου φιλε!!!
γκαντεμια δεν θα το ελεγα, απλα σκεψου οτι και εσυ ησουν επηρεασμενος απο το gfe και δεν μπορεσες να λειτουργησεις ως butterfly καριεριστας, δεν ειναι διακοπτης να τον ανοιγοκλεινουμε το gfe με το butterfly, οταν εισαι επηρεασμενος θελεις το χρονο σου για να ανακτησεις τον ειρμο σου σε butterfly καριεριστα!!! αν και στην τελικη ισως δεν ηταν αυτο που ηθελες καταβαθως να κανεις, δηλαδη τον butterfly αλλα να συνεχισεις να βιωνεις το gfe !!!
θα επανελθω με δικη μου σχετικη ιστορια.