Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερίζω από Μπανγκοκ.Thai αψογη εταιρία πολύ άνετο ταξιδι.Αεροδρόμιο Μπανγκοκ πολύ μπουρδέλο!!!1 και μιση ωρα στην ουρα για τον ελεγχο διαβατηριων!Ταξι για κέντρο Μπανγκοκ 330 baht και μια ωρα διαδρομή λόγω κίνησης.Καιρός ζεστός με υγρασία.Ειμαι ξενοδοχείο τωρα μετά από μια πρώτη αναγνωριστικη βόλτα στη nana plaza.Υπναρακι για να παρω δυναμεις για την πρώτη νύκτα.Τα λέμε....

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κωστα εκτιμω την ειλικρινεια σου αλλα ολα που περιγραφεις λεγεται διασκεδαση? και μαλιστα διασκεδαση που απαιτει να πληρωσεις λεφτα και να μπεις στον κοπο να κανεις ενα τοσο μακρινο ταξιδι? ασε που φασκεις και αντιφασκεις, πριν λιγες σελιδες εγραφες οτι το Hell club ηταν τελειως μαπα και εκλαιγες τα 3700 Μπαχτ που πληρωσες και μολις πριν 2 ποστ εγραψες οτι ηταν ενα απο τα θετικα.  :idiot:

Ο Ουτοπικος λεει οτι κανει ζεστη?...που να ερθεις φιλε μου σε 3 μηνακια να δεις τι γινεται. Δροσουλα εχει τωρα!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερίζω από Μπανγκοκ.Thai αψογη εταιρία πολύ άνετο ταξιδι.Αεροδρόμιο Μπανγκοκ πολύ μπουρδέλο!!!1 και μιση ωρα στην ουρα για τον ελεγχο διαβατηριων!Ταξι για κέντρο Μπανγκοκ 330 baht και μια ωρα διαδρομή λόγω κίνησης.Καιρός ζεστός με υγρασία.Ειμαι ξενοδοχείο τωρα μετά από μια πρώτη αναγνωριστικη βόλτα στη nana plaza.Υπναρακι για να παρω δυναμεις για την πρώτη νύκτα.Τα λέμε....

Θα τα συνηθίσεις όλα...

Καλά να περάσεις!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλα ολα που περιγραφεις λεγεται διασκεδαση?
καλα εσυ πρεπει να εχεις αυταπατες για το τι κανουν οσοι πανε ταιλανδη,
η απλα με θεωρεις μυγα μες το γαλα,
μηπως οι αλλοι πανε αγιουταγια και χαλαρωνουν?
εγω στην rayong μια φιλησυχη πολη δεν ειδα κανεναν ξενο, γιατι απλα δεν ειχε soi 6 και bangla.
ακομα και οσοι πανε με τις γυναικες τους λοξοκοιτανε τις ταιλανδεζες ετοιμοι να τις κατασπαραξουν, και σιγουρα δεν χανουν ευκαιρια για ενα πονηρο μασαζ.
το hell club ειναι θετικα πρωτογνωρη σεξουαλικη εμπειρια, αλλα κλαιω τα μπατ λογω μετριας εμφανισης γυναικων και κακου χωρου.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πασο, σε 20 χρονια θα καταλαβω και γω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πασο, σε 20 χρονια θα καταλαβω και γω

δεν εχουν σημασια τα χρονια αλλα η παρατηρητικοτητα πιστευω.
και στο συγκεκριμενο θεμα ποιο πολυ το να ξερεις τι ζητας απο το μερος.
αλλοι θελουν αγιουβερδα και χαλαρωση, αλλοι θελουν την walking street της πατταγιας, αλλοι θελουν το χαος της μπανγκοκ, αλλοι θελουν την bangla του πουκετ, αλλοι θελουν τα θαλασσια σπορ, αλλοι θελουν να γνωρισουν την χωρα, και αλλοι τα θελουν ολα αυτα μαζι.
σιγουρα ολοι που κανουν αυτο το ταξιδι κατι θελουν.

το οτι μπορει ενα βραδυ στην πατταγια να σου βγει αποτυχημενο οντως μπορει να γινει αυτο, οπως και σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου τιποτα ποτε δεν ειναι δεδομενο.
το οτι εμενα προσωπικα δεν με ξετρελαινει η πατταγια και δεν ειναι η νουμερο ενα προτιμηση μου δεν σημαινει οτι ο ΚωσταςΦ16 που την προτιμαει εχει διαφορετικους στοχους απο μενα κατα κυριο λογο!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πραγματικά , η πατάγια είναι στιγματισμένη. Λες και αυτός που πάει Πούκετ ή κάπου αλλού δεν πάει για σεξοτουρισμό αλλά για κάτι άλλο  :2funny:

Από μένα ένα μπράβο σε ΚώσταΦ16 και Μιμίκο που είναι ειλικρινής (δεν εννοώ ότι άλλοι δεν είναι,μην πέσετε να με φάτε).

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πραγματικά , η πατάγια είναι στιγματισμένη. Λες και αυτός που πάει Πούκετ ή κάπου αλλού δεν πάει για σεξοτουρισμό αλλά για κάτι άλλο  :2funny:
Υποπεφτεις στο ιδιο ατοπημα που επεσε και ο Κωστας προηγουμενως οταν μιλησε περι Rayong και νομιζε ατυχως οτι τα 14 εκατομμυρια των τουριστων μαζευονται εξ'ολοκληρου στις 4-5 πουτανοπιατσες. Βγαινουμε εκτος θεματος βεβαια, εγω εξαρχης αλλο ηθελα να πω αλλα μιας και το ανεφερες να το ξαναπουμε για χιλιοστη φορα μιας και ακομη δεν εχει εμπεδοθει.
Αυτοι που πανε Παταγια πανε μονο, ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για σεξοτουρισμο. Αυτοι που πανε και αλλου εχουν χιλιους δυο λογους που το κανουν και ναι μπορει να συμπεριλαμβανει και το σεξοτουρισμο αλλα σπανιως αυτος ειναι ο μοναδικος λογος.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ωραία όλα αυτά. Ολοι αυτοί οι Ελληνες που ξέρω πάνε και για άλλα πράγματα(!!!). Θα ήθελα να δω αν απαγορεύσουν (πραγματικά) την πορνεία στη Ταϋλάνδη πόσοι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Βάση των λεγόμενων σου όχι και πολύ λιγότεροι , σωστά ;
Για μένα αυτοί που λένε ότι πάνε για άλλα (ή και για άλλα) πράγματα δεν με πείθουν (ίσως ο Λόρδος και ο Βον, αλλά αυτοί είναι άλλη περίπτωση,έχουν γυρίσει όλη την υφήλιο). Τέλος πάντων , καθένας έχει τις απόψεις του.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ωραία όλα αυτά. Ολοι αυτοί οι Ελληνες που ξέρω πάνε και για άλλα πράγματα(!!!). Θα ήθελα να δω αν απαγορεύσουν (πραγματικά) την πορνεία στη Ταϋλάνδη πόσοι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Βάση των λεγόμενων σου όχι και πολύ λιγότεροι , σωστά ;
Για μένα αυτοί που λένε ότι πάνε για άλλα (ή και για άλλα) πράγματα δεν με πείθουν (ίσως ο Λόρδος και ο Βον, αλλά αυτοί είναι άλλη περίπτωση,έχουν γυρίσει όλη την υφήλιο). Τέλος πάντων , καθένας έχει τις απόψεις του.
Με το συμπαθειο μηπως κατα λαθος εννοεις τους Ελληνες που γνωρισες απο τα ? Αν βεβαια κανω λαθος συγνωμη απλα θελω να ξερω σε ποια βαση μιλαμε. Αν ισχυουν αυτα που λες πως εξηγουνται τα +7 εκατομμυρια τουριστων που πανε στο Βιετναμ που δεν προσφερει ουτε κατα διανοια τις σεξοπιατσες στυλ Παταγιας?
Αληθεια μιας το θυμηθηκα, Κωστα σιγησες τελειως με Βιετναμεζες και Καμποτζη. Τι εγινε τρομαξες με τις πρωτογονες φωτογραφιες που ανεβασα στο αλλο θρεντ?  :2funny:

Για να επιστρεψω στον Ακη, μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως φιλε το πως μπορεις και βγαζεις πορισμα για μια χωρα χωρις να εχεις καν πατησει το ποδι σου. Εδω εγω, ακομη τη μελεταω, καθημερινα μαθαινω και κατι παραπανω και συνεχεια με εκπλησσει.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δηλαδή δε μπορείς να έχεις άποψη για ένα μέρος,αν δεν έχεις πάει; (όντως δεν έχω πάει ,αχ,βαχ!) Δηλαδή άντε καλά αυτό το site , όλοι γράφουν ανακρίβειες. Τόσα sites ξένα , όλα βλακείες γράφουν; Εδω ακόμα και βιβλία έχουν γραφτεί για το θέμα. Κάνεις σα να μη γνωρίζεις πως ξεκίνησε το μεγάλο τουριστικό ρεύμα.Ξέρεις πολύ καλά ότι ξεκίνησε από την παιδεραστία (αγοράκια και κοριτσάκια).Η οποία πάλι ξεκίνησε λόγο χαμηλού βιοτικού επιπέδου (άλλο θέμα , να μη μπούμε σε αυτό).Δηλαδή από τα 14 εκατομύρια πόσοι πάνε για σεξοτουρισμό; 1 εκατομύριο; Μισό; δέκα χιλιάδες ; Μπορεί να λένε ότι πάνε και για άλλα πράγματα ,αλλά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Σιγά μη διασχίσεις τη μισή υφύλιο να δεις τις φυσικές ομορφιές. Οχι ότι δεν υπάρχουν , αλλά δεν τις μονοπολεί η Ταϋλάνδη. Το να πηγαίνει ο Γιαπωνέζος εκεί το καταλαβαίνω,αλλά ο Ευρωπαίος;Ο Αμερικάνος;
Τέλος πάντων , εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν σταματούσε ο σεξοτουρισμός όχι μόνο η Πατάγια αλλά και άλλες πόλεις θα άδειαζαν από τουρίστες.
Πάλι διαφωνούμε , ελπίζω να βρεθούν και θέματα όπου θα συμφωνούμε  ;)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια πεντε εκ.τουριστες περσι περασαν απο πατταγια,και ενας εγω :rockon:
και ειναι λιγοι με τον αντρικο πληθυσμο παγκοσμιος.οποιος παει και οποιος νιωσει για τους υπολοιπους δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα :sunglasses:
Πορνεια δεν υπαρχει στην Ταυλανδη οπως την ξερουμε εμεις οι δυτικοι,με νταβατζηδες και υπερτιμημενες γκομενες.Να απαγορευτει η πορνεια΄; που μονο τα χρηματα που μπαινουν μεσα στη χωρα απο ξενους που καθονται μονιμα στη χωρα και μεταφερουν τα χρηματα τους στην ταυλανδη καλυπτουν το 7% του αεπ.Αρε τα κοριτσια απο το Ισσαν τι κανουν για την χωρα τους :grin:
Στην Ταυλανδη υπαρχει συνοδεια με gfe.
Εχω μιλησει με ανθρωπους που πανε 20+ χρονια πατταγια κατι εμαθα απο αυτους :grin:
Δεν απαγορευουν καλυτερα τον πολεμο και τα εργοστασια που ρυπαινουν τον πλανητη και ..
εμεις τους πειραξαμε τους αγαμητους;;;
Μακρυ το ταξιδι αλλα μετα την πρωτη φορα θα  ξαναπηγαινα και περπατωντας :dancing:
ετσι fletsis-tilak-f16;
                          φιλικα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τέλος πάντων , εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν σταματούσε ο σεξοτουρισμός όχι μόνο η Πατάγια αλλά και άλλες πόλεις θα άδειαζαν από τουρίστες.
Πάλι διαφωνούμε , ελπίζω να βρεθούν και θέματα όπου θα συμφωνούμε  ;)
αααρεεε Ακη τυφλα να εχουν οι οδοστρωτηρες, δεν αφηνεις τιποτα ορθιο, ολα τα ισοπεδωνεις στο περασμα σου  :2funny:
Που να συμφωνησουμε οταν προφανως αντλεις ολες τις πληροφοριες σου απο σαιτς που εχουν ως κυριο αντικειμενο το σεξοτουρισμο. Αυτο συμπεραινω εγω απο αυτα που λες, αν κανω λαθος mea culpa...εδω που τα λεμε και εγω αν δεν ειχα πατησει το ποδι μου στην Ταυλανδη και διαβαζα μπουρδελα και τις αφηγησεις του Κωστα και τιποτα αλλα σαιτς παρομοιου περιεχομενου τα ιδια με σενα θα σκεφτομουνα. Τελος παντων ευχομαι να αναθεωρησεις οταν με το καλο κανεις το ταξιδι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ελπίζω κι εγώ να το κάνω , φίλε Φαντομά.
George, δεν είπα να σταματήσει ο σεξοτουρισμός και η πορνεία , έκανα μια υπόθεση (φτου φτου σκόρδο!) για να στηρίξω αυτό που πιστεύω. Εγώ νομίζω ότι αν το ποσοστό του σεξοτουρισμού ήταν χαμηλό σε σχέση με το υπόλοιπο ποσοστό το κράτος θα την είχε σταματήσει αυτή την κατάσταση. Επειδή ξέρουν , φοβούνται ότι μια τέτοια κίνηση θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τουρισμό και κατ' επέκταση στην οικονομία. Οι διοικούντες κατέχουν στατιστικά στοιχεία που εμείς δε μπορούμε να γνωρίζουμε.Μια και είπα για διοίκηση , μπράβο στο βασιλιά (ή στο επιτελείο του τέλος πάντων,αυτό που πραγματικά κυβερνά τη χώρα).Νομίζω ότι υπάρχει σωστή διαχείριση και διοίκηση σ'αυτή την χώρα.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε akis30 είσαι πολύ λάθος. Όχι τη μισή υφήλιο αλλά ολόκληρη θα μπορούσα να διασχίσω για τις φυσικές ομορφιές. Τουλάχιστον όσο ακόμα αυτές υπάρχουν πριν ισοπεδωθούν τα πάντα σε αυτόν το κακόμοιρο πλανήτη. Ο λόγος που διάλεξα να πάω Ταϊλάνδη είναι γιατί πιστεύω ότι σε 5 χρόνια δε θα έχει καμία σχέση με αυτά που είδα. Και είναι λυπηρό ότι αυτά που είδα και περίμενα να δω δεν είχαν σχέση με αυτά που περιγράφουν οι μεγαλύτεροι στο site. Εκτός από όλες τις φυσικές ομορφιές αυτής της χώρας (που κανένα site και φωτογραφία στο internet δε μπορεί να περιγράψει) υπάρχει και η ιστορία και η κουλτούρα ενός λαού που είναι τόσο πολύπλοκο να ανακαλύψεις πραγματικά, ώστε ένα ταξίδι στη χώρα γίνεται αξέχαστο. Από τις 20 μέρες που πέρασα εκεί οι 3 ήταν στην bangla road, και πιστεύω πως μετά από κάποια χρόνια δεν θα είναι αυτές οι 3 μέρες που θα θυμάμαι. Ελπίζω να μην σταματήσει ο σεξοτουρισμός στην pattaya, στη bangkog, στη bangla. Αντίθετα ελπίζω να οργανωθεί καλύτερα και όσοι πηγαίνουν να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι έτσι ώστε η υπόλοιπη χώρα να μείνει λίγο ανέπαφη

Υ.Γ έχουμε 2 αυτιά και ένα στόμα, έτσι ώστε να ακούμε το διπλάσιο από όσο μιλάμε - Επίκτητος  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον
Για τους συνηθεις υποπτους Φον και Μιμικος και Κωστηδες ή οποιον αλλο θελει.
Βρισκομαστε τη Πεμπτη;
Ταυλανδεζικο-Κινεζικο - Ινδικο;
Οτι πει η πλειοψηφεια.
Ραντεβου κατα τις 9,30.
Λεγετε τωρα που γυριζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom