Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κάνεις σα να μη γνωρίζεις πως ξεκίνησε το μεγάλο τουριστικό ρεύμα.Ξέρεις πολύ καλά ότι ξεκίνησε από την παιδεραστία (αγοράκια και κοριτσάκια).Η οποία πάλι ξεκίνησε λόγο χαμηλού βιοτικού επιπέδου (άλλο θέμα , να μη μπούμε σε αυτό).Δηλαδή από τα 14 εκατομύρια πόσοι πάνε για σεξοτουρισμό; 1 εκατομύριο; Μισό; δέκα χιλιάδες ; Μπορεί να λένε ότι πάνε και για άλλα πράγματα ,αλλά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Σιγά μη διασχίσεις τη μισή υφύλιο να δεις τις φυσικές ομορφιές. Τέλος πάντων , εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν σταματούσε ο σεξοτουρισμός όχι μόνο η Πατάγια αλλά και άλλες πόλεις θα άδειαζαν από τουρίστες.
  Λοιπόν επειδή το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
  Με την λήξη του Β ΠΠ και την παράδοση της Ιαπωνίας οι Αμερικάνοι εγκατέστησαν πολλούς στρατιώτες (ολόκληρες μονάδες) σε χώρες της Ν.Α Ασίας και την Ιαπωνία, αλλά και σε μικρές νησιωτικές χώρες (Γκουάμ, ν. Μάρσαλ, Μαριάνας κλπ) ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια του Ειρηνικού. Φυσικά οι πολυάριθμοι αυτοί άνδρες έπρεπε κάπου να ξεδίνουν που και που γιατί διαφορετικά.... Έτσι βρέθηκαν κάποιες φίλα προσκείμενες χώρες που έθεσαν στην διάθεση των στρατευμένων νιάτων των ΗΠ γη και γυναίκες προκειμένου να τις επισκέπτονται οι μαριν; και να ξεδίνουν (θυμηθείτε οι παλιότεροι τον Πειραιά του 1970 και την Τρούμπα).
    Ειδικά για την Ταϋλάνδη, το μακρινό 1956 American GI’s (πεζοναύτες) εγκαταστάθηκε στην Παττάγια (μικρό ψαροχώρι τότε) δημιουργόντας μια μικρή βάση ανεφοδιασμού και αναψυχής. Αυτό ήταν. Το gfe έκανε την δουλειά του και όλο και περισσότεροι στρατιώτες άρχισαν να μιλάν με ενθουσιασμό για τις φυσικές ομορφιές της χώρας  :boobies:. Ο πόλεμος του Βιετνάμ είχε σαν αποτέλεσμα η μικρή υπάρχουσα βάση αν γιγαντωθεί  και χιλιάδες αμερικάνοι ένστολοι να την χρησιμοποιούν  Οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν και όλο και περισσότεροι μαριν; άρχισαν να την επισκέπτονται . Φυσικά η χώρα φτωχή , η αγοραστική δύναμη του δολαρίου την εποχή εκείνη τεράστια, οι αμερικάνοι τρελαμένοι, τα κορίτσια πολλά φτηνά και πρόθυμα οπότε άρχισε να διαδίδεται στη χώρα από απολυθέντες τα περί φτηνού σεξ κλπ και να συρρέουν τα πλήθη. Τότε κάνουν την εμφάνιση τους και οι παιδόφιλοι που εκμεταλλευόμενοι την πολιτική αστάθεια και διαφθορά των ιθυνόντων της χώρας (είχε παράδοση δικτατορικών κυβερνήσεων) και ναι πράγματι αρχίζουν να την μετατρέπουν σε ένα απέραντο μπουρδέλλο . Η Μπανκονκ ακολουθεί αλλά από απόσταση. Παράλληλα την ίδια περίπου εποχή αρχίζει το κίνημα των χίπις. Χιλιάδες νέοι, από την Ευρώπη κυρίως, επιδιώκοντας φτηνές και εναλλακτικές διακοπές αρχίζουν τις περιπλανήσεις στις ασιατικές χώρες και ανακαλύπτουν στην χώρα τον επίγειο παράδεισο -ανεξάρτητα και ξέχωρα από την σεξ σκηνή-.  Ανακαλύπτουν ξεχασμένα νησάκια, πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους, φτηνά και άφθονα ναρκωτικά (είπαμε υπήρχε διαφθορά στην χώρα) και χτίζουν τον άλλο μύθο της Ταϋλάνδης, το μύθο του παράδεισου επί της γης. Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 τα πράγματα παίρνουν ΄άλλη τροπή. Οι αμερικάνοι φεύγουν από και το κίνημα των χίπις έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όμως ο μύθος εξακολουθεί να υ6πάρχει. Η κυβέρνηση αντιλαμβανόμενοι τα πλεονεκτήματα του τουρισμού  για την χώρα ($) ξεκινά μεγάλη προσπάθεια να φέρει τουρίστες στην χώρα να αποκαταστήσει τη φθαρμένη φήμη της. Χτίζονται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, συνεργασία με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία , ανακαίνιση της αεροπορικής εταιρείας κλπ είχαν σαν αποτέλεσμα να έρχονται όλο και περισσότεροι τουρίστες κάποιοι για τουρισμό επιπέδου και κάποιοι για σεξοτουρισμό (αναλογία 50-50). Από το 1990 και έπειτα γίνονται τεράστιες προσπάθειες να παταχθεί η διαφθορά στην χώρα. Θεσπίζονται αυστηροί νόμοι για τους εμπόρους και τους χρήστες ναρκωτικών και τους παιδόφιλους και εκμεταλλευτές γυναικών κλπ. Τα μέτρα έχουν επιτυχία. Φυσικά δεν είναι ηλίθιοι να απαγορεύσουν την πορνεία αφού αυτή είναι μια τεράστια βιομηχανία και σημαντική πηγή χρήματος. Έτσι και αλλιώς (όπως και σε κάθε χώρα του κόσμου) πορνεία υπήρχε. Φροντίζουν λοιπόν να την περιορίσουν σε καμία δεκαριά πόλεις προκειμένου να μην χάσουν την δουλειά τους οι χιλιάδες απασχολούμενου με τον τομέα αυτό και φτάνουμε στο σημείο (μετά το 2000), ώστε η πλειοψηφία αυτών που επισκέπτονται την Ταϋλάνδη να μην είναι σεξοτουρίστες.
Εμείς ως Έλληνες, απλά την ανακαλύψαμε αρκετά αργά. Και γι΄αυτό ήμαστε στην φάση του σεξοτουρίστα. Όχι όμως όλοι. Σίγουρα θα γνωρίζεις και παντρεμένα ζευγάρια που πάνε για μήνα του μέλιτος, γυναικοπαρεές που πάνε για ψώνια κλπ.
    Φυσικά ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλάει για ηθική εδώ πέρα είμαι εγώ . Δεν είμαι κατά του πληρωμένου έρωτα , τα κορίτσια της Nong Chai και της Παττπονγκ με ξέρουν πολύ καλά. Απλά προσπαθώ να έχω συναίσθηση της πραγματικότητας και του τι παίζεται στην χώρα. Και μετά από αρκετό διάστημα παραμονής εκεί έχω κατασταλάξει στο συμπέρασμα ότι είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ χώρα για διακοπές (και αφού υπάρχει άφθονο και καλό σεξ ασφαλώς και δεν θα πω όχι). Αλλά δεν πρέπει νάναι μόνο αυτό το ζητούμενο.
    Το θέμα βέβαια  σηκώνει πολύ συζήτηση αλλά τώρα το μυαλό μου είναι στο Θρύλο και δεν  μπορώ να  συγκεντρωθώ.
    Θα επανέλθω όμως.
    Sa wat dee-khrap
    vonmakoulis  :cool2:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για τους συνηθεις υποπτους Φον και Μιμικος και Κωστηδες ή οποιον αλλο θελει.
Βρισκομαστε τη Πεμπτη;Ταυλανδεζικο-Κινεζικο - Ινδικο;
Ραντεβου κατα τις 9,30.Λεγετε τωρα που γυριζει.
Μέσα είμαι. Προτείνω ινδικό για να φάει και κανένα καυτερο ο Μιμίκος που υπέφερε προχθές στο κινέζικο. Και θα πρότεινα κατά τις 21.00 για να έχουμε χρόνο, γιατί προχθές πέρασε γρήγορα η ώρα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς ως Έλληνες, απλά την ανακαλύψαμε αρκετά αργά. Και γι΄αυτό ήμαστε στην φάση του σεξοτουρίστα. Όχι όμως όλοι. Σίγουρα θα γνωρίζεις και παντρεμένα ζευγάρια που πάνε για μήνα του μέλιτος, γυναικοπαρεές που πάνε για ψώνια κλπ.
    Φυσικά ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλάει για ηθική εδώ πέρα είμαι εγώ . Δεν είμαι κατά του πληρωμένου έρωτα , τα κορίτσια της Nong Chai και της Παττπονγκ με ξέρουν πολύ καλά.

[/quote

Συμπολεμιστη καλα τα ειπες,αργα την ανακαλυψαν οι ελληνες την Ταυλανδη αυτο ειναι σιγουρο αλλα το μικροβιο του σεξομανη δεν κοβεται.
Εγω αμα ειμαι μια μερα μακρυα απο Πατταγια αντε και Βκκ τη θεωρω χαμενη...δεν ειμαι και τοσο καλα φαινεται :helpplea:
Ασφαλως και μιλας για χριστιανικη ηθικη, που διαμορφωθηκε απο ανθρωπους για να καταπιεζει αλλους ανθρωπους.
Να ειναι καλα τα κοριτσια...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Mind δεν αμφισβητώ τίποτα από αυτά που λες. Απλά εγώ είμαι της γνώμης ότι ΔΕΝ αποτελείς αντιπροσωπευτικό δείγμα (δηλαδή οι περισσότεροι πηγαίνουν κυρίως ή ακόμη και μόνο για σεξ). Ελπίζω το υστερόγραφο να μην το βάζεις για μένα , τα ποστς μου είναι λίγα σε σχέση με το χρόνο που είμαι γραμμένος εδώ και με τα όσα έχω διαβάσει. Πάντως ωραίο ρητό , δεν το ήξερα.
Βον,για άλλη μια φορά αποδεικνύεις τις ιστορικές σου γνώσεις.Και μάλιστα αφιερώνεις χρόνο για να τις μοιραστείς.Μακάρι κι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Το θέμα για μένα δεν έχει σχέση με ηθική. Η διαφωνία μου με τον φαντομά έχει να κάνει ουσιαστικά με το πόσοι απο τους τουρίστες είναι "καθαροί" ή σεξοτουρίστες. Βλέπω ότι κλίνεις με την άποψη του φαντομά , ότι δηλαδή οι σεξοτουρίστες αποτελούν μειοψηφία.Δεν ξέρω,ίσως έχεις δίκιο.Είχα γνωρίσει μια σλάβα επάνω πού πέρυσι είχε πάει Ταϋλάνδη μόνη (έτσι είπε τουλάχιστον). Πάντως και στα ζευγάρια που πάνε εκεί,πιστεύω ότι ο άνδρας πάει μη την ελπίδα να "παρεκτραπεί" όταν βρει την ευκαιρία. Από την άλλη μπορεί να έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο φαντομάς , δηλαδή ότι γνωρίζω τα πράγματα μέσα από συγκεκριμένα sites οπότε έχω επηρεαστεί υπερβολικά. Πολύ το κούρασα το θέμα , δεν ασχολούμαι άλλο. Ελπίζω όταν πάω να μην είμαι ο μόνος σεξοτουρίστας και όλοι οι άλλοι τρέχουν σε άλλα αξιοθέατα  :)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε μου Ακη
Οχι οι περισσοτεροι και Ελληνες ΔΕΝ πανε για σεξ, οι περισσοτεροι απο αυτο το σαιτ πανε ή θελουν να πανε για σεξ.
Και για να παρετε ενα μετρο δεστε το θρεντ με τιτλο Βιετναμ ποσες επισκεψεις εχει σε σχεση με αυτο μονο και μονο γιατι δεν εχει μεσα τη λεξη σεξ.
Μακη μεσα για Ινδικο στις 21.00 νγια να καλυψουμε και τον Μιμικο.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αφού επιβεβαιώνεις κι εσύ λόρδε , πείστηκα.

Ρε να πάρει , πάλι στους λίγους ανήκω. (Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό  :think: )

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αρκετά καλό για όσους επιθυμούν να μιλάνε από εξωτερικό με ελλάδα δωρεάν ή με 0,01euro/min.
πάντος το πρώτο καλείς ταιλάνδη δωρεάν και σε κινητά ( μεχρι 5 min ανα κλήση)

ισως φανεί σε κάποιους χρήσιμο για αυτό τα αναφέρω εδώ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αφού επιβεβαιώνεις κι εσύ λόρδε , πείστηκα.

Ρε να πάρει , πάλι στους λίγους ανήκω. (Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό  :think: )
Οχι φιλε μου.
Δεν ανηκεις στους λιγους ουτε κακο ειναι ΕΑΝ:
Πας εκει με ανοιχτα ματια θελοντας να γνωρισεις βασικα τη χωρα αλλα και μη θελοντας να περνας τα βραδια μονος σου. ;)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οχι φιλε μου.
Δεν ανηκεις στους λιγους ουτε κακο ειναι ΕΑΝ:
Πας εκει με ανοιχτα ματια θελοντας να γνωρισεις βασικα τη χωρα αλλα και μη θελοντας να περνας τα βραδια μονος σου. ;)

΄
Πολύ σωστό Λόρδε.

Σίγουρα οι σεξοτουρίστες είναι το μικρό ποσοστό στην Ταϋλάνδη.

Και εγώ για τουρισμό ξεκίνησα (αν και θεωρώ τον εαυτό μου ταξιδιώτη και όχι τουρίστα) και συνεχίζω να πηγαίνω και για αναψυχή και για δουλειά, αλλά και για τα απίστευτα GFE!!!!

H ταϋλάνδη για εμένα είναι 3 σε 1 λοιπόν!!!!!!

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το Ινδικό που είναι ρε παιδιά.
Λόρδε ίσως καταφέρω να σε δω αυτή τη φορά.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο Πασαλιμανι...
Ενα πραγμα θα πω..
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..
Τελος

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πλατεία Κουμουνδούρου. Επικοινώνησε με πμ με λόρδο. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πιπινό ทำประตู  ทำประตู  ทำประตู! ตำนาน  :headbang2: (με την ποδοσφαιρική έννοια - μην παρεξηγηθούμε κιόλας  :sunglasses:).

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εμείς ως Έλληνες, απλά την ανακαλύψαμε αρκετά αργά. Και γι΄αυτό ήμαστε στην φάση του σεξοτουρίστα.
Αυτο το σχολιο του Φον ειναι ολα τα λεφτα! Πραγματικα δε θα μπορουσα να το πω καλυτερα και το εχω επαναλαβει και εγω παλαιοτερα οτι εμεις οι Ελληνες ακολουθαμε οπως παντα, τελευταιοι και καταιδρωμενοι ολους τους υπολοιπους δυτικους λαους σε σχεδον ολα τα θεματα, απο τεχνολογια και μοδα μεχρι...σεξοτουρισμο!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο Πασαλιμανι...
Ενα πραγμα θα πω..
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..
Τελος

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Στην Ταϋλάνδη έπαιζε και μπήκε σε αυτό το thread?

(μεγάλη επιτυχία, αλλά μην τα μπερδεύουμε όλα...)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια πεντε εκ.τουριστες περσι περασαν απο πατταγια,και ενας εγω :rockon:
και ειναι λιγοι με τον αντρικο πληθυσμο παγκοσμιος.οποιος παει και οποιος νιωσει για τους υπολοιπους δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα :sunglasses:
Πορνεια δεν υπαρχει στην Ταυλανδη οπως την ξερουμε εμεις οι δυτικοι,με νταβατζηδες και υπερτιμημενες γκομενες.Να απαγορευτει η πορνεια΄; που μονο τα χρηματα που μπαινουν μεσα στη χωρα απο ξενους που καθονται μονιμα στη χωρα και μεταφερουν τα χρηματα τους στην ταυλανδη καλυπτουν το 7% του αεπ.Αρε τα κοριτσια απο το Ισσαν τι κανουν για την χωρα τους :grin:
Στην Ταυλανδη υπαρχει συνοδεια με gfe.
Εχω μιλησει με ανθρωπους που πανε 20+ χρονια πατταγια κατι εμαθα απο αυτους :grin:
Δεν απαγορευουν καλυτερα τον πολεμο και τα εργοστασια που ρυπαινουν τον πλανητη και ..
εμεις τους πειραξαμε τους αγαμητους;;;
Μακρυ το ταξιδι αλλα μετα την πρωτη φορα θα  ξαναπηγαινα και περπατωντας :dancing:
ετσι fletsis-tilak-f16;
                          φιλικα

Ναι και περπατωντας και μπουσουλωντας μπορω να πω σωστα τα λες george.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom