Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Sa wat dee-khrap σύντροφοι.
      Τι σας έλεγα? Αρχίζουν οι εκπτώσεις. Σπεύσατε. ATH - BKK με Qatar Air από € 403 και με Emirates από € 487. Πίστεύω ότι θα μειωθούν και άλλο (όχι για περίοδο Χριστουγέννων).
  Λόρδε μόνο αν δεν ισχυει για σήμερα πάρε τηλ. Διαφορετικά 21.00 Κουμουνδούρου και Πειραιώς .
  Ακούς Μιμίκο ? :cool2:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασα ότι αυτό το ΠΣΚ (14-16 ΔΕΚ) και το άλλο (20-22 ΔΕΚ) θα είναι κλειστά τα μπαρ στην Ταϋλάνδη λόγο εκλογών. Ισχύει?

Όχι ότι θα είμαι κάτω, αλλά για να το γνωρίζουν όσοι θα πάνε...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστα χαιρομαι που επεστρεψες ανανεωμενος.
δεν εφυγα ποτε, δουλευουμε κιολας για τον αρτον τον επιουσιον στην πατταγια,
ωραια τα λες παντως, συνεχισε ετσι για το καλο του φορουμ, δεν με πειραζει που  στα κηρυγματα σου περι ηθικης "πιανεσαι" απο μενα και αναπολεις το προσφατο παρελθον σου.
ετσι κι αλλιως μονο εγω λεω τι κανω εκει, ολοι οι αλλοι πανε για καταδυσεις και στην αγιουταγια..,  ακου καταδυσεις, καλο ε?
ομως τρεξε να προλαβεις γιατι και γω αρχιζω να βαριεμαι τις περιγραφες στην "αγορα" της πατταγια και θα σταματησω, δεν υπαρχει κατι αλλο να πω, η ιστορια επαναλαμβανεται εκει.
επισης μου κανει εντυπωση που θυμασαι με λεπτομερειες οσα γραφω στα ποστ,
μην το κανεις, μολυνεις τη μνημη σου ετσι, ειναι κριμα.
για το βιετναμ κανεις λαθος, με μεγαλο ενδιαφερον το διαβασα το τοπικ, κριμα ομως που δεν δοκιμασες καμια βιετναμεζα, ειχα περιεργεια μεγαλη.
επ ευκαιρια θα ηθελα να πω σε σενα και στους συναγωνιστες καλες γιορτες και το 2008 να μας βρει με πολλες σφραγιδες στα διαβατηρια μας

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
επ ευκαιρια θα ηθελα να πω σε σενα και στους συναγωνιστες καλες γιορτες και το 2008 να μας βρει με πολλες σφραγιδες στα διαβατηρια μας
Το 2551 kosta στην Ταυλανδη ειμαστε και δεν γυρναμε πισω :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το 2551 kosta στην Ταυλανδη ειμαστε και δεν γυρναμε πισω :dancing:
ρε τρελλε πως το σκεφτηκες ετσι? αληθεια αυτοι ποτε εχουν πρωτοχρονια?
ειναι με το κινεζικο και εχουν το φλεβαρη? κατι θυμαμαι περσι τον φλεβαρη που πηγα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αναπολεις το προσφατο παρελθον σου.
Κωστα δεν αναπολω τιποτα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ στις καταστασεις που περιγραφεις που να με κανουν να αναπολησω κατι...ο λογος? Απο την αρχη δεν εκανα "καρριερα" στην Παταγια οπως εσυ, ουτε ηρθα στην Ταυλανδη με αποκλειστικο σκοπο το σεξ. Περασα και μεσα απο τα μπαρς (οχι στην Παταγια ομως), ειναι αληθεια αυτο, εξαλλου ολα αυτα που γραφω για τις μπαροβιες δε θα ηταν δυνατον να τα γνωριζω αν δεν τα ειχα ζησει και λιγο. Η διαφορα μου ομως με σενα, εγκειται στο γεγονος οτι απο το πρωτο δευτερολεπτο που πατησα το ποδι μου σε αυτην τη χωρα, τα μπαρς και το σεξ ηταν ενα απο τα πολλα πραγματα που προσπαθησα να κανω μεταξυ αλλων (ζουγκλες, πικαντικα φαγητα, νησακια, καταρρακτες, ναους, πλανοδιες και πλωτες αγορες, συναναστροφη με απλους ντοπιους, βαρκαδα στα ποταμια  κτλ). Το αν γινομαι σε αυτο πιστευτος η το αν ακουγεται σα να κανω κηρυγμα λιγο με απασχολει...σε αντιθεση με μερικους αλλους δεν βρισκομαι σε αυτο το φορουμ για να γινω συμπαθης στους νεωτερους λεγοντας μεσα στον ενθουσιασμο του πρωταρη πραγματα ευχαριστα (περι σεξ συνηθως γιατι αυτα θελει να ακουει κυριως ο κοσμος οπως ειπε πολυ σωστα και ο Λορδος). Δεν ειμαι εδω για να ξεσηκωσω τον κοσμο για τον δηθεν "παραδεισο" του σεξ και να συμβαλλω στο να φωναξουμε ολοι μαζι δυνατα ΖΗΤΩ σαν τα προββατα. Ο λογος που γραφω ειναι για να μετριασω την ευρεια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ αντιληψη που επικρατει οτι με το που θα μας σταμπαρουνε το διαβατηριο στα συνορα, θα μπουμε σε ενα απεραντο μπουρδελο, ολες οι Ταυλανδες ψωνιζονται και ολοι οι ξενοι που ερχονται στην Ταυλανδη ειναι σεξοτουριστες.

Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα θα εκανε απολυτως το ιδιο οπως εγω. Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα δε θα ηταν δυνατον να χαιρεται οταν αυτη παρουσιαζεται ως χωρα υποδοχης ανθρωπων που ερχονται αποκλειστικα για το σεξ (οπως γινεται κατα κορον εδω μεσα). Ποσο μαλλον οταν αυτο δεν ανταποκρινεται ΠΛΕΟΝ στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μυθος.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στις ζούγκλες που κόντεψαν να σε φάνε οι μετεμψυχωμένες ελεεινίδες  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λορδε, πριν με καταδικασεις για χτες, σε παρακαλω να μου αναγνωρισεις το ελαφρυντικο το προτερου εντιμου βιου.

Επισκέπτης
Αυτό για τον φίλο μου τον ΚώσταF16!!!

[youtube=425,350]uoU4bB9Ypnc[/youtube]

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι έγινε τελικά εχθές? Πόσοι εμφανίστηκαν?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πάντως , Φαντομά , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απέχθεια γα το σεξοτουρισμό. Κι αυτοί λεφτά αφήνουν και μάλιστα αρκετά. ΑΛλά το βασικότερο είναι ότι κινούνται σε λίγες συγκεκριμένες πιάτσες , δεν "βρομίζουν" (αφού θεωρείς ότι κάνουν κακό στη χώρα) όλη την Ταϋλάνδη. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Κώστας είναι αδιόρθωτος  :cheesy:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πάντως , Φαντομά , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απέχθεια γα το σεξοτουρισμό.
εχει δικιο ο φαντομας, βλεπει τα πραγματα εκ των εσω, ειναι διαφορετικα,
γι αυτο δεν στραβωνω με οσα με "στολιζει" ενιοτε.
κι εμεις την ιδια γνωμη με αυτον εχουμε, αλλα ελα που εκει (πατταγια} ειναι ολες κοντες και γαμιουνται ολες, κι αυτο ειναι μεγαλος πειρασμος.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μάλλον έχεις δίκιο. Πάντως εγώ και τι δε θα'δινα για να υπήρχε μια τέτοια πιάτσα στη Θεσσαλονίκη. Ή και μια μικρή πόλη εδω κοντά. Ονειρα θερινής νυκτός  :(

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Βον, αφού εσένα σ'αρέσουν  :)

Stories