Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βον, αφού εσένα σ'αρέσουν  :)
Δεν μιλάω για μένα, αλλά για λογαριασμό του Κώστα ως πληρεξούσιός του. Αλλά και εμένα δεν μ' αρέσουν οι ψιλές (δεν τις φτάνω , είμαι 1,66). Και όχι Βον , Φον παρακαλώ. :cool2:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συγνώμη Βον ... εεε Φον ήθελα να πω. Με τόσες ξένες γλώσσες που ακούμε αρχίσαμε να μπερδεύουμε τους φθόγκους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
von, τι εχασα χθες? μηπως την φατσα του  ταιλανδοεξαρτημενου μιμικου? :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ταιλανδοεξαρτημενοι είμαστε όλοι λίγο - πολύ. Καθένας με τον τρόπο του βέβαια.
Παρέστησαν Λόρδος, Εγώ, Ρόκος (χωρίς τα αδέλφια του), μάθημα σολφέζ και φυσικά Μιμίκος, που για μια ακόμα φορά έμεινε ανικανοποίητος από το φαϊ .

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Που χάθηςκ ο Ρόκος; Παλιότερα ποστάριζε , τώρα τίποτα.

Επισκέπτης
συναγωνιστές εν Ταυλάνδη σας εφιστώ την προσοχή σας αυτό το διάστημα ότι εκεί αρχίζουν τα τσουνάμια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
συναγωνιστές εν Ταυλάνδη σας εφιστώ την προσοχή σας αυτό το διάστημα ότι εκεί αρχίζουν τα τσουνάμια.
Φανταζομαι το λες αυτο γιατι πλησιαζουν Χριστουγεννα και ετσι συμπληρωνονται 3 χρονια απο το τσουναμι του 2004. Ομως δεν εχει καμια σχεση αυτο εκτος κι αν ειμαστε προληπτικοι. Το τσουναμι δεν ειναι εποχιακο φαινομενο σαν τους τυφωνες η τις τροπικες καταιγιδες. Τσουναμι μπορει να γινει ανα πασα στιγμη  ;)
Για την ιστορια να πω οτι τη μερα που χτυπησε το τσουναμι, ημουν σε καλυβα διπλα ακριβως απο τη θαλασσα αλλα για καλη μου τυχη απο τη μερια του κολπου της Ταυλανδης. Ουτε κυμματακι δε σηκωσε εκει...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα δε θα ηταν δυνατον να χαιρεται οταν αυτη παρουσιαζεται ως χωρα υποδοχης ανθρωπων που ερχονται αποκλειστικα για το σεξ (οπως γινεται κατα κορον εδω μεσα). Ποσο μαλλον οταν αυτο δεν ανταποκρινεται ΠΛΕΟΝ στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μυθος.
Δεν ειναι κακο το σεξ Φαντομα εμας μας εμαθαν οτι ειναι κακο και συνεπως η χωρα που το εχει ειναι μια αντιπαθητικη χωρα,τα σοδομα και τα γομορα... :jerking: που θα ελεγαν σε αλλες εποχες που  δεν εχουν γινει ακομα παρελθον.
Και μεις αγαπαμε τη χωρα και γιαυτο κανουμε και χιλιαδες μιλια :dancing: γιατι χωρα ειναι και τα κοριτσια δεν φυτρωσε μονη χωρις ιθαγενεις αυτος ο παραδεισος που ο καθενας που τον λεει παραδεισο κατι βρισκει.
Τα μπαρ και οι μπαροβιες θελουν πολλα πολλα χρονια μελετης οχι μερικες φορες που βλεπεις μονο τα βασικα,οπως εκανα και εγω και τωρα σπανια τα επισκεπτομαι.
Το lucifer ειναι πολυ ωραιο μαγαζι με η χωρις τα κοριτσια αλλα μετα τις εκατο μερες θα το βαρεθεις... :idiot:
Ποιος ειναι ο μυθος και ποια η πραγματικοτητα?
Καλες οι παρατηρησεις και ευστοχες και καλο ειναι να προσεχουμε αλλα να μην την πατησουμε δεν γινεται.
Γνωμη μου ειναι οτι η πατταγια ειναι ο παραδεισος του σεξ (και μην ξεχναμε οτι ανηκουμε στις υψηλες ομαδες κινδυνου και καλο ειναι να περνουμε τα μετρα μας  ;))
Δεν με πειραζει να με λενε σεξοτουριστα ισα-ισα χαιρομαι γιατι δεν ειναι κατι κακο το σεξ με ενηλικους φυσικα :grin: αλλα μια βασικη αναγκη που εμεις την καναμε χομπυ :rockon:
Να λεμε στον κοσμο για τις ομορφιες της Ασιας αλλα να που θελει να ακουει και για σεξ οχι γιατι πουλαει αλλα γιατι του λειπει :headbang:
Οποιος διαβασει τις περιγραφες του kosta και δεν εχει παει, μαλλον δεν θα το πιστευει(πως να πιστεψει) και που να ηξερε οτι δεν περιγραφει ουτε το ενα εκατοστο απο το σκηνικο...ωχ.ωχ και επειδη "ζωη ειναι οι μερες που θυμομαστε και οχι οι μερες που περνανε "η ζωη μας εχει μικρυνει πολυ :headbang:...
    Φιλικα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δεν ειναι κακο το σεξ Φαντομα εμας μας εμαθαν οτι ειναι κακο και συνεπως η χωρα που το εχει ειναι μια αντιπαθητικη χωρα,τα σοδομα και τα γομορα... :jerking: που θα ελεγαν σε αλλες εποχες που  δεν εχουν γινει ακομα παρελθον.
Γιωργη δεν ξερω αν το λες για μενα αυτο αλλα μιας και εισαι σχετικα καινουργιος στο φορουμ να το επαναλαβω γιατι καταλαβαινω που το πας. Δεν ειμαι θρησκος και κατα συνεπεια ολα αυτα που λεω ΔΕΝ εχουν ως αφετηρια χριστιανικες καταβολες.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φαντομα δεν αφορα εσενα φυσικα,αλλα παρεθεσα το κειμενο σου και μεσα σε ολα τα αλλα χτυπησα και το χρονιο προβλημα των θρησκειων της αγαμιας και του τρομου,ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα της συγρονης κοινωνιας πιστευω και το πολεμαω οπως μπορω :birdman:
Προσκληση στην Πατταγια η Βκκ εχεις απο τις 24/12/2550 μεχρι τιw 3/2/2551 περιπου ελα να αναθεωρησεις γιατι η πατταγια εχει εκτος απο μπαρ, που και γω παω μια στο τοσο και απειρες ομορφιες που αν εισαι καλοπροερετος θα τις δεις, ακομα και τα κοριτσια θα φαινοντε πιο ομορφα :idiot:
    จัอด31

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
george31 μάλλον ο φαντομάς θα σου δείξει τα μέρη και όχι το αντίθετο  :cheesy:  Βλέπεις , είναι μόνιμος κάτοικος Ταϊλάνδης.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
george31 μάλλον ο φαντομάς θα σου δείξει τα μέρη και όχι το αντίθετο  :cheesy:  Βλέπεις , είναι μόνιμος κάτοικος Ταϊλάνδης.
ειμαι ετοιμος και ολος αυτια :rockon:
Καλα να ειμαστε να παμε και να πηγαινουμε καθε τοσο :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σημερα συναντησα τυχαια τον συναγωνηστη flynow.
θα ειμαστε παρεα στο αεροπλανο της thai τον γεναρη.
τον πετυχα με μια διμετρη ξανθια, παει κι αυτος , ανωμαλεψε...
στην πατταγια ομως θα τον φερω πισω στον ισιο κοντο δρομο..

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τον πετυχα με μια διμετρη ξανθια, παει κι αυτος , ανωμαλεψε...
στην πατταγια ομως θα τον φερω πισω στον ισιο κοντο δρομο..
ΚοstaSF16 :dancing: ανοιγεις τα ματια του κοσμου με τις περιγραφες σου,σωζεις και τον κοσμο που παιρνει τον κακο δρομο :grin:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θυσία έχει γίνει πια αυτό το παιδί (KostasF16)!!!!!

Μαζεύεται σιγά σιγά ο λαός του Γενάρη ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μαζεύεται σιγά σιγά ο λαός του Γενάρη ...
ηδη ειμαστε 3. και οσοι θα ναι κατω βεβαια. doctortilac ελπιζω να τον δω εκει.
george 31, εσυ θα σαι πατταγια, θα σε δω φυσικα, στελνω με πμ. το ταιλ. κινητο.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
χαιρετισμος σε όλον τον πολιτισμο .....δυστυχώς δεν εχω χρονο να σας διαβασω...........ομως εχετε την λιγοστή αγαπη μου !

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα θα εκανε απολυτως το ιδιο οπως εγω. Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα δε θα ηταν δυνατον να χαιρεται οταν αυτη παρουσιαζεται ως χωρα υποδοχης ανθρωπων που ερχονται αποκλειστικα για το σεξ (οπως γινεται κατα κορον εδω μεσα). Ποσο μαλλον οταν αυτο δεν ανταποκρινεται ΠΛΕΟΝ στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μυθος.
:rockon: εισαι μυθος  :cheesy: (12:40 AM)
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 19:37 από AssFiller »efxaristo

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom