KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
φοβασαι μηπως δεν βρεις να μαμησεις?Παιδιά πότε είναι η εκλογές εγώ φτάνω στης 25.
φοβασαι μηπως δεν βρεις να μαμησεις?Παιδιά πότε είναι η εκλογές εγώ φτάνω στης 25.
φοβασαι μηπως δεν βρεις να μαμησεις?
υγεια ναχουμε και μπορει να συνεργαστουμε σε καποιο συνεδριο
αυτην την απορια την εχω και εγωΡε συ δοχτορ
Αφου ανοιξες θρεντ για πατταγια γιατι μας ζαλιζεις εδω;
αυτην την απορια την εχω και εγω
οριστε ! ο ακης θελει να μαθαινει, γιατι του στερειτε τη γνωση?.Και καμιά καλή περιγραφή ή φώτο δεν κάνει κακό
Φιλε mgreek καταρχας οι λεξεις παραλογο και Ταυλανδη πανε χερι-χερι η για να στο πω αλλιως δεν υπαρχει τιποτα παραλογο στην Ταυλανδη ;).Φαντομά διάβασα ότι κάποια μαγαζιά που δεν ήταν ανοιχτά το προηγούμενο ΠΣΚ, θα έιναι ανοιχτά το επόμενο που είναι οι κανονικές εκλογές (πραγματικά εντελώς παράλογο... γι' αυτό και σε ρωάω για επιβεβαίωση).
Φιλε mgreek καταρχας οι λεξεις παραλογο και Ταυλανδη πανε χερι-χερι η για να στο πω αλλιως δεν υπαρχει τιποτα παραλογο στην Ταυλανδη ;).
Βλεπω σε απασχολει πολυ τι παιζει το επομενο σαββατοκυριακο, μπας και εισαι σε μυστικη αποστολη?
Τι να σου πω, το προηγουμενο Σαββατοκυριακο η Πατ-πονγκ ειχε αλκοολ ενω η Νανα ουτε σταγονα. Στην Παταγια τα περισσοτερα μπαρς ηταν κλειστα και τα ανοιχτα ηταν χωρις μουσικη και χαμηλωμενα φωτα. Τα κουτσομπολια και οι χαρτοριχτρες λενε οτι τα πραγματα θα ειναι πιο αυστηρα το ερχομενο Σαββατοκυριακο. Συζητωντας σημερα με κατι γνωστους αγγλοσαξωνικης καταγωγης, πιο πολυ ειχαν ξενερωσει που δεν ειχε αλκοολ παρα ολα τα υπολοιπα...ο καθενας με τον πονο του
Κωστα κοπιασε να προλαβεις, σιγα μην καθομαι Χριστουγεννιατικα να διαβαζω μπουρδελα και τα παραληρηματα σου που μου δινουν χασμουρητο. Τοντοκ μιας και βαρεθηκες το National Geographic δε μας κανεις μια αναφορα για αυτο που εχεις κλιση? --> τις ελλεεινηδες της ημερας
Ακαδημαικη ερωτηση προς ναυτιλομενους και ετοιμαζομαι για γιουχαρισμα .
Οταν δεν ειστε στην Παταγια αλλα στην Ελλαδα, μαματε καθολου η περιμενετε αυτες τις 15 μερες 3 φορες το χρονο για να βγαλετε το αχτι σας? Η ερωτηση εννοειται δεν απευθυνετε σε ολους, ξερουν καλα ποιοι αυτοι που ερωτουνται και φυσικα δεν περιμενω να παρω απαντηση.
Ακαδημαικη ερωτηση προς ναυτιλομενους και ετοιμαζομαι για γιουχαρισμα .
Οταν δεν ειστε στην Παταγια αλλα στην Ελλαδα, μαματε καθολου η περιμενετε αυτες τις 15 μερες 3 φορες το χρονο για να βγαλετε το αχτι σας? Η ερωτηση εννοειται δεν απευθυνετε σε ολους, ξερουν καλα ποιοι αυτοι που ερωτουνται και φυσικα δεν περιμενω να παρω απαντηση.
Ενδιαφερον το geographic συνεχισε Φαντομα.Ακαδημαικη ερωτηση προς ναυτιλομενους και ετοιμαζομαι για γιουχαρισμα .
αν πας μια φορα με ασιατισα δεν ξαναπας με καυκασια
Φιλε mgreek καταρχας οι λεξεις παραλογο και Ταυλανδη πανε χερι-χερι η για να στο πω αλλιως δεν υπαρχει τιποτα παραλογο στην Ταυλανδη ;).
Βλεπω σε απασχολει πολυ τι παιζει το επομενο σαββατοκυριακο, μπας και εισαι σε μυστικη αποστολη?