doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οκ παιδιά μπορεί να μην κατάλαβα την ελληνική Αινεία σε αυτά που ειπώθηκαν και γι αυτό ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ. Όποιος με ξέρει με καταλαβενη για τη εγώ έζησα όλη μου την ζωή στην new york και το ελληνικό χιούμορ δεν το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλί μια φορά ΣΥΓΝΩΜΗ. Και όσο για το forum που άνοιξα δεν φταίω εγώ αλλά ο φίλος ο ΚΩΣΤΑΣ16 που όπως είπε να ανοίξουμε ένα για pattaya μόνο και όταν το άνοιξα είπε ότι αστειεύονταν. Και οπός καταλάβατε πάλι εγώ ήμουν ο μα----
Γιατί δεν κατάλαβα το χιούμορ του. Και εφόσον ανοίχτηκε κάτι που έχει το όνομα pattaya για μένα είναι ιερό και το συντηρώ το forum μόνος μου γιατί δεν το βαστάει η καρδιά μου να το κλίσω ανοίχτηκε κατά λάθος και θα μήνη έστω και αν γράφω μόνο εγώ. Και αν κάποιος δεν θέλει να γράψω στο άλω forum ας το γράψει και δεν ξαναγράφω. Από ιστορίες στην pattaya έχω αρκετές για να συντηρήσω μόνος μου το pattaya only. Ευχαριστώ.
Γιατί δεν κατάλαβα το χιούμορ του. Και εφόσον ανοίχτηκε κάτι που έχει το όνομα pattaya για μένα είναι ιερό και το συντηρώ το forum μόνος μου γιατί δεν το βαστάει η καρδιά μου να το κλίσω ανοίχτηκε κατά λάθος και θα μήνη έστω και αν γράφω μόνο εγώ. Και αν κάποιος δεν θέλει να γράψω στο άλω forum ας το γράψει και δεν ξαναγράφω. Από ιστορίες στην pattaya έχω αρκετές για να συντηρήσω μόνος μου το pattaya only. Ευχαριστώ.