Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οκ παιδιά μπορεί να μην κατάλαβα την ελληνική Αινεία σε αυτά που ειπώθηκαν και γι αυτό ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ. Όποιος με ξέρει με καταλαβενη για τη εγώ έζησα όλη μου την ζωή στην new york και το ελληνικό χιούμορ δεν το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλί μια φορά ΣΥΓΝΩΜΗ. Και όσο για το forum που άνοιξα δεν φταίω εγώ αλλά ο φίλος ο ΚΩΣΤΑΣ16 που όπως είπε να ανοίξουμε ένα για pattaya μόνο και όταν το άνοιξα είπε ότι αστειεύονταν. Και οπός καταλάβατε πάλι εγώ ήμουν ο  μα---- 
Γιατί δεν κατάλαβα το χιούμορ του. Και εφόσον ανοίχτηκε κάτι που έχει το όνομα pattaya για μένα είναι ιερό και το συντηρώ το forum μόνος μου γιατί δεν το βαστάει η καρδιά μου να το κλίσω ανοίχτηκε κατά λάθος και θα μήνη έστω και αν γράφω μόνο εγώ. Και αν κάποιος δεν θέλει να γράψω στο άλω forum ας το γράψει και δεν ξαναγράφω. Από ιστορίες στην pattaya έχω αρκετές για να συντηρήσω μόνος μου το pattaya only. Ευχαριστώ.
:(

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν φταίω εγώ αλλά ο φίλος ο ΚΩΣΤΑΣ16 που όπως είπε να ανοίξουμε ένα για pattaya μόνο και όταν το άνοιξα είπε ότι αστειεύονταν. Και οπός καταλάβατε πάλι εγώ ήμουν ο  μα---- 
μην συγχιζεσαι ντοκτορ, ολα καλα θα πανε.
οσο για τα μυστικα της πατταγια ειμαι ετοιμος να τα μαθω, με λουσιφερ και τονυς μενω παντα μεταξεταστεος

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ψηλη ειναι, και με μεγαλα βυζια, χαλαει τη συνταγη της κλασικης ταιλανδεζας.

Παρόλο που δεν θέλω να βάζω πρόσωπα στο internet, η Τά σε αυτή τη φωτογραφία είναι με κλειστά μάτια οπότε θα κάνω εξαίρεση, για να καταλάβετε ότι και αυτή έιναι κουκλί!!!

Την Τα την δοκίμασα στο Annies μασάζ (Sukhumvit Soi 2, Bangkok πάντα) και με ενθουσιάσε. Άψογο σώμα, πανέμορφο προσωπάκι, περιποίηση στην μπανιέρα και στο μασάζ με το σώμα της τέλεια!! Στο κρεβάτι πολύ καλή, αλλά τα αγγλικά της πάρα πολύ λίγα (προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα στο μασάζ, αλλά για αρκετές μέρες είναι λίγο δύσκολο...) Τιμή: 600 (μασάζ) + 140 (Ποτό)+ 1500 (full Service)= 2240 BH.

Κλασικά πήρα το τηλέφωνό της και το άλλο απόγευμα την κάλεσα στο ξενοδοχείο για όλη τη βραδυά...

Εξαιρετική, αρκετά κουρασμένη στην αρχή (προσπαθούσε φυσικά να το κρύψει) αλλά όταν της έδωσα να καταλάβει ότι δεν ανχώνομαι για μπού μπούμ και ότι μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί όσο θέλει (τηλεόραση, πήγαμε για φαγητό, κοιμηθήκαμε κλπ) έγινε άλλο κορίτσι.

Πάρα πολύ καλή, απίστευτα περιποιητική και γενικά τέλειο GFE, όπως καταλαβαίνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Στα γούστα του  KostaF16 λοιπόν... 1.40-1.42 και μώλις 40 κιλά!!! (ιδανική έτσι Κώστα?)

Πραγματικά λοιπόν 3 ημέρες Bangkok και δεν ξέρω ακόμη ποια να διαλέξω για περισσότερες ημέρες... αλλά ακούγοντας την λογική συεχίζω το ψάξιμο...

Η φωτογραφία που υποσχέθηκα:

Συνημμένα

• ta_2.JPG
    ta_2.JPG
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 24

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Fantoma εγω απαντησα και οι αλλοι απο οτι ειδα.Οχι μονολεκτικα αλλα ξεκαθαρα στην προσωπικη ερωτηση που εθεσες...
Αν πας πατταγια η ζωη σου ειναι μια κολαση μετα.Δεν ειμαι καλα αλλα δεν ειμαι μονος μου :rockon:
δεν θελω να πεισω κανενα αποψεις παραθετουμε και οποιος θελει ακολουθει.
Κανενας δεν συσπειρωθηκε απλως ειμαστε σεξοτουριστες, και δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου δεν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας μου,και μπορω να κοιτακτω στον καθρεπτη χωρις καμια ενοχη.
Δυστυχως εχω δημιουργησει προβληματα σε αλλους με τα περι πατταγιας,και προπαντως εχω αποριψει αρκετες Ελληνιδες μετα την πατταγια,να το πω και αυτο οχι μονο τα ασχημα  :cheesy:
Πατταγια εχει πολλες χαρες αλλα εγω παω μονο για σεξ και τα περι αυτου...το εχω ξαναπει
             φιλικα จัอด31

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Στα γούστα του  KostaF16 λοιπόν... 1.40-1.42 και μώλις 40 κιλά!!! (ιδανική έτσι Κώστα?)
ρε mgreek γιατι το κανεις αυτο?
ασε με στην πατταγια μου με το gfe να χαλαρωσω, ακου 1.42
μηπως εννοεις 1.52? 1.42 δεν υπαρχει.
λες να βρεθουμε 2 μερουλες μπανγκοκ? τι μου κανεις τωρα..
αστο ομως γιατι θα μαλωνουμε ποιος θα χει την πιο κοντη

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εχεις εξετασει ποτε το ενδεχομενο να εισαι σε λαθος τοπικ?
για δες το λιγο αυτο.
Θες να με διωξεις εεε? Σου χαλαω την πιατσα? Που ξερεις μπορει και να σου κανω τη χαρη στο τελος οχι φυσικα επειδη μου το ζητας εσυ. Παντως τον καθρεφτη κακως κανεις και τον φοβασαι    :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
Παιδακια ανεξαρτητου ηλικιας, μην χαλιωσαστε προσπαθωντας να αποδειξετε κατι που δεν ησαστε.
Εαν ξερατε τι ακριβως ησαστε θα ειχατε τις αντιπαραθεσεις σας αλλα οχι καυβγαδες.
Οσο για τον φιλο todok ενα εχω να πω.
Μεγαλε εχεις φαει ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις πιτες απο ελληνιδα. : :helpplea:
Για τα υπολοιπα και τον ντοχτορ δεν υπαρχει καμμια κακια απο μερους μου, λογικο ειναι αφου δεν γνωριζομαστε ολοι προσωπικα να υπαρχουν και καποιες παρεξηγησεις.
Κωστη αυτα τα μωρα που ειδες στη φωτο βρισκεις στη Μπανκοκ, και οχι τη πλεμπα της Πατταγιας, εαν πας  Μπανκοκ πεεεςςς μουουου, σουχω πληροφοριες. :dancing:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κωστη αυτα τα μωρα που ειδες στη φωτο βρισκεις στη Μπανκοκ, και οχι τη πλεμπα της Πατταγιας, εαν πας  Μπανκοκ πεεεςςς μουουου, σουχω πληροφοριες. :dancing:

Και εγώ του τα λέω αλλά δεν ακούει ο ΚώσταΦ16... αλλά ο καθένας όπου περνάει καλύτερα... έτσι δεν είναι?

Εδώ που τα λέμε, όσοι έχετε πάει κάτω δεν νομίζω ότι με την πρώτη φορά θα βρείτε τα αστέρια της Bangkok (ή της κάθε Bangkok στον κόσμο...)

Πρέπει να έχεις γυρίσει αρκετά, να το κατέχεις το άθλημα και να είσαι και λίγο ανοιχτοχέρης... (χωρίς υπερβολές πάντα).
Δεν το αναφέρω εγωιστικά, κανείς μας άλλωστε δεν ξεκίνησε παντογνώστης... η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θες να με διωξεις εεε?
ναι θελω να σε διωξω απο το χωραφι του παπου μου, τι λες μωρε, μεινε οπως εισαι μην αλλαξεις, εισαι το αλατοπιπερο του τοπικ.
καθρεπτη βλεπω στο ξυρισμα, δεν εχω προβλημα κανενα, δεν παραταω ουτε γυναικα ουτε παιδια να παω στην πατταγια να γαμησω.
αν ηξερες ποσες σαλατες som tam με περιμενουν κατω ισως ζηλευες λιγο.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λορδε πολλα χρονια θα ζησεις, εγκαινιασες την 400η σελιδα. Καποιος (μαζοχας?) που τις διαβασε ολες για πληροφορηση ας μας πει απο περιεργεια ποσο του πηρε  :woldman:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
και στην πατταγια οποιος ψαξει βρισκει τα παντα εξαλλου ο νομος του
οτι πληρωσεις παιρνεις ισχυει κι εκει απλα ειναι ποιο φθηνα σε σχεση με
τα ευρωπαικα δεδομενα.Φιλε τιλακ μην εξαπτεσαι εχεις παλι ενα
ωραιοτατο ταξιδι με τον george που ξερω οτι για μια ακομα φορα θα
περασεις σουπερ στην πολη που τοσο μας πολυ μας αρεσει.Δοκτωρ γερα με
τσαμπουκα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
θελω να δω ποιος ειναι τιμιος με τον εαυτο του

Εσύ σε τι είσαι τίμιος με τον εαυτό σου; Στο ότι μας κάνεις κήρυγμα λες και οι ασιάτισες είναι κόρες σου; Ή στο ότι σε κάποιους από μας δε μας δόθηκαν οι ευκαιρίες ούτε να πάμε σε καλύτερες συνθήκες ούτε να τη βρούμε με μεγάλα κόμματα όπως κάποιοι λόρδοι και να λέμε κι εμείς τι ωραία είναι με τις ξινές φασόλες;

Άνοιξε ένα τόπικ τύπου National Gerographic και μάζεψε παντρεμένους που θέλουν να έρθουν για ταξίδι με τη φασόλα τους να δουν το φοκλόρ να είσαι ευχαριστημένος.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
5+1 ακομα. george31 ετιμος εγω και ο george31 ειμαστε απο τους λιγους που μετραμε μερες :thumbsup:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ή στο ότι σε κάποιους από μας δε μας δόθηκαν οι ευκαιρίες ούτε να πάμε σε καλύτερες συνθήκες ούτε να τη βρούμε με μεγάλα κόμματα όπως κάποιοι λόρδοι και να λέμε κι εμείς τι ωραία είναι με τις ξινές φασόλες;
Μαλλον σε περικυκλωσαν πολλες φασολες σημερα  :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ας επικρατησει ειρηνη συμπολεμιστες,κανουμε ειρηνικη επανασταση :sunglasses:
Καλα ρε Λορδε πλεμπα στην Πατταγια και αστερια στην Βκκ :huh:μονο αν εχεις ακρες γιατι αλλιως διαφωνω καθετα.Η Βκκ ειναι πολυ υπερτιμιμενη αγορα λογω τουριστων που ερχονταν για λιγες ωρες μεχρι λιγες μερες και οτι αρπαξουν, και πολλοι Γιαπωνεζοι,οι τιμες ανεβηκαν μα οι υπηρεσιες...τζιφος.
Παντου εχει αστερια αρκει να εχεις τα ματια ανοικτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom