Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Προς Φαντομά:
Κανένας δε σου είπε να φύγεις , αλλά θα συμφωνήσω με Φ16 εδώ , δεν έχεις διαβάσει τον τίτλο

του thread. Το να γράφεις εδώ πράγματα για Ταϋλάνδη που δεν έχουν σχέση για σεξοτουρισμό

είναι αποδεκτό από όλους γιατί και χρήσιμα είναι αλλά και ενδιαφέροντα. Ωστόσω γίνεσαι

εριστικός (εσκεμμένα μάλλον) με την πλειονότητα εδώ πέρα. Παλιότερα είχες πει ότι όλοι οι

(καθαροί) σεξοτουρίστες χρίζουν ψυχανάλυσης(!) . Εντάξει , μπορεί να μου χρειάζεται

ψυχανάλυση , αλλά προσωπικά τα λεφτά για το ψυχαναλυτή προτιμώ να τα φάω στο σεξοτουρισμό ή

και εδώ με γυναίκες  :cheesy:  Καταλαβαίνω ότι η Ταϋλάνδη για σένα είναι δεύτερη πατρίδα (ή και

πρώτη αφού ζεις εκεί τόσα χρόνια). Αλλά αυτή η έντονη απέχθεια προς τους σεξοτουρίστες με

προβληματίζει , δεδομένου του ότι δεν έχεις πουριτανικές αρχές όπως λες.
(παρένθεση μην το ξεχάσω,ανεκδοτάκι: Ε: Τι είναι πουριτανισμός; Α: Η φριχτή υποψία ότι

κάποιος , κάπου , μπορεί να είναι ευτυχισμένος) Λες ότι δε θες η χώρα να γίνεται κέντρο

υποδοχής "τέτοιων" ανθρώπων. Δηλαδή ανθρώπων όπως kostasΦ16,doctortilac,mgreek,kostasbmw.

Ωραία. Γιατί; Τόσες σελίδες το λιβανίζεις έμμεσα ή άμεσα , τουλάχιστον χρησιμοποίησε

επιχειρήματα.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ "ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ; Μήπως είσαι

επηρεασμένος με τίποτα Αγγλους που πάνε εκεί και τριγυρνάνε μεθυσμένοι ; Ή με παιδεραστές

που πάνε με δεκατετράχρονα αγοράκια; Εγώ δε νομίζω ότι μέλη του φόρουμ ανήκουν σ'αυτές τις

κατηγορίες. Μάλιστα όσοι πάνε είναι ενθουσιασμένοι και δείχνουν να σέβονται ακόμα και τις

μπαρόβιες (που εσύ δε σέβεσαι και τόσο, απ'ότι κατάλαβα). Και όσο για τους farang που

τελικά παγιδεύονται στον "παράδεισο" και μένουν τελικά εκεί, αργά η γρήγορα βρίσκουν μια

δουλειά.Γιατί είναι πρόβλημα για τη χώρα και υποδιέστεροι ; Οι ντόπιοι που είναι άνεργοι ,

ή που προωθούν γυναίκα και κόρη στο γνωστό επάγγελμα είναι καλύτεροι; (όχι όλοι βέβαια,μην

παρεξηγηθώ κι όλας).
Επίσης να πω ότι δυστυχώς συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Τodok.Οι γυναίκες είναι πολύ

ρηχές και εγωίστριες , εκτός των άλλων. Οι λίγες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Τα ποσοστά σαβούρας είναι απίστευτα υψηλά. Λένε ότι για την κρίση στις σχέσεις , στο γάμο

κλπ πάντα φταίνε και οι δύο.Βλακείες.Η γυναίκα έχει μάθει μόνο να παίρνει και ο άντρας μόνο

να δίνει.Αυτό είναι δεδομένο , αλλά το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα στερείται λογικής και

ζητάει τόσα πολλά πλέον που κανένας άνδρας δεν μπορεί να την καλύψει. Το φλερτ,η σχέση και

η συμβίωση είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με δύο και αν κάνει βλακεία ο ένας την πληρώνουν

και η δύο. Είναι όπως στην οδήγηση: εσύ οδηγείς κανονικά αλλά ο άλλος από το αντίθετο ρεύμα

κάνει τη βλακεία και πέφτει επάνω σου.Αποτέλεσμα: σκοτώνεστε και οι δύο. Να μη λέμε ότι

φταίνε κα οι άνδρες και οι γυναίκες.Οι γυναίκες σήμερα θεωρούν ΟΛΟ τον δρόμο δικό τους με

τραγικά αποτελέσματα στις σχέσεις. Κοινωνικές αντιλήψεις , γραπτοί και άγραφοι νόμοι , όλα

είναι υπέρ της γυναίκας (για κοινωνίες Δυτικού τύπου μιλάω πάντα). Αυτό οι γυναίκες το

ΞΕΡΟΥΝ και προσπαθούν να το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ όσο δεν πάει. Ναι , το πρόβλημα το έχουν και οι

άντρες και οι γυναίκες αλλά φταίνε σε συντριπτικό ποσοστό οι δεύτερες. Οσο και αν

κοιταχτούν στον καθρέφτη οι άντρες δεν αλλάζει κάτι , βλέπεις δεν είναι αυτοί η αιτία του

προβλήματος.
Και όσο γαι την εξωτερική εμφάνιση που λέει ο Todok , εν μέρη πάλι έχει δίκιο. Οι γυναίκες

μεσογειακού τύπου έχουν από τους χειρότερους σωματότυπους. Και όσο για τα άλλα

χαρακτηριστικά , οι περισσότεροι άντρες έλκονται από το ξανθό και γαλανό (εδώ μπορεί αν

κάνω και λάθος , ίσως είμαι υποκειμενικός). Για να μη μεροληπτώ κατά των Ελληνίδων , να πω

ότι σε όλες της Δυτικές κοινωνίες η γυναίκα όταν "δίνει" σεξ θεωρεί ότι κάνει χάρη στον

άντρα και περιμένει κάθε είδους αντάλλαγμα απ'αυτόν , στοχεύει δηλαδή στην εκμετάλλευσή

του. Ανάλογα με το οικονομικό του επίπεδο και οι απολαβές. Γι'αυτό και ψάχνουν οι

περισσότερες τον πλούσιο γαμπρό. Θα μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλες έτσι. Σωστά. Αλλά σε

τι ποσοστό ισχύει αυτό; Και απ'αυτές που δεν ανήκουν σ'αυτή την κατηγοράει ποιος θα

πρωταφάει; Ή συμβιβάζεσαι ή μένεις μόνος.

Προς Todok:
Δε μου αρέσει να επιπλήτω παλιά μέλη όπως εσύ αλλά νοιώθω ότι πρέπει να το κάνω. Οταν

έρχεσαι σε αντιπαάθεση με κάποιον μην χρησιμοποιείς προσωπικές πληροφορίες γιατί μπορεί να

εκθέσεις ένα μέλος ανεπανόρθωτα. Αυτό το site προφανώς παρακολουθείται. Γιατί να κάνουμε

ζημιά σε κάποιο μέλος ; Ξέρω ότι δεν έχεις τέτοια πρόθεση αλλά και η αμέλεια μπορεί να

αποβεί μοιραία. Αν θες να χρησιμοποιείς κάποια ευαίσθητη πληροφορία για να τα χώσεις

χρησιμοποίησε τουλάχιστον pm.

Προς ΚώσταΦ16:
Τελευταία παρατηρώ μια συνομωσία των μελών να σε βγάλουν από το σωστό δρόμο (Πατάγια). Η

πίστη σου δοκιμάζεται. Μείνε στον ίσιο δρόμο!  :)

Προς όλους:

:knockinb: γιατό χανόμαστε  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ακη δεν εχω το κουραγιο φιλε να σου απαντησω, το παραδεχομαι, εξαλλου ολα αυτα που με ρωτας τα εχω ηδη απαντησει μεχρι αηδιας. Ζητω συγνωμη αν κουρασα εσενα η το φορουμ.

Ευχαριστω ολους οσους μεχρι τωρα κανανε διαλογο μαζι μου, ευχαριστω και τους αλλους που μεσα απο τις συγκρουσεις επετρεψαν να ακουστει και κατι διαφορετικο. Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και ευτυχισμενο το νεο ετος.

Σας αφηνω στην ησυχια σας και παω να εγγραφω στο  National Geographic  :2funny: ... κατι που επρεπε να ειχα κανει εδω και καιρο.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μα εγώ δεν είπα να γραφτείς στο National Geographic , μόνο να μη γίνεσαι εριστικός.Αυτό κατάλαβες , σου είπα να φύγεις από το thread ;  :huh: Στο προηγούμενο ποστ σου λέω ότι αυτά που γράφεις είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Αν σε πρόσλαβα κάπου ζητώ συγνώμη  :(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αντε να δω τι θα αλλο θα ακουσουμε :jerking:

βρε σεις μου φαινεται οτι ουτε και το πολυ μαμησι κανει καλο :think:

γιατι μετα υπαρχει διαυγεια πνευματος πανω απο το νορμαλ και φτανουμε να λεμε παπαριες :grin:

λορδε και mgreek εχετε φαγωθει να τον βαλετε στα αδυτα του μπανκονγκ και καλα κανετε
αν μπει ομως να δω πως θα τον βγαλετε απο κει  :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ελα βρε Κωστη που τα παρεξηγησες τα παιδια.
Ελευθερια ειναι να λεει ο καθενας την αποψη του, ασχετα εαν εγω ή εσυ την θεωρει παπαρια.
Φιλε μου Φαντομα διατηρησε το προνομιο που εχεις να λες ελευθερα τη γνωμη σου και να σου λενε οι αλλοι ελευθερα τη δικη τους.
Δεν πιστευω να φυγεις επο δω μεσα γιατι ποιον θα βρω να με σιγονταρει οταν ριχνω τη ρουκετα; :grin:
Χωρια που οταν ερθω κατω ΠΡΕΠΕΙ να βρεθουμε. :dancing:
Todok 1000% δεν με ξερεις και δεν μπορεις να μαθεις ποιος ή τι ειμαι, κοινωνικα ή επαγγελματικα, προς ενημερωση σου δεν εχω καμμια σχεση με το δημοσιο. Ο ορος φασολα που ηλιθιως χρησιμοποιεις ξεκινησε απο τους λευκους( Αγγλοσαξωνικης) καταγωγης Αμερικανους για να περιγραφει τις Μεξικανες και ολες τις αλλες λατινοαμερικανες μεταναστριες. Ο αντιστοιχος ορος για τους αντρες της ιδιας καταγωγης ειναι spik το οποιο δεν μπορω να μεταφρασω, συμφωνα λοιπον με τους ιδιους λευκους αμερικανους και οι Ελληνες κατατασσονται στην ιδια κατηγορια και ειναι λιγο γελοιο ενας spik ή φασολος να λεει τις συντοπιτισες του φασολες.
Και τελικα θα μου απαντησεις στο τι ειδους πιττα εχεις φαει;
Κωστη παλι, του την εχω στημενη του Φ16 να παει Bkk και να γυρισει εκστασιασμενος γραφοντας υμνους. ΕΕΕΕ εκει να δεις τι εχει να γινει. :uzi: :uzi:
George φιλε μου επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη και να ξαναεπαναλαβω τη διαδρομη μιας πουτανας Ταυλανδης. 1. Μπανκοκ μετα Πουκε και τελος Πατταγια.
Ουφ πολλα ειπα.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Todok  kai Aris30

Αρκετά νομίζω με τις "φασόλες" και τις "ελεεινίδες" προκαλώ οποιοδήποτε μέλος του site για μια βόλτα στο κέντρο όπου θα μετρήσουμε τα ποσοστά της "σαβούρας" μεταξύ αγοριών και κοριτσίων και τότε το ξανασυζητάμε για το πόσοοι φάσολοι και πόσες φασόλες κυκλοφορούν.   
Βέβαια εδώ δεν υπάρχει η ευκολία της παττάγια εδώ θέλει προσπάθεια και αντιμετώπιση του άλλου φύλλου σα ίσο προς ίσο και φυσικά αυτό δεν αρέσει στους πολλούς.
Δεν είμαι κατά της παττάγια καλά κάνουν και πάνε όσοι πάνε αλλά να βάζουν σαν πρότυπο γυναικίας συμπεριφοράς την συμπεριφορά κάθε μπαρόβιας πάει πολύ. 
Διαβάστε ξανά τον  Fantoma τον lorgjim τον vonmakoulis κ.λπ ώστε το πάνω κεφάλι σας να σκέπτεται σωστά και τον ΚώσταΦ16 για να δουλεύει το κάτω κεφάλι σωστά.  Αν δουλεύει μόνο το κάτω κάτι δεν πάει καλά. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eγώ δεν είπα ότι έχει κανείς σχέση με το δημόσιο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι και πολλοί από το μη δημόσιο βρίσκονται πολύ κοντα στις αυλές των κομμάτων.

Επιπλέον, τα επιχειρήματα του τύπου "φταίτε εσείς που δεν φτιαχτήκατε για να μπορείτε να ελκύσετε μια φασόλα" απλώς δείχνουν το πνευματικό επίπεδο όσων τα εκφέρουν.

Όμως θα επικεντρώσω στο επιχείρημα περί "προσπάθειας και ισότητας". Όποιος νομίζει ότι αποτελεί πρότυπο γυναικείας συμπεριφοράς το κάθε φασολογύναιο να το παίζει ντίβα με υπέρμετρες απαιτήσεις και υστερική συμπεριφορά, δε χρειάζεται να πάει αλλού για να βρει τέτοιες γυναίκες. Ελεεινίδες υπάρχουν άφθονες για κάθε οπαδό του Μαχόζ.

Όσοι πιστεύουν ότι η γυναίκα πρέπει να είναι γλυκιά και τρυφερή που να ξέρει πως να φερθεί σε έναν άντρα, ξέρουν να το εκτιμούν αυτό ακόμα κι αν το βρουν σε μια μπαρόβια. Άλλωστε οι ελεεινίδες στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν υπήρξαν μπαρόβιες ώστε "να μη τους μείνει απωθημένο"; Με τη διαφορά ότι αυτές δεν ικανοποίησαν farangs αλλά αλλοδαπούς (κατά προτίμηση αλβανούς και μαύρους), barmen, κάτι μαστόρια που λες και βγήκαν από ελληνική ταινία του 60 και συγκεκριμένα από το ρεμάλι της φωκίωνος νέγρη, τρέντυδες, συνδικαλιστές.

Και στο κάτω κάτω, αυτοί που πιστεύουν στην προσπάθεια και την ισότητα και κατέκτησαν φασόλες, και μάλιστα δια βίου, γιατί δεν κάνουν πράξη τα πιστεύω τους και κοιτάνε που θα βρουν μουνί για πούλημα; Εκτός κι αν έχουν αμολήσει και τη γυναίκα τους να ψωνίζει πούτσους ανα την υφήλιο στα πλαίσια της ισότητας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επιπλέον, προκαλώ κι εγώ οποιονδήποτε να μας πει αν αυτό το ποσοστό μη σαβούρας από την πλευρά των ελεεινίδων γυναικών προτιμά το όπως ισχυρίζεστε δυσεύρετο ποσοστό της μη σαβούρας των αντρών.

Τέλος, όποιος θέλει μπορεί να ψάξει για το site του Nice Guy, που έχει παραθέσει και αναπτύξει τα επιχειρήματά του για τις δυτικές και τις ασιάτισες.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Βέβαια εδώ δεν υπάρχει η ευκολία της παττάγια εδώ θέλει προσπάθεια και αντιμετώπιση του άλλου φύλλου σα ίσο προς ίσο και φυσικά αυτό δεν αρέσει στους πολλούς.

Σαν ίσος προς ίσο; Μακάρι φίλε,μακάρι. Δε θέλω να σε προσβάλω αλλά ή πιστεύεις στις νεραϊδες ή ζούμε σε διαφορετική χώρα.
Δε θέλω να ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν πάμπολλα τόπικ στο site αυτό. Μπες σε κανένα απ' αυτά να αναπτύξεις τις απόψεις σου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ευχαριστω ολους οσους μεχρι τωρα κανανε διαλογο μαζι μου,
αν αποχωρισεις και συ απο το φορουμ επειδη καποιοι διαφωνησαν μαζι σου να ξερεις οτι ειναι εντελως ΑΝΩΡΙΜΟ.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο Φαντομάς είναι ένα από τα άτομα που συμβάλουν στην θετική αντιπαράθεση του θρέντ και παρόλο που το κυριώς θέμα είναι για σεξ έχει εμπλουτιστεί με πολλές πληροφορίες γενικότερα και με τη συμβολή του.

Σίγουρα ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να είναι το ίδιο με τον προφορικό και μερικές φορές εκλαμβάνεται λάθος, αυτό όμως δεν μπορεί να είναι η αιτία ώστε μέλη που συμβάλουν στο θρέντ να απομακρύνονται...

Φαντομά (και αυτό να εισακουσθεί και από άλλα μέλη που έχουν αποσυρθεί) δεν νομίζω ότι κάποιος θέλει την απόσυρσή σου από εδώ...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
TODOK
οταν με παραπεμπεις σε σιτε για να πω την αποψη μου ειναι μεγα λαθος γιατι δεν μπορει ολοι να εγιναν ειδημονες της ανατολης ακομα δεν τους ειδαμε

αποψη εχω και την λεω εδω επειδη τυχαινει να εχω γνωριστει με 5 ατομα και εχουμε καποια κοινα σημεια με αλλους λιγα με αλλους πολλα και επιπλεον
εχουμε καποια χρονια επαφης με την απω ανατολη (κινα hong kong taiwan thailand malaisia borneo japan vietnam) εγω προσωπικα απο 78 και μετα.

τι να πει και ο φαντομας που μενει μονιμα εκει

δεν χρειαζομαι και δεν στηριζομαι σε αποψεις αλλων για να διαμορφωσω τη δικη μου απλα τις μελετω για να δω το σκεπτικο τους

προτεινω να ειμαστε λιγο συγκρατημενοι γιατι το τοπικ τεινει για αλλα μερη που δεν μας αφορουν  ο νοων νοειτω

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δε θα 'θελα να είμαι η αιτία που θα αποχωρήσει ο Φαντομάς  :'(  Υπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι "καλό" παιδί  :) Παλιότερα είχα υποσχεθεί ότι δε θα ξανακάνω μεγάλα ποστ αλλά δεν κράτησα την υπόσχεσή μου. Από δω και στο εξής θα είμαι πιο φιδωλός και θα χρησιμοποιώ δύο-τρεις γραμμές το πολύ.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σας χαιρετώ απο το Πουκέτ.Δεν μπορουσα να κανω log in καποιες μέρες για αυτο δεν πόσταρα.Διάβαζα βέβαια και στενοχωριέμαι για τις αντιπαραθέσεις.Φαντομά δεν νομίζω οτί πρέπει να σταματησεις να ποστάρεις.Είσαι απο τους σοφους του θρεντ.

Τελικά δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να ερωτευτει κανείς αυτή την χώρα.Μετά από μια εβδομάδα στο νησί,την Παρασκευή πάω Κο Σαμούι.Στο πουκέτ κεράτωσα και την Μέι...
Δεν το είχα σκοπό αλλά μου έτυχε κατι απρόοπτο σε μασατζιδικο.Μπάγκλα απίστευτη!!!Tiger too much..
Αυριο πρέπει να γυρίζει Ελλάδα και ο συντροφος SkorpionTouch.
Kostaf16 θα πάω και Παταγια σίγουρα να μείνω καποιες μέρες αφου με τρώει η περιέργεια!!!
Η Μει έμενε εκεί για 2 χρόνια και θα μείνω σε μια φίλη της.

Άμα δεν αγαπούσα την Κρήτη τόσο πολύ θα ερχόμουνα σίγουρα να μεινω καποια χρόνια εδω αφου μπορώ να βρώ και ευκολα δουλεια στον επαγγελματικο μου τομέα.

Σας χαιρετώ όλους.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap !!!

αγαπητοι συντροφοι θα ηθελα να εκφρασω την συμφουριστικη μου στηριξη στον συντροφο Φαντομα !!! ειναι ενας ανθρωπος με κυρος και ηθη που τον διαπρεπουνε. Μας εχει προσφερει απλοχερα ΑΛΗΘΕΙΕΣ του κοσμου που πηγαινουμε και ωραιοποιουμε και τον εξεταζουμε κατα περιπτωση.
Ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος τολμησε αυτο που εμεις σκεφτομαστε καθημερινα. την ΞΕΝΙΤΙΑ !
και οσοι τον ξερουμε εχουμε να πουμε τα καλυτερα για εκεινον και το ποσο πραγματικα ΜΑΓΚΑΣ ειναι.

φιλικα

Μιμικος

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
George φιλε μου επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη και να ξαναεπαναλαβω τη διαδρομη μιας πουτανας Ταυλανδης. 1. Μπανκοκ μετα Πουκε και τελος Πατταγια.
Ουφ πολλα ειπα.
Καλα Λορδε 18χρονα πατταγιανα απο ποτε ξεκινησαν?Διαφωνω αλλα σταματω εδω.Επιμενω οτι εχεις ακρες, αλλιως πολλα λεφτα και καθολου σερβις :sunglasses:
Δεν φταινε φυσικα μονο οι λευκες φασολες,το προβλημα ειναι κοινωνικο,αλλα την περισσοτερη ευθυνη απο τα δυο φυλλα την εχουν αυτες.
Η λευκη φυλη λογω dna και κακης διατροφης τις τελευταιες δεκαετιες εχει χασει σε μυικο ιστο και το εχει κερδισει σε λιπος(ασε την τριχοφυια απο τη μολυνση) και παρατηρουμε τα τραγικα αποτελεσματα...
Μοντελες με κοκκαλα και λιπος και τα κοριτσια της διπλανης πορτας αστα να πανε.. :(
Ολοι εχουμε γνωμη και καλο ειναι να ακουγεται αν τεκμηριωνεται ακομα καλυτερα.
Κανεις δεν θελει να αποχωρισει ο Φαντομας,και καλο ειναι να παραμεινει ενεργος γιατι εχουμε πολλες κοντρες ;)

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
quote author=Todok link=topic=2495.msg312763#msg312763 date=1198019166]

Όμως θα επικεντρώσω στο επιχείρημα περί "προσπάθειας και ισότητας". Όποιος νομίζει ότι αποτελεί πρότυπο γυναικείας συμπεριφοράς το κάθε φασολογύναιο να το παίζει ντίβα με υπέρμετρες απαιτήσεις και υστερική συμπεριφορά, δε χρειάζεται να πάει αλλού για να βρει τέτοιες γυναίκες. Ελεεινίδες υπάρχουν άφθονες για κάθε οπαδό του Μαχόζ.

Όσοι πιστεύουν ότι η γυναίκα πρέπει να είναι γλυκιά και τρυφερή που να ξέρει πως να φερθεί σε έναν άντρα, ξέρουν να το εκτιμούν αυτό ακόμα κι αν το βρουν σε μια μπαρόβια.
[/quote]

Θα ήθελα και μια περιγραφή για το πως πρέπει να είναι και να φέρεται ένας άνδρας.  Πολλοί πιστεύουν ότι το σωστό πρότυπο είναι να είσαι άπλυτος, αξύριστος, με κοιλίτσα αμόρφωτος, αγενής, να καπνίζεις, να  φτύνεις και να κλάνεις βροντερά  αλλά παράλληλα να πιστεύεις ότι επειδή εσύ είσαι άνδρας θα πρέπει οι γυναίκες να σε παρακαλάνε να τους κάνεις τη χάρη να πας μαζί τους (αφού βέβαια σου έχουν φερθεί ευγενικά και τρυφερά). 

Πάντως φίλε μου σε πληροφορώ ότι σε σχέση με τους άνδρες  οι γυναίκες προσέχουν και  άλλα πράγματα σε έναν άνδρα πέρα απο την εμφάνισή του (και φυσικά τα λεφτά του.  Πράγματι πολλοί φάσολοι βγάζουν ωραίες γυναίκες αλλά μίλησε μαζί τους και θα καταλάβεις γιατί τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους με καλύτερο παρουσιαστικό. 
Τι σχέση έχουν αυτά όλα με το Ταϋλάνδη sex trip έχουν φίλε μου γιατί όπως έγραψα καλό είναι να δουλεύει κάτω κεφάλι στην Παττάγια αλλά καλύτερο να δουλεύει και το πάνω και να βλέπει τι θα γίνει μετά απο 10-20 χρόνια. Αυτό πιστεύω προσπαθεί να σας πει και ο φαντομάς και εσείς  νομίζετε ότι σας κάνουμε ηθικό κήρυγμα.
Διαβάστε ξανά τις περιγραφές του κώσταφ16 (τον οποίο θεωρώ αρκετά έξυπνο) από την πρώτη και δεύτερη "αποστολή" του και παρατηρήστε αν υπάρχει διαφορά και τότε τα ξαναλέμε.

Καλές γιορτές πάντως σε όλους.   

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η σχέση που έχει η φασολοχώρα με την ταυλάνδη είναι ότι κάποιοι (μεταξύ τους πιστεύω και ο φαντομάς) προσπαθούν να επικρίνουν όσους δεν κάνουν σχέση με φασόλες και προτιμούν "την ευκολία της ταυλάνδης".

Όπως είπα και πριν, ο Nice Guy στο site του έχει αναλύσει το θέμα, και προτείνω να το διαβάσετε, ειδικά την περιγραφή για το πάρτυ του ξάδελφού του που όλες γούσταραν.

Και αυτό μας φέρνει στο "σωστό πρότυπο άντρα". Αν νομίζετε (όσοι νομίζετε) ότι αυτός που είναι άπλυτος, αγενής, καπνιστής, αμόρφωτος, άξεστος και κλανίλος δεν είναι πρώτος στις προτιμήσεις των ελεεινίδων, μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα.

Το ζητούμενο από πολλούς πιστεύω από εμάς είναι μία γυναίκα που όταν της φέρεσαι καλά στο ανταποδίδει, και όχι μιά στρίγκλα που γουστάρει μπινελίκια και αμορφωσιά και αγένεια για να σε δει σαν τον άντρα των ονείρων της.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο "Ταξιδιωτης" και ο "φαντομας" ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο.
το ειχα καταλαβει απο καιρο, ο φαντομας χρειαζοταν εναν καλο και πιστο συμμαχο στην εκστρατεια του.
δεν με ενδιαφερει αν δεν συμφωνειτε.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Επίσης να πω ότι δυστυχώς συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Τodok.Οι γυναίκες είναι πολύ

ρηχές και εγωίστριες , εκτός των άλλων. Οι λίγες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Τα ποσοστά σαβούρας είναι απίστευτα υψηλά. Λένε ότι για την κρίση στις σχέσεις , στο γάμο

κλπ πάντα φταίνε και οι δύο.Βλακείες.Η γυναίκα έχει μάθει μόνο να παίρνει και ο άντρας μόνο

να δίνει.Αυτό είναι δεδομένο , αλλά το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα στερείται λογικής και

ζητάει τόσα πολλά πλέον που κανένας άνδρας δεν μπορεί να την καλύψει. Το φλερτ,η σχέση και

η συμβίωση είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με δύο και αν κάνει βλακεία ο ένας την πληρώνουν

και η δύο. Είναι όπως στην οδήγηση: εσύ οδηγείς κανονικά αλλά ο άλλος από το αντίθετο ρεύμα

κάνει τη βλακεία και πέφτει επάνω σου.Αποτέλεσμα: σκοτώνεστε και οι δύο. Να μη λέμε ότι

φταίνε κα οι άνδρες και οι γυναίκες.Οι γυναίκες σήμερα θεωρούν ΟΛΟ τον δρόμο δικό τους με

τραγικά αποτελέσματα στις σχέσεις. Κοινωνικές αντιλήψεις , γραπτοί και άγραφοι νόμοι , όλα

είναι υπέρ της γυναίκας (για κοινωνίες Δυτικού τύπου μιλάω πάντα). Αυτό οι γυναίκες το

ΞΕΡΟΥΝ και προσπαθούν να το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ όσο δεν πάει. Ναι , το πρόβλημα το έχουν και οι

άντρες και οι γυναίκες αλλά φταίνε σε συντριπτικό ποσοστό οι δεύτερες. Οσο και αν

κοιταχτούν στον καθρέφτη οι άντρες δεν αλλάζει κάτι , βλέπεις δεν είναι αυτοί η αιτία του

προβλήματος.
Και όσο γαι την εξωτερική εμφάνιση που λέει ο Todok , εν μέρη πάλι έχει δίκιο. Οι γυναίκες

μεσογειακού τύπου έχουν από τους χειρότερους σωματότυπους. Και όσο για τα άλλα

χαρακτηριστικά , οι περισσότεροι άντρες έλκονται από το ξανθό και γαλανό (εδώ μπορεί αν

κάνω και λάθος , ίσως είμαι υποκειμενικός). Για να μη μεροληπτώ κατά των Ελληνίδων , να πω

ότι σε όλες της Δυτικές κοινωνίες η γυναίκα όταν "δίνει" σεξ θεωρεί ότι κάνει χάρη στον

άντρα και περιμένει κάθε είδους αντάλλαγμα απ'αυτόν , στοχεύει δηλαδή στην εκμετάλλευσή

του. Ανάλογα με το οικονομικό του επίπεδο και οι απολαβές. Γι'αυτό και ψάχνουν οι

περισσότερες τον πλούσιο γαμπρό. Θα μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλες έτσι. Σωστά. Αλλά σε

τι ποσοστό ισχύει αυτό; Και απ'αυτές που δεν ανήκουν σ'αυτή την κατηγοράει ποιος θα

πρωταφάει; Ή συμβιβάζεσαι ή μένεις μόνος.

:knockinb: γιατό χανόμαστε  :grin:

Μεγαλε ΕΓΡΑΨΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom