Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και φυσικα δεν περιμενω να παρω απαντηση.
μας προσβαλεις,εδω τα λεμε ολα.
να σου θυμισω οτι λειπεις καιρο και δεν ξερεις καλα σε τι διαστασεις εχουν φτασει οι ελληνικοι γυναικειοι κωλοι. ασε δε τη μυτη.. οι ρωσιδες δε, χειροτερη μυτη.
συνεπως αναμεσα στα ταξιδια συμπληρωνουμε δυναμεις, και οσο κρατησει αυτη η τρελλα.
αντε τωρα να ανταλλαξεις τις σουπερ κοντες ταιλανδεζες με κατι αλλο,
και οι γυναικες δεν ειναι ασπαρταμη.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τελικα απαντησαμε ολοι :rockon: τα σεξιστικα γουρουνια ,οι σεξοτουριστες :dancing:
καλα να ειμαστε και με το καλο να ανταμωσουμε στην πατριδα :boobies:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε mgreek καταρχας οι λεξεις παραλογο και Ταυλανδη πανε χερι-χερι η για να στο πω αλλιως δεν υπαρχει τιποτα παραλογο στην Ταυλανδη  ;).
Βλεπω σε απασχολει πολυ τι παιζει το επομενο σαββατοκυριακο, μπας και εισαι σε μυστικη αποστολη?  :2funny:
Τι να σου πω, το προηγουμενο Σαββατοκυριακο η Πατ-πονγκ ειχε αλκοολ ενω η Νανα ουτε σταγονα. Στην Παταγια τα περισσοτερα μπαρς ηταν κλειστα και τα ανοιχτα ηταν χωρις μουσικη και χαμηλωμενα φωτα. Τα κουτσομπολια και οι χαρτοριχτρες λενε οτι τα πραγματα θα ειναι πιο αυστηρα το ερχομενο Σαββατοκυριακο. Συζητωντας σημερα με κατι γνωστους αγγλοσαξωνικης καταγωγης, πιο πολυ ειχαν ξενερωσει που δεν ειχε αλκοολ παρα ολα τα υπολοιπα...ο καθενας με τον πονο του    :uglystupid:

Κωστα κοπιασε να προλαβεις, σιγα μην καθομαι Χριστουγεννιατικα να διαβαζω μπουρδελα και τα  παραληρηματα σου που μου δινουν χασμουρητο. Τοντοκ μιας και βαρεθηκες το National Geographic δε μας κανεις μια αναφορα για αυτο που εχεις κλιση? --> τις ελλεεινηδες της ημερας  :2funny:

Ακαδημαικη ερωτηση προς ναυτιλομενους και ετοιμαζομαι για γιουχαρισμα  :2funny:.
Οταν δεν ειστε στην Παταγια αλλα στην Ελλαδα, μαματε καθολου η περιμενετε αυτες τις 15 μερες 3 φορες το χρονο για να βγαλετε το αχτι σας? Η ερωτηση εννοειται δεν απευθυνετε σε ολους, ξερουν καλα ποιοι αυτοι που ερωτουνται και φυσικα δεν περιμενω να παρω απαντηση.

:boobies: :uglystupid: :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να αρχίσουμε καμία περιγραφή, γιατί έχει πέσει το thread...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε
ολο και κατι θα μαθαινεις σε αυτη τη ζωη :2funny:

τα χαπια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πρέπει να αρχίσουμε καμία περιγραφή, γιατί έχει πέσει το thread...
ναι ρε παιδια, αρχιστε να γραφετε.

λορδε τι σου λενε? δεν ξερουν ποσο παλια καραβανα εισαι? ποιο κοματι της πατταγια εχεις χτισει, πες μας

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε fletsi κανίς δεν μου την είπε αλλά υπάρχουν μερικοί  προβληματική που δεν ξέρουν να σέβονται την κούραση να τραβήξεις  της φωτογραφίες. Αλλά δεν πειράζει εγώ τους μορφώνω δωρεάν. Και αν καμιά φορά με συναντήσουν στην pattaya θα μάθουνε τη σημαίνει  pattaya γιατί φαντάζομε το μόνο που ξέρουν lousifer y tonys. Για να το παίξουν αγαπητικοί και να πηδήξουν τσάμπα. Οι λεγόμενοι τσαμπατζήδες. Και αν τους ενοχλεί που θα γράψω τον πουλο για  pattaya γιατί εκεί τους γράφω.  :piss:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap !!!
μετα απο μια απογευματινη εξτρα καυτερη som tam !!! θα ηθελα να ευχαριστησω τον συναγωνιστη ScorpionTouch που εκτιμησε τις πληροφοριες μου για το ταξιδι του οσο αφορα την πατταγια , οπως επισης και τον Ουτοπικο που βρισκεται στο Πουκετ !!!

οσο αφορα για τα μπαρ που ειναι κλειστα η αποψη μου ειναι οτι τις μερες που ειναι κλειστα ειναι ποιο καλα διοτι τις κοπελες τις βρισκεις σε μορφη freelancer αντι να βρισκονται στα μπαρ και στις ντισκο, δηλαδη στην περαντζαδα εχει ποιο πολυ παιχνιδι !!!

θυμαμαι την πρωτη μου βραδια στο πουκετ την πρωτη φορα που η μπανγκλα ηταν κλειστη (οσο αφορα τα μπαρ) και αυτο προεκυπτε να εχει απιστευτη περαντζαδα!!!

αχ αχ αχ ομορφες στιγμες !!!
αλησμονητες στιγμες με σαγηνευτικη ομορφια !!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να σου απαντήσω κι εγώ φαντομά. Εδώ στο χωριό οι γυναίκες είναι ελάχιστες και δεν καταδέχονται να σε κοιτάξουν (εμένα τουλάχιστον , εσένα μπορεί , τι να πω). Μόνα κανένα barman,dj ή μαγαζάτορα.Α και κανέναν ένστολο (μπάτσο,πυροσβέστη κλπ). Πάντως και η υπόλοιπη Ελλάδα δεν πάει πίσω , άμα δεν είσαι διάσημος (κανένας ηθοποιός , τραγουδιστής , ποδοσφαιριστής ή σε κανένα reality show άμα παίζεις) θα είσαι με το πουλί στο χέρι. Εκτός και αν έχεις κότερα ή αεροπλάνα. Προσωπικά μόνο μπουρδέλα για :knockinb: (κι για πρέπει να φάω δυο ώρες πάνε έλα). Βλέπεις το χωριό που να έχει τέτοιο πράγμα , το χωριό μου είναι γεμάτο με σωστούς ανθρώπους σαν και σένα , οπότε μπουρδέλα απαγορεύονται δια ροπάλου.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μιμίκο , δεν άφηνες ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη. Ετσι,έτσι  :)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το συγκεκριμένο κορίτσι δουλεύει στο Aviva Μασάζ (massage με full service στο Sukhumvit Soi 8), το όνομά της είναι Nuy το δοκίμασα μία μέρα στο μασάζ (800ΒΗ μασάζ + 1500BH Full Service, το Aviva είναι ακριβό μαγαζί, αλλά έχει πολύ όμορφες κοπέλες) πήρα το τηλέφωνό της και το επόμενο απόγευμα την πήρα για LT(μέχρι το επόμενο πρωί) στο ξενοδοχείο. Κόστος 2000ΒΗ για όλη μέρα!!! (40 ευρώ)!!!

Πολύ καλή και στο μασάζ, αλλά φυσικά και στο κρεβάτι και απίστευτα περιποιητική... ήταν από τις πρώτες επιλογές για να την κρατήσω για περισσότερες ημέρες...

Και μία φωτό της (δεν θέλω να βάζω πρόσωπα, αλλά πιστέψτε με είναι κούκλα!!)

Συνημμένα

• nuy.JPG
    nuy.JPG
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τοντοκ μιας και βαρεθηκες το National Geographic δε μας κανεις μια αναφορα για αυτο που εχεις κλιση? --> τις ελλεεινηδες της ημερας   :2funny:

Ακαδημαικη ερωτηση προς ναυτιλομενους και ετοιμαζομαι για γιουχαρισμα   :2funny:.
Οταν δεν ειστε στην Παταγια αλλα στην Ελλαδα, μαματε καθολου η περιμενετε αυτες τις 15 μερες 3 φορες το χρονο για να βγαλετε το αχτι σας? Η ερωτηση εννοειται δεν απευθυνετε σε ολους, ξερουν καλα ποιοι αυτοι που ερωτουνται και φυσικα δεν περιμενω να παρω απαντηση.

Να γαμήσουμε τι από τις ελεεινίδες τραβελοφασόλες; Εσένα τι σε πείραξε, ότι έρχονται οι άντρες στην ταυλάνδη για να γευτούν τη γυναικεία παρουσία που τους τη στερεί η ελεεινίδα γαλότσα με τις απίστευτες απαιτήσεις της;

Και για να διαταρράξω τα νερά του National Gerographic θα διηγηθώ σήμερα την (οπτική) επαφή μου με μία ασιάτισα που είδα στο κέντρο. Ήταν πολύ κοντή και λεπτεπίλεπτη, τα μπουτάκια της φαινόταν ότι ήταν σκέτο βούτυρο, φαντάστηκα τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της να τραντάζεται από τα κύματα του οργασμού και μου σηκώθηκε αμέσως, γιατί όλη την υπόλοιπη ημέρα έβλεπα καριόλες ελεεινίδες και μου έπεφτε.

Επισκέπτης
Να γαμήσουμε τι από τις ελεεινίδες τραβελοφασόλες; Εσένα τι σε πείραξε, ότι έρχονται οι άντρες στην ταυλάνδη για να γευτούν τη γυναικεία παρουσία που τους τη στερεί η ελεεινίδα γαλότσα με τις απίστευτες απαιτήσεις της;

Και για να διαταρράξω τα νερά του National Gerographic θα διηγηθώ σήμερα την (οπτική) επαφή μου με μία ασιάτισα που είδα στο κέντρο. Ήταν πολύ κοντή και λεπτεπίλεπτη, τα μπουτάκια της φαινόταν ότι ήταν σκέτο βούτυρο, φαντάστηκα τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της να τραντάζεται από τα κύματα του οργασμού και μου σηκώθηκε αμέσως, γιατί όλη την υπόλοιπη ημέρα έβλεπα καριόλες ελεεινίδες και μου έπεφτε.

χααχχαχα πεστα ρε αθανατε todok!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καντε σεξ(οσοι μπορειτε :cheesy:) και οχι πολεμο :idiot:
tilac μην εξαπτεσαι εχεις ταξιδι :sunglasses:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και αν τους ενοχλεί που θα γράψω τον πουλο για  pattaya γιατί εκεί τους γράφω. 
Δόκτωρα, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε κανείς υβριστικά στο πρόσωπό σου. Οπότε προς τι αυτή η περιφρόνηση στους συντρόφους ? Αυτοί αναρωτήθηκαν εύλογα (όπως και εγώ επίσης) ποία η σκοπιμότης να ποστάρεις δύο φορές το ίδιο πράγμα, εφόσον ήδη έχεις ανοίξει σχετικό θρεντ. Λογικότατη απορία. Ο δε Λόρδος - που παρεπιμπτόντως γνωρίζει όσο ελάχιστοι εδωπέρα τη χώρα - αν πρόσεξες την φράση του με τα κουβαδάκια την χρησιμοποίησε καθαρά χάριν αστειϊσμού (Χε, Χε) στα πλαίσια του παρεϊστικου κλίματος που επικρατεί (παρ' όλες τις επί μέρους διαφωνίες) στο φόρουμ. Οπότε μάλλον άστοχη η τοποθέτησή σου.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εδώ στο χωριό οι γυναίκες είναι ελάχιστες και δεν καταδέχονται να σε κοιτάξουν (εμένα τουλάχιστον , εσένα μπορεί , τι να πω). Μόνα κανένα barman,dj ή μαγαζάτορα.Α και κανέναν ένστολο (μπάτσο,πυροσβέστη κλπ). Πάντως και η υπόλοιπη Ελλάδα δεν πάει πίσω , άμα δεν είσαι διάσημος (κανένας ηθοποιός , τραγουδιστής , ποδοσφαιριστής ή σε κανένα reality show άμα παίζεις) θα είσαι με το πουλί στο χέρι. Εκτός και αν έχεις κότερα ή αεροπλάνα. Προσωπικά μόνο μπουρδέλα για :knockinb: (κι για πρέπει να φάω δυο ώρες πάνε έλα).

Πολύ απόλυτο αυτό, αλλά νομίζω ότι ακόμη και ο Φαντομάς από μέσα του θα συμφωνήσει...
Και εδώ το κάνουμε και εκεί (ευτυχώς που πάμε ασία σύχνα πυκνά), αλλά το εκεί το νοσταλγούμε περισσότερο..
Δε χρειαζεται να συμφωνησω απο μεσα μου, συμφωνω και απεξω μου αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Εγω δε ρωτησα αν προτιματε Ασιατισσα η Καυκασια η Μαυρη η Πυγμαια. Την απαντηση στην προηγουμενη ερωτηση την ξερω ηδη. Εδω που τα λεμε και την απαντηση στην original ερωτηση γνωριζω αλλα θελω να δω ποιος ειναι τιμιος με τον εαυτο του. Εκτος λοιπον του Ακη που ειπε τιμια και ξαστερα ακριβως αυτα που περιμενα να ακουσω και καναδυο αλλων που ψελλισαν με μισολογα την πικρη αληθεια, οι υπολοιποι κανατε μια ωραιοτατη ποδοσφαιρικη ντριμπλα, αλλαξατε την ερωτηση και επιδοθηκατε στη συνηθισμενη στιχομυθεια περι ελλεεινηδων (καριολες τραβελοφασόλες ο ενας, χαλια μυτες ο αλλος, δωστα αθανατε τοντοκ ο παρα-αλλος κτλ). Ο οχλος παλι συσπειρωθηκε πισω απο το δαχτυλο του (ελα ομως που δεν φτανει ενα η πολλα δαχτυλα για σας κρυψει ολους :2funny:). Ειναι θαυμαστη η αλληλεγγυη ορισμενων εδω μεσα που ψαχνουν στηριγμα στα υπολοιπα μελη του οχλου για να κρυψουν τους πραγματικους λογους που πηγαινουν ΜΟΝΟ Παταγια και φυσικα για να καθησυχασουν τους εαυτους τους στο οτι το προβλημα δεν το εχουν αυτοι αλλα οι αλλες (ξερετε ποιες).

Τοντοκ με αυτα που λες, η ζωη σου στην Ελλαδα πρεπει να ειναι πραγματικη κολαση, απορω τι καθεσαι και κανεις εκει. Ολοι εχουμε φαει στραπατσα αλλα το δικο σου φαινεται να ειναι ανευ προηγουμενου. Αφου λοιπον κατα τα λεγομενα σου μονο οι ελεεινηδες ειναι το προβλημα και οχι η αφεντια μας και αφου λοιπον δεν εκτιμουν οι αχαριστες τα ακαταμαχητα προσοντα σου ποιος ο λογος που καθεσαι εκει και μιζεριαζεις και παραλληλα περιφερεις τη μιζερια σου σε μας και στο φορουμ? Ενας λογικος ανθρωπος θα ειχε εξαφανιστει προ πολλου απο την κολαση που ζεις.

Συμβουλη προς τους συνηθεις υποπτους. Μην προσπαθειτε να πεισετε το φορουμ η εμενα, λιγη σημασια εχει αυτο. Κοιτταχτειτε πρωτα καλα στον καθρεφτη και πειστε πρωτα τους εαυτους σας.

Ντοκτορ σε βλεπω εκνευρισμενο, τοσο ευκολα χανεις την ψυχραιμια σου? Περιμενεις με υβρεις να βρεις το χαμενο δικιο σου και να μας "μορφωσεις"? Να σαι καλα φιλε you made my day που λενε και οι αμερικανοι.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom