Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:dancing:

Συνημμένα

• post-7836-1197700115.jpg
    post-7836-1197700115.jpg
    95,2 KB · Εμφανίσεις: 43

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ηδη ειμαστε 3. και οσοι θα ναι κατω βεβαια. doctortilac ελπιζω να τον δω εκει.
george 31, εσυ θα σαι πατταγια, θα σε δω φυσικα, στελνω με πμ. το ταιλ. κινητο.
Kosta f16 αλλοι 3 pattayistas από Κρήτη φεύγουν στις 19 – 1 για παταγια. Φίλοι του george31 σήμερα τους έκλισα με gulf 639 ευρω. Και εγώ μόλις έρθω από Ισπανία φουλ για παταγια. :rockon:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι εν παταγια αδελφοι θα ηθελα να επισκευτω τον "ιερο αυτον τοπο" επιστρεφοντας απο  την Αυστραλια  για να καταθεσω και εγω τον οβολο μου  υπερ της αναγερσεως των εκει¨"ευαγων ιδρυματων" εχων  ομως μικραν πειρα  σχετικως  με ποιο ειναι  το πιο καταληλο καθως και ποια θα ηταν  η καταληλοτερη συνοδοιπορος που θα μπορουσε να  συμπορευτει μαζι μου στην "εβδομαδα των παθων μου" ζητω ταπεινα την βοηθεια σας.( τηλεφωνα η δυνατον συνοδευομενα με φωτο  )
Μια και  ο χρονος λιγος η διαθεση μεγαλη  προσβλεπω στην βοηθεια σας  εστω και σε πμ
κωστα  εαν δεν δημιουργω προβλημα  ωραια η  noy

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλε kosa, μηπως μας περασες για νταβατζηδες? η μηπως για μαστροπους?
συνελθε λιγο.. :jerking:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
τους θερμους μου χαιρετισμους απο την παταγια σε ολους!
παιδες αν και θα γραψω αναλυτικα οταν γυρισω ειμαι σε ιντερνετ καφε τωρα!
λοιπον εδω φαγαμε ενα τρελο ξενερωμα 3 μερες λογο εκλογων στην ταυλανδη απαγορευεται το αλκολ και ολα τα μαγαζια ειναι κλειστα.
τελος παντων υπομονη.......
οκαιρος εδω εχει και πολυ ζεστη το πρωι και δροσουλα μερικες στιγμες.
μενω στο sunshine soi 8 καλος δρομος με νυχτερινη ζωη καλη εχει και ενα καλο γκο γκο μπαρ στο οποιο πηγαμε την 1 νυχτα
και περασαμε φανταστικα γυναικες συνολικα πανω 30 μετρησα και ειχε και αλλες αφου μπαινοβγαιναν
φωτογραφιες δεν επιτρεπονταν μεσα στο μαγαζι δυστηχως..........
φοβερο σοου καναν μπανιο γυμνες σε ντουζιερες και σαπουνιζοντουσαν βαζαν διαφορα πραγματακια στο πραμα τους και χορεβαν και αλλα πολλα ...
ειχε πολυ καβλιαρικα κοριτσια επαθα πλακα
τελικα μας πλησιασαν οι κοπελες μου τις καρφωναμε συνεχεια και πληρωσαμε 600 μπαρφινε και μετα στο ξενοδοχειο απο 1500 την κοπελα παιδια το σεχ ηταν ονειρικο ουτε με την 1 γκομενα μου δεν περασαμε τοσο παθιασμενα η γκομενα εκανε σαν τρελη
δεν σταματαγε να μου λεει ποσο με γουσταρει και να με φιλαει δεν ξεκολαγε απο την αγκαλια μου,με κοιταζε στα ματια και ελιωνε ειδικα αυτην την στιγμη μου κοπικε η μιλια δεν μπορουσα να μιλησω ξεχασα τα αγγλικα μου...και τυην ειδα καθαρα που εχυσε αυτο για μερικους που λεγαν μαλακιες οτι δεν χυνουν  γυναικες ειναι μηχανηματα.
τελος παντων η νοι ηταν αγγελος πραγματικα  τωρα σας αφηνω παω για περατζαδα και θα επανελθω
αρε ρε KOSTAF16  τελικα η παταγια δεν κανει για ολλους τωρα που τα ειδα απο κοντα ολα ενοοω για τα παιδια της ελλαδος δεν προκειτε κα καταλαβουν ουτε να εκτιμισουν αυτο που γινεται εδω η παταγια ειναι για λιγους σαν εμας.
μιμικο2000 τους σου στελνω φιλια απο τις κοπελες εδω σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου ειχες δωσει.
τα λεμε παιδες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν σταματαγε να μου λεει ποσο με γουσταρει και να με φιλαει δεν ξεκολαγε απο την αγκαλια μου,
ειπαμε, Το gfe το δουλευουν καλα,
καλα να περνας.
απο αυριο μετραω αντιστροφα για 30 μερες.
18/1 θα μαι κατω να τσεκαρω κι εγω, τι να τσεκαρω δηλαδη, απεξω τα ξερω..

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα απο Πουκέτ!!!
Και εδώ όλα τα μπαρ κλειστά 3 μέρες.Αλκοόλ δε σερβίρεται πουθενά.
Αύριο θα δω τη μπαγκλα εν δράση.Πι-πι είχε σήμερα το πρόγραμμα.
Ιντερνετ καφέ άθλια.Το νησί τίγκα!!!
Είμαι μαζί με τη Μέι.Gfe τελικά αλλά θα εξηγησω άλλη φορά το πως και το γιατί.Γκουρού του φορουμ δεν σας ακουσα αλλα υπηρχε λόγος...
Τα σέβη μου.....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Fantoma, δεν μας ενημερώνεις όταν μπορέσεις και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα τώρα ?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Είμαι μαζί με τη Μέι.Gfe τελικά αλλά θα εξηγησω άλλη φορά
δεν εξηγουνται αυτα, οσοι δεν τα ξερουν μολις πανε θα καταλαβουν.
δηλαδη εκλογες σημαινει χωρις αλκοολ και χωρις γυναικες?
εφοσον εχουν στρατιωτικο νομο τι σοι εκλογες κανουν?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για αυτους που ειναι κατω ετοιμαστειτε γιατι το επομενο σαββατοκυριακο θα γινουν οι κυριως εκλογες και τα πραγματα θα ειναι χειροτερα...για 3 μερες ολα κλειστα. Δε δοκιμασα αλλα ακουσα οτι αλκοολ δεν μπορεις να αγορασεις ουτε απο σουπερμαρκετ.

Φον τα πραγματα ειναι ηρεμα τωρα τελευταια, εν συγκρισει με το τι γινοταν πριν ενα χρονο. Μηπως η ηρεμια πριν την καταιγιδα? Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι θεαματικο, εξαλλου το παλαιο κομμα ειναι κομματια, το αλλο κομμα φαινεται να παιζει χωρις αντιπαλο, το αποτελεσμα φαινεται διαγεγραμμενο. Κανεις δεν περιμενει με κομμενη την αναπνοη. Εξαλλου η εμπειρια εχει δειξει οτι οι εκλογες δε σημαινουν και κατι. Οι κυβερνησεις ανεβοκατεβαινουν και χωρις εκλογες  ;). Εγω και πολλοι αλλοι αλλο πραγμα φοβομαστε αλλα δεν ειναι ουτε η στιγμη ουτε ο χωρος εδω μεσα καταλληλος για τετοιες συζητησεις  ;).

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τους αρε ρε KOSTAF16  τελικα η παταγια δεν κανει για ολλους τωρα που τα ειδα απο κοντα ολα ενοοω για τα παιδια της ελλαδος δεν προκειτε κα καταλαβουν ουτε να εκτιμισουν αυτο που γινεται εδω η παταγια ειναι για λιγους σαν εμας.
Τα ειπες ολα συμπολεμιστη με μια "κοντη" προταση.Δεν εχω να πω τιποτα αλλο μονο τα ματια ανοικτα γιατι εχει και κακοτοπιες αλλα και αυτα εμπειριες ειναι.Καλως ηρθες στο club των εξαρτημενων :dancing:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε kosa, μηπως μας περασες για νταβατζηδες? η μηπως για μαστροπους?
συνελθε λιγο..

φιλε Κωστα16 εαν αυτο καταλαβες  απο το υφος του μηνηματος μου σου ζητω συγνωμη   μαλλον εχουμε διαφορετικο χιουμορ τελος παντων
καθε βοηθεια σχετικα με το επικειμενο ταξιδι μου εκει ευπροσδεκτη

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω για να μαζεψω κοχυλια
καλη κουφαλα εισαι και συ, μονο εμενα με εχετε βγαλει σεξοτουριστα της πατταγια, πρεπει να αποκαταστησετε το ονομα μου, αλλιως θα παω να κλειστω  σε ενα agogo και δεν θα ξαναβγω ποτε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω δεν σε αποκαλω ετσι και το ξερεις  ;)

αλλωστε εγω ειμαι στα δηματολογια απο παλια  :2funny:

με μονη διαφορα δεν εχω κολλησει σε ενα μερος  :jerking:

τις αποψεις μου τις ξερεις

υγεια ναχουμε και μπορει να συνεργαστουμε σε καποιο συνεδριο :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με μονη διαφορα δεν εχω κολλησει σε ενα μερος  :jerking:
αυτο ειναι οντως ενα προβλημα συμφωνω, δεν μπορω ομως να αντισταθω στο "ξεφρενο ρυθμο " της πατταγια. ισως αργοτερα, για την ωρα ομως οχι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
[youtube=425,350]xsRWpK4pf90&feature[/youtube]

αυτο το τραγουδακι το συνοδευα παντα με σαλατα som tam και σεξ με καυτερη ταιλανδεζα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά πότε είναι η εκλογές εγώ φτάνω στης 25.  :think:

Stories

Νέο!

Stories