Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα αγαπητοι συντροφοι,
θα ηθελα να διευκρινισω την αποψη μου σχετικα με το θεμα με τους ελληνες που μενουν μονιμα στην ταυλανδη, εγω προσωπικα δεν λεω να υποστηριζουμε ολους τους ελληνες διοτι υπαρχουν και παρα πολλα λαμογια κατω στο πουκετ και γενικοτερα, π.χ. το point bar του ελληνα ο οποιος ειναι λαμογιο ο οποιος βλεπει ελληνα και κοιταει να τον ξεζουμισει, τετοια παραδειγματα εχω αρκετα και απο αλλους.
τωρα το οτι εχω εκτιμησει 3 ελληνες κατω στην ταυλανδη επειδη μου φερθηκαν πολυ καλα και με εκτιμησαν σαν ανθρωπο και εγω απο πλευρας μου τους υποστηριζω και τους εκτιμω, συγκεκριμενα ο Μπαμπης που εχει το South Mansion , o Aλεκος που εχει το Alexander Bar και οπωσδηποτε τον συντροφο Φαντομα, αυτοι οι τρεις μενουν μονιμα κατω στην ταυλανδη ο φιλος φαντομας βεβαια δεν ασχολειται με τον τουρισμο αλλα δεν παυει να ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος μενει στην ξενιτια εδω και πολλα χρονια.

και καταληγω στο οτι δεν μπορουμε να βαζουμε ολους τους ανθρωπους στο ιδιο καζανι, υπαρχουν και ανθρωποι οι οποιοι ειναι σωστοι και εχουν καποιες αρχες και οι οποιοι ειναι σεβαστοι, αρκει να μπορεσεις να εχεις  κριση ως ανθρωπος για να τους ξεχωρισεις.

φιλικα

Μιμικος

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μιμικος
αποψη μου ειναι οτι οπως βλεπω τον ταυλανδο βλεπω και τον καθε μεταναστη που εχει παει εκει  ολους τους βαζω στο ιδιο καζανι αν θελω να ειμαι αντικειμενικος 
γιατι απο τη στιγμη που αποφασιζεις να μεινεις σε ενα μερος πρεπει να εγκλιματιστεις και να ενσωματωθεις με το συνολο γιατι οπως λεει και το λαικο ρητο αν δε σε θελει το χωριο δε σε θελει ο κοσμος ολος
απο κει και περα αν ο καθενας εχει μυαλο και κρινει αν εισαι αξιος να τυχεις καποιας ιδιαιτερης στηριξης
αν αυτοι που αναφερεις πχ.αξιζουν φυσικα και να τυχουν της στηριξης οχι μονο των ελληνων αλλα και των υπολοιπων τουριστων και ντοπιων
η πειρα ομως εχει διδαξει να φυλαγομαστε γιατι εχουμε και σαν ρατσα αρκετα κουσουρια

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και καταληγω στο οτι δεν μπορουμε να βαζουμε ολους τους ανθρωπους στο ιδιο καζανι,
αν και θα ηθελα να γραψω για την pem και τι εκανα στο κρεβατι μαζι της (οχι πολλα} το αναβαλω για να συμπληρωσω οτι δεν με ενδιαφερει σε τι καζανι βραζει ο καθενας,δεν θελω στην ταιλανδη να κανω παρεα με πολλους ελληνες, κυριως ντοπιους, δεν μιλαω για περιπτωσεις κυκλαδες που βρισκομασταν λιγο στην tiger ας πουμε, ουτε για τον μπαμπη που ηταν εξυπηρετικος και διακριτικος, μιλαω για την εμμονη να τρεχω πισω απο καθε τι ελληνικο εκει που μπορω να αποφυγω καθε τι ελληνικο.
επαναλαμβανω δεν εχω προβλημα να φαω μια φορα η να δω καποιον στη ντισκο για λιγο. πολυ ελληνιλα ομως με χαλαει, ασε δε την τσιγαριλα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Παντως και εμενα θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω με τους Κωστα και Φαντομα, μενω μακρια απο Ελληνες.
Ρατσιστης δεν ειμαι και ειδικα με τη πατριδα μου αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο Κωστας αρκετα ¨μαλακα¨ακουω στη πατριδα μου, εκτος απο Φραπε υπαρχει και ο ice cofee, και προτιμαω να κανω παρεα με ντοπιους να ανοιγουν και λιγο τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου σε καινουργιους τροπους ζωης και αντιληψης των πραγματων.
Α και να προσθεσω οτι θελει θαρρος να εισαι μονος σου και οχι με πατριωτες, δηλ. να μη ζεις στη θεωρια της αγελης.

φιλε καρασυμφωνω με τις αποψεις περι αγελης

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν με ενδιαφερει σε τι καζανι βραζει ο καθενας,δεν θελω στην ταιλανδη να κανω παρεα με πολλους ελληνες..... μιλαω για την εμμονη να τρεχω πισω απο καθε τι ελληνικο εκει που μπορω να αποφυγω καθε τι ελληνικο.  δεν εχω προβλημα να φαω μια φορα η να δω καποιον στη ντισκο για λιγο. πολυ ελληνιλα ομως με χαλαει, ασε δε την τσιγαριλα.
Μόνο ως προς την τσιγαρίλα διαφωνούμε.
Αλλοίμονο αν κάνουμε χιλιάδες χιλιόμετρα για να πάμε να φάμε χωριάτική και μουσακά στο Πουκέτ, στο Νεπάλ , στην Βραζιλιά ή και γω δεν ξέρω που, να μεταφέρουμε τις ελληνικές μας συνήθειες εκεί και να συνεχίσουμε να ζούμε όπως στην χώρα μας.
Προσωπικά το κάθε μου ταξίδι το θεωρώ σχολείο. Κάθε φορά, οπουδήποτε και αν πάω θεωρώ ότι γυρίζω σοφότερος. Και αυτό γιατί προσπαθώ να ξεχάσω τις όποιες (καλές ή κακές αδιάφορο) ελληνικές συνήθειες μου και να προσπαθήσω να καταλάβω τους κατοίκους της χώρας που επισκέπτομαι με βάση τις δικές τους συνήθειες.
Φυσικά ο χαρακτηρισμός ρατσιστής που αποδώθηκε σε δύο εκλεκτά μέλη του θρεντ ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν και φρονώ ότι μάλλον άστοχα και από κεκτημένη ταχύτητα ο αγαπητός σ. Ζαιτσικ χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω με τους περισσοτερους για τους Ελληνες,για ενα καφε για ανταλλαγη αποψεων και μακρια και αγαπημενοι.
Μονο στα ζορια μαζευομαστε ολοι μαζι,ειναι και η διαφορετικοτητα του χαρακτηρα...
Εγω κανω μονο με ντοπιες παρεα και τρωγω μονο τοπικα φαγητα
  Ο doctilak μολις γυρισε στην χωρα των θλιμενων για λιγο ... καλη υπομονη doc

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες , αλλά ρε παιδιά τον φάγατε τον καημένο το Ζαϊχικ. Δε νομίζω να θέλει να το παίξει γνώστης , απλά για ενημέρωση τα έγραψε. Αφιερώνεις τόση ώρα να γράψεις ένα μεγάλο ποστ , κι αυτό είναι το ευχαριστώ; Επειδή περνάει καλά στο Πουκετ είπε τη γνώμη του και την τεκμηρίωσε (τώρα αν είναι σωστή άλλο θέμα). Αλλωστε κανέναν δεν είπε ρατσιστή , είπε "αντιμετωπίζουν ρατσιστικά", όπου προφανώς εννοεί "αντιμετωπίζουν προκατηλειμένα". Αν είναι δυνατόν να εννοεί ότι τους χαρακτηρίζει ρατσιστές συνολικά σαν άτομα. Επειτα από όλα αυτά μπορεί να θιχτεί και να αργήσει να ξαναποστάρει. Κάθε άποψη και πληροφορία σεβαστή και χρήσιμη πιστεύω , μην αποτρέπετε άτομα να γράφουν τις απόψεις τους.

Φίλε Ζαϊχικ συνέχισε , εμένα μου αρέσουν οι αναλυτικές αναφορές σου ( αν και για Πατάγαι με βλέπω  :cheesy: )

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα με συγχωρεσετε για τις αποψεις μου περι παρεας με Ελληνες και Παταγιας, ειναι υποκειμενικες και νομιζω οτι τις εκφραζω με ευπρεπεια οσο και αν δεν αρεσουν. Εξαλλου εδω συζηταμε ελευθερα και δημοκρατικα πιστευω.

Δεν κατανομασα ρατσιστες τον Φαντομα και ΚωσταΦ, τις αποψεις τους τις εξέλαβα ως αποστροφη προς τους Ελληνες στο εξωτερικο (ισως και εσφαλμενα) και αυτο με ενοχλησε, διοτι ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικού και εχω την αντιληψη οτι αν μπορω να αφησω τα χρηματα μου στην επιχειρηση ενος Ελληνα (ξενοδοχειο, εστιατοριο, μπαρ κλπ), το οποίο ειναι αξιοπρεπες βεβαια, τοτε το προτιμω εναντι ενός άλλου ισάξιου.

Δεν ειμαι ρατσιστης εναντι των χονδρων, εξαλλου ουτε εγω ειμαι αδυνατος, αλλα να βλεπω το θεαμα ενος κοιλαρά +160 κιλά, ή ενός γέροντα  +65, να σέρνει απο το χεράκι ένα πιπίνι με ενοχλεί... σφοδρα, φαινομενο συνηθες της Παταγιας.

Δεν κυνηγω μετα μανιας οτιδηποτε ελληνικο, εξαλλου δεν περιμενα να συναντησω και Ελληνες στο ΠΟυκετ, ομως ο Δημητρης που εχει το μπαρ στην παραλια , ο Τζιμης που νοικιαζει τα μηχανακια, ο Νικος που εχει την ελληνικη καφατερια και ο Μπαμπης με το ξενοδοχειο, μου φανηκαν παιδια αστερια και με μεγαλη ευχαριστηση αφησα εκει τα χρηματα μου.

Εξαλλου τα ρεφενε μπαρμπεκιου που καναμε με παϊδακια στα καρβουνα, ελληνική φετα και ουζο και φρεσκια τυροπιτα απο Θεσσαλονικη, τα ευχαριστηθηκα καλυτερα απο τα καυτερα ταυλανδεζικα.

Τελος θα παρακαλουσα να αποδεχεσθε την διαφορετικοτητα των αποψεων μου. Εξαλλου δεν γραφουμε εδώ για να λέμε όλοι μαζί, ζήτω η Ταυλάνη και ζήτω οι γυναίκες και το σεξ τους, αλλά και διαφορετικά πράγματα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. Tην Παταγια δεν την εθαψα, ειναι απο μονη της θαμμενη. Ξεκινησε ως τοπος ξεχαρμανιασματος των Αμερικάνων που έκαιγαν με τις ναπάλμ το Βιετνάμ, συνεχίσθηκε με τους ανώμαλους και όταν αυτοί πήγαν στα γειτονικά κράτη (Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ), εισάγει πόρνες από Λάος και Ρωσσία για να επιβιωσουν τα μαγαζια. Το τι ποιότητα ανδρών συχνάζει ας δει κανεις φωτογραφιες απο ξένα φόρουμ (), για γέρους, κοιλαραδες και άπλητους. Ακομη και ο ΚωσταςΦ16 πολλάκις αναφέρει πόσο τον χαλάει η εικόνα των γερόντων με τα πιπίνια που τις κρατουν χερακι μην και τους φυγουν.
2. Καλα αφου χιλιάδες επιστρέφουν Πατάγια γιατι κανεις Ελληνας δεν υπάρχει εκεί και όλοι μα όλοι, επέλεξαν Μπαγκογκ και Πουκέτ?? Για άλλες εθνικότητες δεν μπορω γνωρίζω.
3. Η ποιοτητα κοριτσιών ειναι από όλους αποδεκτή ότι ειναι καλύτερη στο Πουκέτ.
4. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι υπάρχει διαφορά κόστους, αν πας συστημένος δεν πληρωνεις πανω από 1000 Βατ. Εξάλλου πουθενά δεν υστερεί σε μπαρ και ντίσκο η Πατόγκ από την Πατάγια. Απλα στην Παταγια έχει ολόκληρους δρόμους με μαγαζια με αγοράκια που δεν βρισκεις στην Πατογκ.
5. Απαράδεκτοι (κατα την αποψη μου) οι ΚωσταςΦ και Φαντομας να αντιμετωπίζουν ρατσιστικά τους ιδιους τους συμπατριώτες τους. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις παρέα με Ελληνες και να αφηνεις τα λεφτα σου σε ελληνικά μαγαζιά (άλλοι σαν Μιμικο, ευτυχως, υποστηριζουν το αντιθετο). Εγω γνωρισα υπέροχους ανθρώπους, μορφωμένους, επιχειρηματίες, τον Κυκλάδες, άλλαξα με πολυ κοσμο τηλεφωνα να βρεθουμε Αθηνα. Γνωρισα βεβαια και μαλακες αλλα απλά μετα τις συστάσεις, ο καθεις τον δρομο του. Υποστηριζα παντα τους ξενιτεμένους Ελληνες που προσπαθούν να ορθοποδήσουν σε ξένα μέρη διότι ξέρω ποσο δύσκολο ειναι να μενει και δουλευει καποιος στην ξενιτια. Δεν ειμαστε ολοι οι Ελληνες του φραπε, της αθυροστομιας και του τσιγαρου, ημαρτον πια....
6. Δεν λέω να μην παει κανεις Πατάγια, αν εχει περιέργεια, απλά προτείνω να ξεκινήσει από Μπαγκογκ και Πουκετ. Εγω την πάτησα την 1η φορά που ξεκίνησα από Πατάγια. Εξάλλου περί ορέξεως.... κολοκυθόπιτα. Απλα με τα μακροσκελή μου ποστ προσπαθω να πείσω ότι όταν παμε διακοπές δεν κοιταμε μονο πόσο θα γαμησουμε, δεν ειμαστε πιθηκια να μας ενδιαφερει μονο να εκσπερματωνουμε συνεχως, αλλά εκτος απο το πολυ και καλο σεξ, οι διακοπές ειναι και ξεκουραση και παραλία και βόλτες και φύση και επισκεψεις σε ιστορικα αξιοθεατα (στην περιπτωησ μας Ναοί του Βουδα) και κολυμπι σε καθαρά νερά.
Εφυγαν οι αμερικανοι και πηγαμε εμεις που εδω κοντευαν να μας κοψουν τα πουλακια οι χριστιανοι και καθε λογοις αγαμητοι/ες.Δυσκολο ειναι να μεινεις πατταγια για πολλους λογους και πιο πολυ οτι ειναι extreme city και δεν μπορεις να εισαι συνεχεια στην τσιτα,οι ξενοι επι/τιες μια χαρα επιβιωνουν,αλοιμονο σε μας.
-ΟΙ ποιοτητα δεν ειναι καλυτερη στο πουκετ σε καμμια περιπτωση,αφου οι κοπελες ειναι  ιδιες,μονο στη χαι -σιζον να κανω μια εξαιρεση.
-Βλεπω στην πατταγια το μεγαλο εμπορικο που τελειωνει το 2009 και φοβαμαι για μας και τα κοριτσια... μη γινουμε πουκετ :headbang: :grin:
-Αν πας πατταγια και δεν εχεις καποιον που ξερει μαζι σου χανεις πολυ χρονο μεχρι να μαθεις ,και αν μαθεις,γιατι η πατταγια ειναι και μεγαλο σχολειο ;)
-Τα αγορακια και τα κατόι ειναι  ενα με την Ταιλανδη ,ανηκουν στην κουλτουρα της.
-διακοπες για μενα και καποιους αλλους δεν ειναι παραλια,ουτε δαση,μονο να καθαρισει το μυαλο απο τα σκατα του δυτικου πολιτισμου και να βρουμε τον πραγματικο εαυτο μας μεσα απο τις επαφες με ανθρωπους ξεγνοιαστους και χαρουμενους :cheesy:
-Το εντονο ενδιαφερον για σεξ δημιουργηθηκε οταν ο ανθρωπος αρχισε να τρεφεται καλα και να παραγει πληθωρα ορμονων...σημερα με τη μολυνση τροφης- ατμοσφαιρας αυτες οι ορμονες μας εχουν κανει υπερσεξουαλικους και μας οδηγησαν στην Ταυλανδη-πατταγια.εμενα με καλυψα :grin: monkey-george

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι καταναλωτες.οπως πολυ σωστα λεει ο λορδος οι γνωμες ειναι σαν τις τρυπιδες και θα ηθελα να παραθεσω και γω την δικη μου (γνωμη)η μπανκοκ ειναι μια μεγαλουπολη  που ειτε σ αρεσει ειτε οχι εμενα μ αρεσε γιατι εχει χιλιαδες πραγματα να δεις και να κανεις.
θεωρω οτι το πουκετ ειναι ιδανικος προορισμος γιατι πλησιαζει τις διακοπες που εχουμε μαθει εμεις ως ελληνες ηλιος θαλασσα παραλια μπανια ηλιοθεραπεια με μια καταλυτικη διαφορα ως προς τις γυναικες παυεις να εισαι εσυ ο κυνηγος και εισαι πλεον το "θηραμα" χιλιαδες γυναικες που απλα απλωνεις το χερι ανοιγεις το πορτοφολι και εχεις σχεδον οποια θελεις.οπως ειπα και πριν ειναι σαν να εισαι σε ελληνικο νησι (για τον ηλιο και την θαλασσα )απλα η σουηδεζα εισαι εσυ.βγαζεις το αχτι σου για την μυκονο και την σαντορινη που εφαγες τα διπλα -τριπλα λεφτα και επερνες μια δυο τουριστριες με σχεδια και στρατηγικες και αν..
τωρα για τις γυναικες πιστευω οτι δεν ειναι ολες ιδιες μου τυχανε και σκληρα παζαρια που στο τελος δεν τις πηρα γιατι μου την εσπασαν και σε τρεις  περιπτωσεις που δεν μιλησαμε καθολου για λεφτα και ηταν και  αστερια την αλλη μερα μου ειπαν its up to you i like you very much its not about money (παραμυθι ομορφο)  μαλλον μελετησαν την ψυχολογια και το φιλοτιμο του ελληναρα που θελει να αισθανετε και λιγο γκομενος και πηραν τριχιλιαρο μονο με την εξηγηση οχι οτι εφαγα παπα.
τωρα σε μια ταση αυτοκριτικης πηγα 16 μερες γυρισα μουσεια πηγα σε ολους τους ναους τις μπανγκοκ πηγα στην πλωτη αγορα στην νυχτερινη καιστην ημερησια αγορα στα phi-phi αλλα παρολα αυτα καθε βραδυ ειχα και διαφορετικη κοπελα ,τι ειναι αυτο που με κανει καλυτερο απο αυτους που λενε παω παταγια για να γαμησω? νομιζω τιποτα ειναι μαλλον θεμα πως θα το δεις στην παταγια οντως ξενερωσα με τους γερους (για χοντρουληδες δεν λες γιατι ειναι εντελως μαλακια)καποια στιγμη σκεφτηκα πως μιας και τα επομενα 50 χρονια δεν εχω σκοπο να παντρευτω ισως να ειμαι και γω στην θεση τους και να την σπαω σε καποιους αλλους δεν το αποκλειω..απλα προς το παρον θελω και σεξ και τουρισμο και η παταγια ειναι ιδανικη μονο για το πρωτο(γνωμη μου παντα) τελος θα ηθελα να ζητησω απο καποιους φιλους να μην απαξιωνουν γνωμες ανθρωπων που εχουν επισκεφτει το μερος μονο μια και δυο φορες μπορει αν φας ενα φαγητο 5 φορες να γνωριζεις ολα τα συστατικα αλλα αν σου αρεσε η οχι το ξερεις απο την πρωτη μπουκια....              

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χμ , εγώ περίμενα να δω ότι τους πληρώνουν αλλά από πουθενά δε μπορεί να βγει συμπέρασμα για κάτι τέτοιο. Πάντως πολύ θα ήθελα να δω να πληρώνουν γυναίκες για σεξ. Θα γούσταρα πολύ ! Ετσι,έτσι,ισότητα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Χμ , εγώ περίμενα να δω ότι τους πληρώνουν αλλά από πουθενά δε μπορεί να βγει συμπέρασμα για κάτι τέτοιο. Πάντως πολύ θα ήθελα να δω να πληρώνουν γυναίκες για σεξ. Θα γούσταρα πολύ ! Ετσι,έτσι,ισότητα.
Ακη τους πληρωνουν κανε ενα search στο google και θα διαβασεις πολλα αν σε ενδιαφερει βεβαια. Αν δεν τους πληρωνουν τους κανουν δωρα κτλ. Αυτοι οι μαυροι ειναι πολυ φτωχοι και πολυ νεοι οπως και οι κοπελλες του Ισααν. Η σεξουαλικη πεινα πλεον δεν ειναι προνομιο μονο των ανδρων. Μονο που τις γυναικες τις πιανει αφου περασουν λιγα χρονακια γιατι οταν ειναι νεες και ωραιες ολο και καποιον θα βρουν οταν χτυπησουν κοκκινο. Αυτες που πανε εκει δεν ειναι ουτε 30ρες ουτε προς την Αντζελινα Τζολι φερνουν. Δες μερικες φωτογραφιες και θα καταλαβεις. Νομιζω η συγκριση με τα ζευγαρια της Παταγιας ειναι αναποφευκτη με αντιστροφους βεβαια ρολους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα, και μονο τις φωνουλες απο τις ταιλανδεζες να ακουσεις δε θες τιποτα αλλο.
o doctortilac τι απεγινε, τον καταπιε η πατταγια..
νομιζω ηταν να ερθει αυτες τις μερες.
επιτελους ενας πραγματικος φιλος, μην ξεχναμε, πηγαινει μονο πατταγια.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Έχει κάθε δίκιο ο φίλος ζαιτσικ να έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, και έχει δίκιο όταν λέει ότι εδώ υπάρχει διαφορετικότητα ανθρώπων και απόψεων που όλες πρέπει να ακούγονται.
Σαν τον τίτλο της ταινίας “ φοβού τους έλληνες ” σκέπτομαι κι εγώ κάθε φορά που είναι να φύγω από την Ελλάδα. Το έχω αυτό στο μυαλό μου και τους αποφεύγω. Αν η προκατάληψη αυτή που με κάνει να αποφεύγω τους έλληνες, στα μάτια κάποιων με κάνει ρατσιστή δεν με απασχολεί και πολύ. Το ότι με κάποιους ανθρώπους γεννηθήκαμε στην ίδια χώρα δε σημαίνει ότι έχουμε τόσα κοινά που τους κάνει απαραίτητους για το ταξίδι μου. Άλλωστε ο σκοπός ενός ταξιδίου είναι το μη κοινό- η διαφορετικότητα μιας χώρας και των ανθρώπων της. Η γεωγραφία, η κουλτούρα, η γλώσσα, η κουζίνα και άλλα είναι μέρος ενός πάζλ που προσπαθώ να ενώσω τα κομμάτια. Κάνω ένα ταξίδι για να μάθω πράγματα για τον τόπο που επισκέπτομαι και να μάθω και τον εαυτό μου.
Ανάμεσα σε έλληνες, που πιστεύω ότι γνωρίζω πολύ καλά και δεν έχω και την καλύτερη άποψη γι’αυτους του εξωτερικού (στην πλειοψηφία τους), δεν υπάρχει τίποτα καινούριο. Τους είδα και τους χόρτασα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο συντροφος mind, που ειχα την τιμη να γνωρισω την προηγουμενη εβδομαδα, εχει και αυτος το χαμενο βλεμα του ταιλανδοπληκτου. η μηπως μου φανηκε?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κώστα το μικρόβιο της Ταϊλάνδης κόλλησα όπως κι εσύ! Ακόμα ψάχνω αντιβίωση αλλά απ’ότι άκουσα μόνο η Τhai την έχει σε μορφή εισιτηρίου…  :2funny:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια τον φαγατε τον Ζαιτσικ ημαρτον.
Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του.
Δεν μπορει να αρεσουν σε ολους τα ιδια.
Εγω ειμαι πλεον φαν της Πατταγια το Πουκετ δεν θελω ουτε στις φωτο να το βλεπω και το
ειπα του doctortilac.Αλλοι δεν θελουν να βλεπουν την Πατταγια γουστα ειναι αυτα
τι να κανουμε.Παρεπιπτοντως ο δοκτωρ εφτασε και με πηρε τηλ
οπου να ναι θα σκασει μυτη στο θρεντ.Καλωσορισες φιλε doctortilac!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom