Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
to "ντοπιο μουνι" του λορδου ηταν πετυχημενο, ειναι επικαιρος γιατι σε λιγο θα συζηταμε για "ντοπιες γαλοπουλες".

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι το "αγριο" που ειδαμε εκεινο το βραδι μαζι....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τωρα ρε παιδια συγνωμη αλλα μετα απο ολη αυτη τη συζητηση που γινεται εδω για το να φερει καποιος Ταυλανδη στην Ελλαδα θα το ξαναπω.
λορδε θα σε μαλωσω, γιατι δεν αφηνεις τα παιδια να αποκατασταθουν?
μην τον ακουτε, οποιος θελει νυφη θα ερθει μαζι μου στην πατταγια, ξερω πολλες, και τι σεξουαλικες προτιμησεις εχει η καθε μια. τσεκαρισμενες ολες μια μια :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ειναι το "αγριο" που ειδαμε εκεινο το βραδι μαζι....
οχι, δεν την πηρα ποτε σιγουρα, ειμαι πιο κουλ στις προτιμησεις μου.
το σουπερ αγριο και ατιθασο ομως ελειπε απο το μποεσε για να στο εδειχνα, ξερεις, μου ριξε δυο φορες χυλοπιττα, αυτο πρεπει να ειναι ντοπαρισμενο σιγουρα, αλλα καποια στιγμη θα το παρω, ειναι απωθημενο πλεον.

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
λορδε θα σε μαλωσω, γιατι δεν αφηνεις τα παιδια να αποκατασταθουν?
μην τον ακουτε, οποιος θελει νυφη θα ερθει μαζι μου στην πατταγια, ξερω πολλες, και τι σεξουαλικες προτιμησεις εχει η καθε μια. τσεκαρισμενες ολες μια μια :2funny: :2funny:
Κωστα ανοιξε ενα γραφειο συνοικεσιων για νυφες απο ταιλανδη, να κανονιζεις ολα τα απαραιτητα και θα πηγαινεις και πιο συχνα :2funny: :2funny::2funny: :2funny:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια αν καποιος ξερει πως μπωρω να ανεβασω φωτο ας μου πει τον τροπο με πμ
εχω πολυ ωραιες σε cd αλλα δεν μπωρω να της ανεβασω
ευχαριστω :helpplea:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καλά ρε παίδες, βλέπω ότι στη Bangkok σήμερα έχει 31 οC και την Πέμπτη θα έχει 34 oC. Αν τώρα μες το καταχείμωνο έχει τόση ζέστη, το καλοκαίρι τι θερμοκρασίες έχει; 50 οC ; Εγώ δεν περνάω καλά με τόση ζέστη, υπάρχει καμιά εποχή του χρόνου που να έχει 20-25 οC ;

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε παίδες, βλέπω ότι στη Bangkok σήμερα έχει 31 οC και την Πέμπτη θα έχει 34 oC. Αν τώρα μες το καταχείμωνο έχει τόση ζέστη, το καλοκαίρι τι θερμοκρασίες έχει; 50 οC ; Εγώ δεν περνάω καλά με τόση ζέστη, υπάρχει καμιά εποχή του χρόνου που να έχει 20-25 οC ;

Στην Bangkok η θερμοκρασία έιναι σταθερή όλο το χρόνο (στην βόρεια Ταϋλάνδη το χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει), αλλά αυτή την περίοδο τα επίπεδα υγρασίας είναι χαμηλά (περίπου 35-45%) ενώ το καλοκαίρι είναι πολύ υψηλά (80-95%) με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πολύ περισσότερο την ζέστη.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αν δεν αντεχεις τη ζεστη ξανασκεψου το. Παντως αυτην την περιοδο ειναι μουρλια. Η Μπανγκοκ εχει μια χαρα δροσουλα...ισως οχι για αυτον που ερχεται απο την Μινεσσοτα η την Αλασκα αλλα για μας τους μαθημενους στα ζεστα κλιματα ειναι τελεια. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο κυκλαδες εχει περισσοτερη ζεστη. Σε περιοχη στα βορρεια, κοντα στα συνορα με το Λαος σημερα χτυπησε 2 βαθμους!
Ελατε μια βολτιτσα τον Απριλη να δειτε τι ωραια ειναι  :headbang:  :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αν τώρα μες το καταχείμωνο έχει τόση ζέστη, το καλοκαίρι τι θερμοκρασίες έχει
σημασια εχει τι θερμοκρασιες ανεβαινουν στο κρεβατι, και ειναι υψηλες,
ειδικα μετα απο γευμα som tam

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Πατε στη πρεσβεια μας να γινετε ρομπες, πονηρουληδες, εαν μπορουσατε να ακουσετε τι λενε οι υπαλληλοι για το καθε μαλακα που ντυνει με καθως πρεπει ρουχα τη καθε μπαροβια θα ντρεποσαστε να βγειτε στο δρομο.
Εδω θα επρεπε να ακουστει και μια δευτερη γνωμη, βασισμενη σε προσωπικη μου εμπειρια, αλλα και στοιχεια που εχω μαζεψει απο φορουμ του εξωτερικου. Κατακριτεα ειναι κατα βαση η συμπεριφορα των υπαλληλων της πρεσβειας, γιατι παιζουν με τις ελπιδες του κοσμου. Εχω κανει και εγω μετα απο αρκετη σκεψη μια προσκληση σε μια κοπελα απο Ταυλανδη. Πρωτο μου βημα, ηταν βεβαια να βρω το τηλεφωνο της Πρεσβειας και να πληροφορηθω για το πως εχουν τα πραγματα στην περιπτωση αυτη. Αφου λοιπον σημειωσα τι χρειαζεται (Προσκλησεις,Αιτησεις, εγγυησεις, υπευθυνες δηλωσεις σφραγισμενες απο αστυνομια η τουλαχιστον απο ΚΕΠ)τα στελνω και με φαξ στην Πρεσβεια, και λεω στην κοπελα να παει απο τα συνορα του Λαος στην Πρεσβεια για να κανει και αυτη καποια χαρτια, να δωσει το διαβατηριο της, και κυριως ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τις 3000 μπατ χωρις τα οποια δεν κινειται τιποτε. Γινεται λοιπον ολη αυτη η ανακατοσουρα, με την κοπελα νε φευγει απο τους δικους της, να πηγαινει Μπανγκοκ, να νοικιαζει ξενοδοχειο και τα συναφη. Το οτι οι 3000 μπατ ειναι πανω απο μισο μηνιατικο στην περιοχη της, πρεπει να ειναι γνωστο. Το ταξιδι με τραινο, φαγητα ξενοδοχεια κτλ απαιτουν αλλα 3000 (το συμπληρωσαμε το μηνιατικο) χανουμε και δυο μερες στο τραινο και ξενοδοχειο. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ (3000 μπατ) χωρις να υπαρχει εστω και η παραμικρη πιθανοτητα παροχης βιζας. Πολλη ταλαιπωρια για το τιποτε. Και οταν μετα την αποριψη του αιτηματος της βιζας πηρα τηλεφωνο για διευκρινιση, να μου λενε μα πως, αφου η κοπελα δεν εχει χρηματα στο ονομα της, και δεν εχει σταθερη δουλεια, πως δηλαδη εμεις να της δωσουμε βιζα. ΜΑ ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ (αυτο ισως να ηταν το λιγοτερο, σιγουρα η κοπελα εφαγε πιο αγριο λουκι). Μετα απο αυτο το κοροιδιλικι, εχω να να πω οτι χεστηκα για το τι θα πουν πισω απο την πλατη μου μεσα στη Πρεσβεια για μενα. Εχουν πεσει πολυ στην υποληψη μου, και δεν νοιαζομαι τι λενε καποιοι μαλακες που παιρνουνε μηνιατικα απο παμφτωχα κοριτσακια. Να τα βαλουνε εκει που ξερουν. Παλι συγχιστηκα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ελατε μια βολτιτσα τον Απριλη να δειτε τι ωραια ειναι  :headbang:  :headbang:
τον απριλη στην μπανγκοκ ηθελα να σωριαστω εκει που στεκομουν,ο ιδρωτας εβγαινε απο παντου, σε πιανει πανικος με τετοια ζεστη, ασε που ο τουκτουκτζης μας εκανε κατι κυκλους τρελλους για να μας παει για μασαζογαμησι, απελπισια αυτη η πολη.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
δηλαδη εχει πιο πολυ ζεστη απο οτι εδω τον αυγουστο?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Είναι αυτή η  :knockinb: η υγρασία που πολλαπλισιάζει το κακό  >:(

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τον απριλη στην μπανγκοκ ηθελα να σωριαστω εκει που στεκομουν,ο ιδρωτας εβγαινε απο παντου, σε πιανει πανικος με τετοια ζεστη, ασε που ο τουκτουκτζης μας εκανε κατι κυκλους τρελλους για να μας παει για μασαζογαμησι, απελπισια αυτη η πολη.

Αν τον Απρίλιο πεθαίνεις στη ζέστη τον Αύγουστο τι κάνεις;
Παρακαλώ όποιος ξέρει ας πει ποιος είναι ο δροσερότερος μήνας στη Ταϊλάνδη και αυτό σε πόσους βαθμούς μεταφράζεται.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αν τον Απρίλιο πεθαίνεις στη ζέστη τον Αύγουστο τι κάνεις;
Παρακαλώ όποιος ξέρει ας πει ποιος είναι ο δροσερότερος μήνας στη Ταϊλάνδη και αυτό σε πόσους βαθμούς μεταφράζεται.
Τον Απριλη κανει περισσοτερη ζεστη απο τον Αυγουστο. Οι εποχες σε αυτην την γωνια του κοσμου δε συμπιπτουν με τις ευρωπαικες. Τωρα και Γεναρη ειναι οι δροσεροτερες περιοδοι.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
να δω πως θα αποδωσουμε με τετοια ζεστη
αλλα γουσταρω απο την αλλη γιατι εδω ηδη αρχιζει και ψιλοκανει κρυο