Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
+100000 ροκος !!!

απλα το να υπαρχει ενας οδηγος ο οποιος να εχει τα λινκ απο τις παραθεσεις σε αυτο το θρεντ δεν ειναι ασχημη ιδεα.
και θα ειναι κλειδωμενο ωστε να μην ανοιγονται συζητησεις εκει ωστε να σπασει στα δυο.

το μειονεκτημα ειναι οτι θα πρεπει να μου στελνετε πμ αυτα που θελετε να βαλουμε ως παραθεση στο οδηγο.

Συμφωνώ και εγώ με την ιδέα του Μιμίκου.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φίλοι μου. Μέσα απο την ανωνυμια που προσφέρει το site θέλω την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.
έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα και έχω καταλάβει τις απόψεις όλων.
Πολυ συνοπτικά σας αναφέρω τα εξείς:
πηγαίνοντας ταϊλανδη πριν απο λίγο καιρο (για πρώτη φορά) στα μέσα περιπου τον διακοπων μου γνωρίζω μια κοπέλα εκεί(τι προτοτυπο !!!) η οποία όμως δεν με έβλεπε σαν κινητο ΑΤΜ. επιδη μιλαγε καλα αγγλικα αρχισαμε την κουβεντα στο μααγαζι που δουλευε (με ηλεκτρονικα οχι bar κ.τ.λ.). εγώ σκεφτηκα άλλη μια γκομενα πατταγιας. ΟΜΩΣ για 20 ακομα μέρες δεν ζήτησε ούτε 1 βατ. (βεβαια την κερναγα εγω τα έξοδα μας οταν γυριζαμε, φαγητά κ.τ.λ. και έδωσα και κατι στο μαγαζι που δουλευε για να τις δώσουν μερικές μέρες άδεια.)
μάλιστα παρεξηγήθηκε γιατι παρόλο που δεν είχε λεφτα στο αεροδρόμιο την ώρα του αποχερετισμού έκανα κίνηση να της δώσω μερικά χρήματα και μου απαντησε οτι δεν είναι γκόμενα της πατταγιας που ψωνίζει τουρίστες και δεν τα δέχτηκε.
5 ημέρες πριν φύγω την προσκαλώ για διακοπές στην ελλάδα, δέχετε να έρθει για 2 μήνες και αρχίζουμε μαζι έναν μαραθώνιο με την ελληνική πρεσβία για τουριστική viza (καλύπτει τις προυποθέσεις αφού έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση)

το μεγάλο σοκ έπαθα όταν της στέλνω χρήματα απο την ελλάδα αφού σε 5 μέρες δεν προλαβαίναμε(περιπου 1000 ευρώ) για εισητήριο και για την όλη διαδικασία απόκτησης τουριστικής vizas χρήματα που τα θεωρούσα χαμένα. η ελληνική πρεσβία λόγω δικής μου μαλακ@#$%^&*! απορρήπτει την αίτηση γιατι δεν είχα στείλει ένα χαρτί μου είπαν και να κάνουμε αίτηση σε 3 μήνες. μετα από λίγες μέρες μου ζητάει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και μου στέλνει έμβασμα σχεδόν όλα τα χρήματα και μου λέει οτι τα ζήτησε για ναέρθει να με δει και τώρα που δεν τις δίνουν viza δεν τα θέλει.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ούτε εγώ δεν θα τα έστελνα πίσω.

αποτέλεσμα μετά από όλο αυτό το γεγονός και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά είναι να πάω κάτω τον άλλο μήνα με τα χαρτια μου για να προσπαθήσω πάλι να της βγάλω viza.
μάγκες νομίζω οτι καψουρευτικά και θα΄έχω πρόβλημα...
Φιλε μου διαβασα πολυ προσεκτικα αυτα που εγραψες ομως επιφυλλασσομαι να εκφερω γνωμη. Η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω για την ωρα ειναι να ΜΗΝ προβεις σε βιαστικες κινησεις για τις οποιες μπορει να μετανιωσεις πικρα αργοτερα. Οταν λεω βιαστικες κινησεις δεν εννοω το αθωο 2μηνο ταξιδακι της στην Ελλαδα αν τελικα καταφερει να παρει Visa...ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου διαβασα πολυ προσεκτικα αυτα που εγραψες ομως επιφυλλασσομαι να εκφερω γνωμη. Η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω για την ωρα ειναι να ΜΗΝ προβεις σε βιαστικες κινησεις για τις οποιες μπορει να μετανιωσεις πικρα αργοτερα. Οταν λεω βιαστικες κινησεις δεν εννοω το αθωο 2μηνο ταξιδακι της στην Ελλαδα αν τελικα καταφερει να παρει Visa...ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω.

Έχει δίκιο ο φαντομάς. Πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να πας τουλάχιστον ακόμη μία φορά κάτω, να δεις και να ζήσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία την κοπέλα, αφού θα είσαι λίγο περισσότερος αντικειμένικός (όχι θολωμένος) και μετά παίρνεις την οποιαδήποτε απόφαση έστω και για βίζα 2 μηνών...

Άλλωστε με τα χρήματα που θεωρούσες "χαμένα" καλύπτεις το αεροπορικό σου εισητήριο και ένα μέρος από τα έξοδά σου...

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φίλοι μου. Μέσα απο την ανωνυμια που προσφέρει το site θέλω την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.
πηγαίνοντας ταϊλανδη πριν απο λίγο καιρο (για πρώτη φορά) στα μέσα περιπου τον διακοπων μου γνωρίζω μια κοπέλα εκεί(τι προτοτυπο !!!) η οποία όμως δεν με έβλεπε σαν κινητο ΑΤΜ. επιδη μιλαγε καλα αγγλικα αρχισαμε την κουβεντα στο μααγαζι που δουλευε (με ηλεκτρονικα οχι bar κ.τ.λ.). εγώ σκεφτηκα άλλη μια γκομενα πατταγιας. ΟΜΩΣ για 20 ακομα μέρες δεν ζήτησε ούτε 1 βατ. (βεβαια την κερναγα εγω τα έξοδα μας οταν γυριζαμε, φαγητά κ.τ.λ. και έδωσα και κατι στο μαγαζι που δουλευε για να τις δώσουν μερικές μέρες άδεια.)
μάλιστα παρεξηγήθηκε γιατι παρόλο που δεν είχε λεφτα στο αεροδρόμιο την ώρα του αποχερετισμού έκανα κίνηση να της δώσω μερικά χρήματα και μου απαντησε οτι δεν είναι γκόμενα της πατταγιας που ψωνίζει τουρίστες και δεν τα δέχτηκε.
5 ημέρες πριν φύγω την προσκαλώ για διακοπές στην ελλάδα, δέχετε να έρθει για 2 μήνες και αρχίζουμε μαζι έναν μαραθώνιο με την ελληνική πρεσβία για τουριστική viza (καλύπτει τις προυποθέσεις αφού έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση)

το μεγάλο σοκ έπαθα όταν της στέλνω χρήματα απο την ελλάδα αφού σε 5 μέρες δεν προλαβαίναμε(περιπου 1000 ευρώ) για εισητήριο και για την όλη διαδικασία απόκτησης τουριστικής vizas χρήματα που τα θεωρούσα χαμένα. η ελληνική πρεσβία λόγω δικής μου μαλακ@#$%^&*! απορρήπτει την αίτηση γιατι δεν είχα στείλει ένα χαρτί μου είπαν και να κάνουμε αίτηση σε 3 μήνες. μετα από λίγες μέρες μου ζητάει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και μου στέλνει έμβασμα σχεδόν όλα τα χρήματα και μου λέει οτι τα ζήτησε για ναέρθει να με δει και τώρα που δεν τις δίνουν viza δεν τα θέλει.

αποτέλεσμα μετά από όλο αυτό το γεγονός και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά είναι να πάω κάτω τον άλλο μήνα με τα χαρτια μου για να προσπαθήσω πάλι να της βγάλω viza.

υπήρχε περίπτωση να στείλει καποιος 1000 σε ταϊλανδεζα παττάγιας και να επιστραφούν μπράβο. !!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Η τύπισσα τα παίζει όλα για όλα. Σου λέει 1000 ευρώ είναι μισός χρόνος λεφτά αλλά το να φύγω από εδώ και να πάω Ευρώπη αξίζει τον κόπο (βασικά για να πάρουν βίζα και να φύγουν από κει θα έκαναν τα πάντα).Το ότι δεν είναι κοπέλα του μπαρ δε λέει τίποτα. Τώρα το να ερωτεύτηκε ένα farang δεν είναι τελείως απίθανο , πάντως οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές (έως μηδαμινές). Η απορία μου είναι η εξής: γιατί άτομα (τώρα μιλάω γενικά) που για χρόνια δε γύρισε καμία να τους κοιτάξει όταν πάνε Ταϋλάνδη και βρούνε μία πιστεύουν ότι μετράνε σαν άνδρες και η άλλη/άλλες τον ερωτεύεται τρελά; Απάντηση: γιατί θέλουν να το πιστέψουν. Γενικό είναι πάντως το κακό.Οποιος πάει για πρώτη φορά και βρει μία νομίζει ότι βρήκε το διαμάντι που δε μπρούσε να βρει σε όλη του τη ζωή στο Δυτικό κόσμο. Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές , να μην προσγειωθούμε απότομα.
Για να μην παρεξηγηθούμε , το λέω για όλους (και για μένα όταν θα πάω). Κάθε υπεμθύμιση κάνει καλό. Μην μπερδεύετε το σεξ και την ευχάριστη διαμονή με άλλα πράγματα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Η τύπισσα τα παίζει όλα για όλα. Σου λέει 1000 ευρώ είναι μισός χρόνος λεφτά αλλά το να φύγω από εδώ και να πάω Ευρώπη αξίζει τον κόπο (βασικά για να πάρουν βίζα και να φύγουν από κει θα έκαναν τα πάντα).Το ότι δεν είναι κοπέλα του μπαρ δε λέει τίποτα. Τώρα το να ερωτεύτηκε ένα farang δεν είναι τελείως απίθανο , πάντως οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές (έως μηδαμινές). Η απορία μου είναι η εξής: γιατί άτομα (τώρα μιλάω γενικά) που για χρόνια δε γύρισε καμία να τους κοιτάξει όταν πάνε Ταϋλάνδη και βρούνε μία πιστεύουν ότι μετράνε σαν άνδρες και η άλλη/άλλες τον ερωτεύεται τρελά; Απάντηση: γιατί θέλουν να το πιστέψουν. Γενικό είναι πάντως το κακό.Οποιος πάει για πρώτη φορά και βρει μία νομίζει ότι βρήκε το διαμάντι που δε μπρούσε να βρει σε όλη του τη ζωή στο Δυτικό κόσμο. Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές , να μην προσγειωθούμε απότομα.
Για να μην παρεξηγηθούμε , το λέω για όλους (και για μένα όταν θα πάω). Κάθε υπεμθύμιση κάνει καλό. Μην μπερδεύετε το σεξ και την ευχάριστη διαμονή με άλλα πράγματα.

:rockon: :rockon: :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόρδε τι σε προβληματίζει , πεσ'το.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Alphaset ωραια ιστορια μα και παραξενη,σου ευχομαι το καλυτερο και να μην βγουνε αληθινoi αυτοι που σκεφτοντε με την ψυχρη λογικη μα και εμπειρια.
Μιλαει καλα αγγλικα,δεν ζητησε λεφτα :huh:που ειναι και πιο φυσιολογικο αλλα παλι σου γυρισε τα λεφτα... μπερδευτηκα αλλα γιαυτο ειναι η πατταγια.
Ακου τις συμβουλες και κανε οτι καταλαβαινεις
  kho hai chok-dee

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

διαβασα τις γνωμες σας και θελω να συμπληρωσω οτι εχω μονιμη γκομενα εδω όμως κατι με προκαλει δεν ξερω τι, ομως κατι μεσα μου μου λεει να παω bkk και να την μαζεψω κανα διμηνο εδω για διακοπούλες και να αποδεσμευσω την ελληνιδα απο τα καθηκοντα της. περα απο την πλακα ξερω οτι ειναι μαλ!@#$%^$κια να το κανω γιατι μετα ισως κολησω περισσοτερο μια και αυτη νομιζω οτι θα το επιδιωξει μολις δει τον τροπο ζωης εδω και θα εχουμε κλαματα και καταθληψη στον αποχερετισμο.
Αλλά ουτε ειναι σωστο να κοιμάμε εδω στην αθηνα με αλλη και να σκεφτομαι την ταιλανδεζα μου οποτε νομιζω οτι ενα πρωι θα ξυπνησω και θα πω να πανε να γαμιθουνε ολα παω λιγες μερες bkk και θα γυρισω με παρεα.

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι λογο ηλικιας και δουλειας δουλευω πολλα χρονια νυχτα κ εχουν δει πολλα τα ματια μου.Μην προβληματιζεσε και πολυ., η κατασταση θα δειξη.
ακομη κ ο καλοσ μου φιλος DOCTOR TILAC Eρωτευτικε σε καθε ταξιδι επερνε μινιμ 15 κοματια κ τωρα μονο ενα ,εχετε τα χερετισματα του Εμενα μου ειπε οτι το μωρο μου τωρα το γιμναζει
αλλος και τωρα τα βραδια δεν μπωρο να κοιμι8ω (αλλα αν 8ελει καπιος που 8α κατεβει παταγια να του δοσο το τηλ της δεν εχω προβλημα ,τουλαχιστον να μην τον γαμανε ξενοι )

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
φιλαρακι λογο ηλικιας και δουλειας δουλευω πολλα χρονια νυχτα κ εχουν δει πολλα τα ματια μου.Μην προβληματιζεσε και πολυ., η κατασταση θα δειξη.
ακομη κ ο καλοσ μου φιλος DOCTOR TILAC Eρωτευτικε σε καθε ταξιδι επερνε μινιμ 15 κοματια κ τωρα μονο ενα ,εχετε τα χερετισματα του Εμενα μου ειπε οτι το μωρο μου τωρα το γιμναζει
αλλος και τωρα τα βραδια δεν μπωρο να κοιμι8ω (αλλα αν 8ελει καπιος που 8α κατεβει παταγια να του δοσο το τηλ της δεν εχω προβλημα ,τουλαχιστον να μην τον γαμανε ξενοι )
:2funny:  :2funny:  :2funny: Σωστός ο Τάκης...να μείνει στην οικογένεια το μωρο... :rockon: μαζι σου και εγω!! Απαιχτος!!  :rockon:  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παω λιγες μερες bkk και θα γυρισω με παρεα.
αυτο φιλε ειναι το πιο δυσκολο της υποθεσης, μπορει στην ελλαδα να εχει ερθει καθε καρυδιας καρυδι, αλλα να φιλοξενισεις μια ταιλανδεζουλα για λιγο καιρο αιναι ΠΟΛΥ δυσκολη υποθεση.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
O doctilac καψουρης και μονογαμικος  :2funny:α ρε πλακα και μετα κοροιδευει εμας...
τον βλεπω να πηγαινει καθε εβδομαδα :idiot:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εμενα μου ειπε οτι το μωρο μου τωρα το γιμναζει
αλλος και τωρα τα βραδια δεν μπωρο να κοιμι8ω (
τουλαχιστον με τις ταιλανδεζες εισαι σιγουρος οτι σε κερατωνουν.δεν αμφιβαλεις οπως με τις αλλες. εγω τακη θα παω συντομα πατταγια αλλα δεν θελω το τηλεφωνο της. σε μια pussyland τι να σου κανει ενα τηλεφωνο?
εχω τοσες σταμπαρισμενες για πηδημα ,δεν θα φτασουν 10 μερες..
εκτος και αν ξαναχουμε gfe στη μεση για αλλη μια φορα, ιδωμεν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο φιλε ειναι το πιο δυσκολο της υποθεσης, μπορει στην ελλαδα να εχει ερθει καθε καρυδιας καρυδι, αλλα να φιλοξενισεις μια ταιλανδεζουλα για λιγο καιρο αιναι ΠΟΛΥ δυσκολη υποθεση.

αμα οντως εργαζεται η κοπελα εδω και καιρο δεν ειναι δυσκολη υποθεση ως προς τα χαρτια.
μπορει να παρει τουριστικη βιζα για ενα διαστημα μεγιστου 3 μηνες.
εφοσον πληρη καποιες προυποθεσεις.

το θεμα ειναι οτι εσυ που κανεις την προσκληση εισαι υπολογος να φροντισεις να γυρισει πισω την συγκεκριμενη μερα που εχει οριστει.

και εχει και καποιες λεπτομερειες οπως π.χ. αν αρρωστησει και δεν μπορει να γυρισει θα πρεπει να πληρωσεις εσυ εως 30000 ευρω για εξοδα μεταφορας της πισω στην μπανγκοκ με συνοδεια γιατρου και νοσοκομας και κατι αλλα κουφα.
καπου εχω τις πληρης προυποθεσεις που χρειαζονται απο το προξενειο μας.
θα κοιταξω να τις δημοσιευσω.

εγω παντως δεν θα το συνιστουσα να την φερεις στην ελλαδα, ιδιως οταν μου λες οτι εχεις ηδη σταθερη σχεση η οποια παει καλα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω πως παρα πολλοι εισαστε ψαγμενοι για τις διαδικασιες που χρειαζονται για να ερθει μια ταυλανδεζα στην ελλαδα.. επισης βλεπω μια ταση μονογαμικοτητας απο πολλους εδω μεσα στα ταξιδια τους (μας).
ρε μπας και καποιοι εχουν πραγματα στο μυαλο τους που δεν τ' ανακοινωνουν στο θρεντ?  :think: (και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε..)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Γιαυτο σε παω με χιλια γιατι θελεις το μωρο να το μοιραζεσαι λολ.
Θυμαμαι οταν σε βρηκαμε στο welcome plaza την μερα που εφευγες
με τον doctordilac και του ειπες:Να δωσουμε τις γκομενες στα παιδια ειναι
πλυ καλες.Τι να πω εισαι Ωραιος!!!!!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
O doctilac καψουρης και μονογαμικος  :2funny:α ρε πλακα και μετα κοροιδευει εμας...
τον βλεπω να πηγαινει καθε εβδομαδα :idiot:

Γιατι σχεδον καθε βδομαδα δεν πηγαινε???
Εγω ημουν 20 μερες Πατταγια και εφυγε και ξαναηρθε 2 φορες.
Αγαπησε ομως τωρα αγρια.Την πατησε μηπως???

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμα οντως εργαζεται η κοπελα εδω και καιρο δεν ειναι δυσκολη υποθεση ως προς τα χαρτια.
μπορει να παρει τουριστικη βιζα για ενα διαστημα μεγιστου 3 μηνες.
εφοσον πληρη καποιες προυποθεσεις.

το θεμα ειναι οτι εσυ που κανεις την προσκληση εισαι υπολογος να φροντισεις να γυρισει πισω την συγκεκριμενη μερα που εχει οριστει.

και εχει και καποιες λεπτομερειες οπως π.χ. αν αρρωστησει και δεν μπορει να γυρισει θα πρεπει να πληρωσεις εσυ εως 30000 ευρω για εξοδα μεταφορας της πισω στην μπανγκοκ με συνοδεια γιατρου και νοσοκομας και κατι αλλα κουφα.
καπου εχω τις πληρης προυποθεσεις που χρειαζονται απο το προξενειο μας.
θα κοιταξω να τις δημοσιευσω.

εγω παντως δεν θα το συνιστουσα να την φερεις στην ελλαδα, ιδιως οταν μου λες οτι εχεις ηδη σταθερη σχεση η οποια παει καλα.
Γιαυτο πριν ξεκινησει φτιαχνει μια  υγειονομικη τουριστικη ασφαλιση κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom