Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αμα οντως εργαζεται η κοπελα εδω και καιρο δεν ειναι δυσκολη υποθεση ως προς τα χαρτια.
μπορει να παρει τουριστικη βιζα για ενα διαστημα μεγιστου 3 μηνες.
εφοσον πληρη καποιες προυποθεσεις.

το θεμα ειναι οτι εσυ που κανεις την προσκληση εισαι υπολογος να φροντισεις να γυρισει πισω την συγκεκριμενη μερα που εχει οριστει.

και εχει και καποιες λεπτομερειες οπως π.χ. αν αρρωστησει και δεν μπορει να γυρισει θα πρεπει να πληρωσεις εσυ εως 30000 ευρω για εξοδα μεταφορας της πισω στην μπανγκοκ με συνοδεια γιατρου και νοσοκομας και κατι αλλα κουφα.
καπου εχω τις πληρης προυποθεσεις που χρειαζονται απο το προξενειο μας.
θα κοιταξω να τις δημοσιευσω.

εγω παντως δεν θα το συνιστουσα να την φερεις στην ελλαδα, ιδιως οταν μου λες οτι εχεις ηδη σταθερη σχεση η οποια παει καλα.

για αυτό υπαρχει και η ταξιδιωτικη ασφαλιση νομιζω ε?.....

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόρδε , όχι , κι εγώ συμφωνώ με τα 1000 με το άβαταρ που έβαλες  ;)

Πάντως γιατί ορισμένοι φαγώνονται να τις φέρουν εδώ στην Ελλάδα; Αν σας αρέσει μία ρε παιδιά , οκ καλώς , όποτε πάτε κάτω τη βλέπετε. Γιατί φαγώνεστε να τη φέρετε εδώ , για να χαλάσει γρήγορα; Χώρια τα χίλια δυο έξοδα και διαδικασίες και ευθύνες.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καθως μπαινεις στην πρεσβεια (που εχει αλλαξει διευθηνση (YWCA TOWER 9TH FLOOR)μα κανεις δεν το αναφερει΄,στον τοιχο ανακοινωσεων βλεπεις το δημοκρατικοτατο" Ο πρευσβης μπορει να αρνηθη την εκδοση βιζας χωρις να το δικαιολογηση"  :jerking:αρα παιρνουμε την ταιλανδεζα μας την ντυνουμε συντηρητικα το ιδιο και εμεις, εχουμε και τα χαρτια μας,μιλαμε ευγενικα, αν γινεται δεν αναφερουμε τη λεξη πατταγια,λεμε και το ψεμμα??? οτι θελουμε να δουμε αν θα προσαρμοστει το 2μηνο αυτο και μετα εχουμε σκοπο να παντρευτουμε :idiot: και αναλογω >:(ς τη διαθεση του πρεσβη μας
αλλιως πολιτικο μεσο και ολα ευκολα :dancing:
Οντως και εγω πιστευω οτι ερχομενη εδω θα χασει τη μαγεια που εχει αλλα το κακο ειναι αν αποκτηση νοοτροποια ελληνιδας-ουστ
καλη τυχη σε ολους

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω πως παρα πολλοι εισαστε ψαγμενοι για τις διαδικασιες που χρειαζονται για να ερθει μια ταυλανδεζα στην ελλαδα.. επισης βλεπω μια ταση μονογαμικοτητας απο πολλους εδω μεσα στα ταξιδια τους (μας).
ρε μπας και καποιοι εχουν πραγματα στο μυαλο τους που δεν τ' ανακοινωνουν στο θρεντ?  :think: (και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε..)
αντιγραφω απο συμπολεμιστη το εξης"παμε πατταγια και αλλαζουμε γυναικα καθε βραδυ κανοντας το κεφι μας ,αλλα καποια στιγμη ερχεται η ωρα που βρισκεις το μαστορα σου και κολλας, και δεν θελεις να φυγει το πρωι και την κρατας μερες και αρχιζεις κατι να νιωθεις πραματα και ωσπου να το καταλαβεις εχεις περασει στην αλλη πλευρα"το εξυπνο πουλι...
γιαυτο ας περιμενουμε τη σειρα μας :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αρα παιρνουμε την ταιλανδεζα μας την ντυνουμε συντηρητικα το ιδιο και εμεις, εχουμε και τα χαρτια μας,μιλαμε ευγενικα,
ξεχασατε το "λαδι" ρε μαγκες, ετσι οταν δουν το ξεκωλο της πατταγια και το διχιλιαρο ευρο ,θα νομιζουν πως βλεπουν την καλογρια του μπουλι λαμ. :2funny: :2funny:
και για να χουμε καλο ρωτημα, τι προβλημα εχετε με τις πατταγιανες?
ειναι κακα κοριτσια και γαμιουνται? οι υπολοιπες τι κανουν? να ξερω δηλαδη

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οντως και εγω πιστευω οτι ερχομενη εδω θα χασει τη μαγεια που εχει
ειναι μεγα λαθος να θες να φερεις την ταιλανδη εδω,την ταιλανδη την εχεις στο μυαλο και την καρδια σου,αντε και σε φωτος στο p/c.
οτιδηποτε αλλο θα χαλαγε την μαγεια που νιωθεις οταν εισαι εκει,
και αν φερεις μια εδω, μετα τι γινεται? δεν θα θες να πηγαινεις κατω για σεξοδιακοπες? θα αλλαξεις συνηθειες ξαφνικα?
αφηστε το λοιπον,
για να φερεις και να παντρευτεις ταιλανδεζα ειναι δυσκολο, να παντρευτεις και να μεινεις εκει ακομα πιο δυσκολο, θελει γενικως μεγαλα @@@δια και λιγοι τα εχουν.
ακουω συμετοχες τον γεναρη, Prho εισαι παρων? mgreek λεγε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πάντως γιατί ορισμένοι φαγώνονται να τις φέρουν εδώ στην Ελλάδα; Αν σας αρέσει μία ρε παιδιά , οκ καλώς , όποτε πάτε κάτω τη βλέπετε. Γιατί φαγώνεστε να τη φέρετε εδώ ,
εσυ κανεις μπαμ οτι δεν εχεις παει κατω με αυτα που λες, η μηπως κανω λαθος?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ρε μπας και καποιοι εχουν πραγματα στο μυαλο τους που δεν τ' ανακοινωνουν στο θρεντ?  :think: (και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε..)
ααα ρε ροκο αυτο δε λεω τοσον καιρο και εγω? Αυτα που πρεπει να πουμε δεν τα λεμε γιατι μας πιασαν οι ντροπες σαν ελληναραδες που ειμαστε. Αλλα το να λεμε οτι πηδηξαμε 47 πιπινια σε μια βδομαδουλα, το διαλαλουμε στη διαπασον φουσκωνοντας ετσι δημοσιως το σεξουαλικα καταπιεσμενο εγω μας και παλι ως κλασσικοι ελληναραδες. Τελος παντων...βριστε με αλλα ξερω οτι βαθεια μεσα σας συμφωνειτε μαζι μου    :rockon:

Παιδια να ξερετε οτι οσο πιο πολλοι μαζευοσαστε και κανετε επισκεψουλες στο προξενειο αγκαζε με την Ταυλανδεζα τοσο περισσοτερο δυσκολευετε τη διαδικασια εσεις οι ιδιοι. Οσες περισσοτερες μπαροβιες βλεπουν, τοσο πιο επιρρεπεις ειναι να απορριψουν την αιτηση. Επισης αντιθετως απο οτι πιστευετε, το να πηγαινετε μαζι της στο προξενειο η να της κανετε προσκληση, τις περισσοτερες φορες λειτουργει εις βαρος σας και μειωνετε τις πιθανοτητες επιτυχιας. Οι Ταυλανδες που συνηθως παιρνουν visa ειναι αυτες που στηριζονται στα δικα τους ποδια...και χρησιμοποιω δευτερο πληθυντικο γιατι εγω πλεον δεν παταω στην Ελλαδα ετσι κι αλλιως.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ασε μας ρε Κώστα , με τον πόνο μας παίζεις;

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ασε μας ρε Κώστα , με τον πόνο μας παίζεις;
φιλε ακη , εγω να δεις τι πονο ειχα σημερα που πεθυμησα μια som tam με την γνωστη παραλλαγη της που δεν με πειραζει στο στομαχι...
οσοι πατε παντως μην ξεχασετε να τη δοκιμασετε, ετσι οπως την δοκιμασα εγω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
απο τα λίγα thread που δεν χάνω να διαβάσω.
έχω ήδη κρατήσει σημειώσεις για την ημέρα που θα κάνω απόβαση.
ελπίζω κάποτε να βρω μια καλή δικαιολογία να ξεφύγω απο τον κέρβερο γιατί εκτός απο πολύωρο ταξίδι κάτω απο 15 μέρες δεν λέει να κάτσεις.
μέχρι τότε θα ήθελα να παρακαλέσω απο όσους είναι ήδη κάτω, να ανεβάσουν αρκετές φωτό απο ταιλανδάκια έτσι για να συνεχίσω να φτιάχνομαι ασύστολα :jerking:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Fιλαρακια τα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με καθαρο ματι κ ας αφησουμε τις αγαπες κ λουλουδια αυτα ειναι για μικρα παιδια .στο co chang γνωρισα ενα ελβετο με ενα κοριτσι πολυ ασχημο αυτος πηγαινη 5 φορες το χρονο επι 5χρονια Κδεν εχει μαμησει αλλο ταιλανδακι αλλα πιστευω ουτε κ στην ελβετια μαμαει.δεν λεω καλα κανει ΑΛΛΑ εμεις δεν πρεπει να κανουμε ετσι εμεις πρεπει τα καλα μουνακια να δινουμε τα τηλ τους ο ενας στον αλλον κ να γαμαμε ολη την αφροκρεμα ΧΑΙΡΟΜΕ αυτο που το επιβεβεωνει ο φιλος fletsis oti ετσι ξηγηθικα ΓΙΑ TO μωρο που χτηπησα στην παταγια γραπστε μου αν συνφωνιτε η οχι με την ιδεα αφτη

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το να πηγαινουμε μονο για σεξ στη Ταυλανδη να το καταλαβω, το να πηγαινουμε για να ψαξουμε νυφες δεν το καταλαβαινω καθολου... Το βασικοτερο πραγμα σε αυτο το ταξιδι ειναι να περνας καλα να το απολαμβανεις να ξεφευγεις γενικοτερα να γνωρισεις εναν νεο τοπο, εναν αλλο τροπο ζωης, να κανεις αγορες (που αξιζει πραγματικα) και απο εκει και περα τα θυληκα προιοντα της χωρας ειναι απλα ενα συστατικο που κανει την διαμονη πιο ευχαριστη. Ενταξει αυτη τη φορα το ξεφτιλισα απο πλευρας γυναικων, αλλα παραλληλα εκανα τις βολτες μου σε μεγαλο μερος, εκανα τις αγορες μου και πανω απο ολα ξεφυγα για λιγο απο τη καθημερινοτητα και σαν απολυτος butterfy το προτελευταιο μωρο ηταν σταμπαρισμενο για μενα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:(ας βαζουμε και καμια φωτο που και που)
buterflyws2.jpg

Βασικα αντε και πηρε βιζα ειναι ακριβως αυτο που ειπωθηκε "εισαι υπευθυνος για αυτη", αν μετα απο κανα 2 εβδομαδες βαρεθει και στην κανει αντε να εξηγησεις στην πρεσβεια που πηγε. Η ολη φαση μου θυμιζει την πρωτη μου αυτη την φορα, που εχω περιγραψει καποιες σελιδες πιο πριν,  απταιστα αγγλικα που ειχε επιστρεψει αφου την χωρισε ο αγγλος που την ειχε παρει μαζι του και της ειχε κανει και παιδι ηταν τοσο πιεστικη στο να μαθει αν θα ειναι μαζι μου σε ολη την διαρκεια που στο εδειχνε οτι θελει να γυρισει στην Ευρωπη.
Οποτε ας αφησουμε τα παιχνιδια της Ταυλανδης εκει και οποτε θελουμε παμε και παιζουμε.... :2funny:
Κωστα δεν ξερω ακομα για Γεναρη θα ξερω σε λιγο καιρο γιατι προεκυψε ενας νεος προορισμος λογω δουλειας Φλεβαρη...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χαίρομαι που πολλοί βλέπυν με καθαρό μάτι τα πράγματα. Βutterfly, gfe , όπως θέλετε αλλά να μην ξεχνιόμαστε. Πάμε για διασκέδαση και όχι για να πιαστούμε κορόιδα ή να χαραμίσουμε τη ζωή μας.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα ρε παιδια συγνωμη αλλα μετα απο ολη αυτη τη συζητηση που γινεται εδω για το να φερει καποιος Ταυλανδη στην Ελλαδα θα το ξαναπω.
Σας εχει βαρεσει η αγαμια ή η αδυναμια να κανετε μια σχεση της προκοπης στη χωρα σας και βρισκετε διεξοδο στην εισαγωγη της καθε πουτανας; Ελεος. :uglystupid:
Και για να εξηγουμαι, συμφωνω με 1000 με οποιον παει οπουδηποτε στον κοσμο και θελει να δοκιμασει το ντοπιο μουν.. και εγω αυτο κανω, το βλεπω σαν συλλογη αναμνηστικων απο τη χωρα που πηγα αλλα απο αυτο μεχρι να θελω να φερω στην Ελλαδα το καθε ξεκολι, οσο καλη ψυχη και να εχει, λες και ειμαστε οι Θεοι και διαβαζουμε τις ψυχες των ανθρωπων, παει πολυ.
Πατε στη πρεσβεια μας να γινετε ρομπες, πονηρουληδες, εαν μπορουσατε να ακουσετε τι λενε οι υπαλληλοι για το καθε μαλακα που ντυνει με καθως πρεπει ρουχα τη καθε μπαροβια θα ντρεποσαστε να βγειτε στο δρομο.
Α και μη μου ξαναπειτε οτι φταινε οι Ελληνιδες γιατι θα σας θυμισω τη παροιμια ¨Της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες"
Αντε συγχιστικα παλι και θα με κραξετε, αλλα ελα που λεω την αληθεια και καπου βαθεια μεσα σας το ξερετε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απογευματακι, μετα απο μαλωμα με το gfe,(ποτε δεν περιμενα οτι σε gfe φασεις παιζει και μαλωμα), λεω απο μεσα μου, δε γαμιεται, ριχνω εναν υπνακο και το βραδακι χτυπαω ενα a gogo, και μετα βουρ για λουσιφερ, ειχα βαλει στοχο το happy agogo, οι addicts τελευταια το δινανε δυνατο απο κοπελες, δεν θα ψωνιζα ομως, ηθελα το σκηνικο του λουσιφερ για αλλη μια φορα,
πεφτω να κοιμηθω, μετα απο δεκα λεπτα παιρνει τηλεφωνο ο ζαιτσικ απο το πουκετ να μου πει ποσο ωραια περναει εκει και οτι ειχε διωξει την ταβαν, χεστηκα ελαφρως και για τα δυο, ειδικα για το πουκετ που δεν μου ειχε αρεσει καθολου,βεβαια χαρηκα για το φιλο που περνουσε καλα, αλλα τον προτιμουσα στην πατταγια γιατι ηξερα οτι ειναι παρτουζομανης και ειχα ετοιμαστει και γω για σκηνικο παρτουζας ιδιαιτερα μετα απο τα μαθηματα που ειχα παρει στο hell club.
ξαναπροσπαθω να κοιμηθω αλλα ματαια, παιρνω το κινητο και τσεκαρω ονοματα, η nan, καλη πολυ καλη, αλλα ανενεργος αριθμος, lek, καλη αλλα πολυ αδυνατη, am, επιτελους η πιο κοντη στο ευρετηριο τηλεφωνων, 1.49 και 43 κιλα, αν δεν ειχε παχυνει θα ηταν οτι επρεπε,μετα απο πολυημερο gfe ενα πολυ κοντο ταιλανδεζακι, κοντοθεραπεια λοιπον.
της τηλεφωνω, το σηκωνει, δεν πολυκαταλαβαινει και το κλεινει, την ξαναπαιρνω, το σηκωνει αντρικη φωνη, το κλεινω εγω, μετα απο λιγο την ξαναπαιρνω και το σηκωνει μια γυναικεια φωνη, μιλαγε και αγγλικα,οκ.
μου λεει οτι θα ειναι μετα τις 8 στο carouzel a gogo.
κανω μπανακι και βγαινω, μεσα απο το garden plaza να τσεκαρουμε και τα κοριτσια εκει, ξεραιλα. πορεια προς w/s  .δευτερο στενο μπαινοντας ειναι η soi diamond, και γαμω τα soi, η σφηγκοφωλια των agogo, πρεπει να ειναι απειρα, στο δεξι χερι το carouzel.
οι πορτες ανοιγουν, οι παλαμες κατω απο το σαγονι,και γω το ιδιο, μπαινω καθομαι σε καναπε χωρις να δω τριγυρω, υπαρχει χρονος για να τσεκαρω αν και δεν χρειαζεται, η am περιμενει. δεν ειχε παχυνει απο τον ιουλιο, το τονιζω γιατι εχω πετυχει μερικες που παχαινουν, τεσπα. πινουμε μπυρα εγω κατι αλλο αυτη, ειναι οντως πολυ κοντη και αδυνατη, καμια φορα τρομαζω και γω με τις πολυ κοντες, ειναι 22 τσεκαρισμενο απο το id. barfine 600. αυτη 1500, s/t. λεει για 2 ωρες, και το κανω 3, σιγα μην την κραταγα 3 ωρες, ειχα 10 μερες με το gfe αχαλινωτες,απλα ετσι το ειπα για τη διαπραγματευση, ποτε δεν ξερεις ομως με μια πολυ κοντη ποση ωρα θες..
το τσεκαρισμα τριγυρω δεν ειχε νοημα,ολες οι κοπελες μετριες, σκεφτηκα για αλλη μια φορα οτι πρεπει να ενημερωσω το φορουμ σχετικα με πουκετ - πατταγια, διαφορα ποιοτητας σε γυναικες.
βγαινουμε στην w/s εκεινη τη στιγμη αρχιζε να "φορτωνει,σε 3 ωρες παλι πισω στο χαμο σκεφτηκα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και για να εξηγουμαι, συμφωνω με 1000 με οποιον παει οπουδηποτε στον κοσμο και θελει να δοκιμασει το ντοπιο μουν.. και εγω αυτο κανω, το βλεπω σαν συλλογη αναμνηστικων απο τη χωρα που πηγα
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντα εύστοχος ο Λόρδος :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ευτυχως στο δρομο δεν πετυχα το gfe, ηταν και πολυ νωρις αλλωστε.οταν μαλωναμε και εφευγε μετα απο λιγο εστελνε sms και εγραφε "dont take dirty lady".
στο δωματιο με την am λοιπον εγινε οτι ειχε γινει και τον ιουλιο, μουσικο καναλι trace στην τηλεοραση, ντουσακι και τα σχετικα, ο οργανισμος μου αντεδρασε θετικα στο "κοντο" καλεσμα. ποτε δεν υστερω σε επιδοσεις οταν ειμαι με κοντες, ποσο μαλλον οταν ειναι και ασιατισες.
η διαφορα τωρα ηταν οτι βογκουσε πολυ και δυνατα, η διεισδυση ηταν 100%, επομενο ηταν, αυτα τα συνηθισμενα.
μετα απο μια ωρα και 1500 μπατ αργοτερα ,εφυγε η am, και εγω ετοιμαστηκα για λουσιφερ, ξανα βρηκα το gfe, ξανα με καβλωσε, ξανα δεν αντισταθηκα και ξανα μαζι. οταν πηγαμε αργοτερα στο δωματιο παραξενευτηκε που δεν ηθελα σεξ, εγω ηθελα αλλα η σαρξ οχι, αυτα τα χαριτωμενα γινονται στην πατταγια,
να πατε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom