lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΟΧΙ συμφωνω με 1000 σε οσα εγραψες.Λόρδε τι σε προβληματίζει , πεσ'το.
Μηπως εβαλα λαθος αβαταρ; ο
ΟΧΙ συμφωνω με 1000 σε οσα εγραψες.Λόρδε τι σε προβληματίζει , πεσ'το.
αμα οντως εργαζεται η κοπελα εδω και καιρο δεν ειναι δυσκολη υποθεση ως προς τα χαρτια.
μπορει να παρει τουριστικη βιζα για ενα διαστημα μεγιστου 3 μηνες.
εφοσον πληρη καποιες προυποθεσεις.
το θεμα ειναι οτι εσυ που κανεις την προσκληση εισαι υπολογος να φροντισεις να γυρισει πισω την συγκεκριμενη μερα που εχει οριστει.
και εχει και καποιες λεπτομερειες οπως π.χ. αν αρρωστησει και δεν μπορει να γυρισει θα πρεπει να πληρωσεις εσυ εως 30000 ευρω για εξοδα μεταφορας της πισω στην μπανγκοκ με συνοδεια γιατρου και νοσοκομας και κατι αλλα κουφα.
καπου εχω τις πληρης προυποθεσεις που χρειαζονται απο το προξενειο μας.
θα κοιταξω να τις δημοσιευσω.
εγω παντως δεν θα το συνιστουσα να την φερεις στην ελλαδα, ιδιως οταν μου λες οτι εχεις ηδη σταθερη σχεση η οποια παει καλα.
αντιγραφω απο συμπολεμιστη το εξης"παμε πατταγια και αλλαζουμε γυναικα καθε βραδυ κανοντας το κεφι μας ,αλλα καποια στιγμη ερχεται η ωρα που βρισκεις το μαστορα σου και κολλας, και δεν θελεις να φυγει το πρωι και την κρατας μερες και αρχιζεις κατι να νιωθεις πραματα και ωσπου να το καταλαβεις εχεις περασει στην αλλη πλευρα"το εξυπνο πουλι...βλεπω πως παρα πολλοι εισαστε ψαγμενοι για τις διαδικασιες που χρειαζονται για να ερθει μια ταυλανδεζα στην ελλαδα.. επισης βλεπω μια ταση μονογαμικοτητας απο πολλους εδω μεσα στα ταξιδια τους (μας).
ρε μπας και καποιοι εχουν πραγματα στο μυαλο τους που δεν τ' ανακοινωνουν στο θρεντ? (και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε..)
ξεχασατε το "λαδι" ρε μαγκες, ετσι οταν δουν το ξεκωλο της πατταγια και το διχιλιαρο ευρο ,θα νομιζουν πως βλεπουν την καλογρια του μπουλι λαμ.αρα παιρνουμε την ταιλανδεζα μας την ντυνουμε συντηρητικα το ιδιο και εμεις, εχουμε και τα χαρτια μας,μιλαμε ευγενικα,
ειναι μεγα λαθος να θες να φερεις την ταιλανδη εδω,την ταιλανδη την εχεις στο μυαλο και την καρδια σου,αντε και σε φωτος στο p/c.Οντως και εγω πιστευω οτι ερχομενη εδω θα χασει τη μαγεια που εχει
εσυ κανεις μπαμ οτι δεν εχεις παει κατω με αυτα που λες, η μηπως κανω λαθος?Πάντως γιατί ορισμένοι φαγώνονται να τις φέρουν εδώ στην Ελλάδα; Αν σας αρέσει μία ρε παιδιά , οκ καλώς , όποτε πάτε κάτω τη βλέπετε. Γιατί φαγώνεστε να τη φέρετε εδώ ,
ααα ρε ροκο αυτο δε λεω τοσον καιρο και εγω? Αυτα που πρεπει να πουμε δεν τα λεμε γιατι μας πιασαν οι ντροπες σαν ελληναραδες που ειμαστε. Αλλα το να λεμε οτι πηδηξαμε 47 πιπινια σε μια βδομαδουλα, το διαλαλουμε στη διαπασον φουσκωνοντας ετσι δημοσιως το σεξουαλικα καταπιεσμενο εγω μας και παλι ως κλασσικοι ελληναραδες. Τελος παντων...βριστε με αλλα ξερω οτι βαθεια μεσα σας συμφωνειτε μαζι μουρε μπας και καποιοι εχουν πραγματα στο μυαλο τους που δεν τ' ανακοινωνουν στο θρεντ? (και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε..)
ποιος το κανε αυτο?Αλλα το να λεμε οτι πηδηξαμε 47 πιπινια σε μια βδομαδουλα
φιλε ακη , εγω να δεις τι πονο ειχα σημερα που πεθυμησα μια som tam με την γνωστη παραλλαγη της που δεν με πειραζει στο στομαχι...Ασε μας ρε Κώστα , με τον πόνο μας παίζεις;
Και για να εξηγουμαι, συμφωνω με 1000 με οποιον παει οπουδηποτε στον κοσμο και θελει να δοκιμασει το ντοπιο μουν.. και εγω αυτο κανω, το βλεπω σαν συλλογη αναμνηστικων απο τη χωρα που πηγα