Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλα ο ιδρωτας θα ειναι σοβαρο προβλημα
τιποτα δεν ειναι προβλημα εκει,
εκει η ζεστη ειναι δροσουλα και η υγρασια μελτεμι
η χλιαρη θαλασσα σου μοιαζει ψαρου της μυκονου
και οι πολλες κοντες γυναικες σου λυνουν ολα τα προβληματα,μαλλον δεν προλαβαινεις να σκεφτεις καν απο τη συνεχη δραση.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
:) οντως εχεις απολυτο δικιο σε αυτο!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους σας και πολλα χαιρετίσματα στους φίλους μου

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επιστρέφοντας από 2 βδομαδων διακοπων και εχοντας παει Πουκετ και Παταγια τον Μάιο, θα ήθελα μονο να κάνω μια σύγκριση για τους νέους που ενδιαφερονται να πάνε για 1η φορά Ταυλάνδη.

1. Κατ’ αρχας αξίζει τον κόπο να κάνεις μία πρωτη στάση σε Μπαγκογκ να μείνεις στο Νανά ή στο World Inn. Να συλλέξεις πληροφορίες και να αποφασίσεις που τελικα θες να πας.
2. Στο Πουκετ έχουν ανοίξει καμμια 10ρια Ελληνες επιχειρήσεις ενώ άλλοι μένουν μόνιμα εκεί ή πηγαίνουν για 10ετίες. Γι αυτό καλύτερα να αρχιζεις ταξίδι από Πουκετ και εάν ακουσεις καλά σχόλια για την Πατάγια πας να δεις και εκει από περιέργεια. Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι επελεξαν να εγκατασταθουν εκει και οχι Παταγια.
3. Κοστος διαμονης και στα 2 μέρη είναι το ίδιο. Υπάρχουν 2 ελληνικά ξενοδοχεία στην Πατόγκ του Πουκετ, εγω θα πρότεινα του Μπάμπη (johnopap@yahoo.com), μονο που τωρα εχει φασαρία από οικοδομή που κτίζεται παραπλεύρως και τελειώνει Απρίλιο, ενώ και του Αργυρη δεν είναι άσχημο, αλλά είναι πιο ακριβό. Του Μπάμπη έχει wireless internet και του Αργύρη ελληνική τηλεόραση (συνήθως εχει το Μέγα ανοικτό ενώ βλέπεις όλα τα ποδόσφαιρα). Αλλά γενικά οι τιμές ειναι χαμηλες (εξαιρειται η top high season).
4. Μετάβαση είναι σχεδον ίδιου κόστους, ταξί για Πατάγια 1200 Βατ, αεροπλάνο για Πoυκετ 1.920 (, ). Μηχανάκι 125ρι, νοικιασα από Δημήτρη με 200 Βατ, ενα καλο παιδι Πειραιώτη, πιτσιρικας που αγπαησε και εμεινε κατω, αλλά ακουσα ότι με λιγο παζάρι, για πανω από βδομάδα, το δινει και 180 Βατ.
5. Για γυναικες, βρισκεις αφ’ενός καλύτερες στο Πουκετ (Παταγια πανε πιο μεγαλες διοτι Πατάγια συνηθως πάνε ηλικιωμένοι Ευρωπαίοι, Αραβες, Πακιστανοί, Ιρανοί και γενικά ότι σε άπλυτο βρίσκεται παγκοσμίως). Πουκετ το προτιμα ο νεαρόκοσμος, πολλοί που δεν πάνε μονο για σεξοτουρισμό και φυσικά επιλέγεται από τα πιο ομορφα κοριτσια (αν και στην Μπαγκογκ εχει σαφως ομορφοτερες και βρισκεις και πολλες που το κάνουν part time χωρις είναι αμιγως επαγγελματίες σε εμπορικα κέντρα, μπιλιάρδα, ντίσκο κλπ).
6. Κοστος γυναικων ίδιο και στα 2 μέρη (1000 Βατ), στο Πουκετ επειδή ο ένας Ελληνας συστήνει στον άλλο, φίλες της δικιάς του, παίρνεις εγγυημένα καλό και φθηνό. Στην Πατάγια επειδή συνηθως δεν πάει κανείς και είσαι μόνος σου, βαράς στην τύχη και ότι σου κάτσει. Στο Πουκέτ βρίσκεις και μη επαγγελματίες (υπάλληλοι σε μαγαζια κλπ), στην Πατάγια μόνο πουτάνες κυκλοφορούν. Ασε που στο Πουκετ βρισκεις πολλές ξέμπαρκες Ευρωπαίες, ιδιαίτερα Σκανδιναβές και Αγγλίδες, ενώ είδα και γυναικοπαρέες Ελληνίδες. 
7. Στο Πουκετ εχει θαυμάσιες παραλίες, πολλά μέρη να πας, μπορείς κάνεις ολοήμερες κρουαζιέρες με σκάφη και βουτιές με μασκα στα 1800 Βατ που περιλαμβάνει και όλα φαγητα μέσα σε πλοίο. Εγω εκανα 3 ολοήμερες και σκάφη γεμάτο γυναίκες. Γνώρισα φοιτήτριες Εβραίες (αστέρια), Γερμανίδες, Αμερικάνες, Σιγκαπούρη κλπ. Στην Παταγια εκτος απο μπουρδελοτσαρκες... δεν εμαθα ποτε τι αλλο μπορεις να κανεις.
8.    Τελειώνοντας, προτεινω ανεπιφυλακτα το Πουκετ, για τους ιδιους λόγους που το 99% το προτιμα, τουλαχιστον γι αυτους που δεν τους ενδιαφερει μονο να γαμανε αλλα να κανουν και φυσιολογικες διακοπες. Επισης να πω οτι οι αποψεις μου ειναι υποκειμενικές και ενδεχομένως και εσφαλμενες.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μπορω να πω οτι ο φιλος zaichik εχει κατα 70% δικιο......
ομως εχει πολλα κενα η εξιστορηση του, οποτε κρυβονται πολλες παγιδες ;)
θα ελεγα λοιπον οτι με 10 μερες καπου δεν μπορεις να δωσεις σαφεις πληροφοριες οποτε παντα να κρατατε μια επιφυλαξη (εξαλλου ο καθε ανθρωπος βλεπει τις ιδιες εικονες με διαφορετικη πλευρα θεασης) :cheesy:
παρ ολα αυτα ξερουμε γιατι ειναι απ τις λιγες αναφορες που πατανε σωστα.
χαιρετισματα και στους επιτηρητες του χωρου που μας φιλοξενουν

:-*

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 16:30 από AssFiller » efxaristo kai gia tin τροποποίηση

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μηχανάκι 125ρι, νοικιασα από Δημήτρη με 200 Βατ, ενα καλο παιδι Πειραιώτη, πιτσιρικας που αγπαησε και εμεινε κατω, αλλά ακουσα ότι με λιγο παζάρι, για πανω από βδομάδα, το δινει και 180 Βατ.
να προσθεσω οτι οταν κανουμε πραξη για 20 μπατ γινομαστε ρεζιλι ειδικα στους ελληνες.
αν λοιπον θελουμε να κανουμε παζαρι, να το κανουμε στις κοπελες και οχι στο μηχανακι. δωστε 1000 στην κοπελα και οχι 3000 μπατ και μην κανετε οικονομια στα 20 μπατ για ενα μηχανακι

ολα αυτα τα λεω γιατι μου εδωσε την ευκαιρια το φιλαρακι μου ο zaichik οπου μπορω να πω οτι ειναι ο πιο αρχοντας στο πουκετ..... και το απεδειξε αλλα σκεφτειτε και ολους τους αλλους που ζητανε καλλιτερη τιμη για 10 μερες
(20 μπατ x 10 μερες = 200 μπατ οποτε 4 ευρω, συγχωρεστε τη βιασυνη μου εφυγα )
δεν μπορω να γραψω καλλιτερα..

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
και για να χουμε καλο ρωτημα, τι προβλημα εχετε με τις πατταγιανες?
ειναι κακα κοριτσια και γαμιουνται? οι υπολοιπες τι κανουν? να ξερω δηλαδη
Κωστα εγω ΕΙΜΑΙ με τις πατταγιανες και δη απο Ισσαν ειναι κακα κοριτσια και γαμιουντε
ειναι προσον για μενα, εχουνε ελλειψη παιδειας και κανουν κακο στον ευατο τους.(Θα το εξετασουμε διεξοδικα αυτο αργοτερα)Δεν ξερω τι λενε η δεν λενε οι τυποι στο προξενειο αλλα δεν με νοιαζει. Ανηκουν στα σκατα της ηθικης πλειοψηφιας οπως και παντου... :jerking:
Ο πρεσβης παντως εχει παντρευτει Ρουμανα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ZAICHIK

Διαφωνω στα περισσοτερα αλλα η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει το γαμησι πιο πολυ.
Απειρα τα παραδειγματα ανθρωπων που πηγαν πατταγια και δεν ξαναπηγαν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου ενω ειχαν γυρισει τον κοσμο
Τα κοριτσια φευγουν απο το Ισσαν πανε πατταγια πρωτα και μετα αφου δασκαλευτουν απο τις παλιοτερες τροφοδοτουν την υπολοιπη αγορα.Η αληθεια παραμενη:την πατταγιανη που θα πληρωσεις 500 μπατ ST την ιδια ακριβως θα πληρωσεις 1500-2000 στο πουκετ-ΒΚΚ ,3000-4500 σινγκαπουρη-Χονκ-κονκ και 5000 στο Μπαχρειν.
  Φιλικα
Υ.Γ εχω σταματησει τις διακοπες στην Πατταγια, παω πλεον για να συνεχισω τη ζωη μου...   

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χαιρετώ κυκλάδες και Ζαϊχικ. Βλέπω ότι περνάτε καλά και πολύ χαίρομαι. Μπράβο Ζάιχικ , έτσι , αναλυτικές πληροφορίες χρειαζόμαστε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σκεπτομουνα τωρα τελευταια ποιο θεμα μου εχει διαφυγει σχετικα με τη ταυλανδη
και διαβαζοντας τα τελευταια το θυμηθηκα

η ηλιοθεραπεια

θα επανελθω αυριο με τα αντηλιακα

αντε καλο βραδυ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε
αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε

αντε με κανενα κοψιδι αν θες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ZAICHIK, μια χαρα εθαψες την πατταγια, αν ημασταν παρεα ομως δεν θα περναγες καθολου ασχημα,
οσο για το πουκετ για μενα προσωπικα εχει ενα μειονεκτημα, εχει πολλους ελληνες,και για μενα αυτο το γεγονος στην ταιλανδη ειναι μειονεκτημα.
μου ειναι αδιανοητο να κανω παρεα με ελληνες να πινω φραπε να ακουω "σταρχιδια μου ρε μαλακα" και να μυριζω την τσιγαριλα.
προτιμω την ισαανη που δεν μιλαει γρι αγγλικα και να ζω μαζι της στον διαφορετικο κοσμο της ταιλανδης.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οσο για το πουκετ για μενα προσωπικα εχει ενα μειονεκτημα, εχει πολλους ελληνες,και για μενα αυτο το γεγονος στην ταιλανδη ειναι μειονεκτημα.
μου ειναι αδιανοητο να κανω παρεα με ελληνες να πινω φραπε να ακουω "σταρχιδια μου ρε μαλακα" και να μυριζω την τσιγαριλα.
Με τον Κωστα διαφωνουμε σε πολλα πραγματα αλλα θα συμφωνησω με παθος με το παραπανω που ειπε. Για αυτο και εγω δεν πηγαινω ουτε Πουκετ αλλα φυσικα ουτε και Παταγια!
Παντως αν οντως η Πατονγκ εχει καταντησει ετσι οπως λες Κωστα (τσιγαριλα και αντε ρε μαλακα δεξια-αριστερα), αυτο πρεπει να εγινε τα τελευταια χρονια γιατι πριν 6 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα σιγουρα δεν ηταν ετσι. Επισης μην μπερδευουμε τα πραγματα, φανταζομαι αυτο που λες ισχυει κυριως στην Πατονγκ, η Πουκετ ειναι ολοκληρη νησαρα μην το ξεχναμε.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. Tην Παταγια δεν την εθαψα, ειναι απο μονη της θαμμενη. Ξεκινησε ως τοπος ξεχαρμανιασματος των Αμερικάνων που έκαιγαν με τις ναπάλμ το Βιετνάμ, συνεχίσθηκε με τους ανώμαλους και όταν αυτοί πήγαν στα γειτονικά κράτη (Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ), εισάγει πόρνες από Λάος και Ρωσσία για να επιβιωσουν τα μαγαζια. Το τι ποιότητα ανδρών συχνάζει ας δει κανεις φωτογραφιες απο ξένα φόρουμ (), για γέρους, κοιλαραδες και άπλητους. Ακομη και ο ΚωσταςΦ16 πολλάκις αναφέρει πόσο τον χαλάει η εικόνα των γερόντων με τα πιπίνια που τις κρατουν χερακι μην και τους φυγουν.
2. Καλα αφου χιλιάδες επιστρέφουν Πατάγια γιατι κανεις Ελληνας δεν υπάρχει εκεί και όλοι μα όλοι, επέλεξαν Μπαγκογκ και Πουκέτ?? Για άλλες εθνικότητες δεν μπορω γνωρίζω.
3. Η ποιοτητα κοριτσιών ειναι από όλους αποδεκτή ότι ειναι καλύτερη στο Πουκέτ.
4. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι υπάρχει διαφορά κόστους, αν πας συστημένος δεν πληρωνεις πανω από 1000 Βατ. Εξάλλου πουθενά δεν υστερεί σε μπαρ και ντίσκο η Πατόγκ από την Πατάγια. Απλα στην Παταγια έχει ολόκληρους δρόμους με μαγαζια με αγοράκια που δεν βρισκεις στην Πατογκ.
5. Απαράδεκτοι (κατα την αποψη μου) οι ΚωσταςΦ και Φαντομας να αντιμετωπίζουν ρατσιστικά τους ιδιους τους συμπατριώτες τους. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις παρέα με Ελληνες και να αφηνεις τα λεφτα σου σε ελληνικά μαγαζιά (άλλοι σαν Μιμικο, ευτυχως, υποστηριζουν το αντιθετο). Εγω γνωρισα υπέροχους ανθρώπους, μορφωμένους, επιχειρηματίες, τον Κυκλάδες, άλλαξα με πολυ κοσμο τηλεφωνα να βρεθουμε Αθηνα. Γνωρισα βεβαια και μαλακες αλλα απλά μετα τις συστάσεις, ο καθεις τον δρομο του. Υποστηριζα παντα τους ξενιτεμένους Ελληνες που προσπαθούν να ορθοποδήσουν σε ξένα μέρη διότι ξέρω ποσο δύσκολο ειναι να μενει και δουλευει καποιος στην ξενιτια. Δεν ειμαστε ολοι οι Ελληνες του φραπε, της αθυροστομιας και του τσιγαρου, ημαρτον πια....
6. Δεν λέω να μην παει κανεις Πατάγια, αν εχει περιέργεια, απλά προτείνω να ξεκινήσει από Μπαγκογκ και Πουκετ. Εγω την πάτησα την 1η φορά που ξεκίνησα από Πατάγια. Εξάλλου περί ορέξεως.... κολοκυθόπιτα. Απλα με τα μακροσκελή μου ποστ προσπαθω να πείσω ότι όταν παμε διακοπές δεν κοιταμε μονο πόσο θα γαμησουμε, δεν ειμαστε πιθηκια να μας ενδιαφερει μονο να εκσπερματωνουμε συνεχως, αλλά εκτος απο το πολυ και καλο σεξ, οι διακοπές ειναι και ξεκουραση και παραλία και βόλτες και φύση και επισκεψεις σε ιστορικα αξιοθεατα (στην περιπτωησ μας Ναοί του Βουδα) και κολυμπι σε καθαρά νερά.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
5. Απαράδεκτοι (κατα την αποψη μου) οι ΚωσταςΦ και Φαντομας να αντιμετωπίζουν ρατσιστικά τους ιδιους τους συμπατριώτες τους. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις παρέα με Ελληνες και να αφηνεις τα λεφτα σου σε ελληνικά μαγαζιά (άλλοι σαν Μιμικο, ευτυχως, υποστηριζουν το αντιθετο). Εγω γνωρισα υπέροχους ανθρώπους, μορφωμένους, επιχειρηματίες, τον Κυκλάδες, άλλαξα με πολυ κοσμο τηλεφωνα να βρεθουμε Αθηνα. Γνωρισα βεβαια και μαλακες αλλα απλά μετα τις συστάσεις, ο καθεις τον δρομο του. Υποστηριζα παντα τους ξενιτεμένους Ελληνες που προσπαθούν να ορθοποδήσουν σε ξένα μέρη διότι ξέρω ποσο δύσκολο ειναι να μενει και δουλευει καποιος στην ξενιτια. Δεν ειμαστε ολοι οι Ελληνες του φραπε, της αθυροστομιας και του τσιγαρου, ημαρτον πια....
Νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος σου ειναι βαρυς τη στιγμη μαλιστα που εμενα προσωπικα (για τον Κωστα δεν ξερω) δε με γνωριζεις ουτε καν απο το τηλεφωνο. Δε θελω να δημιουργησω αντιπαραθεση για ενα τελειως ασχετο θεμα αλλα νομιζω ξεφευγεις τελειως οχι μονο απο τα επιτρεπτα ορια αλλα και απο το τι εγω και ο Κωστας θελαμε να πουμε. Δεν ειπα ποτε οτι ολοι οι Ελληνες πινουν φραπε και λενε μαλακα, θα σε παρακαλουσα τουλαχιστον να μη βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εχω πει. Αυτο που προσπαθησα να πω μεσα στις λιγες γραμμες που εγραψα (πριν βγαλεις τα αυθαιρετα συμπερασματα σου), ειναι οτι εγω προσωπικα αποφευγω τις συναθροισεις με πολλους Ελληνες. Αν εσενα σε γεμιζει να ερχεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου και να κανεις παρεα με πολλους Ελληνες (καλους η μαλακες) ειναι δικαιωμα σου και ποτε δε σε προσβαλλα για αυτο οπως εκανες εσυ βαφτιζοντας με ρατσιστη.

Σκεψου λιγο πριν μιλησεις τοσο ωμα, λες ρατσιστη εναν ανθρωπο που εχει μεινει στο εξωτερικο τη μιση ζωη του και εχει γνωρισει ανθρωπους απο ολες τις ηπειρους.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
zaichik
με ενα η δυο ταξιδια κατεληξες σε συμπερασματα βλεπω που ειναι η αφροκρεμα και που οι κοιλαραδες  με εκανες και γελασα βρε συ

εμεις που παμε σε ποια κατηγορια ειμαστε? η βγαζεις τον εαυτο σου απεξω επειδη μπορει να εισαι νορμαλ σε αναλογιες
εγω ομως που ειμαι χοντρουλης δεν εχω δικαιωμα να μαμησω τη παρθενοπιπιτσα τη ταυλανδεζα?
οποτε καταληξαμε στο συμπερασμα οτι οι νορμαλ και μη κοιλαραδες θα πηγαινουν να γαμανε ελευθερα ενω εμεις οι αλλοι δεν θα ταξισευουμε στα ιδια μερη επειδη χαλαμε τη γενικη εικονα
τελος παντων 
καλα ναμαστε

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παντως και εμενα θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω με τους Κωστα και Φαντομα, μενω μακρια απο Ελληνες.
Ρατσιστης δεν ειμαι και ειδικα με τη πατριδα μου αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο Κωστας αρκετα ¨μαλακα¨ακουω στη πατριδα μου, εκτος απο Φραπε υπαρχει και ο ice cofee, και προτιμαω να κανω παρεα με ντοπιους να ανοιγουν και λιγο τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου σε καινουργιους τροπους ζωης και αντιληψης των πραγματων.
Α και να προσθεσω οτι θελει θαρρος να εισαι μονος σου και οχι με πατριωτες, δηλ. να μη ζεις στη θεωρια της αγελης.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Παντως και εμενα θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω με τους Κωστα και Φαντομα, μενω μακρια απο Ελληνες.
Ρατσιστης δεν ειμαι και ειδικα με τη πατριδα μου αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο Κωστας αρκετα ¨μαλακα¨ακουω στη πατριδα μου, εκτος απο Φραπε υπαρχει και ο ice cofee, και προτιμαω να κανω παρεα με ντοπιους να ανοιγουν και λιγο τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου σε καινουργιους τροπους ζωης και αντιληψης των πραγματων.
Α και να προσθεσω οτι θελει θαρρος να εισαι μονος σου και οχι με πατριωτες, δηλ. να μη ζεις στη θεωρια της αγελης.

συμφωνω απολυτα.....!επειδη ειμαι ζων και παθων οι ελληνες του εξωτερικου δεν φημηζονται...!καλυτερα ειναι να κανεις παρεα με ντοπιους (που στο κατω κατω της γραφης  εχεις και κατι να κερδισεις) παρα με ελληνες....!οσο για τους ελληνες που ειναι επιχηρηματιες και πανε και ανγκαστικα μεσω εταιριων αλλη φαση απο τους ελληνες που πανε σε πραγματικα καμενα μερη και στην ξενιτι και ανοιγουνε greek souvlaki για ενα καλυτερο αυριο....!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παντως και εμενα θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω με τους Κωστα και Φαντομα, μενω μακρια απο Ελληνες.Ρατσιστης δεν ειμαι και ειδικα με τη πατριδα μου αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο Κωστας αρκετα ¨μαλακα¨ακουω στη πατριδα μου, εκτος απο Φραπε υπαρχει και ο ice cofee, και προτιμαω να κανω παρεα με ντοπιους να ανοιγουν και λιγο τα ματακια μου και το μυαλουδακι μου σε καινουργιους τροπους ζωης και αντιληψης των πραγματων.
Για άλλη μια φορά με κάλυψε οι Λόρδος.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για άλλη μια φορά με κάλυψε οι Λόρδος.

Θέλει πολύ συζήτηση, αλλά δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά που αποφεύγουν τους έλληνες (όσο κακό και εάν ακούγεται αυτό) στο εξωτερικό...

Τα παιδιά στο Πούκετ δεν τα γνωρίζω και δεν θέλω να τα θίξω, αλλά έχω αρνητικές εμπειρίες σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom