Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πάντως δεν νομίζω ότι οι Ταϋλανδοί ασχολούνται ιδιαίτερα με την Τζαζ.
Σωστος ο Φον επι της αρχης αλλα πως και σου ξεφυγε ο πρωτος ανθρωπος της χωρας, ο ιδιος ο Βασιλιας. Αναγνωρισμενος τρομπετιστας και μαλιστα στην αυθεντικη Dixieland της Νεας Ορλεανης  :rockon:

Η καλυτερη μουσικη στην Ταυλανδη ειναι η μουσικη απο το Ισααν...και με διαφορα μαλιστα. Μουσικη που σου ανοιγει την καρδια και χαιρεσαι οχι μονο να την ακους αλλα και να τους βλεπεις να τη χορευουν.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
να δω αυτον που θα κανει το ξεκαθαρισμα και πως θα αξιολογηθουν

γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα ρωτησει κατι στο λαθος τοπικ

ας δοικασουν ενα sub στο ιδιο τοπικ με πληροφοριες για ξενοδοχεια και λοιπα και βλεπουμε
πρεπει ομως οσοι γραφουν για ξενοδοχεια να εχουν ιδια αποψη
ομοιως και για τα εισητηρια για εσωτερικα τριπ
εγω μπορω να κανω μια συνοψη για τα ξενοδοχεια ολης της ταυλανδης οπου εχω μεινει
επισης για διαφορα τριπ που εχω κανει αεροπορικα απο μπανκονγκ προς διαφορες κατευθυνσεις

theoducati

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
είχα πάει πέρισι ταυλάνδη και πέρασα τις πιό όμορφες διακοπες της ζωής μου.φέτος λέω να πάω κούβα αλλά πολύ γνωστοί μου λένε ότι θα ξενερώσω σε σχέση με ταυλάνδη.όποιος έχει πάει και στα δύο μέρη ας βοηθήσει γιατι έχω μεγάλο δίλημα και πρέπει να κλείσω εισητήρια.αρχές φεβρουαρίου παίζουν βροχές ταυλάνη αν έχει ταξιδέψει κάποιος αυτη την εποχή?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αυτο πολυ θα ηθελα να το δω και εγω! Περιττο να πω οτι συμφωνω με τους προλαλησαντες, σε αυτο το θρεντ εχουμε χασει τελειως την μπαλα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα). Ποιος λογικος ανθρωπος θα κατσει να διαβασει 360 σελιδες?  :headbang:  Εχουν ανακατευτει ταξιδιωτικες πληροφοριες, κουλτουρα, σεξοτουρισμος, ιστορια, κουζινα, τσοντο-περιγραφες, μεχρι και θρησκεια, ολα αυτα τα γλαφυρα λοιπον σε μια ωραια σαλατα σομ ταμ! Παραλληλα γινεται και χαβαλες εν μεσω αντικρουoμενων αποψεων.
Ευτυχως που δε χρειαζεται να ταξιδεψω Ταυλανδη για πρωτη φορα γιατι αν εμπαινα εδω μεσα για να βρω πληροφοριες ειναι σιγουρο οτι θα τραβουσα τα μαλλια μου!

Κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν πολλες υποενοτητες ανα θεμα (οχι μονο 2). Ακομη και αν το χωρισουμε σε 2 θρεντς οπως ειπωθηκε, θεμα χρονου ειναι να κορεστουνε και αυτα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σωστος ο Φον επι της αρχης αλλα πως και σου ξεφυγε ο πρωτος ανθρωπος της χωρας, ο ιδιος ο Βασιλιας. Αναγνωρισμενος τρομπετιστας και μαλιστα στην αυθεντικη Dixieland της Νεας Ορλεανης   :rockon:
Και αν ακουστε καποιες συνθεσεις δικων του κομματιων,θα παθετε πλακα...
Ο τυπος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ μουσικος (ειμαι κι εγω μουσικος και ξερω τι σας λεω)...
Ακουσα στο αεροπλανο καποιες δικες του μουσικες και πηγα και αγορασα ενα CD του με το κομματi "Lullaby"...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα ρωτησει κατι στο λαθος τοπικ

ας δοικασουν ενα sub στο ιδιο τοπικ με πληροφοριες για ξενοδοχεια και λοιπα και βλεπουμε
πρεπει ομως οσοι γραφουν για ξενοδοχεια να εχουν ιδια αποψη
ομοιως και για τα εισητηρια για εσωτερικα τριπ
εγω μπορω να κανω μια συνοψη για τα ξενοδοχεια ολης της ταυλανδης οπου εχω μεινει
επισης για διαφορα τριπ που εχω κανει αεροπορικα απο μπανκονγκ προς διαφορες κατευθυνσεις

Γιατι να παιδευτει καποιος Κωστα μου;
Η επισκεψιμοτητα αυτου το τοπικ ωφειλετε στο οτι αναφερεται στο γαμι... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ασχοληθει να διαβασει οτιδηποτε αλλο.
Ποσοι διαβασαν ή απαντησαν στα θεματα για Καμποτζη ή Βιετναμ;
Αγαμια rulez.
Και εαν οποιος θελει να ταξιδεψει 10 ωρες μονο για να πηδηξει ας διαθεσει 2 για να διαβασει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Η επισκεψιμοτητα αυτου το τοπικ ωφειλετε στο οτι αναφερεται στο γαμι... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ασχοληθει να διαβασει οτιδηποτε αλλο.
Ποσοι διαβασαν ή απαντησαν στα θεματα για Καμποτζη ή Βιετναμ;
Αγαμια rulez.
Και εαν οποιος θελει να ταξιδεψει 10 ωρες μονο για να πηδηξει ας διαθεσει 2 για να διαβασει.
:2funny: :2funny:
Παλι τσουναμι βλεπω να σηκωνεις Λορδε πραγματικα σε χαιρομαι!
Δεν πειραζει εγω θα συνεχισω να γραφω για Καμποτζη και Βιετναμ (εκει τουλαχιστον το θρεντ  ειναι ακομη σε λογικα πλαισια μιας και δεν παιζει τοσο πολυ τσοντα) και ας μιλαω στον τοιχο και σε λιγους εκλεκτους. Παντως αν ισχυει αυτο που λεει ο Λορδος δηλαδη οτι ολοι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για @@ να σταματησουμε να γραφουμε για αλλα πραγματα. Μηπως εφτασε η ωρα να κανουμε καμια δημοσκοπηση με το ερωτημα "τι θελει να διαβασει περισσοτερο ο κοσμος"?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παντως αν ισχυει αυτο που λεει ο Λορδος δηλαδη οτι ολοι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για @@ να σταματησουμε να γραφουμε για αλλα πραγματα.
μεγα λαθος φιλε, ολα εχουν ενδιαφερον οσα γραφονται, ειπαμε ο καθενας βλεπει την ταιλανδη με το δικο του ματι, θα ηταν κριμα αν χανοντουσαν τοσες  πολυτιμες δικες σου πληροφοριες η ας πουμε οσα περι κουλτουρας εχουν γραφτει απο τον von.
επισης θα ηταν κριμα να μη μαθαινε ο κοσμος,
ποσο σφιχτο ηταν το μουνακι της μπαμπου  :2funny: :2funny:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παντως μιλώντας προσωπικα συνελλεξα αρκετες χρησιμες πληροφοριες απο δω μεσα για το πρωτο μου ταξιδι.Δουλεψε βεβαια πολυ bookmark page για να θυμαμαι τις σελιδες.Τωρα κατα ποσο ειναι αντικειμενικες αυτες οι πληροφοριες θα το εξακριβωσω εκει κατω.Δε ξερω κατα πόσο ειναι εφικτο να γινει διαχωρισμος.

10 ακομη...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παλι τσουναμι βλεπω να σηκωνεις Λορδε πραγματικα σε χαιρομαι!
Δεν πειραζει εγω θα συνεχισω να γραφω για Καμποτζη και Βιετναμ (εκει τουλαχιστον το θρεντ  ειναι ακομη σε λογικα πλαισια μιας και δεν παιζει τοσο πολυ τσοντα) και ας μιλαω στον τοιχο και σε λιγους εκλεκτους. Παντως αν ισχυει αυτο που λεει ο Λορδος δηλαδη οτι ολοι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για @@ να σταματησουμε να γραφουμε για αλλα πραγματα. Μηπως εφτασε η ωρα να κανουμε καμια δημοσκοπηση με το ερωτημα "τι θελει να διαβασει περισσοτερο ο κοσμος"?
Φιλε Φαντομα
Απλα προσπαθω στη ζωη μου να βλεπω και να λεω την αληθεια οσο ειναι δυνατον σε εναν απλο ανθρωπο.
Δεν μου αρεσουν κανενος ειδους αντιπαραθεσεις, ασχετα αν λογω τις επαγγελματικης μου ενασχολησης βλεπω πολλες και μονο του χειριστου ειδους.
ΟΧΙ δεν ειμαι δικηγορος. :grin:
Μπορει να διαφωνω με τη ποιηση και τους υμνους του Κωστα Φ16 για τη πατταγια αλλα αυτος εχει το θαρρος να λεει την αληθεια οπως ο ιδιος τη νοιωθει και τη ζει.
Απλως εχω σταματησει οπως ισως εχεις παρατηρησει να δινω πληροφοριες για τον λογο που προανεφερα και γιατι οσα πμ απαντησα σε ερωτησεις ουτε ΕΝΑΣ δεν μου ειπε ενα ευχαριστω ή δεν εβαλε εδω μια αναφορα για το πως περασε.
Και  οπως λεει μια κινεζικη παροιμια ¨Μη πετας διαμαντια στα γουρουνια, δεν το εκτιμανε και χανονται στη λασπη¨.
Προς Θεου δεν θελω να πω κανενα συντροφο απο εδω μεσα γουρουνι.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ποσο σφιχτο ηταν το μουνακι της μπαμπου  :2funny: :2funny:
Ενταξει το εμπεδωσαμε οτι αυτο το θεαρεστο εργο το εχεις αναλαβει εσυ με το σπαθι σου μαλιστα. Αυτο που συζηταμε τωρα ειναι το κατα ποσον το μουνακι τις μπαμπου συμβαδιζει με κουβεντουλα πχ για το Βασιλειο της Αγιουθαγια στον ιδιο χωρο. Επισης αυτο που συζηταμε ειναι το κατα ποσον η συντριπτικη πλειοψηφια θελει να ακουει ιστοριες για αγριους η απλως θελει να διαβαζει για σεξ-παταγια-μπαμπου-λουσιφερ-body2body-σεξομασαζ-bjbar-νανα-στριγγακια (ξεχασα τιποτα?)
Ψηφιζω poll λοιπον να τελειωνουμε...να ξερουμε και που βαδιζουμε οχι τιποτα αλλο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
          σίγουρα την πλειοψηφία των αναγνωστών του παρόνtος thread την ενδιαφέρει το θέμα σεξ. Εξ ου και ο τίτλος του. Πλήν  όμως , όπως πολύ εύστοχα έχει ειπωθεί, κανείς δεν θα χαλάσει 2.000€ και θα διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο γι΄αυτό. Το καλό με την χώρα είναι ότι συνδυάζει και τα δύο (διακοπές και σεξ). Επομένως θεωρώ ότι αμφότερα τα θέματα ενδιαφέρουν και πόσο μάλιστα που δεν μιλάμε για ένα τριήμερο στο Λονδίνο ή στην Ρώμη, αλλά για πολυήμερη παραμονή σε μια άλλη ήπειρο με διαφορετικούς ρυθμούς και τρόπο ζωής. Νομίζω λοιπόν ότι οι οιασδήποτε φύσεως πληροφορίες είναι χρησιμότατες. Απλά το thread έχει υπερκορεστεί και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν οι πληροφορίες που θέλει κάποιος. Γι΄αυτό και προτεινα τις παραπάνω λύσεις (2 ή περισσότερες υποενότητες και ξεσκαρτάρισμα των αχρήστων δημοσιεύσεων).
Η γνώμη κάποιου mod θα ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική (πάτερ ευλόγησον υμας).
Σ. Fantoma το thread Βιετνάμ είναι λογικό να μην έχει παρόμοια ανταπόκριση , αφού είναι ένας πρόσφατος τουριστικός προορισμός. Μην νομίζεις όμως ότι δεν παρακολουθείται με ιδιαίτερο  ενδιαφέρον. Απλά αφού δεν έχει πάει πολύς κόσμος λογικό είναι να μην υπάρχει και αντίστοιχη ενημέρωση.
Αγαπητέ Λόρδε. Μην δίνεις σημασία στην αναιδή και αγνώμονα συμπεριφορά κάποιων και συνέχισε το έργο σου. Οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες. :thumbsup:
  จูบ
vonmakoulis  :sunglasses:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Επειδή δεν έχω δώσει καμιά πληροφορία (δεν αξιώθηκα ακόμα να πάω) μπορώ να κατατάξω τον ευατό μου στην κατηγορία "παθητικός αναγνώστης¨. Να πω λοιπόν ότι όλες οι πληροφορίες χρειάζονται και διαβάζονται από μένα με μεγάλο ενδιαφέρον. Να αδιαφωνήσω εδώ με το Βον και να πω ότι υπάρχουν πολλοί που πάνε μόνο για  :knockinb: Δεν τους κατακρίνω βέβαια και ούτε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους (αν και πιθανόν να ανήκω κι εγώ σ'αυτούς  :cheesy: ) αλλά πιστεύω ότι το να διαβάζουν εδώ πράγματα που δεν έχουν σχέση με σεξτρίπ δεν τους χαλάει αλλά μάλλον θα τους αρέσει κι όλας η ποικιλία. Να συμφωνήσω εδώ και με το lordjim σ'αυτά που λέει. Λόρδε εγώ σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες.Αργησα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Τώρα για το σπάσιμο το thread έχει βέβαια συν αλλά έχει και πλην. Ας αποφασίσουν οι mods γι'αυτό (άλλωστε είναι δική τους αρμοδιότητα).

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα ηταν κριμα αν χανοντουσαν τοσες  πολυτιμες δικες σου πληροφοριες η ας πουμε οσα περι κουλτουρας εχουν γραφτει απο τον von.
ποσο σφιχτο ηταν το μουνακι της μπαμπου

συμφωνω! μην το κλεισετε σας παρακαλω, ειναι το αγαπημενο μου θεμα, καθε πρωι που πινω τον καφε μου στο γραφειο ανοιγω και διαβαζω ταυλανδη σεξ τριπ. και οι περιγραφες ειναι απιστευτες, κλασεις ανωτερες απο του καββαδια. αληθεια λεω δεν ειρωνευομαι!

ειναι θεμα ταξιδιαρικο, μαγευτικο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τώρα για το σπάσιμο το thread έχει βέβαια συν αλλά έχει και πλην.
γνωμη μου ειναι να μην σπασει το thread, θα χανονται πολυτιμες πληροφοριες και χρονος σε κλικαρισματα και παρακολουθηση των συναφων θεματων.
απ την αλλη , ας κανουν οτι θελουν, εμενα με ενδιαφερει να βρισκω χωρο και να ξαναζω γραφωντας οσα εζησα στην ταιλανδη,
και φυσικα να ανταλλασω γνωμες με τρελλαμενους σαν εμενα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μην λες μεγαλες κουβεντες von
Ε καλά εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού. :headbang2:
μην το κλεισετε σας παρακαλω, ειναι το αγαπημενο μου θεμα, καθε πρωι που πινω τον καφε μου στο γραφειο ανοιγω και διαβαζω ταυλανδη σεξ τριπ. και οι περιγραφες ειναι απιστευτες, κλασεις ανωτερες απο του καββαδια. αληθεια λεω δεν ειρωνευομαι!
ειναι θεμα ταξιδιαρικο, μαγευτικο.
Συντρόφισα ขอบคุณ για τα καλά σου λόγια. Δεν μιλάμε να το κλείσουμε, ούτε να σταματήσουμε να ποστάρουμε. Το ζητούμενο είναι να είναι πιο χρηστικό στην αναζήτηση πληροφοριών που μας ενδιαφέρουν.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom