Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μεγαλωνοντας σε μια χωρα της Ευρωπης :huh: με κριτιρια και βιωματα πολυ συγκεκριμενα ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο τα στενα ορια που μας εχουν βαλει.Αντικριζοντας μια Ται σιγουρα εχεις συγκρουσεις μεσα σου.
Οι Ται ειναι κοντες αλλα εμας μας εμαθαν οτι οι ωραιες γυναικες ειναι ψηλες??? αδυνατες λευκες ...και μαλ :jerking:
Για μενα η ομορφια φαινεται γυμνη εκει δεν κρυβεται τιποτα
Τι να πεις οταν η Ται ειναι ατριχη με πολυ σφιχτο σωμα και πανεμορφα ματια ...λιγο ειναι αυτο?Η φατσα σου φαινεται παραξενη γιατι δεν την εχεις συνηθησει.
Και βεβαια υπαρχουν πανεμορφες καυκασιες οπως και σε ολες τις φυλες. Οι καυκασιες ειναι πιο κοντα σε μας ετσι τις δεχομαστε ευκολα.
Οι ταυλανδοι δεν πη...ε τις κοπελες που γουσταρουμε?? καλη η πλακα και ωραια η δικαιολογια, οσα δε φτανει η αλεπου...
Οι ταιλανδοι πεφτουν και αυτοι στην παγιδα της παραδοσης που θελει την ωραια γυναικα λευκη και οχι μελαμψη οπως τα μωρα απο το Ισσαν, δικο τους το προβλημα καθε λαος και τα κοληματα του.
Δε θα διαφωνησω (εκτος απο το σημειο που αναφερεις για το αν τις πηδανε οι Ταυλανδοι)
Και οσον αφορα τα προτυπα ομορφιας,ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του..Εμενα μου αρεσουν οι κοντες,με σφικτο σωμα και μικρο βυζι..Οι διμετρες Ρωσσιδες με τα σιλικονατα βυζια,δεν ειναι του γουστου μου..
Αλλα ειτε το θελουμε ειτε οχι..Λογω του οτι ανηκουμε στη λευκη φιλη...Λογω DNA...Εμας τους Ελληνες μας ελκυει περισσοτερο η λευκη σαρκα..
Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστης,η εχω καποιο κολλημα με το χρωμα δερματος..
Στο δευτερο ταξιδι,"χτυπησα" ενα απο τα καλυτερα μωρα που κυκλοφορουν στη Πατονγκ(Μου το επιβεβαιωσαν και οι Ελληνες μονιμοι κατοικοι που την ηξεραν σχεδον ολοι,μιας και ξεχωριζει απο ολες σχεδον τις αλλες που κυκλοφορουν στη πιατσα)
Κορμι απιστευτο...Φατσα..Χαμογελο..Κουκλα πραγματικη..(Θα το επιβεβαιωσουν και οι Ατας-Κυκλαδες που την ειδαν)
Βυζι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...Αλλα οι ρογες ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ..
Οπως και να το κανουμε..αλλη χαρη εχει το βυζακι με τις ροζ φουσκωτες θηλες...

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αφηνουμε τις συγκρισεις κ τα παιδια που τωρα γυρισανε να ριξουν καμια αναφορα στο πως τα περασαν τιποτα συγκριτικα σε τιμες κ γενικα οτι μπορει να αξιολογηθει ως νεο!! Ξερω δεν μπορουνε ολοι να γραφουν σαν τον κωσταφ16 <ο οποιος εχει αφησει στη μεση την διηγηση> αλλα πειτε που μεινατε ποσα δινατε για νεους κ για παλιους οι συγκρισεις σε τιμες πιστευω οτι θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμες!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
pipino
γιαυτο το βυζι το σφιχτο και τις στενες τρυπουλες εχουμε κανει πολλες ολονυχτιες να τα γλυφουμε

αυτα θα μας μεινουν να θυμομαστε

τις αλλες θα τις ξεχασεις

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
pipino μας τρελανες με τις περιγραφες σου

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τελικά αυτοί που υποστηρίζουν Ρωσίδες σε αυτό το thread παίζουν εκτός έδρας  :cheesy:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βέβαια Θρύλο πάντα και BBL. (Bangkok Bank Football Club)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ουτοπικε φιλε μου ειχα δει μια αφισα στην μπανγκοκ για ενα live jazz...δυστηχως δεν θυμαμαι πως λεγοταν. οσο εισαι κατω ψαξε για συναυλιες των  Job 2 Do...ταιλανδεζικη reggae!!! :thumbsup:

คลื่นกระซิบสั่ง : บรรจบ พลอินทร

[youtube=425,350]gQmgEdsCZG4[/youtube]

[youtube=425,350]WAdZzr0ysxg[/youtube]

ενα απο τα καλυτερα βραδια μου στο krabi... (do do do tur tam, tam mai tung tam gab chan dai)  :rockon:

fantoma για το δευτερο video χρειαζομαι τη βοηθεια σου. θελω να το τραγουδω ολοκληρο!! αλλα δε νομιζω να βγαλω ακρη...

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλωνοντας σε μια χωρα της Ευρωπης :huh: με κριτιρια και βιωματα πολυ συγκεκριμενα ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο τα στενα ορια που μας εχουν βαλει.Αντικριζοντας μια Ται σιγουρα εχεις συγκρουσεις μεσα σου.
Οι Ται ειναι κοντες αλλα εμας μας εμαθαν οτι οι ωραιες γυναικες ειναι ψηλες??? αδυνατες λευκες ...και μαλ :jerking:
Για μενα η ομορφια φαινεται γυμνη εκει δεν κρυβεται τιποτα
Τι να πεις οταν η Ται ειναι ατριχη με πολυ σφιχτο σωμα και πανεμορφα ματια ...λιγο ειναι αυτο?Η φατσα σου φαινεται παραξενη γιατι δεν την εχεις συνηθησει.
Και βεβαια υπαρχουν πανεμορφες καυκασιες οπως και σε ολες τις φυλες. Οι καυκασιες ειναι πιο κοντα σε μας ετσι τις δεχομαστε ευκολα.
Οι ταυλανδοι δεν πη...ε τις κοπελες που γουσταρουμε?? καλη η πλακα και ωραια η δικαιολογια, οσα δε φτανει η αλεπου...
Οι ταιλανδοι πεφτουν και αυτοι στην παγιδα της παραδοσης που θελει την ωραια γυναικα λευκη και οχι μελαμψη οπως τα μωρα απο το Ισσαν, δικο τους το προβλημα καθε λαος και τα κοληματα του.
Να συμπληρωσω κι εγω κατι

Και προπαντων 0% κυτταριτιδα 1 στις 100 εχει ενω  οι Ευρωπαιες?? 9 στις 10.

Πεστα βρε george

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κανα clubaki me live jazz παίζει bangkok fantoma?
Mojo's club στην shukumvit (με εναέριο στάση Phrom Pong -ή κάπως έτσι).
Τα μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία έχω ακούσει ότι διατηρούν κλαμπ που κατα καιρούς μετακαλούν καλλιτέχνες της τζαζ. Πάντως δεν νομίζω ότι οι Ταϋλανδοί ασχολούνται ιδιαίτερα με την Τζαζ.
Οι Ταϋλάνδη έχει μακρά μουσική παράδοση οι δε ταϋλανδοί, αν και δεκτικοί σε δυτικά ακούσματα, προτιμούν ΠΑΝΤΑ τους καλλιτέχνες της χώρας τους.
Το διασημότερο συγκρότημα στην χώρα είναι οι Carabao. Συγκρότημα θρύλος με 25ετή και βάλε ιστορία. Παίζουν ροκ , αλλά κινούνται με άνεση και επιτυχία και σε άλλα έίδη. Οι στίχοι τους έχουν έντονο κοινωνικό περιεχόμενο και θίγουν πολλά ταμπού της σύγχρονης ταϋλανδέζικης κοινωνίας. Δίσκος σταθμός το "Live in Thailand". Αν το βρείτε πάρτε το ασυζητητί. Θα εκπλαγείτε.
Από δυτικές μουσικές αναμφίβολα προτιμούν την ρέγκε (βλ. και παραπάνω το πολύ καλό ποστ του σ. Mind). Εκεί συαναντάμε ένα άλλο δημοφιλές συγκρότημα τους Caravan .
H σύγχρονη ταϋλανδέζικη μουσική σκηνή είναι μια γκλαμουρ-ποπ σκηνή χαριτωμένη, διασκεδαστική αλλά χωρίς κάτι το αξιόλογο. Μεγάλα αστέρια η Μισσα και ο Τανγκτσεν (ή κάπως έτσι) ένα διασημο ladyboy που με το άλμπουμ του "Bird" έσπασε όλα τα ταμεία. 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
επειδη παντα κυνηγαω τη ζωντανη μουσικη ενα ειναι το τιπ

τα μεγαλα ξενοδοχεια παντα διατηρουν καποια γκρουπακια που παιζουν τα βραδυα και στη παταγια ακομα εχω ακουσει αξιολογα γκρουπ
το μυστικο ειναι ενα    διαβαζουμε τις γραφες
μολις παμε απλο ειναι απλωνουμε το χερι μας στο περιοδικο που βρισκεται σε ολες τις ρεσεψιον ξενοδοχειων μικρων και μεγαλων
THIS WEEK IN BANKONG και εχει ολα τα χαππενινγκ  απλο δεν ειναι?

εκτος και αν καταργηθηκε να μας ενημερωσει ο φαντομας και θα εχει κατι αλλο για να ενημερωνει τους τουριστες τι παιζει

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πατταγια ειναι μια μεγαλη "κρεαταγορα". το ψωνηστηρι που γινεται ειναι αλλο πραγμα, η μιση πατταγια προσπαθει να γαμησει την αλλη μιση.
γυναικες καθε ειδους και ηλικιας, ομορφες μετριες ξεκωλα, ακομα και ρωσιδες τελευταιας διαλογης ,κυκλοφορουν και ψωνιζονται. απο το δρομο μπορεις να ψωνισεις, απο το 7/11 απο την παραλια απο την θρυλικη w/s, απο τα beer bars απο τα a gogo, απο τις ντισκο, lucifer hummer marine tonys insomnia. ακομα και απο τα νετ καφε "ψωνιζεις" την ωρα που η ταιλανδεζα κανει τσατ με web camera με δυο ακομα και με 3 farangs,λεγοντας η γραφοντας τα ιδια και τα ιδια, "i miss you, never forget you, i wait you"
και ειδα πολλες ταιλανδεζες  στα νετ καφε να μιλανε με ξενους,ακομα και σε σοινικιακα νετ καφε που πανε μονο ντοπιες, εκει που πληρωνεις μονο 60 μπατ το τετραωρο, τιμες ντοπιων, και οχι 1 μπατ το λεπτο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πατταγια και παλι, και γω με το ιδιο ματι βλεπω την πατταγια, οπως και ολοι οσοι δεν την γουσταρουν,προσπαθω ομως να κλεινω τα ματια και να μη βλεπω οτι με χαλαει, μηπως και στην πατονγκ το ιδιο σκηνικο δεν επικρατει? και στην μπανγκοκ τα ιδια λιγο πιο "χαμενα" λογω του χαους που επικρατει.εκτος και αν πας σε ερημα νησακια για χαλαρωση, προσωπικα χαλαρωνω και στην πατταγια, αλλα το βραδυ εχω και τις ντισκο που αν δεν παω ενα βραδυ νιωθω οτι εχασα μια μερα στην ταιλανδη.
φυσικα με χαλαει να βλεπω τους μεγαλους με τα κουκλακια μετα τις 11 το βραδυ να πηγαινουν να τα μαμησουν, να τα κρατανε σφιχτα απο το χερι λες και θα τους φυγουν, μερικοι να βλεπουν τριγυρω λες και καποιος ετοιμαζεται να τους την παρει, αλλοι καμαρωτοι για το "καινουριο" που θα δοκιμασουν σημερα, αλλοι ενω εχουν μια διπλα τους, βλεπουν κρυφα την ταιλανδεζα του αλλου και ξερογλυφονται,με χαλαει επισης που μερικοι πριν πανε στο ξενοδοχειο τις ταιζουν στα καροτσακια η στα εστιατορια, λες και τις πηγαινουν για εκτελεση και παιρνουν το τελευταιο τους γευμα.
με χαλαει που νομιζεις οτι εκει δεν υπαρχει αντρας ταιλανδος επειδη ολοι ειναι gay. παντου πουστακια, οπουδηποτε, στα μαγαζια στα νετ καφε ,γκαρσονια, παντου. ασε δε την boyz town, με το που περνας εισαι σε αλλο πλανητη, agogo με αντρες μασατζιδικα μπαρς με πουστακια, live show,ακομα και σε μη κεντρικους δρομους υπαρχουν μπαρς με πουστακια. και βεβαια οσοι τα προτιμανε και τα κυκλοφορουν στους δρομο σχεδον ολοι τα κρατανε απο το χερι και απο το σβερκο,μου εκανε μεγαλη εντυπωση, σχεδον ολοι το κανουν αυτο.
τα lady boys εχουν και αυτα την τιμητικη τους, ευτυχως δεν τα αφηνουν στις ντισκο, εχουν τα δικα τους μπαρ, ελαχιστα στην w/s, μερικα περιφερονται και περπατανε σε μικρη αποσταση απο τα μπαρ τους, στο τελος της νυχτας,μετα τις 3, τετοια ωρα ας πουμε,γινονται πιο επιθετικα, αφου αραιωνουν οι γυναικες κατα πολυ, και την πεφτουν πιο αγρια μπας και παρουν κανα μεθυσμενο που δεν θα τα παρει χαμπαρι.
απο ολα εχει η αγορα της πατταγια.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Thai Lovers η μεγαλη ωρα πλησιαζει και για μενα! :grin:
Προτελαυταιο μου βραδυ στην Πατριδα,Σαββατο φευγω για Μοναχο και την αλλη Πεμπτη πρωι-πρωι με την αυγη πεταω για Μπανγκοκ.Εισητηρια για Πουκετ δεν εκλεισα ελπιζω να βρω καλες τιμες απο κει!Μαλλον θα μεινω 9 βραδια Πουκετ και 2 Μπανγκοκ...
Επιτελους σε  λιγο καιρο θα μπαινω στο θρεντ και δεν θα νιωθω ο μαλακας της υποθεσης κανοντας συνεχως ερωτησεις :jerking:

Ελπιζω παντως να αξιζε η αναμονη τοσων μηνων για το περιβοητο ταξιδι....... :-
Θα δειξει.. ;)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Κωστα σου τη σπανε οι γεrοι, τα πουστακια τα ladydoys μα εισαι στη μεγαλυτερη παιχνιδουπολη για μεγαλους,στο κεντρο του κοσμου,στην παταγια που τα παντα μπορει να συμβουν... ανοιξε το μυαλο σου και απολαυσε το :rockon:...ας ευχηθουμε να εχουμε λιγοτερη βια,
    με εκτιμηση

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παντως καλο θα ηταν να γινει ενα δευτερο θρεντ για οδηγιες και προτασεις διαμονης κλπ, γιατι οπως και να ναι οι συμαντικες πληροφοριες χανονται σε 360+ σελιδες
Αλλά θα σας πρότεινα να ανοίξετε άλλο ένα thread ειδικά για Ταϊλάνδη,που να αναφέρεται μόνο σε ταξιδιωτικές πληροφορίες. Μεταβαση, διαμονή, εστιατόρια, κλπ Θα είναι πολύ χρήσιμο γι αυτούς που πάνε πρώτη φορά. Ο οδηγός σεξ, ας παραμείνει ως έχει.
Σύντροφοι και εγώ συμφωνώ με την γνώμη των συντρόφων. Βλέπω ότι οι επισκέψεις πληθαίνουν και ότι οι βασικές απορίες παραμένουν και αυτό γιατί είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρει κανείς εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει μέσα σ΄αυτό το πλήθος των σελίδων και των πληροφοριών του παρόντος thread.
Πρότασή μου προς τους mod, ή να σπάσει στα δύο το θρεντ (καθαρά τουριστικές πληροφορίες - λοιπά) ή στα τρια (Μπανκονκ - Πουκετ - Πατάγια) ή να εκκαθαριστεί το παρόν θρεντ από τα αχρηστα ποσταρίσματα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάρτε και ένα μικρό tip για να πουλάτε μούρη (σαν και του λόγου μου) ότι τάχα μου μιλάτε και ταϋλανδέζικα :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom