pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Δε θα διαφωνησω (εκτος απο το σημειο που αναφερεις για το αν τις πηδανε οι Ταυλανδοι)Μεγαλωνοντας σε μια χωρα της Ευρωπης με κριτιρια και βιωματα πολυ συγκεκριμενα ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο τα στενα ορια που μας εχουν βαλει.Αντικριζοντας μια Ται σιγουρα εχεις συγκρουσεις μεσα σου.
Οι Ται ειναι κοντες αλλα εμας μας εμαθαν οτι οι ωραιες γυναικες ειναι ψηλες??? αδυνατες λευκες ...και μαλ
Για μενα η ομορφια φαινεται γυμνη εκει δεν κρυβεται τιποτα
Τι να πεις οταν η Ται ειναι ατριχη με πολυ σφιχτο σωμα και πανεμορφα ματια ...λιγο ειναι αυτο?Η φατσα σου φαινεται παραξενη γιατι δεν την εχεις συνηθησει.
Και βεβαια υπαρχουν πανεμορφες καυκασιες οπως και σε ολες τις φυλες. Οι καυκασιες ειναι πιο κοντα σε μας ετσι τις δεχομαστε ευκολα.
Οι ταυλανδοι δεν πη...ε τις κοπελες που γουσταρουμε?? καλη η πλακα και ωραια η δικαιολογια, οσα δε φτανει η αλεπου...
Οι ταιλανδοι πεφτουν και αυτοι στην παγιδα της παραδοσης που θελει την ωραια γυναικα λευκη και οχι μελαμψη οπως τα μωρα απο το Ισσαν, δικο τους το προβλημα καθε λαος και τα κοληματα του.
Και οσον αφορα τα προτυπα ομορφιας,ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του..Εμενα μου αρεσουν οι κοντες,με σφικτο σωμα και μικρο βυζι..Οι διμετρες Ρωσσιδες με τα σιλικονατα βυζια,δεν ειναι του γουστου μου..
Αλλα ειτε το θελουμε ειτε οχι..Λογω του οτι ανηκουμε στη λευκη φιλη...Λογω DNA...Εμας τους Ελληνες μας ελκυει περισσοτερο η λευκη σαρκα..
Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστης,η εχω καποιο κολλημα με το χρωμα δερματος..
Στο δευτερο ταξιδι,"χτυπησα" ενα απο τα καλυτερα μωρα που κυκλοφορουν στη Πατονγκ(Μου το επιβεβαιωσαν και οι Ελληνες μονιμοι κατοικοι που την ηξεραν σχεδον ολοι,μιας και ξεχωριζει απο ολες σχεδον τις αλλες που κυκλοφορουν στη πιατσα)
Κορμι απιστευτο...Φατσα..Χαμογελο..Κουκλα πραγματικη..(Θα το επιβεβαιωσουν και οι Ατας-Κυκλαδες που την ειδαν)
Βυζι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...Αλλα οι ρογες ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ..
Οπως και να το κανουμε..αλλη χαρη εχει το βυζακι με τις ροζ φουσκωτες θηλες...