Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μια γυναικα οταν την δουν 10 ατομα μπορει να αρεσει σε ολους
μπορει σε κανεναν η στους μισους και εξαλλου ο καθε ενας εχει διαφορετικα
προτυπα και γουστα.Εγω τις Ταυλανδεζες τις βαζω στην κορυφη γιατι ειναι του
γουστου μου.Σε αλλους μπορει να μην αρεσουν.Εγω παντως τη βρισκω.
Τα γραφω αυτα γιατι εβλεπα στα προηγουμενα θρεντ κατι διαφωνιες.Ας
ζησουμε εμεις λοιπον  αυτες τις μοναδικες στιγμες που μας προσφερουν
οι Ταυλανδεζες και ας λενε μερικοι οτι θελουν για Ρωσιδες και Τσεχες.
Ειναι δυνατον με τετοιο κλιμα στην Ρωσια και την Τσεχια να ειναι και
θερμες γυναικες???Αν ειναι ποτε δυνατον οι κρυοκωλες.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ακουω για ρωσιδες ,βουλγαρες,τσεχες κτλ
αυτες ειναι κρεατα και μονο για γαμησι σε περιπτωση που δεν εχεις αλλη επιλογη
δηλαδη να μπορεις να γαμησεις κανα καλο ελληνικο μουνακι
ενας ειναι ο παραδεισος στην γη παταγια για εμας που ξερουμε να περναμε καλα
και οι αγγελοι του παραδεισου ειναι τα tai girls for ever

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για ενοικιασεις δεν ξερω να σου πω αλλα ειναι μεγαλη και ασχημη πολη, απο τις ασχημοτερες πολεις της Ταυλανδης. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θελεις να ενοικιασεις αυτοκινητο εκει? Γιατι δεν νοικιαζεις απο την Μπανγκοκ, θα εχεις και πολυ περισσοτερες επιλογες.

δεν νοικιαζω από την bkk γιατι αντε να βρω τον δρομο να παω εκει που θέλω.
από την άλλη τον οκτώμβρη που πήγα με αυτοκίνητο μια μέρα από την παττάγια στην bkk για βολτα να δω και λιγο την πρωτευουσα, οχι οτι χαθηκα αλλά έκανα τρελούς κύκλους μέχρι να βρω την άκρη.
έχω κοιτάξει στο internet και το μόνο που έχω βρει είναι γραφεία της buget που ειναι αρκετά ποιο ακριβά όπως όλες οι μέγάλες εταιρίες ενοικιάσεως.
ευχαριστώ πάντως. τελικά αν δεν βρω κάτι από το net μάλλον τελικά από bkk θα νοικιάσω.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Μια και συγκρινετε γυναικες και δη Ασιατισες, επιτρεψτε μου να σας πω τη γνωμη μου βασισμενη σε μια σχετικα μικρη εμπειρια που εχω απο Ασια.
Οντως οσα λεει ο Φαντομας σχετικα με τις Ταυλανδες που πηδανε οι τουριστες ειναι κυριολεκτικα τα ΜΠΑΖΑ της Ταυλανδης, τα διαμαντια ειναι αλλου αλλα δεν θα τα δειτε ποτε.
Βεβαια στις πιο ωμορφες γυναικες της Ασιας βαζω πρωτες τις Βιετναμεζες ΑΛΛΑ η εκπληξη μου ηρθε φετος στη Μαλαισια και Σιγκαπουρη, με γνωρισανε σε ΙΝΔΕΣ.
Ενα μπορω να σας πω, σε μια βραδυα μου αλλαξε η γνωμη για τις πιο σεξουαλικες γυναικες τις Ασιας.
Ειναι μακραν οι ΙΝΔΕΣ οι καλλυτερες, εαν καποιος μπορεσει και βρει καμμια, και μιλαω για ομορφη κατηγοριας μοντελλου, θα αναθεωρησει τη γνωμη του και να μη σας πω οτι ισως πει τις Ταυλανδες ΨΥΧΡΕΣ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
οσο ποιο παλια παμε τοσο ποιο καλα

το 1985 που πηγα στα φι φι πρωτη φορα με κατι καικια πηγαιναμε της κακιας ωρας

Πω Πω θυμασαι ρε Κωστα που δεν ειχανε ουτε μια τεντα να μπεις απο κατω και μεχρι να φτασεις ειχες παθει ηλιαση ή εγκαυμα;

αλλα ηταν πανεμορφα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ทำประตู  ทำประตู  ทำประตู! ตำนาน  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ενας ειναι ο παραδεισος στην γη παταγια για εμας που ξερουμε να περναμε καλα
θελεις να γινουμε φιλοι?
η πατταγια μπορει να εχει τα αρνητικα της αλλα μ αρεσει πολυ, σε καποιες στιγμες με χαλαει λιγο και το εχω πει, αλλα και που δεν υπαρχουν πραγματα που μας χαλανε,
επομενη φορα παλι στην πατταγια λοιπον, και αν καποια στιγμη υπαρχουν πιο πολλες μερες, θελω να δω την τσιανγκ μαι.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τους αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους τους Ταιλανδοπληκτους,κουραγιο σε ολους και με το καλο στην πατριδα για αλλη μια φορα.
Χαιρομαι πολυ που βρηκα το θρεντ(απο τον doc tilak)για μενα μια οαση στη μιερια της Ε λλαδας ,ψυχοθεραπεια με αρρωστους πολλους,ανθρωποι που εκαναν το  βημα,ενα απλο ταξιδι νομιζες οτι θα ηταν και μετα θα γυριζες να συνεχισεις τη ζωη σου ,ποιος το περιμενε πως η ζωη σου δε θα ηταν ποτε η ιδια...και τωρα ταξιδια συνεχεια... κολημα μεγαλο Και τι να πεις και ποιος να σε πιστεψει.
-Μα εσυ ειχες φαει τη νυχτα με το κουταλι για χρονια,εκδρομες ,γηπεδα...(χαμενα χρονια..)
Ποιος να το περιμενε οτι ο παραδεισος θα ηταν στη γη ,και οπως λεει και ο φιλος μου dav
id και το υιοθετω και γω και ας διαφωνησουν μερικοι¨Pattaya is the end of the road
το κοβω και σορρυ αν σας κουρασα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατ'αρχας,να κλεισουμε ενα θεμα...Τη συγκριση των γυναικων απο Ρωσια-Τσεχια και Ταυλανδη.
Νομιζω οτι καποιοι εχουν καταλαβει λαθος την τοποθετηση μου.
Μιλαω καθαρα και μονο για την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ομορφια.Δε μπερδευω καθολου τη συμπεριφορα η τις επιδοσεις στο κρεββατι.Αυτο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα..
Και βεβαια οπως ειπα,αν κανω μια σουμα ολα μαζι,ομορφια,συμπεριφορα,κοστος και απολαυση στο σεξ,ψηφιζω ΔΑΓΚΩΤΟ Ταυλανδεζες...
Απλα,προσπαθω μεσα απο τα ποστ μου,να παρουσιασω τη πραγματικοτητα οπως τη βιωσα εγω στη Ταυλανδη και ειλικρινα προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατο αντικειμενικος για να πληροφορησω αυτους που δεν εχουν παει...Να μη νομιζουν οτι θα πανε στη Πατονγκ και τη Παταγια και με τις γκομενες που κυκλοφορουν στο δρομο,θα ξεροχυνουν επανω τους...Γυναικες βεβαια που οπως ανεφερε και ο φιλτατος Φαντομας,ΔΕΝ καταδεχονται να τις πηδηξουν οι Ταυλανδοι..
ΜΗΝ συγχεουμε λοιπον την εξωτικη Ασιατικη ομορφια,με τις ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ της Ταυλανδης..ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...
Μπορει να ειναι ΠΟΛΥ θερμες...ΠΟΛΥ τρυφερες..ΠΟΛΥ καυλιαρες..Να κανουν ΤΡΕΛΛΟ κρεββατι...Να περνας μαζι τους ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ στιγμες..Αλλα προς θεου..Οποιος προσπαθει ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ να μου τις παρουσιασει για ΜΟΥΝΑΡΕΣ...Συγγνωμη..Αλλα ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλωνοντας σε μια χωρα της Ευρωπης :huh: με κριτιρια και βιωματα πολυ συγκεκριμενα ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο τα στενα ορια που μας εχουν βαλει.Αντικριζοντας μια Ται σιγουρα εχεις συγκρουσεις μεσα σου.
Οι Ται ειναι κοντες αλλα εμας μας εμαθαν οτι οι ωραιες γυναικες ειναι ψηλες??? αδυνατες λευκες ...και μαλ :jerking:
Για μενα η ομορφια φαινεται γυμνη εκει δεν κρυβεται τιποτα
Τι να πεις οταν η Ται ειναι ατριχη με πολυ σφιχτο σωμα και πανεμορφα ματια ...λιγο ειναι αυτο?Η φατσα σου φαινεται παραξενη γιατι δεν την εχεις συνηθησει.
Και βεβαια υπαρχουν πανεμορφες καυκασιες οπως και σε ολες τις φυλες. Οι καυκασιες ειναι πιο κοντα σε μας ετσι τις δεχομαστε ευκολα.
Οι ταυλανδοι δεν πη...ε τις κοπελες που γουσταρουμε?? καλη η πλακα και ωραια η δικαιολογια, οσα δε φτανει η αλεπου...
Οι ταιλανδοι πεφτουν και αυτοι στην παγιδα της παραδοσης που θελει την ωραια γυναικα λευκη και οχι μελαμψη οπως τα μωρα απο το Ισσαν, δικο τους το προβλημα καθε λαος και τα κοληματα του.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ευτυχώς που υπάρχουν 2-3 άτομα και ισορροπούν αυτό το thread...
αλλιώς θα είχαμε φύγει όλοι με το πρώτο αεροπλάνο... ;)

Αλλά θα σας πρότεινα να ανοίξετε άλλο ένα thread ειδικά για Ταϊλάνδη,
που να αναφέρεται μόνο σε ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Μεταβαση, διαμονή, εστιατόρια, κλπ
Θα είναι πολύ χρήσιμο γι αυτούς που πάνε πρώτη φορά.
Ο οδηγός σεξ, ας παραμείνει ως έχει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οι ταυλανδοι δεν πη...ε τις κοπελες που γουσταρουμε?? καλη η πλακα και ωραια η δικαιολογια, οσα δε φτανει η αλεπου...
Δε εχω ενστασεις στα υπολοιπα που ειπες αλλα αυτο παραπανω δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Δεν ξερω τι Ταυλανδους εχεις συναντησει αλλα αν μιλας για τον πορτιερη του ξενοδοχειου της Παταγιας που χτυπαει προσοχες η τον μεροκαματιαρη που ετοιμαζει το σομ ταμ στο δρομο, λυπαμαι αλλα δε μιλαω για αυτους τους Ταυλανδους. Ασε που ακομη και αυτοι παντως, απορουν με τους ξενους και εννοειται οτι δε τους ζηλευουν οπως το εννοεις. Αν ειναι κατι που ζηλευουν, αυτο ειναι το χοντρο πορτοφολι τους. Επισης οι τυποι που εχουν ως γκομενες η γυναικες μπαροβιες (γιατι υπαρχουν και τετοιοι) ειναι κατι ρεμαλια τα οποια τις περισσοτερες φορες οχι μονο δε ζηλευουν αλλα οι ιδιοι τις στελνουν να ψωνιζονται με ξενους για να τους αδειαζουν το πορτοφολι ετσι ωστε αυτοι να μεθοκοπανε ολημερις με την ησυχια τους χωρις να χρειαστει να σηκωσουν το δαχτυλακι τους. Μηπως ατυχεστατα μιλας για αυτους?  :rolleyes:.

ทำประตู  ทำประตู  ทำประตู! ตำนาน  :rockon:
αααρρεεεε Φον που πας και τα ανακαλυπτεις αυτα τα ομορφα ρητα? Εχει 2 σημασιες, η μια ποδοσφαιρικη και η αλλη "βρωμικη". Σας αφηνω να φανταστειτε τη βρωμικη  :grin:

Επισης παιδια κανω εκκληση να μη μιλαμε για τα Πι-Πι του 1985 ελεος. Μακαρι να υπηρχε τροπος να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω τουλαχιστον 15 χρονια. Γιαυτο λεω και ξαναλεω να αρχισουμε να σκεφτομαστε και λιγο Καμποτζη/Λαος/Μυανμαρ που θυμηζουν και σε φυση και σε νοοτροπια την παρθενα Ταυλανδη της δεκαετιας του 80 και βαλλε. Για τη Μυανμαρ η το Λαος δε υπαρχει βιασυνη γιατι δε προβλεπεται να αναπτυχθουν στο αμεσο μελλον σε αντιθεση με την Καμποτζη για την οποια ολοι οι οιωνοι δειχνουν οτι θα αλλαξει εντελως προσωπο μεσα στα επομενα 10 χρονια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ενα απλο ταξιδι νομιζες οτι θα ηταν και μετα θα γυριζες να συνεχισεις τη ζωη σου ,ποιος το περιμενε πως η ζωη σου δε θα ηταν ποτε η ιδια...και τωρα ταξιδια συνεχεια... κολημα μεγαλο Και τι να πεις και ποιος να σε πιστεψει.
αυτο σκεφτομαι και γω καθε μερα.

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχώς που υπάρχουν 2-3 άτομα και ισορροπούν αυτό το thread...
αλλιώς θα είχαμε φύγει όλοι με το πρώτο αεροπλάνο... ;)

Αλλά θα σας πρότεινα να ανοίξετε άλλο ένα thread ειδικά για Ταϊλάνδη,
που να αναφέρεται μόνο σε ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Μεταβαση, διαμονή, εστιατόρια, κλπ
Θα είναι πολύ χρήσιμο γι αυτούς που πάνε πρώτη φορά.
Ο οδηγός σεξ, ας παραμείνει ως έχει.

Δεν υπαρχει νομιζω θεμα ισορροπησης του θρεντ, οσοι εχουν παει ακομα και οι πιο υπερμαχοι καπου το ισορροπουν, οποιος δεν εχει παει καλα ειναι να παρει το αεροπλανο και να παει μονο με την δικη του αποψη θα μπορεσει να κρινει τα υπερ και τα κατα...αλλωστε αν δεν το ειχαμε ισορροπησει δεν θα ειχαμε γυρισει :)

Παντως καλο θα ηταν να γινει ενα δευτερο θρεντ για οδηγιες και προτασεις διαμονης κλπ, γιατι οπως και να ναι οι συμαντικες πληροφοριες χανονται σε 360+ σελιδες

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πολυ αργησες να θαψεις την πατταγια παλι,αρρωστος ησουν? :2funny: :2funny:
Που το ειδες το θαψιμο ρε Κωστα, σε εχει πιασει μανια καταδιωξεως μου φαινεται...απλα προσπαθω να χρησιμοποιω τους δικους σου ορους για να με καταλαβαινεις καλυτερα  :2funny:

Κακως τα ριχνεις παλι πανω μου παντως, την Παταγια την κατακεραυνωνει πολυς κοσμος πλεον και προς μεγαλη μου εκπληξη ακομη και οι πιο νεοφερτοι. Δε χρειαζεται να τη θαψω εγω...για αυτους που ΔΕΝ ερχονται Ταυλανδη ΜΟΝΟ για σεξ θαβεται απο μονη της!

Ναι η αληθεια ειναι οτι αρρωστησα, πιασαν τα "κρυα" εδω περα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom