Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω παλι γιατι πιστευω οτι οι γιαπωνεζες και οι καμποτζιανες-μιξ θεωρουνται τοπ?μιλαμε για απιστευτη ομορφια και σωματα,τι να λεμε τωρα!ειδικα οι πρωτες την ευχαριστηση του αντρα την εχουν στο αιμα τους,το θεωρουν υποχρεωση τους!αυτο δεν σημαινει οτι και εμεις τους φερομαστε ασχημα αλλα το αντιθετο!οι ρωσο-τσεχες τι να πουνε...απλα ωραιες μα κενες!

Πιστέυω ότι σε πάρα πολλές ασιατικές χώρες, βρίσκεις πανέμορφες κοπέλες.

Έχω ταξιδέψει αρκετά ασία και δεν μπορώ ακόμη να πω που έχω δει τις πιο όμορφες κοπέλες, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια και πολλά ταξίδια ακόμη για να έχω εμπεριστατομένη άποψη.

Αυτή την στιγμή ίσως να ξεχώριζα λίγο τις Σιγκαπουριανές, ως αναλογία πολλών όμορφων γυναικών, αλλά αυτό μπορει να συμβαίνει λόγω του ότι η Σιγκαπούρη είναι πολύ μπροστά σαν βιοτικό επίπεδο συγκριτικά με άλλες ασιατικές χώρες, με αποτέλεσμα να περιποιούνται περισσότερο τον ευατό τους (ντύσιμο, μαλιά, μακιγιάζ) και να δείχνουν πιο όμορφες. 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε συ kostis20
επειδη καποιοι εχουν κανει αρκετες περιοδειες ανα τον κοσμο και μερικοι απο μας εχουν μεινει για αρκετα διαστηματα ωστε να εχουμε μια εστω και μικρη αποψη
ΕΝΑ ΟΜΩς ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΤΡΥΠΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ
ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ 2
επειδη δεν μου αρεσει να δημοσιευω φωτο οπως και πολλοι αλλοι φιλοι δεν το κανουν απλα λεω οτι μεχρι σημερα 2 γυναικες με  ταρακουνησαν και οι 2 ησαν ασιατισες
αυτα στα 49 μου και με 72 διαφορετικες βιζες στα διαβατηρια(μην το εκλαβεις ως προσον)
φιλικα

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αχ επεστρεψα απο τις διακοπες στην Πατταγια και απο την βολτα-δουλεια στο Πεκινο. ΚωσταΦ η πατταγια ειχε και 2ο μερος καθως στον γυρισμο εχασα την ανταποκριση και απο το να περασω περιπου μιαμιση μερα στην μπανγκογκ πηρα ενα ταξιμητερ και την εκανα για πατταγια για μια ωραια βραδια με την Pare (θυμασαι την σερβιτορα απο το La Boesche) :) Εχει αρχισει ηδη και μου λειπει και με βλεπω γεναρη να κατεβαινω μαζι σου...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλε μου Prho καλως ηλθες στην πατριδα, δεν θα το πιστεψεις αλλα πριν λιγα λεπτα σκεφτομουν να σου στειλω πμ να σε ρωτησω πως τη λενε την γκαρσονα να την εχω στα υποψιν.οσο για τον γεναρη σου στελνω με πμ τις ημερομηνιες, το εκανα ηδη 9ημερο.
οσο για την μερα που ειχαμε κανονισει να παμε στο pipi massage, sorry, αλλα σερνομουν εκεινες τις μερες κυριολεκτικα, εσυ ησουν ξεκουραστος,εγω ειχα στην πλατη μου 15ημερο δρασης, ασε που το gfe ασκουσε πανω μου καποια επιροη και δεν σταυρωσα τιποτα αξιολογο αυτες τις μερες, ραντεβου τον γεναρη :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα δωματια οπως ειπε και ο ατας ηταν μεγαλα αλλα το σημειο προβληματικο,προσωπικα δεν εχω οδηγησει στην ταιλανδη ακομα, στενοι δρομοι τρεχουν πολλοι αντιθετο ρευμα, ψιλοφοβαμαι, ετσι τρικαβαλο μοτοταξι και μια περιπετεια η συνενοηση με τους οδηγους, επισης και τετρατροχα τουκ τουκ. πρωτη μερα στην περιβοητη μπανγκλα, σε ποσοτητα μαγαζιων ειναι μικροτερη απο την w/s στην πατταγια, η νοσταλγια της πατταγια με κατεκλυσε αμεσως, αμεσως προσπαθησα να κανω συγκρισεις, οι τουριστες σαφως πιο νεοι και εκδηλωτικοι, οι ταιλανδεζες αρκετα ομορφοτερες απο την πατταγια,και πολυ εκδηλωτικες και αυτες, προφανως η ελιτ των μπαροβιων μαζευονται εκει. ειδικα στη soi eric που πηγαμε με κυκλαδες και ατας υπηρχαν παμπολλα μωρα που με εκαναν να ανατριχιασω απο την σεξυ εμφανιση τους ,ασε που ηταν και πολυ κοντες,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολλα soi με ladyboys φυσικα, και στο δρομο περιφεροντουσαν αξιαγαμητα.αλλα αυτες στα μπαρς πιστευω οτι ηταν παρα πολυ καλα, θα μπορουσα να πω οτι ηταν καλυτερα και απο τα ελευθερας στην tiger. προτεινω το πουκετ για σεξ τριπ απο την πατταγια, στην πατταγια για να ξετρυπωσεις κατι πολυ καλο πρεπει να κοσκινισεις αρκετα.ακομα και στα αγκογκο που ειναι πολλα, θα ελεγα οτι παιζει μετριοτητα.στο μποεσε κατι γινεται,αλλα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα. τα μπαρς στην πατταγια ειναι τραγωδια.δεν τα συζηταμε καν.
εγω ομως βολευομαι στην πατταγια και δεν ειμαι τοσο δυσκολος στις ςπιλογες οπως ο πιπινομανιακ ας πουμε, αν και αυτη τη φορα δυσκολευομουν να επιλεξω και δεν με βολευε καμια, ασε που ειχα και την ευκολια του gfe και παρολο τις πολλες μερες μου κρατουσε το ηθικο ακμαιο..
εγω ψηφιζω πατταγια, αν καποια στιγμη βρεθω με γνωστη της μπανγκοκ θα δοκιμασω εκει,αλλα νησια και ηρεμια και εξωτικες παραλιες δεν θα παρω ξανα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πουκετ συνεχεια,η tiger ολα τα λεφτα, τα ελευθερας βοσκης  αριστα μουνια, μουσικη πολυ καλη, κοσμος πολυς και ψωνιστηρι αγριο.συνεχως παροτρυνα τον ατας να την πεφτει σε οσες αρεσαν εμενα, αρχικα ηταν διστακτικος αλλα μετα ξεδιπλωσε το ταλεντο του και αυτος,απο οτι καταλαβα του αρεσαν οι κοντες ,ξερει να επιλεγει ο ανθρωπος, οσοι πανε εκει και θελουν ψηλες χασανε απο χερι.
ωραια ολα, και το κλιμα πολυ καλο, ο παραδεισος του ορεξατου για σεξ,ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
επομενη μερα βουρ για παραλια με κυκλαδες και την ταιλανδεζα του. πηγαμε tri trag, πολυ λιγος κοσμος,πανεμορφη μεγαλουτσικη παραλια αλλα με χλιαρο ρηχο νερο στο οποιο δεν κολυμπουσες με τιποτα, σταθμη μπανιερας, και βεβαια τα καθιερωμενα νεκρα κοραλια να σου μπαινουν στα ποδια, φαγητο εκει διπλα, ο τραβελος γκρσονι δεν καταλαβε καλα και εφερε την tom yam, παλι εμεινα σχεδον νηστικος.
τα εμπορικα στην πατονγκ πολλα και μεγαλα, η παραλια της πατονγκ μονο για θαλασσια σπορ, για κολυμπι ουτε λογος,
ακομα μια παραλια ,δεν θυμαμαι ονομα, τα ιδια ρηχα νερα. ασε που ειναι κουραστικο να τρεχεις στις παραλιες καθε μερα,ακομα και μηχανακι να εχεις,και λοιπον? ασε τις βροχες που ηταν συχνες πολυ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
βραδακι στην μπανγκλα απο νωρις,στην αρχη του πεζοδρομου, δεκαδες οι ομορφες κοπελες περναγανε απο μπροστα μου, κατεληξα με σιγουρια πλεον οτι η ποιοτητα εκει ηταν ανεβασμενη, στην tiger μετα ιδια μουνοθυελα, ακομα και 3χιλιαρο να ζητησουν αξιζει να το δωσεις γιατι ειναι θεομουνα.
και γενικα ,πως μπορουν και συγκρινουν ρωσιδες με ταιλανδεζες ποτε δεν καταλαβα, ισως επειδη δεν εχουν παει ταιλανδη ποτε, τις ρωσιδες τις ξερουμε ολοι πλεον, κρυοκωλες πολυ, τεσπα. ακομα και η πιο ψυχρη ταιλανδεζα της ταιλανδης, την οποια εζησα για πολλες μερες ειχε κατι στιγμες ζεστασιας και εσωτερικου μεγαλειου που επεσα απο τα συννεφα.
αυτο το τυλιγμα τους που περιεγραψε ο mgreek ειναι αλλο πραγμα, θελουν να μπουν μεσα σου αν γινεται, σε τυλιγουν με χερια και ποδια. και οχι με τρεις ρε mgreek, παντα με μια. και το δερμα τους και τα μαλλια τους..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα phi phi τωρα ειναι μια μαγεια, ειχα στο μυαλο μου αυτα που ελεγε ο von, δηλαδη επρεπε κανεις να δει τα πιπι πριν πολλα χρονια, χωρις τις μηχανες των ταχυπλοων, και ετσι ομως ηταν μια ζωγραφια, ειδικα η παραλια που γυριστηκε η ταινια με τον  ντικαπριο.
τουρ με ταχυπλοο ,ολοημερη 1800 μπατ το ατομο, συμπεριλαμβανει φαγητο, επισκεψη σε phi phi island  maya bay khai island.
ολα μαγειτικα, ειδικα το κολυμπι στην διασημη παραλια. βουτηγμα για να δεις ψαρια κοραλια και μετα φαγητο και μπανιο σε αλλη παραλια, πολυ ρηχη και ζεστη.
και μονο για τα πιπι αξιζει να παει κανεις εκει κατω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
to σαιτ της ται για μεσα γεναρη δινει τιμη 705 ευρο, και εχει ελευθερες  θεσεις, πολυ καλα νομιζω.

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι καλως?????? ηρθαμε πισω  :headbang: :headbang: :headbang:
μετα απο 16 μερες παραμονης χωρις να εχω γινει ειδημων εχω να πω οτι χιλιες σελιδες να διαβαζεις εκατο χιλιαδες αναφορες και ιστοριες να ακουσεις αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το καταλαβεις ουτε στο ελαχιστο γιατι απλα δεν περιγραφετε με λογια.η μπανγκοκ φοβερη πολη και χιλιαδες πραγαματα να κανεις απο το πρωι μεχρι το αλλο αλλο πρωι το πουκετ φοβερο παραλιες κατα καρον καμαλα λαμσι απολυτη χαλαρωση.το soi tiger ομορφοσογο και η τiger αλλη φαση να μπαινεις μεσα και να αισθανεσε σαν ξανθια σουηδεζα διμετρη σε ταινια του ψαλτη την δεκαετια του 80μονο που η σουηδεζα εισαι εσυ :idiot: :idiot:  
και το απολυτο ξενερωμα στην επιστροφη στην χωρα τον μουντρουχων
παμε για καφε και εχουν ολες κατι μουτρα λες και βαλαμε την περιφραξη μεσα στο οικοπεδο τους και του φαγαμε δυο μετρα
η δε σερβιτορα σκαμε εμεις ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και αυτη ηταν λες και την ριξαμε στην μοιρασια.θα επανελθω με λεπτομερεις αν υπαρχει ορεξη να ακουσετε.
υγ συγνωμη απο τους φιλους της παταγια αλλα δυο μερες μονο ηταν ικανες για να φαω το απολυτο ξενερωμα.μια βολτα στην walking street με εκατονταδες χουφταλα να κρατανε αγκαλια ενα μωρο μου εκοψε καθε διαθεση για πηδημα και gfe ουτε απο φωτογραφια ξανα.      

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οσο ποιο παλια παμε τοσο ποιο καλα

το 1985 που πηγα στα φι φι πρωτη φορα με κατι καικια πηγαιναμε της κακιας ωρας

αλλα ηταν πανεμορφα

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θελω να γυρισω πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
to σαιτ της ται για μεσα γεναρη δινει τιμη 705 ευρο, και εχει ελευθερες  θεσεις, πολυ καλα νομιζω.

έχει καλές τιμές η thai για Ιανουάριο...

όπως και τα ξενοδοχεία έχουν καλές τιμές γιατί μετά τις 10 Ιανουαρίου είναι low season.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σε βλεπω σανγκρι λα  λολ

με τοση κινηση σκεπτομαι να κανω καμμια ερωτηση στη ΤΗΑΙ για προμηθειες και φτηνοτερα εισητηρια

πουναι τα παλια μεχρι το 1998 με 130000(380 ευρω) δρχ 5 διανυκτερευσεις στο μπανκονγκ με ΤΗΑΙ 

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
κυκλαδες ποτε μαζευεσαι?

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητοί μου φίλοι θέλω να σας ρωτήσω εαν ξέρετε την περιοχή Nakhon Ratchasima ή αλλιώς Korat. έχει πάει κάποιος? εαν κάποιος έχει ιδέα από την περιοχή το μόνο που ψάχνω είναι για ενικοιάσεις αυτοκινήτων στην περιοχή.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αγαπητοί μου φίλοι θέλω να σας ρωτήσω εαν ξέρετε την περιοχή Nakhon Ratchasima ή αλλιώς Korat. έχει πάει κάποιος? εαν κάποιος έχει ιδέα από την περιοχή το μόνο που ψάχνω είναι για ενικοιάσεις αυτοκινήτων στην περιοχή.
Για ενοικιασεις δεν ξερω να σου πω αλλα ειναι μεγαλη και ασχημη πολη, απο τις ασχημοτερες πολεις της Ταυλανδης. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θελεις να ενοικιασεις αυτοκινητο εκει? Γιατι δεν νοικιαζεις απο την Μπανγκοκ, θα εχεις και πολυ περισσοτερες επιλογες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom