Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα μου αρεσει κυριως το πως η ταυλανδη σας εχει δεσει ολους μαζι σαν παρεα. σαν τους αλεξιπτωτιστες μου φαινεστε ενα πραμα! εχετε διαφορες αλλα τα περιγραφετε τοσο ωραια! κλαψ, αν το κλεισετε θα στεναχωρηθω παντως. νομιζω οτι ετσι ολα μαζι ειναι πιο ευχαριστο να το διαβαζεις¨, και εγω πηρα αρκετες πληροφοριες παρακολουθωντας το καιρο τωρα!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατι πηρε το αυτι μου για ασιατισσες στα κωλομπαρα της Κυπρου...
Σε ενα "ευαγες ιδρυμα" ονοματι ΜΙΑΜΙ,οπου εργαζονται σχιστοματες κορασιδες..
Χωρις να χασω χρονο,εκλεισα ενα τριημερο...14-15-16 Δεκεμβριου στη μαρτυρικη Κυπρο και δη στη Λευκωσια...
Θα ακολουθησει λεπτομερες review,οταν γυρισω με το καλο...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
γνωμη μου ειναι να μην σπασει το thread, θα χανονται πολυτιμες πληροφοριες και χρονος σε κλικαρισματα και παρακολουθηση των συναφων θεματων.
Κωστα πλακα κανεις? Θεωρεις δηλαδη οτι στην παρουσα μορφη του φορουμ οι πολυτιμες πληροφοριες δεν εχουν χαθει? Αν ειναι ετσι οπως τα λες για πες μου λοιπον σε ποια σελιδα απο τις 360 μπορει να παει καποιος που θελει για παραδειγμα να βρει σεξομασαζ στη Μπανγκοκ η πληροφοριες για το καραβακι προς Κο Σαμετ  :headbang: :headbang:

Πλήν  όμως , όπως πολύ εύστοχα έχει ειπωθεί, κανείς δεν θα χαλάσει 2.000€ και θα διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο γι΄αυτό. 
Πραγματικα αυτο το "κανεις" με εβαλλε και εμενα σε σκεψεις!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω εχω να προτεινω κατι πολυ ποιο απλο και λειτουργικο σε αυτα που λετε, απο την μια χρειαζομαστε το εννιαιο θρεντ που τωρα εχουμε διοτι μεσα απο τις αντιπαραθεσεις και τις κρουσεις προβαλονται πολυτιμες πληροφοριες και αποψεις, αρα αυτο το θρεντ πρεπει να συνεχισει να υφισταται.
τωρα οσο αφορα την συγκεντρωση των πληροφοριων θα μπορουσαμε πολυ απλα να ανοιξουμε ενα θρεντ στο οποιο απλα να παραθετουμε τις αξιολογες πληροφοριες μεμονωμενες και μετα αυτο το θρεντ να κλειδωνετε ωστε να μην μπορουν να γινονται αλλα ποσταρισματα.
αυτη την δυνατοτητα μπορει να την εχει αυτος που θα ανοιξει το θρεντ.

αμα σας αρεσει η ιδεα πειτε μου να σας πω πως προτινω να το προχωρησουμε.

φιλικα

μιμικος

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλή ιδέα Μιμίκο αλλά νομίζω ότι μόνο mod μπορεί να κλειδώνει threads. Οπότε αυτή τη δουλειά πρέπει να την αναλάβει mod, και δυστυχώς ήδη έχουν πολύ δουλειά.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ανοιξα ενα θρεντ το οποιο το εχω κλειδωμενο, εβαλα ψηφοφορια σε αυτο ωστε να δουμε την αποψη μας ως ομαδας για αυτο το θρεντ.

η λογικη ειναι να ειναι κλειδωμενο και να με ενημερωνεται για καποιο ποσταρισμα που θελετε να γινει και παραθεση εκει ωστε να μην χαθει στο αχανες των πληροφοριων των 360 και βαλε σελιδων.

περιμενω αποψεις

φιλικα

μιμικος

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω να προτεινω κατι πολυ ποιο απλο και λειτουργικο σε αυτα που λετε, απο την μια χρειαζομαστε το εννιαιο θρεντ που τωρα εχουμε διοτι μεσα απο τις αντιπαραθεσεις και τις κρουσεις προβαλονται πολυτιμες πληροφοριες και αποψεις, αρα αυτο το θρεντ πρεπει να συνεχισει να υφισταται.
τωρα οσο αφορα την συγκεντρωση των πληροφοριων θα μπορουσαμε πολυ απλα να ανοιξουμε ενα θρεντ στο οποιο απλα να παραθετουμε τις αξιολογες πληροφοριες μεμονωμενες και μετα αυτο το θρεντ να κλειδωνετε ωστε να μην μπορουν να γινονται αλλα ποσταρισματα.
αυτη την δυνατοτητα μπορει να την εχει αυτος που θα ανοιξει το θρεντ.

αμα σας αρεσει η ιδεα πειτε μου να σας πω πως προτινω να το προχωρησουμε.

φιλικα

μιμικος

αυτο ειναι μια πολυ καλη ιδεα και κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται κιολα να ανοιχτει καινουργιο thread.
αυτο που πρεπει να γινει ειναι στη πρωτη σελιδα του παροντος thread να μπουν ολες οι πληροφοριες που θελει να βρει ο καθενας σε μια λιστα.
για παραδειγμα θες αισθησιακο μασαζ κλικ θα ανοιγει ο Χ συνδεσμος στο φορουμ με τη σελιδα που ψαχνεις
θες ξενοδοχειο στη πατταγια κλικ θα ανοιγει ο αλλος Χ συνδεσμος
θες πληροφοριες πως θα πας απο το ενα μερος στο αλλο κα παει λεγοντας.

ειναι οντως κριμα να χανονται τοσες πληροφοριες σε ενα αχανες thread 360+ σελιδων

τωρα το ποιος θα κατσει να το κανει αυτο αυτη ειναι μια αλλη ιστορια  :rolleyes:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω εχω να πω οτι περασε μια βδομαδα απο την τελευταια αναχωρηση απο την ταιλανδη και η νοσταλγια ειναι μεγαλη. ξερω οτι εχω την ιδια καταθλιπτικη φατσα με αυτη των αλλων ταιλανδοπληκτων, πχ του ροκου του mgreek mimikou κτλ.
heeelp

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω εχω να πω οτι περασε μια βδομαδα απο την τελευταια αναχωρηση απο την ταιλανδη και η νοσταλγια ειναι μεγαλη. ξερω οτι εχω την ιδια καταθλιπτικη φατσα με αυτη των αλλων ταιλανδοπληκτων, πχ του ροκου του mgreek mimikou κτλ.
heeelp
σκεψου το επομενο ταξιδι φιλε κωστα ;) ;)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θες ξενοδοχειο στη πατταγια κλικ θα ανοιγει ο αλλος Χ συνδεσμος
θες πληροφοριες πως θα πας απο το ενα μερος στο αλλο κα παει λεγοντας.

ειναι οντως κριμα να χανονται τοσες πληροφοριες σε ενα αχανες thread 360+ σελιδων

τωρα το ποιος θα κατσει να το κανει αυτο αυτη ειναι μια αλλη ιστορια 

I totally agree..

poor moderators, one should bake a cake for you :(

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο που λετε με τα λινκς για τις παραθεσεις απευθειας σε ποστ μπορουν να τοποθετηθουν στο αλλο θρεντ συγκεντρωμενες .

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φίλοι μου. Μέσα απο την ανωνυμια που προσφέρει το site θέλω την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.
έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα και έχω καταλάβει τις απόψεις όλων.
Πολυ συνοπτικά σας αναφέρω τα εξείς:
πηγαίνοντας ταϊλανδη πριν απο λίγο καιρο (για πρώτη φορά) στα μέσα περιπου τον διακοπων μου γνωρίζω μια κοπέλα εκεί(τι προτοτυπο !!!) η οποία όμως δεν με έβλεπε σαν κινητο ΑΤΜ. επιδη μιλαγε καλα αγγλικα αρχισαμε την κουβεντα στο μααγαζι που δουλευε (με ηλεκτρονικα οχι bar κ.τ.λ.). εγώ σκεφτηκα άλλη μια γκομενα πατταγιας. ΟΜΩΣ για 20 ακομα μέρες δεν ζήτησε ούτε 1 βατ. (βεβαια την κερναγα εγω τα έξοδα μας οταν γυριζαμε, φαγητά κ.τ.λ. και έδωσα και κατι στο μαγαζι που δουλευε για να τις δώσουν μερικές μέρες άδεια.)
μάλιστα παρεξηγήθηκε γιατι παρόλο που δεν είχε λεφτα στο αεροδρόμιο την ώρα του αποχερετισμού έκανα κίνηση να της δώσω μερικά χρήματα και μου απαντησε οτι δεν είναι γκόμενα της πατταγιας που ψωνίζει τουρίστες και δεν τα δέχτηκε.
5 ημέρες πριν φύγω την προσκαλώ για διακοπές στην ελλάδα, δέχετε να έρθει για 2 μήνες και αρχίζουμε μαζι έναν μαραθώνιο με την ελληνική πρεσβία για τουριστική viza (καλύπτει τις προυποθέσεις αφού έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση)

το μεγάλο σοκ έπαθα όταν της στέλνω χρήματα απο την ελλάδα αφού σε 5 μέρες δεν προλαβαίναμε(περιπου 1000 ευρώ) για εισητήριο και για την όλη διαδικασία απόκτησης τουριστικής vizas χρήματα που τα θεωρούσα χαμένα. η ελληνική πρεσβία λόγω δικής μου μαλακ@#$%^&*! απορρήπτει την αίτηση γιατι δεν είχα στείλει ένα χαρτί μου είπαν και να κάνουμε αίτηση σε 3 μήνες. μετα από λίγες μέρες μου ζητάει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και μου στέλνει έμβασμα σχεδόν όλα τα χρήματα και μου λέει οτι τα ζήτησε για ναέρθει να με δει και τώρα που δεν τις δίνουν viza δεν τα θέλει.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ούτε εγώ δεν θα τα έστελνα πίσω.

αποτέλεσμα μετά από όλο αυτό το γεγονός και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά είναι να πάω κάτω τον άλλο μήνα με τα χαρτια μου για να προσπαθήσω πάλι να της βγάλω viza.
μάγκες νομίζω οτι καψουρευτικά και θα΄έχω πρόβλημα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
είχα πάει πέρισι ταυλάνδη και πέρασα τις πιό όμορφες διακοπες της ζωής μου.φέτος λέω να πάω κούβα αλλά πολύ γνωστοί μου λένε ότι θα ξενερώσω σε σχέση με ταυλάνδη.όποιος έχει πάει και στα δύο μέρη ας βοηθήσει γιατι έχω μεγάλο δίλημα και πρέπει να κλείσω εισητήρια.αρχές φεβρουαρίου παίζουν βροχές ταυλάνη αν έχει ταξιδέψει κάποιος αυτη την εποχή?

αν σου αρεσουν οι λατινες (τουμπανιαρες γυναικες) να πας κουβα.
αν σου αρεσουν οι ασιατισσες ταυλανδη.
αν δεν εχεις προτιμησεις να πας ταυλανδη..
αν διαθετεις χρηματα και εχεις χρονο να πας και στις 2 χωρες. η καθε μια εχει την δικια της μαγεια και τα δικα της συν και πλην..

οσο για το θεμα που προεκυψε για σπασιμο του θρεντ, ειμαι αντιθετος με αυτο. προσωπικα γουσταρω αυτο το ανακατεμα των πληροφοριων, τις τοσες διαφορετικες αποψεις σε λιγες σελιδες, τις τρομερες και αυθορμητες περιγραφες του κωστα, τα γκαζια του φαντομα, τον αρχικο ενθουσιασμο και το τελικο ξενερωμα του πιπινομανιακ, την εμπειρια του κωσταbmw και του von, τον αυθορμητισμο του μιμικου.. οποιος θελει πληροφοριες, ας αφιερωσει 3-4 ωριτσες να διαβασει το θρεντ και στο κατω κατω, ας κραταμε κ καμμια σημειωση που θεωρουμε ενδιαφερουσα.. να μεινει το θρεντ ως εχει..

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μονο για δυο μηνες ειναι η τουριστικη βιζα?

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
αν σου αρεσουν οι λατινες (τουμπανιαρες γυναικες) να πας κουβα.
αν σου αρεσουν οι ασιατισσες ταυλανδη.
αν δεν εχεις προτιμησεις να πας ταυλανδη..
αν διαθετεις χρηματα και εχεις χρονο να πας και στις 2 χωρες. η καθε μια εχει την δικια της μαγεια και τα δικα της συν και πλην..

οσο για το θεμα που προεκυψε για σπασιμο του θρεντ, ειμαι αντιθετος με αυτο. προσωπικα γουσταρω αυτο το ανακατεμα των πληροφοριων, τις τοσες διαφορετικες αποψεις σε λιγες σελιδες, τις τρομερες και αυθορμητες περιγραφες του κωστα, τα γκαζια του φαντομα, τον αρχικο ενθουσιασμο και το τελικο ξενερωμα του πιπινομανιακ, την εμπειρια του κωσταbmw και του von, τον αυθορμητισμο του μιμικου.. οποιος θελει πληροφοριες, ας αφιερωσει 3-4 ωριτσες να διαβασει το θρεντ και στο κατω κατω, ας κραταμε κ καμμια σημειωση που θεωρουμε ενδιαφερουσα.. να μεινει το θρεντ ως εχει..
Εδω θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου...αυτο το θρεντ μεγαλωσε τοσο γιατι περιεχει μεσα του ολα αυτα που προανεφερες...ανακατεμενα αλλα τοσο σημαντικα...πιστευω οτι δεν πρεπει να αλλαξει η μορφη του θρεντ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

+100000 ροκος !!!

απλα το να υπαρχει ενας οδηγος ο οποιος να εχει τα λινκ απο τις παραθεσεις σε αυτο το θρεντ δεν ειναι ασχημη ιδεα.
και θα ειναι κλειδωμενο ωστε να μην ανοιγονται συζητησεις εκει ωστε να σπασει στα δυο.

το μειονεκτημα ειναι οτι θα πρεπει να μου στελνετε πμ αυτα που θελετε να βαλουμε ως παραθεση στο οδηγο.

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οτι το thread με τη μορφη που εχει τωρα εχει αλλη χαρη ειναι αδιαμφισβητητο, αλλα για αυτους που το διαβαζουν σε συχνα διαστηματα και ενταξει να πουμε οτι καποιος που θελει να παει, να κατσει 4 ωρες να το διαβασει, με τον ρυθμο ομως που παμε σε λιγο καιρο θα θελει μεροκαματο για να διαβαστει. Συμφωνω με την αποψη του mimikos να γινει ενα 2ο θεμα οπου να ειναι καθαρα οδηγος για ταυλανδη κλειδωμενο και να ανοιγεται για να προστεθει μια νεα πληροφορια εστω και με πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom