Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πρωτον,η Egypt για την ιδια περιοδο εχει 602 ευρω..
Δευτερον...
Αν κρινουμε τα πραγματα,ανεξαρτητα απο τα οικονομικα δεδομενα της εποχης που ζουμε,(γιατι ουτε η Ταυλανδη,ουτε η thai airways και οι αεροπορικες εταιριες του κολπου,φταινε για τη καταντια της Ελλαδας,της Ευρωπης και του ΕΥΡΩ),ειναι γελοιο να "κλαιγεστε" για τις τιμες των εισιτηριων.
Και αναλογικα να το παρουμε,τι ειναι 600 και 700 ευρω για μια αποσταση 10 ωρων αεροπορικως?Οταν για μια 3ωρη πτηση σε χωρα της Ευρωπης,θες 300 και 400 ευρω?
Πως ειναι δυνατον τα 617 ευρω για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτηση να μην ειναι ευκαιρια,οταν για να πας στη Κρητη θες 200?
Βεβαια στο κοντινο παρελθον,υπηρξαν και προσφορες γυρω στα 400 για Ταυλανδη...Αυτες ομως ηταν μεμονομενες περιπτωσεις απο συγκεκριμενες εταιριες για συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα και πτησεις.Και αμφιβαλλω αν θα τα ξαναδειτε...
Θεωρω πως το σκηνικο που εχει διαμορφωθει τους τελευταιους 12 μηνες,δηλαδη τιμες που "παιζουν" απο 500-700 ευρω για ολοκληρο σχεδον το χρονο,ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ και σε σχεση με τη κατασταση που υπηρχε μεχρι πριν 4-5 χρονια ΤΡΕΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Και επαναλαμβανω οτι ειναι γελοιο,να εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε ευκαιρια μια πτηση,ΜΟΝΟ οταν ειναι γυρω στα 400-450 ευρω,επειδη εμεις σαν Ελληνες εχουμε "φτωχυνει"...Και το μπατ απο τα 52,εχει πεσει στα 38...
Με αυτη τη λογικη,θα πρεπει οταν πηγαινουμε στη Ταυλανδη,το ιδιο γκομενακι που πηδουσαμε πριν 2 χρονια με 1000 μπατ,να το πιασουμε απο το λαιμο και να απαιτησουμε να πηδηχθει μαζι μας με 700 γιατι "εχει πεσει το ευρω σε σχεση με το μπατ"... :grin:
Κυριοι...Σοβαρευτειτε και μην εχετε παραλογες απαιτησεις.. ;)
Και βεβαια εχει 600 αφου το κλεινουν  τελευταια στιγμη.
Δευτερον ποιος σου ειπε οτι για την καταντια μας φταιει η THAI ή η Ταιλανδη....εισαι εκτος τοπου και χρονου
Τριτον αν εδωσες 400 ευρω για ταξιδι στην Ευρωπη ή μεγαλο κοροιδο εισαι ή σου τρεχουνε απο τα μπατζακια...
Επισης ειτε το θελουμε ειτε οχι τα δεδομενα εχουν αλλαξει, οποτε εαν θελουμε να παμε εκει κατω και να  :knockinb: μωρα ποιοτικα και σε ποσοτητα θα πρεπει απο καπου να κοψουμε, και εκει επικεντρωνομαι ,οτι εφοσον υπαρχουν εταιριες που πετανε με 424 ευρω εγω προσωπικα θα τις προτιμω εναντι της υπερεταιριας THAI :rockon:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οτι εφοσον υπαρχουν εταιριες που πετανε με 424 ευρω εγω προσωπικα θα τις προτιμω εναντι της υπερεταιριας THAI :rockon:
Η Τάι κακά τα ψέματα δεν είναι και καμιά υπερεταιρία, το καλό που έχει είναι ότι πάει απ'ευθείας. Σαν εταίριες υπάρχουν πολύ ανώτερες απο την Τάι και πιο οικονομικές, στο economy τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή σε στόλο την Emirates δεν την ακουμπάει κανείς.
Αν καποιος θέλει να πάει απ'ευθείας παίρνει Thai αλλιώς πάει με οποιαδίποτε άλλη.

georges21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανενας  παιχτης  στο  πατονγκ ???????? τα  διαβασα  ολα  τα τελευτεα  ολα  για  παταγια ....................θα  ειμαι  πατονγκ  τελος  ιανουαριου  ....................

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχαριστισω ολους τους λατρεις της Ται για τις πολυτιμες πληροφοριες που μας δινουν τοσα χρονια.

Θα ηθελα ομως και εγω με την σειρα μου την βοηθεια σας, οποιος γνωριζει.

Θα κατεβω αρχες Φεβρ. με ανοικτο εισητηριο και ο πρωτος μου σταθμος θα ειναι παταγια. Εσω σκοπο να νοικιασω δωματιο για 1 μηνα και να εξερευνησω την πολη αλλα και τα νησακια διπλα της με ελευθερη και αυτονομη καταδυση.
Μιλωντας με μωρο απο παταγια στο tagged μου προτεινε αυτο , 600 Baht per day
7000 Baht per month (+ κατι μικρες εξτρα χρεωσεις...). Aλλα με απασχολη η τοποθεσια και η αποσταση απο το κεντρο της δρασης και τους τροπους μεταφορας απο και προς ολο το 24ωρο

Οποιος μπορει να βοηθησει, τον ευχαριστω εκ τον προτερων.
Επισης θα ηταν πολυτιμη πληροφορια οποιος ξερει για αλλα δωματια με χρεωση ανα μηνα στην παταγια.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

georges21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γιατι  τα  διαβαζω  ολλα  στην  σειρα  ...χαχα !!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχαριστισω ολους τους λατρεις της Ται για τις πολυτιμες πληροφοριες που μας δινουν τοσα χρονια.

Θα ηθελα ομως και εγω με την σειρα μου την βοηθεια σας, οποιος γνωριζει.

Θα κατεβω αρχες Φεβρ. με ανοικτο εισητηριο και ο πρωτος μου σταθμος θα ειναι παταγια. Εσω σκοπο να νοικιασω δωματιο για 1 μηνα και να εξερευνησω την πολη αλλα και τα νησακια διπλα της με ελευθερη και αυτονομη καταδυση.
Μιλωντας με μωρο απο παταγια στο tagged μου προτεινε αυτο , 600 Baht per day
7000 Baht per month (+ κατι μικρες εξτρα χρεωσεις...). Aλλα με απασχολη η τοποθεσια και η αποσταση απο το κεντρο της δρασης και τους τροπους μεταφορας απο και προς ολο το 24ωρο

Οποιος μπορει να βοηθησει, τον ευχαριστω εκ τον προτερων.
Επισης θα ηταν πολυτιμη πληροφορια οποιος ξερει για αλλα δωματια με χρεωση ανα μηνα στην παταγια.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.
δεν θα βρεις ωραια μερη για καταδυσεις σε αυτο το σημειο της χωρας....αυτο το χοτελ φαινεται καλη ευκαιρια παντως.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Η Τάι κακά τα ψέματα δεν είναι και καμιά υπερεταιρία, το καλό που έχει είναι ότι πάει απ'ευθείας. Σαν εταίριες υπάρχουν πολύ ανώτερες απο την Τάι και πιο οικονομικές, στο economy τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή σε στόλο την Emirates δεν την ακουμπάει κανείς.
Αν καποιος θέλει να πάει απ'ευθείας παίρνει Thai αλλιώς πάει με οποιαδίποτε άλλη.
Το εχω ξαναγραψει οτι η Thai εσωτερικα ειναι για τον  :bigdick:.Για τα διεθνη δρομολογια της, εχουν αναφερθει τοσοι & τοσοι που εχουν κανει το ταξιδι,οτι ειναι πολυ καλη & με το συν οτι παει απευθειας.Δεν εχω κανενα  λογο να τους αμφισβητησω.
Τωρα οσο αφορα την τιμη,αυτο ειναι στη διαθεση (της τσεπης) του καθενος.
Εγω προσωπικα επιλεγω την Qatar οχι γιατι ειναι πιο φτηνη (Απριλιο 680 η Thai, 580 η Qatar),αλλα γιατι απλα εκανα το ταξιδι με τους "αραβες" και εμεινα ικανοποιημενος απο τα παντα,συγχρονα αεροσκαφη,εξαιρετικο σερβις,αμεση εξυπηρετηση (με ενα τηλ στην Αθηνα,αλλαξα την πτηση επιστροφης απο Βκκ με 1000μπατ "προστιμο").Ενα αλλο που αρεσει σ'εμενα ειναι & το "σπασιμο" του ταξιδιου στη μεση,οι 2 ωρες "αναμονη" στη Ντοχα με ξεκουρασαν παρα με κουρασαν.
Απο το πολυ ιντερνετικο ψαξιμο που εχω κανει,αλλα & απο συζητησεις με τουρ.πρακτορες εχω καταλαβει οτι η Thai, oσο αφορα τις τιμες,το "παιζει" χρηματιστηριακα.Δλδ οσο εχει ζητηση ανεβαζει τιμες,αρα πρεπει να κλεισεις νωρις εισητηριο για να πετυχης καλο deal η να ρισκαρης & να πας τελευταιες μερες... Η Qatar στους 8-9 μηνες που "παρακολουθω" δεν εχει αυξομειωσει την αρχικη τιμη ουτε μισο ευρω (αν & εχω εκφρασει την απορια μου,γιατι μισογεματα αεροπλανα & οχι φτηνοτερα αλλα γεματα)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Kolares-boy,ειμαι σιγουρος οτι στο αμεσο μελλον,θα γελας και ο ιδιος με αυτα που γραφεις.
Η μαλλον θα κλαιμε παρεα,γιατι τα 400αρια που "καλομαθατε" καποιοι,δε προκειται να ξαναεμφανιστουν.
Και τοτε σε βλεπω να πληρωνεις 800-900 και να λες και ευχαριστω...(και να θυμασαι και το Πιπινομανιακ ΤΙ σου ελεγε)
Η "κοσμογονια" που διατελεστηκε τον Ιουλιο-Αυγουστο του 2009,που εβγαλε η Emirates εισιτηρια με 424 ευρω και ακολουθησαν Gulf και Qatar,ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο.
Για να μαθαινεις κι εσυ και οι υπολοιποι την ιστορια και το ΛΟΓΟ που πεσανε τοσο πολυ τα εισιτηρια,για ολα φταιει η δρομολογηση των Α380 στη γραμμη Ντουμπαι-Μπανγκοκ.
Η Emirates,λογαριαζε "χωρις το ξενοδοχο" και δυστυχως λογω του οτι "εσκασε" η παγκοσμια οικονομικη κριση,ΔΕΝ μπορεσε να γεμισει τα αεροπλανα.Γι αυτο εφτασε στο σημειο να ριξει τοσο κατω τις τιμες.Λογικο ηταν να ακολουθησουν και οι αλλες εταιριες (ΕΚΤΟΣ ΤΗΑΙ),γιατι εβλεπαν την Emirates να μονοπωλει τις κρατησεις και κινδυνευαν και αυτοι να στελνουν τα αεροπλανα αδεια.
Με το στραπατσο που εφαγαν οι εταιριες,βαλανε μυαλο και το 2010,κανοντας πιο σωστο προγραμματισμο,δεν επαναληφθηκε το φαινομενο των 400 ευρω.
Φετος,και συγκεκριμενα γυρω στο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη,η Egypt εβγαλε προσφορες στα 440 ευρω για να κανει promotion στη δευτερη απογευματινη (18.40 απο Ελ.Βενιζελος) πτηση που εγκαινιασε για Καιρο-Μπανγκοκ,καθως και να "διαφημισει" το καινουριο terminal.
ΚΑΜΜΙΑ ομως αλλη εταιρια δεν ακολουθησε (και αυτο επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου),παροτι ΚΑΙ η Qatar προσθεσε απογευματινη πτηση (18.30).
Επαναλαμβανω λοιπον...ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και μη πετατε στα συννεφα...
Προσφορες υπηρχαν και θα υπαρχουν...Αλλα πολυ πιο ΣΠΑΝΙΑ απο οτι πριν και για να εξυπηρετησουν συγκεκριμενους σκοπους (promotions).Οταν δεν θα συντρεχουν τετοιοι λογοι,τα 600-700 ευρω ΘΑ ΕΙΝΑΙ ευκαιρια.

Α!..Και να μη ξεχασω να σε πληροφορησω οτι
α)ουτε κοροιδο ειμαι,
β)ουτε μου τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια,και
γ)οι γνωσεις μου,που μοιραζομαι μαζι σας για τις αεροπορικες εταιριες και τα εισιτηρια,δεν προερχονται απο επιφοιτιση του Αγιου Πνευματος,αλλα επειδη "τυγχανει" να εχω και ενα master πανω στο Tourism Management.
Αλλο αν τα εφερε ετσι η ζωη που με οδηγησε στο να μην ασκησω το επαγγελμα,και απο "Tourism" το εχω ριξει στο SEX-TOURISM!!!!
:2funny: :zfuck: :2funny: :fuck1: :2funny: :pipa3: :2funny: :fuck2: :2funny:
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!(Τζιμακος Πανουσης  ;))

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπι που μου προτεινεις να παω μια βολτα? στο Λονδινο, στο Παρισι, στο Βερολινο η στο Μιλανο με την easyjet?  :2funny:
Δε σου προτεινω καποια απο αυτες τις πολεις γιατι απο οσο γνωριζω "με το φτωχο μου το μυαλο",καμμια δεν ενδεικνυται για σεξοτουρισμο,εκτος κι αν γνωριζεις εσυ κατι...
Αν ναι,θα σε παρακαλουσα να το μοιραστεις μαζι μας,ωστε να μη μενουμε στο σκοταδι..
Αντιθετα,εγω εχω να σου προτεινω το Κισινιεφ και το Κιεβο...
Και εκει,απο οσο γνωριζω παλι "με το φτωχο μου το μυαλο",δεν πανε low cost εταιριες,γι αυτο τα 300αρια ειναι στανταρ...
Βεβαια μπορει να κανω και παλι λαθος...Αν ναι,σε παρακαλω διορθωσε με,γιατι δε μου αρεσει να παραπληροφορω... ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βασικα pipinomaniac το αμεσο μελον με αφηνει παγερα αδιαφορο οσο και το παρελθον που οι τιμες ηταν στα υψη οπως με πληροφορεις και δεν εχω κανενα λογο να το αμφησβητησω.
Το παρον με νοιαζει....το παρον και μονο,και αν τωρα μπορω να βρω εισητηριο με 424 εστω και με τους Αιγυπτιους θα το προτιμησω με χιλια.
Μπορει να στερουμε σπουδων στις τουριστικες επιστημες αλλα αλλα σιγουρα στο μελλον δεν θα κλαψω με τις επιλογες μου οπως το οτι πεταξα με Αιγυπτιακες και οχι με την υπερτιμημενη THAI,γιατι το ξαναλεω οτι για μενα ειναι υπερτιμημενη.
Ευκαιριες θα υπαρχουν παντα ειτε λογο προμοσιον ειτε αλλων λογων αν βεβαια καποιος εχει την δυνατοτιτα επιλογης ως προς τον χρονο του ταξιδιου του.
Τωρα οσον αφορα το Κισινιεφ θα κανω την καρδια μου πετρα και θα περιμενω λιγο ακομα μπας και αρχισει προς τα εκει δρομολοδια η EASYJET :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα οσον αφορα το Κισινιεφ θα κανω την καρδια μου πετρα και θα περιμενω λιγο ακομα μπας και αρχισει προς τα εκει δρομολοδια η EASYJET :2funny:
:grin:
Και για να μη παρεξηγουμαι,εγω προσωπικα με ΤΗΑΙ ΔΕΝ γουσταρω να πεταω...
Φαντασου οτι τωρα που κανονιζω τα εισιτηρια για Μαρτιο,προτιμαω να παω με Qatar στα 670 και οχι με ΤΗΑΙ στα 617...
Ειναι πολυ το 9ωρο συνεχομενο,κλεισμενος σε ενα αεροπλανο...
Προτιμω να "κοβω" τη πτηση στα 2..(να κανουμε και κανα τσιγαρακι,εστω και μεσα στα "μπουντρουμια"-smoking rooms,των αεροδρομιων  :grin:)
Αν και για να πω την αληθεια,αν κατσει να μου δωσουν λιγες ωρες παραπανω αδεια,με συμφερει καλυτερα η Egypt γιατι θα κερδισω μια μερα...(και 70 ευρωπουλα  :cheesy:)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε σου προτεινω καποια απο αυτες τις πολεις γιατι απο οσο γνωριζω "με το φτωχο μου το μυαλο",καμμια δεν ενδεικνυται για σεξοτουρισμο,εκτος κι αν γνωριζεις εσυ κατι...
Αν ναι,θα σε παρακαλουσα να το μοιραστεις μαζι μας,ωστε να μη μενουμε στο σκοταδι..
Αντιθετα,εγω εχω να σου προτεινω το Κισινιεφ και το Κιεβο...
Και εκει,απο οσο γνωριζω παλι "με το φτωχο μου το μυαλο",δεν πανε low cost εταιριες,γι αυτο τα 300αρια ειναι στανταρ...
Βεβαια μπορει να κανω και παλι λαθος...Αν ναι,σε παρακαλω διορθωσε με,γιατι δε μου αρεσει να παραπληροφορω... ;)

μα εγω δεν μιλησα για σεξοτουρισμο αλλα για μια βολτα και οτι υπαρχουν εταιριες που κανουν προσφορες με 80-100ευρω στο εξωτερικο.
και αν θες να μαμησεις βρισκεις την λυση!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ζαν,οι low cost εταιριες ειναι μια πονεμενη ιστορια...
Αν προγραμματισεις το ταξιδι σου αρκετο καιρο πριν,μπορεις να πετυχεις ΦΟΒΕΡΕΣ ευκαιριες...
Υπαρχει ομως και ενα ΑΛΛΑ...
Γιατι σε αυτες τις εταιριες,οι τιμες των εισιτηριων ειναι εντελως "χρηματιστηριο"...Και ειδικα ημερομηνιες που υπαρχει μεγαλη ζητηση,καθε αλλο παρα φτηνα ειναι...
Παραθετω μια προσωπικη εμπειρια με "SkyEurope" που μεχρι να κλεισει,ειχε παρει αρκετα βραβεια ως κορυφαια low cost εταιρια της Ευρωπης.
Αρχες Δεκεμβριου 2008,πεταω για Πραγα...Ειχα κλεισει τα εισιτηρια,σχετικα αργα,(στο τελος Οκτωβριου) και "λογω Δεκεμβριου" (εορταστικη περιοδος για Πραγα),τα πληρωνω 170 ευρω πηγαινε-ελα...
Εκει γνωριζω με καμακι,ενα σουπερ γκομενακι και με χτυπαει ο ερωτας κατακεφαλα...Γυρναω πισω Ελλαδα στα μεσα Δεκεμβριου και κανονιζω αδεια απο τη δουλεια για ενα τετραημερο αμεσως μετα τη πρωτοχρονια (2-3 Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα)...Τιμη εισιτηριων? 314 ευρω!!!!!!(Η Czech Airlines πουλαγε 350)...
Σα μαλακας ερωτοχτυπημενος τα πληρωνω και λεω και ευχαριστω...
Με το που γυρναω,ζηταω παλι αδεια και μου δινουν το Μαρτιο...Μπαινω κατευθειαν στο site της SkyEurope και κλεινω εισιτηρια..Τιμη?...39 ευρω πηγαινε-ελα (ΜΑΖΙ με φορους)!!!!!!
Και επειδη αναφερθηκε και η easyjet,το 2007 επρεπε να κανω ενα επαγγελματικο ταξιδι,επειδη ομως ηταν ασχετο με τη κανονικη μου δουλεια,επρεπε να το κανονισω ετσι ωστε να φυγω Παρασκευη και να γυρισω Δευτερα πρωι πισω...Η τιμη της πτησης πηγαινε-ελα για Παρασκευη-Δευτερα ηταν 195 ευρω,ενω αν γυρναγες Τριτη,αντι για Δευτερα ηταν 80 ευρω!!!Τεραστια διαφορα...Κι αυτο γιατι η πτηση της Δευτερας ειχε πολυ περισσοτερη ζητηση,λογω των επαγγελματιων που ηθελαν να βρισκονται πισω στην Αθηνα απο την αρχη της εβδομαδας.. ;)
Δε βρισκεις ακρη λοιπον,γιατι "συμπερασματικα",για να επιλεξεις low cost εταιρια,πρεπει να κανονισεις το προγραμμα σου συμφωνα με τις πτησεις και ΟΧΙ τις πτησεις συμφωνα με το προγραμμα σου... ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
:grin:
Και για να μη παρεξηγουμαι,εγω προσωπικα με ΤΗΑΙ ΔΕΝ γουσταρω να πεταω...
Φαντασου οτι τωρα που κανονιζω τα εισιτηρια για Μαρτιο,προτιμαω να παω με Qatar στα 670 και οχι με ΤΗΑΙ στα 617...
Πιπιν επειδη ψαχνω & εγω για Μαρτιο η Απριλιο (δεν εχω ακομη καταληξει),η τιμη με Qatar ειναι στα 580 ευρω.Βεβαια απο το σαιτ φαινεται οτι για Μαρτιο οι πτησεις συμπληρωνονται σιγα σιγα,αλλα η τιμη δεν αλλαζει.

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Πιπιν επειδη ψαχνω & εγω για Μαρτιο η Απριλιο (δεν εχω ακομη καταληξει),η τιμη με Qatar ειναι στα 580 ευρω.Βεβαια απο το σαιτ φαινεται οτι για Μαρτιο οι πτησεις συμπληρωνονται σιγα σιγα,αλλα η τιμη δεν αλλαζει.

η τιμη ηταν στα 680 αρχες δεκεμβριου με καταρ για μαρτιο-απριλιο, το εριξε στα 610 υπο τυπου προσφορας και τωρα που μπηκε η καινουργια χρονια το ριχνει στα 580 για μαρτιο απριλιο..υπομονη θα το κατεβασει μεχρι 550 να δεις...ετσι και περυσι.
βεβαια περυσι οπως συζητηθηκε προηγουμενος ηταν διαφορετικοι παραγοντες και ειχε πεσει στα 457 οπου και το εκλεισα.μιλαμε παντα για μαρτιο-απριλιο.εγω θα σου προτεινα να περιμενεις ενα 10ημερακι μηπως πεσει κι αλλο αν οχι χτυπα το γιατι η καταρ ειναι πολυ εμπιστη και με εξαιρετικη εξυπηρετηση σε ολα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η τιμη μεχρι χτες ηταν 610 ευρω και σημερα επεσε στα 580 ευρω..
Ομως στα 580 ευρω,δε μπορεις να επιλεξεις οποια πτηση θελεις...Ειναι συγκεκριμενες οι πτησεις του πηγαινε και του ελα,που κοστιζουν 580 ευρω...
Adriano ray σωστοτατος... ;)
Το "κατεχεις"... :grin:

edit:Αντιθετως η Egypt απο 602 το πηγε 627 για τη πτηση που με ενδιαφερει...(Αν και εαν φυγεις Πεμπτη και γυρισεις Τριτη,η τιμη ειναι 500.. ;))

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Η τιμη μεχρι χτες ηταν 610 ευρω και σημερα επεσε στα 580 ευρω..
Ομως στα 580 ευρω,δε μπορεις να επιλεξεις οποια πτηση θελεις...Ειναι συγκεκριμενες οι πτησεις του πηγαινε και του ελα,που κοστιζουν 580 ευρω...
Adriano ray σωστοτατος... ;)
Το "κατεχεις"... :grin:

edit:Αντιθετως η Egypt απο 602 το πηγε 627 για τη πτηση που με ενδιαφερει...(Αν και εαν φυγεις Πεμπτη και γυρισεις Τριτη,η τιμη ειναι 500.. ;))

ευχαριστω πιπι ;)
εννοειται οτι ειναι συγκεκριμενες οι πτησεις για παραδειγμα αν προσεξει καποιος το σαββατοκυριακο ειναι στα υψη ακομα ενω καθημερινη ειναι χαμηλα...πρεπει λοιπον να παρει καποιος αδεια απο την σημαια για να φυγει πχ. πεμπτη η τεταρτη για να κλεισει πτηση 580. :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom