Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λορδε παιζει ο καθηγηταρας μας να εννοει αλλο
ρε καθηγηταρα θυμασαι που σε εστελνα συστημενο στο περιφημο streetwalker supermarket την απολυτη Ταυλανδικη πουτανοπιατσα   :knockinb:  και εσυ τα μπερδεψες και ειπες στον ταξιτζη να σε παει villa market και βρεθηκες εξω απο το Σκλαβενιτη της Μπανγκοκ?   :2funny:

ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
ρε καθηγηταρα θυμασαι που σε εστελνα συστημενο στο περιφημο streetwalker supermarket την απολυτη Ταυλανδικη πουτανοπιατσα   :knockinb:  και εσυ τα μπερδεψες και ειπες στον ταξιτζη να σε παει villa market και βρεθηκες εξω απο το Σκλαβενιτη της Μπανγκοκ?   :2funny:
:helpplea:Για εμας τους φτωχους καμμια πληροφορια περισσοτερο; :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λακη παει η nicki, εχει σχεση τωρα.

για μενα αλλη ειναι n'1 στη παταγια.
δυστηχως ομως δεν την πηρα.  :headbang: :headbang: :headbang:
djzan ειναι το ιδιο λαδυβου και στισ δθο φοτο?με το κοκκινο ειναι οντως θεικο πλασμα...την εχεισ ξαναποσταρει εδω πριν κανα μηνα και περιπου νομιζω...πως την λενε?ονομα πες να το θυμαμαι αν και μεχρι να παω κατω θελω ακομα χρονο μεχρι να μαζεψω τα ευρω που απαιτουνται...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παντως εισαι σιγουρος οτι καταλαβες ποιο μασαζ εννοω και οτι μιλαμε για το ιδιο.
λόρδε μιλάμε για το ίδιο τη σχολή που είναι στο προάυλιο του Wat Pho...

ρε καθηγηταρα θυμασαι που σε εστελνα συστημενο στο περιφημο streetwalker supermarket την απολυτη Ταυλανδικη πουτανοπιατσα  :knockinb:  και εσυ τα μπερδεψες και ειπες στον ταξιτζη να σε παει villa market και βρεθηκες εξω απο το Σκλαβενιτη της Μπανγκοκ?  :2funny:
Ε μα!! και συ μισές πληροφορίες δίνεις... αλλά τώρα έβαλα τα GPS και δούλεψαν και θα πάω συστημένος την επόμενη φορά!! ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικα απ'την παρεα εδω μονο ο φυσαρμονικας θυμηθηκε την γιορτη μου και μου εστειλε μηνυμα.
τον ευχαριστω πολυ.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
τελικα απ'την παρεα εδω μονο ο φυσαρμονικας θυμηθηκε την γιορτη μου και μου εστειλε μηνυμα.
τον ευχαριστω πολυ.

Ρε φιλε.........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ......Αλλα σε εχω συνηθισει με το Zan και ουτε μου περασε απ'το μυαλο το Ελληνικο Γιαννης..........και παλι Χρονια Πολλα!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε.........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ......Αλλα σε εχω συνηθισει με το Zan και ουτε μου περασε απ'το μυαλο το Ελληνικο Γιαννης..........και παλι Χρονια Πολλα!!!

το ξερω. πολλοι με ξεχνανε γι'αυτο το λογο.  :2funny:
thanks φιλε!!!

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Τις κέρασα ποτάκι φυσικά να τις δω
και από κοντά.Άπειρα σίγουρα αλλά με πολύ πλάκα.Η μία γλυκό κοντοστούπι με μεγάλο στήθος και πισινό, η άλλη άστηθη
και αδύνατη. Ο τέλειος συνδυασμός!Και το κυριότερο δε θα ντρέπονται μεταξύ τους.Τις μπαρφανιάζω ντουέτο χωρίς
δεύτερη σκέψη.Οι μικρές ενθουσιάζονται.Εγώ να δείτε.Κανονίζω και με τη μαμασάνγκ για δύωρο συν τα οδοιπορικά, μια
χαρά.

μπραβο pag που συνεχιζεις να δινεις το σφιγμο της πατταγια!.
ποσο σου στοιχισε ολο το σκηνικο με τα μπαρφαιν+τα ποτα + τα κανονισματα με τη μαμασαν για το 2ωρο?==??? :boobies:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Μαγκες παιζει προσφορα της ΤΑΙ με 617 ευρω απο παμε διακοπες. Δεν ξερω αν παιζει τιποτα καλυτερο με αιρ-τικετς η απο κανενα αλλο.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Μαγκες παιζει προσφορα της ΤΑΙ με 617 ευρω απο παμε διακοπες. Δεν ξερω αν παιζει τιποτα καλυτερο με αιρ-τικετς η απο κανενα αλλο.
ΔΕΝ ειναι προσφορα... Ιδιες τιμες βρηκα και σε Aitickets για Μαρτη που κοιταζα...  Απλα συνηθως Μαρτη-Απριλη που δεν πανε πολυς κοσμος βγαζουν πιο χαμηλες τιμες, μιας και οι περισσοτεροι εχουν παει ηδη για Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια και γυριζουν Γεναρη οπως εγω...  ;)

Προσφορα θα ειναι να βρεις καμια γνωστη σου απο πρακτορειο ή ταξιδιωτικο γραφειο και να σου κλεισει την ΙΔΙΑ πτηση που βρισκεις εδω στα 600-700 με καμια 550αρια ευρω ... (τιμη που ΔΕΝ βρισκεις πουθενα στο Internet, αλλα καποια γραφεια λογω τζιρου που κανουν έχουν τετοια περιθωρια , μιας και οι αεροπορικες εταιριες στελνουν ΕΙΔΙΚΕΣ προσφορες σε αυτους, σε περιοδο low season.... )

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΔΕΝ ειναι προσφορα... Ιδιες τιμες βρηκα και σε Aitickets για Μαρτη που κοιταζα...  Απλα συνηθως Μαρτη-Απριλη που δεν πανε πολυς κοσμος βγαζουν πιο χαμηλες τιμες, μιας και οι περισσοτεροι εχουν παει ηδη για Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια και γυριζουν Γεναρη οπως εγω...   ;)

Προσφορα θα ειναι να βρεις καμια γνωστη σου απο πρακτορειο ή ταξιδιωτικο γραφειο και να σου κλεισει την ΙΔΙΑ πτηση που βρισκεις εδω στα 600-700 με καμια 550αρια ευρω ... (τιμη που ΔΕΝ βρισκεις πουθενα στο Internet, αλλα καποια γραφεια λογω τζιρου που κανουν έχουν τετοια περιθωρια , μιας και οι αεροπορικες εταιριες στελνουν ΕΙΔΙΚΕΣ προσφορες σε αυτους, σε περιοδο low season.... )
Σιγουρα παντος 617 δεν ειναι και καμια τρομερη ευκαιρια..... :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Μην ξεχναμε παντως οτι το ευρω εχει πεσει. :headbang:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μην ξεχναμε παντως οτι το ευρω εχει πεσει. :headbang:
Να μια καλη ευκαιρια για τα παιδια που ειναι Ταιλανδη, να μας πουν ποια ειναι η ισοτιμια & το κυριοτερο,ποσο κοσμο εχει αλλα & τι ποιοτητας.

Αν στην επομενη συνοδο κορυφης (σε λιγες μερες) δεν παρθουν μετρα για το ευρω,προβλεπω την ισοτιμια με το μπατ στα + - 30 σε λιγους μηνες.Πραγμα που κανει το ταξιδι εκτος πραγματικοτητας, για τους μεσου εισοδηματος (1300-1500 ευρω)Ελληνες...

Οσοι λιγοι απομενουν με σταθερο εισοδημα απο 2500-3000 κ πανω,δεν ειμαι & τοσο σιγουρος οτι θα εχουν ιδιαιτερο κεφι,καθως πλην των "γυναικειων" υπηρεσιων,ολα τα υπολοιπα θα κυμαινονται σε τιμες Ελλαδας.Πχ δωματιο 1500Μπατ= 50ευρω,μπυρα 150Μπατ= 5ευρω,φαγητο 400Μπατ=13,5 ευρω κλπ.(με ισοτιμια τα 30μπατ στο 1ευρω...)

Κρινοντας & απο αυτα που ειδα τον Νοε-Δεκ,οι δυτικοι θα γινουν "ειδος" προς εξαφανιση,ενω το ολο "συστημα" στην Ταυλανδη θα στηριχτει σε Ρωσσους,Αραβες,Γιαπωνεζους & λοιπους ασιατες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Το θεμα ειναι οτι τους γερμαναραδες που εχουν και τον πρωτο λογο σε αυτα τα πραγματα τους συμφερει να πεσει και αλλο το ευρω λογω εξαγωγων. Αν και  :offtopic: αν ξερει κατι κανενας πιο ειδικος σε αυτα. Να λεμε καμμια μαλακια δηλαδη για να περναει η ωρα και να παρηγορουμαστε μεταξυ μας. Να περασουν και οι 40 γαμημενες μερες να σηκωθουμε να φυγουμε.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κανενας που να βρισκεται τωρα pattaya να μας πει ποσο ειναι η ισοτιμια στα κιτρινα αναλακτηρια?(T.T Currency exhange αυτα που βρισκονται beach road και 2nd road εννοω )  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom