kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Pagtao παρατηρω οτι αργα αλλα σταθερα ρειχνεις τον μεσο ορο ηλικιας.......μηπως εκει κατω κανεις κακες παρεες?
Καλη μου ακουγεται η ιδεα σου.....(ισως θα επρεπε να σβησει τα προσωπα των πελατων)
Για θυμισε μου.....για θυμισε μουΛιγες μερες σου εμειναν εσενα να το δεις live το μαγαζακι που ανεφερε ο λακης ^_^ axxx
39 και σημεραααα!! βαστα γερα και σκεψου τι θα περασεις κατω!!Για θυμισε μου.....για θυμισε μου
....οπα , μας πηρανε χαμπαρι!!!39 και σημεραααα!! βαστα γερα και σκεψου τι θα περασεις κατω!!
....οπα , μας πηρανε χαμπαρι!!!
...παρατηρω οτι αργα αλλα σταθερα ριχνεις τον μεσο ορο ηλικιας.......μηπως εκει κατω κανεις κακες παρεες?
Αλλος για Udon Thani το Μαρτιο?
Οποιος κατάφερε να συνενοηθεί με Ταϊλανδέζα να μου πεί τον τρόπο
καλημερα μαγκες την αλλη βδομαδα κατεβαινω Bangkok και ηθελα να ρωτησω αν κατεχει κανενας ποια ειναι τα καλυτερα μαγαζια για καθε ειδους μασαζ..με sex η και οχι...ευχαριστω εκ των προτερων..
Pagtao,μαζι σου και στη κολαση...Μέσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
(Τσίμπησα)
150 πόσα χρόνια έχεις να πάς?? το 2008 ήταν 300ράκι το απλό!!! χαχα από τότε δεν πήγα άλλη φορά!
και μια φωτο που με εφτιαξε....respectPattaya last news
Ορκισμένος ανταποκριτής από το μέτωπο.Ωρα τέσσερις το πρωί.Από κάτω η Walking street ακόμη σε αναβρασμό.
Αυτό είναι το καλό με το ψαροχώρι.Η νύχτα είναι μεγάλη και τα ιδρύματα διανυχτερεύοντα.
Σήμερα είχε συννεφιά και ασχολήθηκα με τη προετοιμασία για το φυσιολατρικό ταξίδι στο Ελεφαντόνησο.Εκλεισα
ξενοδοχεία και ταξί για να μας πάει στη προβλήτα έξω από την Τρατ από όπου φεύγουν τα φέρυς για το νησί.
Εχω πάει άλλες δύο φορές εκεί και πάντα με παρέα κορίτσια, όχι ότι δε βρίσκεις εκεί δηλαδή.Αυτές οπου φαλάνγκ
ξεφυτρώνουν σαν μουνιτάρια.Το ευρώ σήμερα στα 39,14 οπότε καλώς άλλαξα προχτές χιλιάρικο στα 39.70 και τα έριξα
στην Αγροτική με ένα μικρό κομίσιον 30 μπατ.Το Grand hotel θα μου φυλάξει τη βαλίτσα για μία εβδομάδα όσο θα
λείπω και όταν επανέλθω θα μείνω πάλι εδώ αλλά για λίγες μέρες.
Η μικρή φιλενάδα αυτή τη στιγμή ταξιδεύει από το Ισαάν για Πατάγια.Σιγύρισα το δωμάτιο και πέταξα όσα ίχνη
μου άφησαν οι δύο ερωμένες που φιλοξένισα για δύωρο απόψε.Πέρισυ είχε δει κοκκινάδια στις πετσέτες και μου
εριξε μαύρο δάκρυ, δε θέλω να το στεναχωρήσω γιατί είναι καλό κορίτσι και όχι μπαρόβια.
Ως γνωστόν τις τελευταίες μου βραδυές πάντα κάνω παρτάκι πόσο μάλλον μετά από ρεπό.
Από νωρίς βρεθήκαμε η παρέα του Δ.Σ. στο Beer Garden.Χαλαρά ξεχαλαρά ενημερώνω τα μέλη ότι σε λίγο κινάω για
Gogo, ηδη η ώρα έχει πάει μεσάνυχτα και οι προσφορές τελειώνουν.Μπήκαμε σε ένα δυο αλλά τελικά λίγα αξίζουν.
Τα γνωστά και μη εξαιρετέα επώνυμα.Ενα από αυτά είναι και το Living Dolls με κουκλίτσες αλλά όλα τα λεφτά
είναι και εκεί τα show girls...απλησίαστες όμως και μη διαπραγματεύσιμες.
Εγώ πάντως εντόπισα ένα μικρό γκογκολεζάκι με ωραία μάτια και το φώναξα.Για να μην είναι και μόνη φώναξα και τη
φίλη της η οποία τελικά ήταν αδελφή από τον ίδιο πατέρα. Οχι τίποτα σπουδαία μωρά αλλά με τράβηξαν αμέσως από τη
γλύκα τους.Η Σερυ ετών δεκαοκτώ και η Τζαν ετών είκοσι.Μπουκέτα δροσολούλουδα.Τις κέρασα ποτάκι φυσικά να τις δω
και από κοντά.Άπειρα σίγουρα αλλά με πολύ πλάκα.Η μία γλυκό κοντοστούπι με μεγάλο στήθος και πισινό, η άλλη άστηθη
και αδύνατη. Ο τέλειος συνδυασμός!Και το κυριότερο δε θα ντρέπονται μεταξύ τους.Τις μπαρφανιάζω ντουέτο χωρίς
δεύτερη σκέψη.Οι μικρές ενθουσιάζονται.Εγώ να δείτε.Κανονίζω και με τη μαμασάνγκ για δύωρο συν τα οδοιπορικά, μια
χαρά.Η παρέα έχει φύγει εντωμεταξύ, είπαμε στη Παττάγια όλα επιτρέπονται όπως λέει και ο Λάκης.
Μου έρχονται ντυμένα κουκλιά και τις βγάζω έξω στο πεζόδρομο αλλά όχι με εμένα στη μέση γιατί θα έδειχνα μεγάλος
σεξοτουρίστας,απλά περπατούσαμε σαν παρέα.Εχουμε και χρόνο για ντίσκο αλλά ξέχασα ότι είναι μικρές, οπότε τρεις
San Miguel light που είναι οι αγαπημένες τους και πτήση για τον ένατο όροφο του Grand.
Στο ασανσέρ ευτυχώς δεν είχε κανένα άραβα ή Γιπούν να μου τις ματιάξουν.Ο ρεσεψιονίστ μου έδωσε έξτρα πετσέτες
με μικρό φιλοδώρημα.Το πρώτο ντουσάκι το κάνανε μόνα τους τα μωρά, αλλά στο δεύτερο ήμουν μαζί...!
Μοσχοπλυμένα όλα μας είπιαμε χαλαρά το ποτό μας στη βεράντα.Από κάτω τα ντεσιμπέλ στο φούλ.Εχω ακόμη μιάμισι ώρα
ευτυχώς.Σιγά σιγά πάμε και στο κρεβατάκι μου.Σήμερα έχω λίγο άγχος,ίσως το υψόμετρο.Τα κορίτσια μου πετάνε τις
πετσέτες και μου δείχνουν τα νεανικά τους σωματάκι.Ευλογία.Ξαπλώνω και εγώ ανάμεσα τους.Οι μικρές είναι σε όλα
μέσα.Φιλιά, χάδια,γλωσοπαίγνια κλπ.Σε λίγα λεπτά μου φεύγει και το άγχος και περνάω στην αντεπίθεση.Μπροστά μου
το πλούσιο στήθος της μιας πανάκριβο εξωτικό δώρο,δε το χόρτενα, η αδελφούλα χωρίς διαταγή ανάλαβε φραουλένια
φιλάκια.Από πλευράς ελευθερίας κινήσεων μακράν το καλύτερο τρίο παρά την αδεξιότητα τους.Εκεί ήταν και η πλάκα.
Δεν είχανε την πείρα της Νετ και της Ουη του Πουκέτ αλλά ετούτα ήταν και μικρά κορίτσια.Ξεκίνησα με την αδύνατη,
τι το ήθελα χωρίς να είμαι και λαρτζ δεν έμπαινα με τίποτα.Εμ γιατί πήρα ρεζέρβα μάστορα...μπαίνω στη βυζάρα σιγά
σιγά εκείνη ήταν πιο φιλόξενη.Συγχρόνως προετοίμαζα και την άλλη για τη συνέχεια.Αφού η μία τα βρόντηξε από το
πριόνισμα αλλάζω κόντομ και φοράω ένα με ραβδώσεις.Μπαίνω μέσα στην άλλη λίγο αργά και μετά βίαια, μου την είχε
δώσει αφάνταστα αυτό το μουνοσυναπάντημα.Βγάζει κραυγή που δε κατάλαβα αν ήταν από ηδονή η από πόνο.Κάνω νόημα
στην άλλη να τη γλυκάνει λίγο με φιλιά και χάδια.Της χώνω και τη γλώσσα μου όσο πιο βαθειά μπορώ για να αποσβέσει
τους απίστευτους ήχους και κραυγές της.Σε λίγο δεν αντέχω άλλο τελειώνω μεγαλοπρεπής πασάς μέσα στο χαρέμι του.
Τα δάχτυλα μου τόση ώρα χωρίς να το καταλάβω ήσαν μέσα στο μουνάκι της άλλης που πρέπει να της άρεσε γιατί δε
σταμάτησε να με φιλάει στο λαιμό και να μου ρίχνει τη καυτή της ανάσα.Για πολλά λεπτά μετά, τα κορίτσια με
φιλούσαν στο στόμα στο λαιμό και στο στήθος κάτι που μου αρέσει πολύ και τους έδωσα να το καταλάβουν.
Κοιτάζω την ώρα δύο και μισή.....πως περνάει η ώρα ειδικά άν πληρώνεις έ.Δεύτερο ημίχρονο δεν ύπήρξε αλλά
ευχαριστήθηκα περιποίηση στο μπάνιο και με τα δύο κοριτσόπουλα.
Μου είπαν ευχαριστώ, με είπαν και good man, τις χαρτζηλίκωσα με όσα είχαμε συμφωνήσει συν εξτραδάκι για φωτό.
Αυτά είναι τα καλά.Θα τις κρατούσα ολονυχτία αλλά έρχεται η μικρή συνταξιδιώτισσα αύριο από Ισαάν είπαμε.
Τουλάχιστον μου άφησαν τις μυρωδιές τους από τα αρώματα και τα νεανικά τους κορμιά, υπνωτικό για όνειρα γλυκά
αν και πιο γλυκά από τις μαγικές νύχτες της Πατάγιας δεν γίνονται.
PSics Special for Lakis & Bik
με λαδάκια... αυτό πήγαινε κάνα κατοστάρικο παραπάνω... ;)
Λορδε παιζει ο καθηγηταρας μας να εννοει αλλοΠαντως εισαι σιγουρος οτι καταλαβες ποιο μασαζ εννοω και οτι μιλαμε για το ιδιο.
Το να βαζεις φιλε Λακη φωτογραφιες με Ελληνες χωρις την αδεια τους, μιλω για τους πελατες αλλα και τα παιδια που εχουν το μαγαζι, δεν ειναι συνετο, για να μην πω επικινδυνο. Καποιοι, εχουν πολλους λογους, σοβαρους και μη και δεν θελουν να ξερει κανεις οτι ειναι στην Παταγια και να κανεις αθελα σου βεβαια, καμμια ζημια. Προσεξε το και σβηστες παλι σε παρακαλω.