Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Ρε Παιδια.......ο Arximakakas τι εγινε????Ζει????

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σιγουρα παντος 617 δεν ειναι και καμια τρομερη ευκαιρια..... :think:
Οι "νεοι" εισαστε "αχαριστοι"... :grin:
617 και δεν ειναι τρομερη προσφορα?.. :o
Ειδικα για ΤΗΑΙ airways,πρεπει να ειναι και μια απο τις χαμηλότερες τιμες της τελευταιας δεκαετιας...
Επρεπε να ταξιδευατε πριν 4-5 χρονια,που εκανες αμαν,να βρεις πτηση κατω απο 900 ευρω...
Τη πρωτη φορα που πηγα (Αυγουστος ηταν),ειχα πληρωσει τη thai 1130 ευρω και ειχα πει και ευχαριστω...Και οταν γυρισα και εβλεπα το χειμωνα κατι 800αρια,ελεγα "πω πω ευκαιρια"!!!!!! :2funny:
Και τωρα τα 617 μας "ξινιζουν"!!!
Ρε που καταντησαμε!!!! :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μερικοι εδω μεσα μιλατε για την THAI λες και ειναι η EMIRETS , QUANTAS , SINGAPURE.......ε σας πληροφορω οτι δεν ειναι !!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οι "νεοι" εισαστε "αχαριστοι"... :grin:
617 και δεν ειναι τρομερη προσφορα?.. :o
Ειδικα για ΤΗΑΙ airways,πρεπει να ειναι και μια απο τις χαμηλότερες τιμες της τελευταιας δεκαετιας...
Επρεπε να ταξιδευατε πριν 4-5 χρονια,που εκανες αμαν,να βρεις πτηση κατω απο 900 ευρω...
Τη πρωτη φορα που πηγα (Αυγουστος ηταν),ειχα πληρωσει τη thai 1130 ευρω και ειχα πει και ευχαριστω...Και οταν γυρισα και εβλεπα το χειμωνα κατι 800αρια,ελεγα "πω πω ευκαιρια"!!!!!! :2funny:
Και τωρα τα 617 μας "ξινιζουν"!!!
Ρε που καταντησαμε!!!! :2funny:
Τωρα για το αν ειμαι αχαριστος θα σου πω.....
Μπορει εσενα να σου περισεβουν , να βαριεσαι το αεροπλανο ,να ποναει η μεση σου,ή τελος παντον ρε αδερφε να τα εχεις πολλα και τα 617 να σου φενονται μαρουλοφυλλα.....αλλα για μενα ειναι 170 ευρω πανω απο την EGYPT.!!
Θα μου πεις οτι μιλας  για μερικα χρονια πριν που οι τιμες τοτε ηταν αλλες....το δεχομαι ,αλλα τωρα πλεον με νεους παιχτες στο παιχνιδι τα 617 δεν ειναι ευκαιρια.
Οσο για το που καταντησαμε να θυμισω οτι λιγα χρονια πριν μπορει να εδεινες 800 και 900 ευρωπουλα για τα αεροπορικα αλλα πηγαινες σε μια Ταιλανδη με το μπατ στο 52 και οχι στο 38.....οποτε ολλα παιζουν τον ρολο τους :headbang2:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποτε ειχα πληρωσει 520ευρω με την thai???  :think:

αααα ναι τον φεβρουαριο 2009.

και τον μαιο 2009 470 με emirates.

αυτες ειναι προσφορες!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγω πηρα για το μαρτιο με 450 απο egypt για μπανγκοκ,με σταση στο καιρο.τον νοεμβρη για πουκετ ειχε προσφορα 660 ευρω και το πηρα και ειπα και ευχαριστω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
επισης θυμιστε μου ποτε ειχε η qatar προσφορα με 360ευρω???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ο.κ περιμενω να πεσει το τικετ στα 200 ευρω....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
μιλατε μονο για πτησεις απο αθηνα.
για αυτους που μενουν θεσσ/νικη η αλλου τι γινεται?? καπελο 100-150 ευρουλακια

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλατε μονο για πτησεις απο αθηνα.
για αυτους που μενουν θεσσ/νικη η αλλου τι γινεται?? καπελο 100-150 ευρουλακια

ε αυτο ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσεις και την διαδρομη θεσσ. - αθηνα.

εκτος αν βολευουν οι ωρες να πας με τρενο και να σε παει καποιος γνωστος στο αεροδρομιο αλλα και παλι μεγαλη ταλαιπωρια ειναι.

η emirates εχει και βραδυνες πτησεις 11 το βραδυ απο αθηνα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα για το αν ειμαι αχαριστος θα σου πω.....
Μπορει εσενα να σου περισεβουν , να βαριεσαι το αεροπλανο ,να ποναει η μεση σου,ή τελος παντον ρε αδερφε να τα εχεις πολλα και τα 617 να σου φενονται μαρουλοφυλλα.....αλλα για μενα ειναι 170 ευρω πανω απο την EGYPT.!!
Θα μου πεις οτι μιλας  για μερικα χρονια πριν που οι τιμες τοτε ηταν αλλες....το δεχομαι ,αλλα τωρα πλεον με νεους παιχτες στο παιχνιδι τα 617 δεν ειναι ευκαιρια.
Οσο για το που καταντησαμε να θυμισω οτι λιγα χρονια πριν μπορει να εδεινες 800 και 900 ευρωπουλα για τα αεροπορικα αλλα πηγαινες σε μια Ταιλανδη με το μπατ στο 52 και οχι στο 38.....οποτε ολλα παιζουν τον ρολο τους :headbang2:
Πρωτον,η Egypt για την ιδια περιοδο εχει 602 ευρω..
Δευτερον...
Αν κρινουμε τα πραγματα,ανεξαρτητα απο τα οικονομικα δεδομενα της εποχης που ζουμε,(γιατι ουτε η Ταυλανδη,ουτε η thai airways και οι αεροπορικες εταιριες του κολπου,φταινε για τη καταντια της Ελλαδας,της Ευρωπης και του ΕΥΡΩ),ειναι γελοιο να "κλαιγεστε" για τις τιμες των εισιτηριων.
Και αναλογικα να το παρουμε,τι ειναι 600 και 700 ευρω για μια αποσταση 10 ωρων αεροπορικως?Οταν για μια 3ωρη πτηση σε χωρα της Ευρωπης,θες 300 και 400 ευρω?
Πως ειναι δυνατον τα 617 ευρω για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτηση να μην ειναι ευκαιρια,οταν για να πας στη Κρητη θες 200?
Βεβαια στο κοντινο παρελθον,υπηρξαν και προσφορες γυρω στα 400 για Ταυλανδη...Αυτες ομως ηταν μεμονομενες περιπτωσεις απο συγκεκριμενες εταιριες για συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα και πτησεις.Και αμφιβαλλω αν θα τα ξαναδειτε...
Θεωρω πως το σκηνικο που εχει διαμορφωθει τους τελευταιους 12 μηνες,δηλαδη τιμες που "παιζουν" απο 500-700 ευρω για ολοκληρο σχεδον το χρονο,ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ και σε σχεση με τη κατασταση που υπηρχε μεχρι πριν 4-5 χρονια ΤΡΕΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Και επαναλαμβανω οτι ειναι γελοιο,να εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε ευκαιρια μια πτηση,ΜΟΝΟ οταν ειναι γυρω στα 400-450 ευρω,επειδη εμεις σαν Ελληνες εχουμε "φτωχυνει"...Και το μπατ απο τα 52,εχει πεσει στα 38...
Με αυτη τη λογικη,θα πρεπει οταν πηγαινουμε στη Ταυλανδη,το ιδιο γκομενακι που πηδουσαμε πριν 2 χρονια με 1000 μπατ,να το πιασουμε απο το λαιμο και να απαιτησουμε να πηδηχθει μαζι μας με 700 γιατι "εχει πεσει το ευρω σε σχεση με το μπατ"... :grin:
Κυριοι...Σοβαρευτειτε και μην εχετε παραλογες απαιτησεις.. ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Προσφορα θα ειναι να βρεις καμια γνωστη σου απο πρακτορειο ή ταξιδιωτικο γραφειο και να σου κλεισει την ΙΔΙΑ πτηση που βρισκεις εδω στα 600-700 με καμια 550αρια ευρω ... (τιμη που ΔΕΝ βρισκεις πουθενα στο Internet, αλλα καποια γραφεια λογω τζιρου που κανουν έχουν τετοια περιθωρια , μιας και οι αεροπορικες εταιριες στελνουν ΕΙΔΙΚΕΣ προσφορες σε αυτους, σε περιοδο low season.... )
Εγω πηγα στις 17 Δεκεμβρη πρωτη μου φορα, και γυρισα πριν 4 μερες, και πληρωσα 700 ευρω με Καταρ... Και επειδη καιγομαι ΠΟΛΥ να ξαναπαω τωρα τον Μαρτη-Απριλη , θελω να δω και την απευθειας πτηση της Thai πως ειναι... Και ΕΠΙΣΗΣ , θα μετρησουν και τα μιλια του ταξιδιου στην καρτα μου miles & bonus της Aegean λογω Star Alliance, αν παω με thai....

Απλά θα ψαχτω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στην παραπανω περιπτωση με τα ταξιδιωτικα γραφεια, γιατι εχω ΣΙΓΟΥΡΕΣ πηγες, οτι καποιες φορες εχουν περιθωριο να κανουν εκπτωση εως και 20% ΠΛΕΟΝ των τιμων που βρισκουμε στο ιντερνετ, μιας και σε αυτους οι αεροπορικες εταιριες στελνουν ΕΞΤΡΑ προσφορες...

ΔΕΝ ειμαι αχαριστος, ΑΠΛΑ ο,τι γλυτωσουμε ειναι καλό αυτες τις δύσκολες μερες...   Και θα το φαμε στην χωρα παρεα με τα τιλακ μας.... ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Και γω περυσι το Φλεβαρη ειχα παει Ταυλανδη με 512 ευρω με Ται που το ειχα βγαλει απο Αυγουστο που 1 ευρω ηταν 52 μπαχτ. Απο τοτε το ευρω εχασε αξια γυρω στο 20-22% οποτε φυσικο ειναι μια και μιλαμε για ταυλανδεζικη εταιρεια το εισιτηριο να ειναι 20-22% πανω. Οποτε τα 617 σε αντιστοιχια με περυσι ειναι το ιδιο με τα 512 που ειχα δωσει τοτε.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φυσιολατρείας το ανάγνωσμα γύρος δεύτερος
Καλησπέρες από Koh Chang.Ημέρα δεύτερη και ο καιρός θαυμάσιος για διακοπές στη φύση.
Φυσικά με μωρό εξαίσιο εισαγωγή από Ισαάν.
Η διαδρομή είναι τρεις ωρες με ταξί από Πατάγια.Μετά πήραμε καραβάκι όπως εκείνα του Ρίου Αντιρίου
και σε μισή ώρα είμαστε στα βόρεια του νησιού.Από εκεί σε παραλαμβάνουν μπατ μπας και αφού
τα τιγκάρουν στους επίδοξους φυσιολάτρες φαλάνγ ξεκινάνε για τον προορισμό του καθενός.Εγώ μετά
από σκέψη είπα αφού πάω που πάω να το ευχαριστηθώ.Καταλήξαμε στο Amari Resort στο οποίο είχα ξαναπάει προ
τετραετίας.Φανταστικό hotel on the beach τετράστερο με τεράστια πισίνα και φανταστικούς κήπους.Είπα
να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου αφού κανείς δεν μου έκανε φέτος.Θα μείνουμε τρεις νύχτες και μετά
η συνέχεια με Koh Mak.Στο Ελεφαντονήσι ο περισότερος κόσμος στριμώχνεται στην White sand beach όπου έχει
πολλά καταλύματα για όλα τα βαλάντια, επίσης και πολλά μπαράκια με κορίτσια ,πολύ περισότερα από τότες.
Φυσικά και διάλεξα απομoνωμένη περιοχή, άλλη όρεξη δεν είχα παρά να ακούω τα γνωστά hallo welcome..!
Ηδη είμαστε τρεις μέρες με τη Sidara και μέχρις στιγμής τα πάμε τέλεια.Μετρημένο κορίτσι γλυκύτατο και
στο κρεβάτι θερμοπυρηνική βόμβα.Το πρωί ξυπνάει αμέσως και όχι όπως την άλλη τη βλάχα που ήθελε κανόνι.
Το τέλειο ήταν να είμασταν δύο φίλοι με δύο τιλάκ....αλλά στο τέλος πάλι μόνος μένω.Οι Πατάγιες και
τα Soi είναι δύσκολο να τα αποχωριστούν οι φίλοι.Εγώ πάλι δεν μπορώ να εξασκούμαι στο ανελέητο σπορ του πόσες
θα γράψει το κοντέρ.Ημαρτον!Νομίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από του να είσαι σε ένα εξωτικό
νησάκι με ένα καλό παιδί,να έχεις αράξει στις σκιές και να απολαμβάνεις με μουσική φρούτα και χυμούς.
Εχω εφοδιαστεί και με σταυρόλεξα, επίσης με Αγγλοταιλανδέζικη εκμάθηση για να μάθει κάτι παραπάνω η
μικρή.Εκείνη μου μαθαίνει Ισανιώτικα.
Το βράδυ πήγαμε με ταξί στη πόλη ας πούμε, για ψώνια και φαγητό.Οι τιμές ποικίλουν ανα μαγαζί.Τέσσερα πιάτα
και δύο μπύρες 230 μπατ...σε Ταιλανδέζικο.Την πρώτη νύχτα όμως χιλιάρικο σε κυριλέ και καλά.
Η μέρα περνάει γρήγορα με θάλασσα και πισίνες και τη νύχτα πλακωνόμαστε στα μοχίτο και τις τεκίλες
με άλλους φαλάνγκ παρέα.Αυτή η κοπελίτσα με κάνει να αισθάνομαι πιο χαλαρά από τη βλάχα.Εκείνη αγρίμι.Ετούτο
είναι σκέτη γλύκα.Το πρόβλημα είναι ότι το βράδυ καμμιά φορά δε καταλαβαίνω πια είναι δίπλα μου, η καραγκούνα
η Ισάνα ή η Πουκετιανή, ω Βούδα κάνε κάτι γιατί τα έχω μπλέξει φέτος.
Το καλό είναι ότι το φινάλε των εξήντα και μία νυχτών θα γίνει στη πόλη των αγγέλων οπότε θα υπάρξουν και
οι ανάλογες hot ανταποκρίσεις και όχι σα τη σημερινή φυσιολατρική.

Να είστε όλοι καλά Pag&Sida from Koh Chang

Συνημμένα

• Hello from Amari.jpg
    Hello from Amari.jpg
    209,3 KB · Εμφανίσεις: 27

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Γειά σου μεγάλε Pagtao με τις περιγραφές σου !!!

Τελικά ΔΕΝ μπορεσαμε να βρεθουμε και από κοντά και να γνωριστουμε στην "μαγική" γη του Σιάμ...  Εμεις ερχομασταν σε μια πολη, και εσυ μας την έσκαγες και πήγαινες σε άλλη...

Κι εμεις στην ιδια φαση με εσενα ειμασταν με το φιλαρακι μου... Καλη παρεούλα, "μονιμο" τιλακ, και εκδρομουλες φυσιολατρικες.....
ΔΕΝ ειμασταν hardcore τυποι των Gogo και της νυχτερινης ζωής... Απλα ψαχναμε καλη παρειτσα και χαβαλε...
ΔΕΝ πειραζει ομως, μιας και περασαμε τελεια παραυτα....  ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ που θελω να ξαναπαω τον Μαρτη....

Καποια αλλη φορά ΙΣΩΣ να τα πουμε και απο κοντά ... Προς το παρον θα διαβαζουμε τις ανταποκρισεις σου.....   ( Next trip :  Παταγια ( υποχρεωτικος σταθμος πλεον ), Κο Σαμουι, Κραμπι, και ΙΣΩΣ Chiang Mai....   )

Εις το επανειδην.... :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μετα απο 4 χρονια το ται σεξ τριπ αντι να φθινει τρεχει με χιλια.
ο pagtao καθε φορα στελνει πολυ κοσμο στην ταιλανδη με τις περιγραφες του.
μπραβο σε οσους δεν βαριουνται να μοιραστουν τις εμπειριες τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom