lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 836
- Πόντοι
- 4.255
Ρε Παιδια.......ο Arximakakas τι εγινε????Ζει????
Θα εχει πεσει με τα "μουτρα" στη δουλειαΡε Παιδια.......ο Arximakakas τι εγινε????Ζει????
Οι "νεοι" εισαστε "αχαριστοι"...Σιγουρα παντος 617 δεν ειναι και καμια τρομερη ευκαιρια.....![]()
Τωρα για το αν ειμαι αχαριστος θα σου πω.....Οι "νεοι" εισαστε "αχαριστοι"...
617 και δεν ειναι τρομερη προσφορα?.. :o
Ειδικα για ΤΗΑΙ airways,πρεπει να ειναι και μια απο τις χαμηλότερες τιμες της τελευταιας δεκαετιας...
Επρεπε να ταξιδευατε πριν 4-5 χρονια,που εκανες αμαν,να βρεις πτηση κατω απο 900 ευρω...
Τη πρωτη φορα που πηγα (Αυγουστος ηταν),ειχα πληρωσει τη thai 1130 ευρω και ειχα πει και ευχαριστω...Και οταν γυρισα και εβλεπα το χειμωνα κατι 800αρια,ελεγα "πω πω ευκαιρια"!!!!!!
Και τωρα τα 617 μας "ξινιζουν"!!!
Ρε που καταντησαμε!!!!![]()
μιλατε μονο για πτησεις απο αθηνα.
για αυτους που μενουν θεσσ/νικη η αλλου τι γινεται?? καπελο 100-150 ευρουλακια
Πρωτον,η Egypt για την ιδια περιοδο εχει 602 ευρω..Τωρα για το αν ειμαι αχαριστος θα σου πω.....
Μπορει εσενα να σου περισεβουν , να βαριεσαι το αεροπλανο ,να ποναει η μεση σου,ή τελος παντον ρε αδερφε να τα εχεις πολλα και τα 617 να σου φενονται μαρουλοφυλλα.....αλλα για μενα ειναι 170 ευρω πανω απο την EGYPT.!!
Θα μου πεις οτι μιλας για μερικα χρονια πριν που οι τιμες τοτε ηταν αλλες....το δεχομαι ,αλλα τωρα πλεον με νεους παιχτες στο παιχνιδι τα 617 δεν ειναι ευκαιρια.
Οσο για το που καταντησαμε να θυμισω οτι λιγα χρονια πριν μπορει να εδεινες 800 και 900 ευρωπουλα για τα αεροπορικα αλλα πηγαινες σε μια Ταιλανδη με το μπατ στο 52 και οχι στο 38.....οποτε ολλα παιζουν τον ρολο τους![]()
για σας ειναι λιγο μανικι οντως.μιλατε μονο για πτησεις απο αθηνα.
για αυτους που μενουν θεσσ/νικη η αλλου τι γινεται?? καπελο 100-150 ευρουλακια
Εγω πηγα στις 17 Δεκεμβρη πρωτη μου φορα, και γυρισα πριν 4 μερες, και πληρωσα 700 ευρω με Καταρ... Και επειδη καιγομαι ΠΟΛΥ να ξαναπαω τωρα τον Μαρτη-Απριλη , θελω να δω και την απευθειας πτηση της Thai πως ειναι... Και ΕΠΙΣΗΣ , θα μετρησουν και τα μιλια του ταξιδιου στην καρτα μου miles & bonus της Aegean λογω Star Alliance, αν παω με thai....Προσφορα θα ειναι να βρεις καμια γνωστη σου απο πρακτορειο ή ταξιδιωτικο γραφειο και να σου κλεισει την ΙΔΙΑ πτηση που βρισκεις εδω στα 600-700 με καμια 550αρια ευρω ... (τιμη που ΔΕΝ βρισκεις πουθενα στο Internet, αλλα καποια γραφεια λογω τζιρου που κανουν έχουν τετοια περιθωρια , μιας και οι αεροπορικες εταιριες στελνουν ΕΙΔΙΚΕΣ προσφορες σε αυτους, σε περιοδο low season.... )
Συνηγορω και υπογραφω.....ποτε ειχα πληρωσει 520ευρω με την thai???
αααα ναι τον φεβρουαριο 2009.
και τον μαιο 2009 470 με emirates.
αυτες ειναι προσφορες!!!