bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μια που πέσαμε σε γνώστες να ρίξω ένα χτύπημα κάτω από τη μέση... Η ανάποδη διαδρομή BKK - Αθήνα για διακοπές τον Απρίλιο από που συμφέρει να αγοραστει ;
Αντε να σηκωσω εγω το γαντι...μια που πέσαμε σε γνώστες να ρίξω ένα χτύπημα κάτω από τη μέση... Η ανάποδη διαδρομή BKK - Αθήνα για διακοπές τον Απρίλιο από που συμφέρει να αγοραστει ;
Ααααααχχχ..."Εκει που ποναω" με χτυπησες...πρεπει λοιπον να παρει καποιος αδεια απο την σημαια για να φυγει πχ. πεμπτη η τεταρτη για να κλεισει πτηση 580. :-* :-*
Δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις,αλλα σε καθε περιπτωση..μια που πέσαμε σε γνώστες να ρίξω ένα χτύπημα κάτω από τη μέση... Η ανάποδη διαδρομή BKK - Αθήνα για διακοπές τον Απρίλιο από που συμφέρει να αγοραστει ;
Ααααααχχχ..."Εκει που ποναω" με χτυπησες...
Και επειδη θα παω για λιγες μερες,θελωντας να εκμεταλευθω οσο το δυνατον καλυτερα το χρονο,ειμαι αναμεσα σε Qatar η Egypt που εχουν απογευματιμη πτηση τη Παρασκευη,ωστε να φυγω αμεσως μετα τη δουλεια και να βρισκομαι στις 12 το μεσημερι του Σαββατου στη Μπανγκοκ...
Και απο τη μια,με την Egypt "κερδιζω" σχεδον μια μερα γιατι με βολευουν καλυτερα οι πτησεις της επιστροφης,ενω απο την αλλη,εχω κανει ενα τρελλο "κονε" με αξιωματουχους της qatar και οποια πτηση της qatar και να παρω,το ονομα μου ειναι σε προτεραιοτητα για instant upgrade σε A class,αν υπαρχει ελευθερη θεση...