Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μια που πέσαμε σε γνώστες να ρίξω ένα χτύπημα κάτω από τη μέση... Η ανάποδη διαδρομή BKK - Αθήνα για διακοπές τον Απρίλιο από που συμφέρει να αγοραστει ; :cheesy:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
μια που πέσαμε σε γνώστες να ρίξω ένα χτύπημα κάτω από τη μέση... Η ανάποδη διαδρομή BKK - Αθήνα για διακοπές τον Απρίλιο από που συμφέρει να αγοραστει ; :cheesy:
Αντε να σηκωσω εγω το γαντι...  :2funny:
Με τα λεφτα που δωσεις για τα εισητηρια αλλα & για τα υπερτιμημενα εξοδα που θα κανεις στο Ελλαντα,παιρνεις 2 "υπερμωρα" για καμια 10αρια μερες & κλεινεσαι μαζι τους σε κανενα Resortaki (σιγουρα θα εχεις τιποτα ακρες.),και κανεις καινουργια "νεφρα"...
Πιστεψε με, η νοσταλγια της "πατριδας" θα σου κοστισει πολυ περισσοτερο,θα αποφυγεις & τη "θεα" της ανοργασμικης "Φασολας" :s&m_2:

:rockon: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πρεπει λοιπον να παρει καποιος αδεια απο την σημαια για να φυγει πχ. πεμπτη η τεταρτη για να κλεισει πτηση 580. :-* :-*
Ααααααχχχ..."Εκει που ποναω" με χτυπησες... :grin:
Και επειδη θα παω για λιγες μερες,θελωντας να εκμεταλευθω οσο το δυνατον καλυτερα το χρονο,ειμαι αναμεσα σε Qatar η Egypt που εχουν απογευματιμη πτηση τη Παρασκευη,ωστε να φυγω αμεσως μετα τη δουλεια και να βρισκομαι στις 12 το μεσημερι του Σαββατου στη Μπανγκοκ...
Και απο τη μια,με την Egypt "κερδιζω" σχεδον μια μερα γιατι με βολευουν καλυτερα οι πτησεις της επιστροφης,ενω απο την αλλη,εχω κανει ενα τρελλο "κονε" με αξιωματουχους της qatar και οποια πτηση της qatar και να παρω,το ονομα μου ειναι σε προτεραιοτητα για instant upgrade σε A class,αν υπαρχει ελευθερη θεση...
Δυσκολη λοιπον η αποφαση...
Egypt με χαλια φαγητο και οικονομικη θεση αλλα με σχεδον μια μερα παραπανω διαμονη η Qatar με σαφως καλυτερο φαγητο και γενικα υπηρεσιες με πιθανοτητα να ταξιδεψω "χλιδατος" στην A class?

Δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις,αλλα σε καθε περιπτωση..
α)Αν κλεισεις απο καποιο διεθνες site κρατησεων,η τιμη ειναι ιδια ειτε το κλεισεις ενω βρισκεσαι στη Ταυλανδη,ειτε στην Ελλαδα.
β)Η πτηση ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ,οσες φορες και αν το κοιταξα ηταν σαφως φτηνοτερη,απο την ΒΚΚ-ΑΤΗ-ΒΚΚ...Και αυτο ειναι λογικο γιατι δεν εχει "ζητηση"...Αλλα "παιζουν" και καποιες πτησεις μεσω Γερμανιας (με 2 στασεις),που ερχονται στα ιδια περιπου λεφτα... ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μωρέ δεν καίγομαι να γυρίσω είπα εγώ πως είμαι άσχημα;... Οικογενειακοί λόγοι επιβάλλουν κάνα μήνα παραμονή στην Ελλάδα...(δεν θέλω να το πω αλλά το Ελλάντα όπως κατάντησε το έχω γραμμένο και χεσμένο μαζί)
Αλλιώς το Κoh Samet είναι μισή ώρα από δω!!! Και το Koh Chang κάνα διωράκι! :cheesy:.

Πιπίνο εννοώ αν κάποιος μένει μόνιμα Ταϊλάνδη με την προοπτική ενός η δύο ταξιδιών το χρόνο στην Ελλάδα τον συμφέρει να κρατήσει το ναύλο σε ATH-BKK-ATH ή να τον γυρίσει σε BKK-ATH-BKK αλλά μάλλον πήρα απάντηση αφού μου είπες (και από προσωπική έρευνα) βλέπω πως οι τιμές του ATH-BKK-ATH είναι αρκετά πιο κάτω από την άλλη επιλογή!

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μενεις μονιμα ταυλανδη? και ερχεσαι μονο για ενα μηνα ελλαδα? :huh:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν επιτρεπεται εργαζεσαι? η εισαι συνταξιουχος haha σε ζηλευω αγορινα!! :)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
στα 38 συνταξιούχος χλωμό... απλά ανήκω στους "φυσιολάτρες" και περνάω τον περισσότερο καιρό εκτός των περιοχών σεξουαλικού ενδιαφέροντος... ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ρε καλοπαιδα καμμια καθαρη παραλια για κανενα μπανακι κοντα στην Μπανγκοκ υπαρχει; Να ειναι μεχρι μια-μιαμιση ωρα αποσταση με αυτοκινητο;Για κολυμπι ομως οχι για ηλιοθεραπεια. :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
γιατί ρε συ εσύ δεν είπες όχι ηλιοθεραπεία; με το που θα βουτήξεις μία δεν θα ξαναβγείς έξω... :P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και θα βγει και "μαυρος" σαν να εκανε ηλιοθεραπεια..!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Και μετα θα μου βαλουν και τα πουπουλα. Καταλαβα. :-

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Ααααααχχχ..."Εκει που ποναω" με χτυπησες... :grin:
Και επειδη θα παω για λιγες μερες,θελωντας να εκμεταλευθω οσο το δυνατον καλυτερα το χρονο,ειμαι αναμεσα σε Qatar η Egypt που εχουν απογευματιμη πτηση τη Παρασκευη,ωστε να φυγω αμεσως μετα τη δουλεια και να βρισκομαι στις 12 το μεσημερι του Σαββατου στη Μπανγκοκ...
Και απο τη μια,με την Egypt "κερδιζω" σχεδον μια μερα γιατι με βολευουν καλυτερα οι πτησεις της επιστροφης,ενω απο την αλλη,εχω κανει ενα τρελλο "κονε" με αξιωματουχους της qatar και οποια πτηση της qatar και να παρω,το ονομα μου ειναι σε προτεραιοτητα για instant upgrade σε A class,αν υπαρχει ελευθερη θεση...

ακριβως το ιδιο θελω να εφαρμοσω και γω να φυγω παρασκευη μετα τη δουλεια αλλα βλεπω να φευγω πεμπτη και να τους ριχνω "πιστολα" :2funny: :2funny:
παντως εγω με την egypt θα πηγαινα μονο στην περιπτωση οπου το εισητηριο εχει 420ευρω απο το ιδιο τα σαιτ της με ολα τα εξοδα μεσα και για ιουνιο μιλαμε φυσικα που τσεκαρα..οπως επισης η αναμονη σε καιρο να ειναι 3-4 ωρες το εφοσον ειδα οτι παιζουν τετοιες πτησεις..εγω μερα σε καιρο δεν καθομαι. ;)
αλλα ποιος περιμενει ιουνιο?  και αν κατω τον ιουνιο βρεχει καθε βραδυ? :headbang:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Κοιτα να δεις που καθομαι και κοιταω ποτε θα πεσουν λιγο οι τιμες στα αεροπορικα, και μετα συνερχομαι γιατι υπολογιζω οτι ενα εισητηριο πχ με ΤΗΑΙ εχει σημερα 620 Ε, οσο δηλαδη εχουν περιπου 2,5 ωρες με ενα ct ... :grin: :grin:  :grin: :grin:

Υ.Γ. Στους καιρους που ζουμε προτιμω να εχω ενα τσεκ -ιν και μετα αποβιβαση BKK παρα να φορτωσω ενδιαμεσα στην Αραπια που δε ξερω και τι κουμασια θα ανεβουν  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom