Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οσοι ειναι να τα κλινουν απο pamediakopes kai airtickets ktl εγο λεω
να τα κλεινουν αμεσως απο egypt απο το ομονυμο σαιτ γιατι γλιτωνουν
περιπου 20 ευρω! εγω τα εκλισα με 444 ενω θα μπορουσα με 420 περιπου!
προσοχη σε αυτα...και το σαιτ ινε ιδιας μορφης,πολυ ευκολο να κλισει κανεις,καμια δυσκολια. Συμφωμα παντως με οτι προεκυψε εως τωρα η τιμη ειναι αριστη αφου σε σχεση με ΤΑΙ εωσ τωρα παντα γλιτωνει κανεις 170 ευρω τουλαχιστον. Αξιζει τον κοπο σε χρηματα.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εμενα παντος τα 424 της Egypt δεν με χαλανε καθολου.....αντε και ερχεται ο Φλεβαρης :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Νεες τιμες απο ΤΗΑΙ!!  

snap1kp.jpg

snap2hk.jpg

[size=14pt]

Παταμε πανω αριστερα που λεει ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ... Οι τελεικες τιμες ειναι αυτες που γραφονται στο "Συνολο" .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα ειπα να επισκεφτω ενα κολομπαρο και γνωρισα μια ρωσσιδα που εχει παει διακοπες στη παταγια.

βρεεεε παντου μας κυνηγαει αυτη η πολη.  :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
από το στόμα μου το πήρες... Διακοπές στον 1ο όροφο της walking street :PPPp

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω απο πατταγια! Σορρυ συναγωνιστες αλλα καποιες μερες πεφτω με τα μουτρα στα τιλακ και δεν προλαβαινω για ανταποκριση. Συναντηθηκα με pagtao και alx33 πριν 2 μερες για φαγητο στην central mall το οποιο συνηστω ανεπιφυλακτα, καλες τιμες και αφθονα τιλακ, κτυπησα ενα παρα πολυ καλο που δουλευει σε χοτελ στο σαμουι. Επισης γνωρισα τα παιδια που εχουν το σουβλατζιδικο στο μπουακαο.Φετος ειμαστε αρκετοι συναγωνιστες μαζεμενοι και οι ινφο διαδεχονται η μια την αλλη, ποια και ποτε δουλευει που, ποτε το εικοσαχρονο αστερακι ειναι εκει κτλ.Απο ποιοτητα κοριτσιων ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, οι επιλογες τεραστιες δεν ξερω τι να πρωτοπαρω, οτι δεν κτυπιεται τη μια μερα μπαινει στη λιστα για την επομενη.Μολις νυκτωνει στην πολη κατι παθαινω, εξτασιαζομαι, αφηνιαζω, τις θελω με τρελα, ναζιαρες, κοντοπουτανα, ατιθασες, γλυκουλες ολες εχουν θεση στο κρεβατι μου, ειναι και πολλες ρε παιδια πω πω τι πραγμα ειναι αυτο!!!! Υποσχομαι συνεχεια, χαιρετω γιατι αρχισε η εποχη του κυνηγιου και εχω παρει καινουργιο οπλο!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Koh Mak quiet mak mak:
Hunk γράφε πιο σεμνά γιατι μου σηκώθηκε και εδώ στο ξερονήσι τέτοια ώρα κυκλοφορούν μόνο σκυλιά  :tickedoff:

Η μικρή βλέπει dvd τώρα και ευκαιρία να πούμε καμιά μαλακία  :grin:
Η σημερινή εκδρομή στο απέναντι μικρό Rayong αναβλήθηκε λόγω αέρα.Κάνει κύμα και ο βυθός θολός, ακατάλληλος
για μάσκα και βίντεο.Αποζημιώθηκα όμως με βολτίτσες,μπυρίτσα και θαλασσινές μάσες.Και τη δροσιά της προσωπική
μου πισίνας.Τσίτσιδοι φυσικά, και με υδρομασάζ παρακαλώ.Εμ τι διάλεξα τέτοια βίλλα  :dancing:
Τέτοια ησυχία ειδικά τα βράδια δεν έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.Μου θύμισε τα δικά μας χωριά παλιά που άκουγες
μόνο τριζόνια και γρύλους.
Απόψε λέω να κάνουμε παρέα..... στο εξοχικό.Αυτό το σπίτι είναι εφοδιασμένο με τα πάντα.Μπάρμπεκιου, ξαπλώστρες,
ρομαντικά φαναράκια,ένα σωρό κεράκια,κουνουποαπωθητικά για έξω και άλλα καλούδια.Stereo και dvd με πολλές
ταινίες και μουσικά cd.Μόλις τελειώσει της μικρής το έργο συνεχίζω με Bob Marley και μπύρες στη βεράντα.
Καλεσμένοι νοερά όλοι οι φίλοι.Τελικά όλο μόνος είμαι σε τέτοια μέρη.Μακάρι να είμασταν δυό τρεις δυάδες.
Απ' ότι κόβω μόνο ο musician είναι για τέτοιες φάσεις.Sorry που δεν συναντηθήκαμε φίλε μουσικέ αλλά το τρελλό μου
πρόγραμμα και το μπέρδεμα με ένα από τα τέως τίλακ δεν με άφησαν.
Δεν πειράζει όμως στο επόμενο ταξίδι θα κανονίσουμε φυσιολατρική ομάδα.

Οι υπόλοιποι παλιόπαιδα να βουλιάξετε στο βούρκο της Παττάγιας.
Α! αφήστε λίγο χώρο και για μένα γιατί επανέρχομαι αύριο... :rockon:  

Συνημμένα

• Koh Mak Villa.jpg
    Koh Mak Villa.jpg
    179,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • PoolVilla.jpg
    PoolVilla.jpg
    190,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απο ποιοτητα κοριτσιων ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, οι επιλογες τεραστιες δεν ξερω τι να πρωτοπαρω

......Φως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• PoolMak.jpg
    PoolMak.jpg
    219,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • P&S.jpg
    P&S.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 22

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Γεια σου ρε Παγκταο με τα τρυφερουδια τα πιπινακια σου  :boobies: Τελικα υπαρχει Βουδας........ :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Koh Mak quiet mak mak:
Hunk γράφε πιο σεμνά γιατι μου σηκώθηκε και εδώ στο ξερονήσι τέτοια ώρα κυκλοφορούν μόνο σκυλιά  :tickedoff:

Η μικρή βλέπει dvd τώρα και ευκαιρία να πούμε καμιά μαλακία  :grin:
Η σημερινή εκδρομή στο απέναντι μικρό Rayong αναβλήθηκε λόγω αέρα.Κάνει κύμα και ο βυθός θολός, ακατάλληλος
για μάσκα και βίντεο.Αποζημιώθηκα όμως με βολτίτσες,μπυρίτσα και θαλασσινές μάσες.Και τη δροσιά της προσωπική
μου πισίνας.Τσίτσιδοι φυσικά, και με υδρομασάζ παρακαλώ.Εμ τι διάλεξα τέτοια βίλλα  :dancing:
Τέτοια ησυχία ειδικά τα βράδια δεν έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.Μου θύμισε τα δικά μας χωριά παλιά που άκουγες
μόνο τριζόνια και γρύλους.
Απόψε λέω να κάνουμε παρέα..... στο εξοχικό.Αυτό το σπίτι είναι εφοδιασμένο με τα πάντα.Μπάρμπεκιου, ξαπλώστρες,
ρομαντικά φαναράκια,ένα σωρό κεράκια,κουνουποαπωθητικά για έξω και άλλα καλούδια.Stereo και dvd με πολλές
ταινίες και μουσικά cd.Μόλις τελειώσει της μικρής το έργο συνεχίζω με Bob Marley και μπύρες στη βεράντα.
Καλεσμένοι νοερά όλοι οι φίλοι.Τελικά όλο μόνος είμαι σε τέτοια μέρη.Μακάρι να είμασταν δυό τρεις δυάδες.
Απ' ότι κόβω μόνο ο musician είναι για τέτοιες φάσεις.Sorry που δεν συναντηθήκαμε φίλε μουσικέ αλλά το τρελλό μου
πρόγραμμα και το μπέρδεμα με ένα από τα τέως τίλακ δεν με άφησαν.
Δεν πειράζει όμως στο επόμενο ταξίδι θα κανονίσουμε φυσιολατρική ομάδα.

Οι υπόλοιποι παλιόπαιδα να βουλιάξετε στο βούρκο της Παττάγιας.
Α! αφήστε λίγο χώρο και για μένα γιατί επανέρχομαι αύριο... :rockon: 

Ρε σε βλεπω και σενα να το γυρνας φουλ φυσιολατρια σε λιγο    :grin: :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! (Τζιμακος Πανουσης)

...και μη σχολιάσεις τα βυζάκια της Πιπίνο :knuppel: γιατί το Μάρτη δε θα σε πάρω μαζί μου στο Udon Thani...
...και θα πας μόνος να σε φάνε οι πεθερόλυκοι του Ισαάν...ακούς; :cool2:

Συνημμένα

• Gamate1.jpg
    Gamate1.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αϋπνίες....!!!

Η βραδυά μας στη βίλλα καταπληκτική,η μικρή πήγε μάου για ύπνο... :zzzzz: και εγώ φυσικά το έριξα στις καλλιτεχνίες....
Jimara μεγάλε....!
Αύριο πίσω στην αμαρτωλή πόλη, οι μικρές είναι από τη τελευταία μου βραδιά εκεί πριν το ταξίδι στα νησιά.

Special for baby lovers :kissass:

Αντε νύχτες πάω να συνοδέψω την συνταξιδιώτισα μου στα όνειρα της...

Συνημμένα

• Gamate2.jpg
    Gamate2.jpg
    190 KB · Εμφανίσεις: 21

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
...και μη σχολιάσεις τα βυζάκια της Πιπίνο :knuppel: γιατί το Μάρτη δε θα σε πάρω μαζί μου στο Udon Thani...
...και θα πας μόνος να σε φάνε οι πεθερόλυκοι του Ισαάν...ακούς; :cool2:
Pag,το προγραμμα βγηκε...
12 Μαρτιου το απογευμα θα προσγειωνομαι στο Udon...
Πεθερικα και αλλα τετοια "παρελκομενα",δε παιζουν...Θα ειναι στο χωριο...
Το τιλακ ειναι φοιτητρια και μενει μονο του στη πολη... ;)

Τωρα το ειδα...
Pagtao...
ΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ...????
ΘΕΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ!!!!

Ειμαι "baby lover" ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! :dancing: :dancing: :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Να υποθεσω οτι μιλας για το αβυζο στην 2nd foto  ετσι? :crazy:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Βρε σεις.... Που τα βρισκετε αυτα τα Τιλακ ????
Θελω κι εγω... Και ας με φανε και οι πεθερολυκοι ...!!!

Βαρεθηκα τα "αμαρτωλα" μωρα της Παταγιας (καθε βραδυ και διαφορετικο! )

Θελω κατι πιο "μονιμο" για διακοπές και για φυσιολατρία στα νησακια... Ελπιζω το Μαρτη που θα ξαναπαω να το βρω... :think:   ;)

Παρτε και ενα προχειρο βιντεακι απο την "φυσιολατρικη" μου επισκεψη στα Phi-phi Islands τα Χριστουγεννα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom