tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τσ τσ τσαυτο τωρα υπαρχει στα αληθεια?
ντροπη ντροπη
τσ τσ τσαυτο τωρα υπαρχει στα αληθεια?
Γινεται χαμος σημερα στα ασιατικα χρηματιστηρια...
Ασκουνται πολλες πιεσεις...
Μακαρι να παγιωθει εκει στα 40-41 και να μη γινει "διορθωση" προς τα κατω...
Η Qatar σημερα ειναι στα 580,το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ακομη τις οριστικες ημερομηνιες της αδειας, για τελος Μαρτιου η τον Απριλιο πριν το πασχα.Ασχετο...
Αυτοι οι "Εγυφτιοι",το εχουν παραχεσει το θεμα...
Η πτηση που εκλεισα,απο 624 που ειχε τη προηγουμενη εβδομαδα,επεσε στα 602 τη Κυριακη,μετα στα 627 τη Δευτερα,658 τη Τεταρτη και τωρα 685 ευρω...
Τοση "ζητηση" εχει η πτηση,η το εχουν χασει εκει στην "αραπια"?
Παντως για 2 μηνες πριν πεταξω (Μαρτιο) που την εκλεισα,πετυχα το καλυτερο deal στα 602.. ;)
Το Νοεμβριο βεβαια την εδινε στα 440...Δυστυχως ομως δεν ειχαν οριστικοποιηθει οι ημερομηνιες,ωστε να τη κλεισω τοτε... >
Ελα αρχηγε μου....τετοια νεα θελω να ακουω,τωρα μαλιστα που οι μερες κοντοζυγωνουνεπαιδια 40 και κατι το bahttttttttttttttttt ελα να ανεβαινειιι λιγο !!!
Ελα αρχηγε μου....τετοια νεα θελω να ακουω,τωρα μαλιστα που οι μερες κοντοζυγωνουνε
Αν μαλιστα φτασει στα 42 κερναω στην Καμποτζη
"Αγνωσται αι βουλαι" των εταιριων...Η Qatar σημερα ειναι στα 580,το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ακομη τις οριστικες ημερομηνιες της αδειας, για τελος Μαρτιου η τον Απριλιο πριν το πασχα.
Απο την πειρα σου γι'αυτη την εποχη,λες να ανεβουν οι τιμες αν το αφησω για αργοτερα,και ?
Γινεται χαμος σημερα στα ασιατικα χρηματιστηρια...
Ασκουνται πολλες πιεσεις...
Μακαρι να παγιωθει εκει στα 40-41 και να μη γινει "διορθωση" προς τα κατω...
Ασχετο...
Αυτοι οι "Εγυφτιοι",το εχουν παραχεσει το θεμα...
Η πτηση που εκλεισα,απο 624 που ειχε τη προηγουμενη εβδομαδα,επεσε στα 602 τη Κυριακη,μετα στα 627 τη Δευτερα,658 τη Τεταρτη και τωρα 685 ευρω...
Τοση "ζητηση" εχει η πτηση,η το εχουν χασει εκει στην "αραπια"?
Παντως για 2 μηνες πριν πεταξω (Μαρτιο) που την εκλεισα,πετυχα το καλυτερο deal στα 602.. ;)
Το Νοεμβριο βεβαια την εδινε στα 440...Δυστυχως ομως δεν ειχαν οριστικοποιηθει οι ημερομηνιες,ωστε να τη κλεισω τοτε... >
ο λορδος ο φυσιολατρης.Καποιος που να εχει παει SIEM REAP?
PAGTAO, αν δεν έχεις κλείσει ξενοδοχείο στην Bangkok, ρίξε μια ματια στο The DAWIN.
Είναι στο soi4 και αυτό, 5 λεπτά από τη Nana, καινούργιο, καλό και σχετικά φθηνό.
Αντί για Nana hotel που έμεινες, νομίζω ότι το Dynasty inn, δίπλα από την Nana είναι καλύτερο.
Ειδικά αν ζητήσεις δωμάτιο που να βλέπει την εσωτερική αυλή στον 4ο όροφο, στην παλιά πτέρυγα.
(Γιατί έχουν φτειάξει και μία πιο καινούργια αλλά μικρότερα δωμάτια)
Με καύλωσες με την Bagkok βραδιάτικά. :S
Αντίθετα ποτέ δεν νοστάλγησα την Πατάγια.